![]() |
Ynt: Yazma Terapisi lise 1 deyken:D .bu ne yaşamışlık dedim şimdi okuduğumda kendi kendime. SIKILDIM BU GÜNLERDEN BIKTIM BU KISIR DÖNGÜDEN HEP AYNI ŞEYLERDEN HOŞUMA GİTMEYEN ENGELLERDEN EN SEVDİĞİM ŞEYLERE ,İZİN YOK SEVDİĞİM ŞEY HERKESTEN UZAK BİR MÜZİĞİM BİR BEN. YANLIZLIK ZORDUR AMA BU HAYATTAKİ EN İYİ DOSTTUR. |
Ynt: Yazma Terapisi Baksaydın görürdün Dinleseydin duyardın Zamanın hızlı geçişini Elbet sende anlardın Nasıl düştün gözümden Çabucak karardın Kurumuş yaprak gibi Üşürken sarardın Bu kadar kolay değildi kandırmak Aldanıp hemen inandın Virane bir ev gibi Yakılıp yıkıldın |
Ynt: Yazma Terapisi otobüste dersaneye giderken; Yok olursam şu diyardan Arkamdan üzülen olmaz çok iyi biliyorum Zaten kimsenin beni içten hatırlamasını da istemiyorum Ben yapmadığım şeylerin acısını Yürekten, derinden çekiyorum Kimse anlamadı dertlerimi Anlaşılmak da istemiyorum Görüyorum olan biten her şeyi Ama susuyorum kimseye anlatamıyorum İşte bu yüzden çok fazla sevilmiyorum Suç oluyor yaptığım her şey, söylediğim her söz Ben onların açısından bakamıyorum Geçip gidiyor zaman kalp sancısıyla Elimden bir şey gelmiyor durduramıyorum Zamansız kayıp gidiyor elimden sahip olduklarım Geri dönmelerini hiçbir şekilde sağlayamıyorum İstemez miydim her şeyin değişmesini Sadece zamana ayak uydurabiliyorum |
Ynt: Yazma Terapisi arkadaşlar harikasınız... bizim bir lalezarımız vardı selametlik oda yazardı birr şiirr birrr hoşşş doyamazdınn ........ ahh ahhh meydan kaldı gençlere şimdii...onlarda veriyor tüm güzelliğin hakkını tebriklerr.... 25889 laleeee ...!!!!! lalemmmmm ...!!!!! nasıl özledim seni bir bilsen birde lerzanımı.... ağla duygulandım ben yine yahu |
Ynt: Yazma Terapisi Alıntı:
|
Ynt: Yazma Terapisi Alıntı:
|
Ynt: Yazma Terapisi @gun once ignelerime basladim, bu benim icin yeni bir umut. hani diyolarya hep olumlu yaz olumlu olur ya olumlu dusunsen olmadginda cok kotu oluyoirsun biliyormusunuz. neyse budefa olacak basaracagim. az kaldi. beni guzel gunler bekliyor biliyorum bebegimin elerini sevecegim. onun aglamsini susturacagim, yemek yedirecegim, altini degiscegim, onu kucagima alip parka goturecegim ona bu dunyadaki hayvanlari agaclari tanitacagim. bana soracak anne bu ne yogurt, ya bu kalem, ya bu kagit. odasini cok guzel dayayip doseyecegim perdelerini simdiden bilmiyorum ama en guzlini en ozelini yaptiracagim odasinin boyasini, kapisin boyasini yerdeki halisni hepsini ozel alacagim cok guzel olacak kendisi buyunce saricak bukadar guzelmi odam var benim diye. onu okula goturp getirecegim o dogarsa hic amma hic calismayacagim hep bebegimin yaninda olacagim oda benim yanimda olacak bebegime cok ama cok iyi bir anne olacagim ve onu vatana millete bana babasina ve insanlara dogyaya yararli bir insan gibi yetistirecegim tabiki kendisni gelistirerek yapacak oyle seyleri ben bebegmi simdiden cok seviyorum ve onun dunyaya gelmesini cok ama cok istiyorum. bu arada kalevyem bozuk zaten yazihatalrim cok turkcem bozuk kafam bozuk neyse bukadar yeter guzel guzel yazdim hahaha sonunda kafam bozuk deidmya hepsini mahvetim degilmi smiliyface |
Ynt: Yazma Terapisi dertler dörtbir yanı sarsada olsada her tarafta dostun bile satsa ve düşmanla olsada aynı safta zaman sanki geçmese bir gün bile olsa bir hafta saklanmasın kaçmasın umut olmasın sakın kafdağ güneş arşta bekler etrafın da bulunsada karanlık dehliz arzı endam eder bir adım ileride tatlı yumuşak müşfik his sabret biraz gayret biraz iradeyle hamle olacaktır muhlis güzel bir ati yakalama çabasıyla da mazi bile olur tertemiz hismiley |
Ynt: Yazma Terapisi ne güzelmiiişşş clapping |
Ynt: Yazma Terapisi çok teşekkürler yorumunuz için |
Ynt: Yazma Terapisi ne eksiğimiz vardır birbirimizden ne de bir fazlamız şayet olmaz ise etrafımızdakilere çokça faydamız içindeki çoşkuya yön verirsen olursun parlak yıldız aydınlanır aydınlatırsın yedi düvelde ışığın kesmez hız ama dikkat önümüzde duran kocaman hakikat var mahfolup gitmiştir kendini kodaman adam sananlar tevazu suyunu aradı durdu zaman zaman yananlar gölgemizi küçültürsek o zaman güneş dorukta parlar... |
Ynt: Yazma Terapisi bazen çoşsam durmasam hep koşsam mizansenimi yazsam kendim oynasam önce çölde su vaha arar gibi arasam sonra sonsuz sevgiye kansam doysam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 AM. |