![]() |
Yazma Terapisi Yazmak aynı zamanda kendini tanımaktır.Bir egzersdir.Kendini beynini geliştirmenin belli başlı yollarından birisidir. Bu bölümde iyi yazmanız gerekmiyor.Sadece içinizden ne geliyorsa yazabilirsiniz.Burası yazma egzersizleri yapabileceğimiz bir platform olacak. hismiley |
Yazma Terapisi Yazmak bence bir terapi çeşidi,içsel konuşmanın yazıda dillenmesi ve farkındalığın kazanılması için çok güzel bir metod,bilinçaltındaki sorunların kağıda dökülmesi,çözümlerin bulunması için somut hale gelmesinde çok faydalı bence,bu başlık altında zaman zaman bende bu tür yazılarımı paylaşıcam |
Yazma Terapisi bende hep yazdım, yıllarca yazdım, sıkıntılarımı, öfkemi, acımı, kaygılarımı yazdım, ama artık bunları yazmanın yanlış olduğunu gördüm, çünkü olumsuzluklar hayatımın merkezindeydi, ve ben bu olumsuzluklara dayanarak yazıyordum, kısır bir döngü yaratmışım, olumsuzlukları yazınca dahada olumsuz olaylar geldi, evet yazmak süper, yazdıkça rahatlardım, sevgili tuluyhan uğurlu'ya yazardım hep, en kötü anlarımda kağıda kaleme sarılır, hep ona yazardım, yazdıklarımı yollamazdım. ama şimdi bu site sayesinde yaptığım yanlışın farkına vardım, ben tuluyhana yazdım, 10 yıldır kendisine hayranım bana ışık oldu, ama öyle bir odaklanmışımki, evren onunla tanışmayı hatta onun konserlerinde görevli olmayı bana sağladı, kendiliğinden hiç bir zorlama yapmadım, sadece yazdım, ama sıkıntılarım hiç bitmedi, aksine hep katlanarak devam etti, dahada ağır ve zor bir hal aldı,benim diyen bir kadının göğüsleyemeyeceği kadar büyük zorluklar geldi hayatıma, şimdi nedenini anlıyorum, ben hep sıkıntılarımı yazarken onları def etmiyordum, arttırıyordum, onları daha fazla kendime çekiyordum, artık yazarkende sadece hayallerimden umutlarımdan, olması gerekenden bahsediyorum, işler yoluna giriyor artık, hayat bana hediyeler vermeye başladı, çünkü umutsuz değilim artık, nefes alıyorum ve aldığım her nefeste hayattan güzel beklentilerim var, bıkmıyorum bezmiyorum çok güzel şeyler diliyorum, acelem yok artık, umutsuz şeyler yazmıyorum, kendim için, tüm kadınlar için, okumak isteyen tüm güzel çocuklar için güzel ve iyi dilekler diliyorum, her zaman, artık bunları yazacağım ve olacak, saolun sizle tanıştığım için çok mutluyum |
Yazma Terapisi Bizde sizinle tanıştığımız için çok memnunuz.Gerçekten yazmak bir terapi.Ancak söylediğiniz gibi yazarken olumsuz şeyler yerine olumlu düşünceler ve dileklerimizi ifade edersek çok daha iyi yapmış oluruz. Dinlediğimiz müziklere dikkat etmemiz gerekiyor.Bu konuda siz iyi bir örneksiniz.Eğer o kötü hissettiğiniz dönemlerde olumsuz müzikler dinleseydiniz belki şu andan farklı olacaktı her şey.İyi ki doğru müzikler tercih etmişssiniz ve iyi ki buradasınız. |
Yazma Terapisi yazmanın insanı rahatlattığını düşünüyorum.kafanda dönüp düşüncelere dur kardeşim,beni neden rahatsız ediyorsun gel bir çözüm bulalım deyip.hem sıkıntını,sevincini,kendini tanımak hem de kendinin en iyi arkadaşı olduğuna ve senden başka sana kimsenin yardım edemeyeceğine tanık olmaktır. |
Yazma Terapisi yazıyorum öyleyse varım...... s45apk |
Yazma Terapisi Yazamak benide çok rahatlatır.Özellikle sıkıntılı,stresli ve sebepsiz yere bunaldığım zamanlar genelde yazarım.Bu zamanlardaki yazılarım çok kısa olur nedense beş-altı cümlede falan biter yazım.Yani sıkıntılı olduğum zamanlar beni sıkıntıya sokan şey sadece samimice(genelde olumsuzdur 4897) yazdığım beş-altı cümlelik bir düşünce kısırdöngüsü olduğunu anlarım. |
Yazma Terapisi güneşe döndüm yüzümü sanki uzun zaman karanlıkta kalmış ruhum çiçeklerime su verdim yavaşça güzel bir müzik vardı ve kuşların cıvıltısı kulağımda hayat gerçektende güzeldi dönüp baktığımda neden kaçırdım neden umutsuzca geçti koskoca birkaç ay sebepsiz olsun onda da vardı bi hayır az şey mi öğrendim mis gibi hava ve martı sesleri,denizin dingin güzelliği mutluluk ışıl ışıl gözlerimde ve sebepsiz sevinçler içimde belki sadece nefes alıyorum diye belki meydan okuyorum diye... herneyse her nedense... duvarlarıma kapılar pencereler açmadım,yıktım sevgiyle onları her korkumun yerini sevgiye bıraktım ve her öfkeyi dinginliğe... en önemlisi yazdıklarımı yaşadım yaşadıklarımı yazdım söylemlerde kalmadı mutluluklar hayatımdaydı... renkler daha canlı ,güneş daha parlak ve yaşamak kolay... saatime baktım mutluluğu sevinçle geçiyordu ama yeter esir aldı mutluluğum kalemimi susmuyor smiliyface yazdım işte bişeyler... actionsmile |
Yazma Terapisi ne güzel bi yazı bu müge 956k mutluluğun daim olsun dilerim neseli56 |
Yazma Terapisi Gerçekten muhteşem olmuş... super |
Yazma Terapisi teşekkür ederim ikinizin de beğenmesine çok sevindim onayi actionsmile |
Yazma Terapisi ben imkanları yeterli, çelişkili ve bir o kadar hayatı garip bir kişiyim. tembelliğim de o kadar bariz ki... geçmişime bakıp düşündüğümde çok büyük işler yaptığımı görüyorum. bugünümde öyle... mesela küçükken ben bu dünyaya alışamadım der ve kendimden bile beklemediğim mistik güçler (bi bardak suda hortum çıkartmak gibi... her nasılsa düşünürken olurdu, sonra "vay bee bunuda yapabiliyormuşum deyip dur bidaha deneyim" deyince yapamamam gibi veya nefesimi 10sn den fazla tutamazken 1 dk (aralıksız, duraksız, çok hızlı, ortalama bir sesle) konuşabilmem veya onun benzeri şeyler gibi) , yaşıma göre aşırı düzeyde anlama becerileri gerçekleştirirdim. ama normalde 2 kelimeyi yan yana getiremediğimde laf götürmez bir gerçek terli345 ... aslında değişmedim ve bunlara benzer şeyleri gene yaşıyorum... bir daha düşüüyorumda dualarımın da geneli kabul görürken,... ben hala bir başarı elde edebilmiş değilim. ne daha fazla kusurlarımı ne de özelliklerimi anlatacağım ama galiba ben amacımı daha başaramadım... mesela kolayca yapmam gerekenleri yapamamam veya sorumluluklarımı yerine getirmemem... daha az önce daha fazla uzatmayacağım demiştim ama neyse... kısacası zeki (her yönüyle) , saf (gene her yönüyle...) , çalışkan (...) ve bunun gibi güzel özelliklere sahip bir akraba topluluğum olmasına,...; hafızamın çook iyi olmasına,... rağmen bir an önceyi hatırlamama veya çok açık sözleri anlayamamama,... ben gerçekten başarılı mıyım?... veya zeki veya hafızası güçlü veya psişik veya başka şeyler? hedefim bu değildi galiba. kısacası etsemde etmesemde bişeyler buldum ve genede hayat zevkli. istediğim yerlerde olmayabilirim ama hala yaşıyorum ve bu yazıya ekleyebilecek çok şeyim var... hatalarım varsa affedin... bu arada ben mesafe katetmiş değilim galiba (türümün tek örneği olmaktan gurur duyabilir miyim?!? actionsmile) |
Yazma Terapisi iyi kötü yazdım yine bişeyler... gerçi çelişkilerim var bunu görmek kolay diğer yazılarımdan... fakat gerçekten yazarken sanki hakimiyet gidiyor elimden ve kalemim yazıyor beni sayfalara... Duru oldum daima… ve kendimce neşe katmaya çalıştım hayatıma… dolaştırmadım kelimeleri ,standart kalıpları hiç sevmedim.kendimce yorumladım hayatı…hatalarım da oldu,bazen incilttim istemeyerek de olsa…kavgalarım oldu ve sonsuz savaşlarım da… hatta bazen aklımla kalbimin savaşından yara aldığımda…kolay kapılıp gitmedim anlamsızlaştırılan kelimelere…şarkıların sözlerini sevdim en çok,müziklerini değil.. hayatta da yaşayışları sevdim,sözde kalan söyleyişleri değil…kimi zaman bir çiçeğin koparılmasına üzülecek kadar incelirken ruhum,kalbime bi o kadar zalim oldum nedense… yanlışları yasak ettim belki bi tek kendime…sert görünen kalplerin yumuşacıklığını da gördüm,gözyaşı dökenlerin anlamsızlığını da… kelimelerin yetersiz olduğunu değilde ,nasıl anlam yitirdiğini gördüm.katı kurallarımı ve duvarlarımı yıkmadım,yıkmadığıma pişman da olmadım… ne yarar sağladım ,ne hayatı tam anlamıyla anladım…aslında hayata söyleyeceklerim hiç bitmedi… biliyorum yıllar sonrada seslanirken hayata ,kelimelerin anlamsızlıklarını katmayacağım hayatıma ve bitmeyecek söyleyeceklerim hayata…belki de bu yüzdendir ki yazılarımın son cümlelerini hiç bulamam … ve cümlelerim sonsuza gider noktalarım olmasa… |
Yazma Terapisi Gecenin bu saati. Uyumak gelmiyo içimden. Sadece hayat. Yaşamak istiyorum. Güneşli yarınlar var önümde. Biraz alkol almışlığım var bu gece. Her zamankinden fazla. Sevdiğime sarıldım geldim uyurken Kendime sarılmadım Tek uğraşım (karabasanım) işti O da yok şimdi Yarın yine akşam uyanmak tek korkum Akşam güneşine yetişmek tek tesellim Yeni yer yeni ortam ne kadar mutlu eder Yoruldum YALNIZ KALMAK İSTİYORUM!!! |
Yazma Terapisi Sadece mutluluk Sevdiğimle yalnızca Çok uzaklara gitmek Onunla gülmek Onunla belki kavga etmek ama mutlu sadece mutlu Başkaları olmasın Benim melek yüzlüm olsun sadece yanımda ağlamak çözüm değil ama ağlıyorum sadece onunla olmak istiyorum.... |
Yazma Terapisi Günün güneşli saatinde Onunla konuşmak Onunla gezmek belki... Ama sadece onunla çok uzaklara gitmek vardı... benim meleğim... Benim... |
Yazma Terapisi Son gelişimden bu yana mesaj yok Çünkü herkez uyuyo Ben değil kimse Benim gibi değil sad456 Sadece ben dağıtmak istiyorum herşeyi; kendimi Kendim olmak istediğim bi ortam onunla var Kendim olamıyorum sorun bu aslında; onun yanından başka O uyudu... agl34 |
Yazma Terapisi Tek başıma kaldım bu saatte... Benim gibi birini aramıyorum Sadece yalnızlık hissediyorum Neden... Nasıl... İçmemek için direniyorum ama içiyorum... Yalnız... Mozart moonlight Sonata tek teselli... |
Yazma Terapisi Duygularımı yazmak? Kızıyorum kendime Sadece kızgınlık Rutubetli bi hayattan Güneşli hafta sonlarına geçiş Sadece hafta sonu Bi değirmen Bi rüzgar zerresi Hayat bu aslında Hayat bi karmaşa Deli dolu bi hayattan Derlitoplu bi hayata geçişin kabullenemeyişi Benim hayatım bu Birlikte yaşam ama beraber neden beraber değil neden hep iş neden hep bir saat neden iki ya da üç saat değil sevişmeler ya da görüşmeler neden hep uyku? anlıyorum ama anlamak istemiyorum sadece... özgürlük kanımda var karşılaştırırınca... |
Yazma Terapisi Özür dilerim Uyumak zorundayım galba Herkes uyumuş... Bu kadar yazma terapisi yeter... rahatladım biraz... Kısır döngü değildir umarım... |
Yazma Terapisi kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim aslında bu ben değilim yıldızlar çok uzakta ve ben yine yalnızım binlerce insan var ama ben yalnızım neden böyle diye düşünürken şükrediyorum ve geçeçecek geçeçcek birgün o aydınlığı yakalayacağım ve hiç bırakmayacağım diyorum ve böylece birazda olsa mutlu oluyorum hayat çok acımasız olsada yaşamak güzel be herşeye rağmen |
Yazma Terapisi [youtube=425,350]ymzzBaIRYoo[/youtube] |
Yazma Terapisi Yazmak güzel şey arkadaş, yazılarımda bulurum bazen kaybettiğim benliğimi,yazılar düş okulum benim,yazarken tanışırım kendimle,yüzleşirim benliğimle,yazarken öğrenirim,yazarken mutlu olurum,yazarken yeniden doğarım,hayatı bir farklı görürüm,dillenir kelimeler bilincimde,yazdıklarımla oturur konuşurum,onlar bana hayatı anlatır |
Yazma Terapisi Yine bir hafta sonu... Mutlu denebilir... Sevdiğimle başbaşa, sizlerlerle paylaşmak da güzel Ama sonunda yine uyku zamanı geldi (benim için) Yarın güneşli bi pazar var (umarım) nasıl geçecek bakalım... Her zamanki gibi zaman ne gösterecek bilinmez. Hayatımı değiştiren arkadaşlarıma burdan iyi sabahlar... Mutlu yarınlar Mutlu hep mutlu bugünler... uy897 blissy derty |
Yazma Terapisi 25889 arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik etmek istiyorum.okuduklarım çok hoşuma gitti...teşekkürü bi borç bilirim. 44 sevgi ve saygılar... sapkal89 |
Yazma Terapisi Her renk bende buldu kendini ..…her ses önce benden işitti..…kollektif ruhlar böyle amansız olur,geçit vermez…sevdayı, aşkı kaynagından kana kana içerim her an görünüre aldanma sen…her kılıga girerim ben..her aba bana uyar..her dili iyi bilirim ben,her şifreyi çözerim……benliğimin de üstünde dolaşır bakışlarım,et ve kemige büründürür umudu..bu görünene aldırma, dedi bakışım ben aşkın dogurgusuyum..varlık duaya dönüştü bu bakışta…hey sen zavallı daha fazla gölge varlıklarla hemhal olup durma haa…girdap gibidir en derine çekiverir sonraaa….suskunluk da bazen en şedid seda olup çıkıvermez mi?? Sen yoluna devam et yolcu, zevk bu yola çıkmadadır ,varsan da varolmayan o sona varmasan da… meddah kesilme boş yere,taklidi hikayeler bunlar, eglendirmez seni yorma …bıraaaak mihman etme kimseyi bu sonsuz konakta …bu konak en yüksek sahve ‘de….sana anca bir rehnüma gelir o diyardan…o da seni asıl methiyeye kandırır..gel şimdi her varlıgın gölgesinde egleşen asıl varolmayanı sahibine geri ver..o zaman anlayış perdesi açılır. Heyyy oyun başlasın…bu sahnenin ışıgı da sensin oyunu da,oyuncusu da,seyircisi de sen,alkışı da sen, alkışlayan da.. istemediğin sürece kapanmayacak bu perde..gözlerini kaparsan eger perde de kapanır…perdenin önü de sen ardı da…..rakkaseler göründü bak…sana gül atarlarsa eger aman ha koru kendini,kanınla renk vermeni isterler sonra o güle, alı az gelir, biraz daha ala boyansın..bırak taş atsınlar be gülüm,asla hedefi bulmaz onlar…duyuyor musun bak nagmeler başladı derin ve yavaş…kalbin şimdi bu nagmeye ayak uydurdu…yavaş ve sakin…boşlukta her aza’n..nerde onlar..parçalara ayırma nağmeyi ,bak yukardan ne görüyorsun?? Heyhaaatt aldanma gel bu nagme de sensin,sana ve senden…şimdi bi gösteri başladı bak…anlamaya çalışma sadece izle…bakalım sana rol verecekmi sendeki sahne??ne verilirse al kaçırma gözlerini..sıkı tut onu sakın düşürme,yoksa bu görev birdaha asla parçalara ayrılmayacak…izle sen ahenge bak …kokuyu da hissettin mi?? Sen sana ait olmayanı duyma diycem ama aaaa o da ne bütün güzel rayihalar hem senden hem de sana…şimdi rakkaseler birer birer devrildi,ardındaki tüm bunların ardında işte bunu da böylece başa sardıgında, en ardında bakk gene sen çıktın bu oyunda..gene sen yandın…tamam anladım ben beni.. perdeee kapansııııınnnnn…pulları boncukları saçıldı bak...hadi yum gözlerini yum da tek olan ,yandırırken kandıran,kandırırken susatan , sustururken söyleten,söyletirken aglatan ,aglatırken güldüren.........oyunu seyre dal...hadi ..... |
Yazma Terapisi Kesinlikle çok iyi olmuş... super Bizde artık yavaş yavaş başlayalım yazmaya ne zamandir yazmiyoruz ::) |
Yazma Terapisi evet yazmaya biryerlerden başlamak lazım |
Yazma Terapisi bi güzellik varsa o bu ,forumda olmasındandır...sizlerin okuması onu güzel kıldı,sevgili arkadaşlar...sevgili dost ve sn admin..ve lerzancım mutlu oldum bakın gece gece...moralim düzeldi yaa sagolun cilgin897 |
Yazma Terapisi hoooppp noluyo ellere yumuşak yastık bize bi kuru rastık...olmuyo bana da yolla o herneyse ...sabah sabah canlandırsın seni al sana şakire....[youtube=425,350]jCbB8ZpP5eg[/youtube] |
Yazma Terapisi Lalezar eline yüreğine sağlık....ne kadar güzel, ne kadar manalı bir yazı öyle bu... klip içnde teşekkürler gerçi ben sabaha yetişemedim ama olsun... hadi hop to be together.... 956k 956k partysmiley 956k u859 s456 uy897 k8908 956k |
Yazma Terapisi Canım Lerzan çok teşekkür ederim. Ben bu ara öyle erken uyuyorum ki inanmazsınız uykulusmile Sabahları 7:30 da kalkıyorum ve akşam eve geldiğimde uykum gelmiş oluyo. Akşam 19:30 da yattım ve bu sabah 07:30 da kalktım. Buna inanmak güç. Bunun sırrı şuanki işimi çok seviyorum. Ondan heralde. Ama herşeye rağmen sizlerden ayrılmıycam hayatım değişmiş olsa da... smiliyface Bu arada lalezar yazını okudum ve çok beğendim devamını bekliyorum. Bi de ben elmiyim yaaa 789569 |
Yazma Terapisi Sevdiğim şeylerin keyfini çıkardığımda artacağı fikrini unutmuştum. Öyle nefret barındırmışım ki içimde insanlara ve dolayısıyla kendime. Şimdi çok huzurluyum. İşte şimdi insanları kategorileştirmeden sevebilirim. Çünkü sevdiğim bi ortam ve sevildiğimi (daha erken ama en azından sevileceğimi hissettiğim) bi ortamdayım. İnsanlar maskesiz neyse o (benim gibi) Bu bana huzur ve güven veriyo ve (hayatımda çok az dönemlerde sahip olduğum) nefret duygularımı silip götürüyo. Ne kalıyo "hayatı daha çok seviyorum ve sabah kalkmaya değer buluyorum"... ve ingilizcemi geliştirmeme yardım eden dostuma teşekkür ediyorum... sapkal89 Bi de lalezara katılıyorum şakire de hatun mu yani bizim yanımızda. uy897 |
Yazma Terapisi Yine yine uçtum bu bedenden nereye baksam dağ ve deniz sanıyorum bayburtun karanlık maviliğini ve sen benim için Artık güneş, ışığın her daim bana yansıyor her lahza içimdesin yani, ama sana dokunamıyorum çünkü yakıyor bedenin Sinemi ve bedenimi farketmez diyor gönül yan kül olda yeter ki o yare ulaş diyor ama artık çok geç gece oluyor ve artık Eskisi gibi görünmüyorsun varsın biliyorum ama görünmüyorsun işte engeller var eve sıcak ekmek getirecek diyeMerakla babasını bekleyen çocuğun saflığıyla senin doğmanı bekliyorum sevgili bilki hiç kimse beklenmeyecek senin kadar İnan hiç kimsede beklemeyecek benim beklediğim kadar seni çünkü ben ölene kadar değil sonrada seni bekliyeceğim Neden bekliyorsun yaseminler solar geçicidir diyenlere benim yaseminim diğerlerine benzemez diyecem hava atan bir çocuk ukalalığıyla ve öldürmeyeceğim içimde yeşeren YASEMİN i hiç bir zaman... |
Yazma Terapisi ah etternacım o lafın gelişi aslında yazarken böyle diyebilecegin aklıma gelmişti...ne eli hepimiz bi aile olduk burda bence...geniş bi aileyiz ne güzel..bi de lerzanla telefonda görüştüm bugun,herald e söylememin bi sakıncası yoktur,ya inanılmaz güzel asil bi ses tonu büyüledi beni resmen..o neydi ööyle ya davudi bi ses..habire kafasını şişiriyorum canım o da beni dinliyo yazıyo bisürü..böyle arkadaş nerden bulunur başka? hepiniz harikasınız.. clapping |
Yazma Terapisi Lalezarcım önemli değil.Senin samimiyetinden en ufak bi kuşkum yok. Lafın gelişi söylediğini anlamıştım.Bi latife yaptım sadece, sessiz kalmayayım dedim yrl78 Bu arada dostluğunuzun ilerlemesine çok sevindim Lerzan'la. Şu yoğunluğum geçsin bi ben de size katılmak isterim. Hatta görüşmek, buluşmak çok güzel olur. Sen de bir harikasın, pozitifsin, bana yansıyan bu senden kahvesmiley |
Yazma Terapisi Yazmak hele birde kalemden akıyorsa kelimeler kendiliğinden,çok öfkeliysem, çok sevinçliysen,güldürmüşse yüzümü ufacık bir olay, yazdıklarım aynana olur bana beni gösterir. içimi görürüm ,ruhumu görürüm bezen aydınlık bezen...hadi gri diyeyim..ama benim kimliğimi bana açık açık öğreten..okumadan, düşünmeden yazarım, bazen düşük cümleler, noktalama işaretleri darmadağın, hiçbirisi olması gerektiği yerde değil.olsun..ben yazdıklarımı tekrar okurken kendi içimde bilmediklerimin ortaya çıkmasından hoşlanırım...vede cılız bir özür, ama ben türkçeyi sonradan öğrendim...yinede iyiyim iyi... |
Yazma Terapisi şimdi bir karar verdim yeni bir ihtilal yapıcam. kahve yapmıştım,onu döküp, bir güzel giyinip kendimi deniz kenarına atıcam. küçücük bir cafe var, gidip orda, hem denizin maviliğinde kaybolurken, hemde sultan çayının tadına bakıcam.belkide kendimi kaybedeceğimi sanırken içimdeki zengin çocuğu bulucam.iyiyim iyi. sevgili lerzan ben çok iyiyim. hayattan zevk aldıkça daha iyi olucam. kendime bir söz verdim ve bu sözü tutucam. |
Ynt: Yazma Terapisi Sustum... bir şey söylemedim yalnızlığım için ona.. Bu akşam patlama zamanıymış bilemezdim önceden. Kendimi tanıyamadığım zamanlar olur bu o zamanlardan biriydi.Gardrobun kapağı kırılmış... Sigaram bitmişti sadece... Bu ev sapa çarşıya taşınma zamanı geldi çattı. Manzara bi yere kadar galiba. Dört saat bekledim. Sonra kendimi bilmezce kurmaya başladım “ben çalışmıyorum, arabam olsa gider alırım” güçsüz mü sandım kendimi; tıkılmış kalmış evde ne? Toplantıda olduğunu biliyorum hiç bi şüphem yok bundan aşkım benim.. Ben sadece sapıttım boşluktan, aylaklıktan, hayal kırıklığımdan...gururdan.. Seni kırdım uyu şimdi huzurlu olsun için benden yana.Ben iyiyim ummadığın kadar.. Kendimi evin dışında buldum bi an ne yapıcaksam o karanlıkta, sapa yerde? Seninle kapıda karşılaşınca bi anda aslında belli etmedim, edemezdim sana ama sevindim yalnız olmadığım için. Seni itip yoluma devam edince, arkamda sen vardın “canım”!!! Sonra bana sarıldın.Herşeyi unuttum ama direndim gururuma yenildim özür dilerim bebeğim. Sensiz yemek yemek istemiyorum artık yeter!! Bu saatlere kadar uyumamamın sebebi bişeyleri yaşayamamışlığımızdan mı?Sana doyamamaktan mı? Bin bir türlü soru ve sensiz, belki yalnızlıktan. pc başından popomu kaldırmak istiyorum.Bu güzel havalarda sadece akşam üzeri seninle sahilde dolaşmak, elele dolaşmak istiyorum çok mu? Senin suçun yok beni sevdiğinden hiçbir kuşkum yok. Beni anladığını biliyorum, hissediyorum... Bana hissettirdin de bu akşam fazlasıyla. Ama şimdi uyuyosun benden habersiz... Yarın yine aynı ve öbür gün... iş, toplantı.. Ama ne varki kendime yetiyorum yalnız da olsam.. Sana doyamasam da ben iyiyim ummadığın kadar... Bir tek sen bazen hayatımdasın, bazen yoksun o kadar... Ben iyiyim umamdığın kadar iyiyim blissy |
Ynt: Yazma Terapisi KADINLAR SONBAHAR - Atilla İLHAN Kadınlar sonbahar yapraklarını dökmeye başlar Titrek dudaklarında sarışın bir keder Nabız kaybolur kan susar dolaşım yavaşlar Sisli bir nebuloz gökte yazılmamış şiirler Dargın sevgililer yalnızlıklarına uzaklaşıyor Anlaşılmaz çocukluğun ortaokullarından ders zilleri Kilitli defterlerde kurutulmuş menekşeler Tehlikeli yolculukların kanat çırpan mendilleri Sazdan saza azalan hicranlı köçekçeler Dünkü delikanlıları yaşlılığa taşıyor Eylül şehirleri yağmurlu gürültülerle alır yerlerini Deniz kahvelerinde son kadehlerde bulutlar birikir Ilık bir aydınlıkla yıkayıp yorgun ellerini Görgülü ihtiyarlar bir bir ortalıktan çekilir Yaşlandıkça insan dünya başkalaşıyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 PM. |