![]() |
Ynt: Yazma Terapisi [youtube=425,350]ZzG8k5Nzz9s[/youtube] Beni bensiz bıraktın.. |
Ynt: Yazma Terapisi Alıntı:
|
Ynt: Yazma Terapisi Akşam o kırgın anımda karaladım. Silmeyi düşünmedim değil her zamanki gibi. Ama terapi oldu bana çünkü dedim ya yalnızım. Yazımda aslında onu kötülemedim dikkatli okunursa öyle. Sadece onun mecbur olduğu geç gelmeler yüzünden bana yansıyan üzüntü hali sadece. O o kadar iyi bi insan ki. İyi insan kelimesi yüzeysel gözükse de. O melek, o benim babam ve arkadaşım. Sadece vakti yok. Buna alışamıyorum. Akşam ben ağladıkça o da ağladı benimle ağlamama sebep olduğu için. En büyük kavgamız buydu ve ikimiz de ağladık. Aramızdaki sevgi bağı çok güçlü aşk olmaması avantaj. Bunları yazmak çok özel oldu ve bu da diğer yazımın sebep olduğu... Ona karşı hiçbir kızgınlığım yok. Çünkü ben onun kalbindekini biliyorum. Benim gözümden bir damla yaş akıtmak istemez o. Kendinden çok beni düşünür. Belki inanmak güç ama en bile inanamıyorum bazı jestlerine. Bunları yazma gereği duydum çünkü sizlerin onun hakkında kötü ve beni üzdüğünü düşünmesini istemiyorum.O bunu haketmezdi çünkü. Sevgili Lalezar bunları yazmak yani bu yazımı çok zor oldu benim için senin yanıtından sonra inan bana. Yaşadığını az çok kestirebiliyorum. Siz çok yenisiniz diyosun belki öyle. Ama inan zordu benim için... Çok teşekkür ederim en güzel şeyleri hakeden kalplerinize.. |
Ynt: Yazma Terapisi burda varlıgı sezilen kimse hakkında kötü düş görülmez..herkesin içi rahat olsun...etternacım, paylaşdıkça büyür insan...tutku biraz da kendini oraya buraya sıkıştırmayı sever,onu bulup bizim çıkarmamız gerekebilir..sevginin yanında ,zaman mekan kırık cam parçalarıdır..batmasın gönüle...tutku'yu anlatan en hoş parça ve eh hoş yorumlayanlardan biri..arapsaçına dönmesin hiç bi ilişki..ama dönmese tadı nerdee...uslu durmayanlara... [youtube=425,350]NxWILZT6p6Q[/youtube] |
Bu muhteşem şarkı için de ayrıca teşekkür ederim sana Lalezar'cım. On bin kere dinleyip bıkmayı başaramadığım bi şarkı bu thumbsanim |
Ynt: tatil Alıntı:
|
Ynt: Yazma Terapisi Aşk’ın en deli terapisi … Posta oturdu….ve haykırdı daglara önce…sesi tüm evreni içine aldı…züleyhanın yusufa duydugu bitmeyen aşkla haykırdı …uzun bi kıssa oldu tüm zamanlar için…. En başta aşk O’nun nurundan yaratıldı,zerresi dagıtıldı tüm sonsuzluga da o zerreden tükenmek bilmedi….gittikçe uzayan yollar gibi ıraktı…baktıkça uzaklaşan ufuk gibi sıcak…. Sarmalları iç içe yayılan ışık otunu aşka dönüştürmeden evvel …hey sen ukala gözbebeği… şımarık sazende…farkında mısın her an nefes almaktasın..her eylemde nefes senin emrinde..harfler sarılır konuşurken o enfese ..buldun çıkardın harfleri tek tek dümbelek……tek nefeste binler can ve canan sezdim sende…can’an’lanan bi nefes de kendi yanında saklı…içine çekerken nereye gider nefes taa o içinde giden yollara sevdalı..…belki bi yol buldu kendine bi festival bi karnaval var her nefeste, bıraktım kendi nefesimi bu latif ve saydam denilen denizde……her nefes bi dem ,bi debdebe buldu kendine bu festival…. ,ayy ayyya yyaayy…çok uzaklara gitme, bu nefeste bu karnaval.. ….dinle bak…nefesini …gene bir sırça salıncak ,bu sefer de böyle fısıldasın sana sevgilini….yürek gibi haykırmadan ama onunla elele.,dipdibe... …daha derinden ,en derin serden.en saklı hiç’ten...doldur içine sevgilinin sesini,dinlersen adını saklamaz kendini, hepten verir’ sen o nefesi….sakince söylesin….bırak bu dem de bu nefes böyle ,devamı elbet gelecek her nefesin, her sesin,asla batmasın sana bu bendeki nefes’in..duydukça daha rahatladı bu nefes…içine çekmesen,biter derdin… işte uçsuz bucaksız o sonsuz nefesin içindesin.. Her Kutlu Dogum’da yeni ,taptaze masum bi nefes daha katılır bu cana..ve bu cihana….enfes aşkın dogurdugu bu canana…..devamı var bu nefesin…geleceğin ta kendisi dönecek… bir sessiz nefesle çok yakında... smil56 |
Ynt: Yazma Terapisi Evet az kaldı 44 Çok yakındır Lalezar 789569 789569 |
Ynt: Yazma Terapisi Sevgili Lerzan; Dedeni yadetmene vesile olduğum için inan çok mutlu oldum.Ne güzel.Dedenin 100 yaşına kadar yaşamış olmasıda ayrıyeten güzel.Demek ki genetik olarak çok şanslısın.Allah deden kadar uzun ömürler versin sana ve ailene.Selamlar. |
Ynt: Yazma Terapisi bende diyordum içimdeki bu çağlayanı nereye akıtacam buldum yazma terapisi bundan sonra içimden geldikçe yazarım sapkal89Tatlı dil önemli der Yunus hepimiz bir renk ve farklı tonuz aslında başlangıca denk sonuz hiç bi zaman geçmişle cenkte yokuz güzel sözler dilimize pelesenk olurlar ve sel gibi içimizde taşan çağlayan var ve yel gibi eseriz kötü düşünce savarımız var ve her dem ebedi gülmemiz için ağlayan var sapkal89 |
Ynt: Yazma Terapisi bu gece bu mısralar bana yarenlik etti.. Sekine Zerrelere sekineyi duyur ; marifet .. Varettiğin yok içre ,varolan aziz, Gadabının sanrısı bir eziyet.... Serap sandıgım ,o en tatlı deniz.. Yola çıktı sefineler bu varlıktan , Saklı körfezleri ateşe verdi bir ok, Karış karış bürüdüğün o ay’dan Elde kalan koskoca zalim bir 'yok'. . Yuvarlanıp durdugum , çukur zevale, Dost sandıgım benlik, aslın adavet... Bu yol , ne gün çıkacak muhale? Varmak ne zor sana , yurdu selamet... Sagda solda gölgeler , alevli ejder, Bakışları dönmez bir an kendinden... Yolladığın asker benden derbeder,. Çekip çıkar ,kaçır beni , hiç ender hiç'ten.. |
Ynt: Yazma Terapisi Merhaba arkadaşlar..nasılsınız..Lerzan yok bi müddet...renkler tonlarını kaydırdılar..çaldırdılar...sen'sizlik her anlamda bi uyuşturucu... Kör Nokta Varlığım… sende buldum : bir kör nokta..! Gerçi sırları döküldü de noktanın.. Ben, kaldım savaşın kahreden sonuyla....... Belliydi , Sen!…var olamayacak kadar, Gerçek bir hülya ! sahi , sen misin..?...... Çağları gezdi de hayret , tek ayak... Bir gölge olup sığındı , aşkın bağına.. , Lakin tutamadı avazını , çıktı ayyuka......... Bu şehri de , sel gibi aldı yokluğun... Bendleri aşamaz oldum, nerdesin... Ellerim uzandı kalan sağlara… İçinden sensizliği bulup, sarıldım.. Safa kanatlarım örttü hoşluğu.... Sihrin .. diyar diyar gezdim , durmadım..... El verdi meczub... dedi ‘yar’ desin...... İpek nefesin geceme sinmiş , Gördüm, karanlığı ansızın silmiş.. Ne kadar güldümse ,aynalar sen ’miş.. Şaşkın , kasırga, tufan.. anlamı hiç'miş.. Belki dönmeyeceksin….olsun .. nerdesin....? Bir gölge oturdu yanıma gene.. Baktım, saklanmıştı heybet dağına.... Dupduru sözleri saldım üstüne.. Dag ceylanı gibi salındı sana... Tanrım, bakma meyli yüce şanına , Yare nasıl ‘sen !,sen! ’ desin.?... iyi gecelerrrrr... 44 |
Ynt: Yazma Terapisi Barış Akarsu için............... Gökyüzünde melekler, elekleriyle su taşıdılar , susuzluktan kurumuş (k)alem erbabına... Ve yeryüzündekiler yağmuru tanıdı ……ve bir Mansur vardı ki …sesi , açları doyuran... Mansur…. ezelden suskun gibisin.. Seni derdest eden kudrete, küskün gibisin… meyusane bakışın har’dı özüme.. sırrı sırra koydu , aslı aslıma... sadık muhbir gibi daldı rüyama…. Salıver gitsin.... başparede ağaç oldum soruldum... boğum boğum, salkım saçak soyuldum, mansurum... delik deşik kovuldum... nefesini iliştirdim yıldıza.... ebabiller nişan aldı ruhuma... gölgede nemrudun sıcağı.... , kuzguni, yatışmaz.. Mansur’um gel de..… istersen musahhar edeyim leyli neharı.. Leyla’yı mecnuna vereyim, helal diye.. yüreğe sabır küreyim..söyle.. yoksa dikenlerin , defne dalı mı? Soruver gitsin.. nar çiçeğim , kalma cefasız.. Açıver gitsin…. zevkü sefa dillerinde, düreyim zamanı ebede.. nağmelerinde...... lakin sustun ya...... körebe kaldım kerbelada… Mansur’um dile gel ! Yeter küstüğün..… hercümerc oldu dünya.. durma.. Ölüver gitsin... aslına... Dönüver gitsin |
kelimelerin tükeniği yerdeyiz bitkiniz bu gece küskün bize elim bir gün doğdu varesteyiz sevinçten bu kez tersine tenimde musalla soğukluğu boğuk sesim sensizim diye bedenim nedensiz yollarda kulaklarım kapanmakta aksine kederimin artması bu ayrılık vaveylasını duymaktandır ellerimde yüreğim tünediğim dalsa sallanıp kırılmaktadır yeller bu kez sesimi ben yok olmadım diye fısıldamaktadır heder etme boşuna kendini anam her B(V)ARIŞ elbet onadır... |
Ynt: Yazma Terapisi elinize sağlık dostlar. Hala etkisinden çıkamadım onun gidişinin. Dürüst olmak gerekirse dinlemezdim onu ama kişiliği gözlerine yansıyan ender insanlardan biriydi ve çok genç kaybettik. Ölüm yakışmadı ona. Allah daha çok sevmiş.. Tek tesellim kader.. |
Ynt: Yazma Terapisi Yazıyorum isteklerimi yazıyorum gözlerim bulanıklaşıncaya kadar ellerim titrediği zaman bırakıyorum sonra yazıların üstüne küçük dokunuşlar bırakıp minik gözyaşlarıyla hediye paketi yapıp meleklere salıyorum.Günlerin geçmesini bekliyorum yaz sıcağı hemen kurutuyor ışık dolu kağıdımı hemen olacak diyorum isteklerim seviniyorum kendimi suya bırakır gibi yatağa bırakıyorum hafif duygularla.Kücük üzüldüğüm olaylar oluyor heralde diyorum bu minik gözyaşının paket bedeliydi kücüktü diyorum.İçimde büyük bir heyecan çok uzaklardan gelen hasret kaldıgım sevgili gibi.Her sözcükte bir melek yaratıldıgını biliyorum o zaman sözcüklerim meleklerim ne olur bana istedigimi getirin... |
Ynt: Yazma Terapisi ne kadar guzel yazmıssın bayıldım yazdıklarına ... sevgıler tresor |
Ynt: Yazma Terapisi bir kere aşığım lalezarımın sihirli düş dokunuşlarına Bir sızı oluyor bazan bir Aslının bir Keremin sancısını hissettiriyor ıtırlı kalemin Kelimeleri Zümrüdü ankanın kanatları gibi başka alemlere uçuruyorsun . Lalezarım bu sihri bu güzelliği nerden aldın içinin pınarı hep çağlasın bir tanem es sen deli rüzgarlara katıver sürükle bizi . Güzel fırtınam rüzgarına sağlık 8977 |
Ynt: Yazma Terapisi bu ne yazmak boyle yakamoz duslerı .. butun yazanlara hayranım burda, hele turgayın kafıyelı sıırlerı harıka , yakamoz duslerı dun ıcın kusura bakma bıraz bılgısayarım duzeldı ehh iste .. |
Ynt: Yazma Terapisi tresorcum dün cok stresliydin aşmana sevindim tatlım . seni stresli ilk kez gördüm şaşırdım ama sen azimli kızsın formatı haledebildin ki yazıyorsun format sırası bende ... Akşam format işlerimiz var umarım bir terslik olmaz Öpüyorum seni sevgiyle |
Ynt: Yazma Terapisi yine yoldayım ve bi kaybolur bi görünürüm aheste acılar geçmez ve ayaza bürünürüm acep zafere doğru bir ömürmü sürünürüm kötürüm olsa beden umutlarımla yürütürüm muştuları müjdeleyen kuşlar uçar bak yine tutuşur bu yürek ayaklanır gelir kendine sen gülümsün bırakmam seni olsa diken bile elimden dökülen kanla açarsın belki yine |
Ynt: Yazma Terapisi Arkadaşlar uzun süre yazmamamın nedeni kedimi doğaçlama yapma konusunda geliştiriyorum ve daha çok zaman ayırmak için 8 saatlik uykumu 4 saate indirdim ve bol sözlük okuyorum kelime hazinemi geliştirmek için bunun dışında Neyzen tevfik Tevfik fikret Pir sultan abdal Yunus emre Mevlana Necip fazıl Namık kemal gibi şairlerin şiirlerini okuyorum ama formdan da kopuk kalmıyorum ha önceleri nasıl yapacam diyordum hem doğaçlama çalışacam hem de forumu takip edecem ikisindende vazgeçemem diyordum öyle de oldu forumu takip ederken diğer taraftan bi müzik yapma proglamıyla müzik yapıyorum ordan ritim geliyor bende üstüne spontane söz söylüyorum çok sevdim bu işi yav djj günüm dünüme değildir bedel düşünmem artık elalem ne der gitmez zaten hiç çile ve keder kimisi kayıp bir meçhule gider bedenimse sessiz maluma göçer çile çekerek büyümektir felsefem insan koşar akıl varsa bir dirhem çalışmaktır yarama şifa merhem böylece güler o solan çehrem iste bıkma çünkü o dur Kerem sakın deme bittim yoktur çarem işte o zaman yanar tüter sinen bitersin hem madden hem manen içine kurt düşer sızlar acır yaren olmaz dünya evren sana yaren biter mürekkep yazmaz artık kalem kalmaz acı içinde saçılır olur namahrem yüzünde bırakır derin engin bir çizgi silmez sanma gayrı bunu bir silgi aramalısın bulmalısın ortada bilgi inan iste sana ulaşır emin ol bil ki |
Ynt: Yazma Terapisi Ay dede ışığını yansıt bize dertler önümüzde gelsin dize rakip kuleyse hepimiz bir füze böylece çıkarız bir gün düze karışmasın hiç gece gündüze yapmayız zaten kimseye sükse düşünürüz hadi boynu bükükse kim görür gerçeği acep kim seze ağlamaz hiç kimse sebepsiz gece söylenmez nedensiz acı bir hece devede yük gibi bakmaz hörgüce cahil anlar susuzlukta yetişince anlam deryası boşalır ince ince |
Ynt: Yazma Terapisi etrafta çoktur bilgin noturadamus ama unutmayalım ki hepimiz kuluz tükenmez değildir paramız pulumuz ayağımızı denk alır yola koyuluruz bunu biliriz çünkü bunu okuruz bazen aşk ummanın da boğuluruz seni tanımladım adın artık okyanus ben se içinde gezen avare bir Yunus... |
Ynt: Yazma Terapisi sevgi ve umutla yok olur ölüm korkusu ölmekle de var olmuştur dirilmek olgusu diğerkamlıkla artmaktadır yaşam çoşkusu her demde vardır vicdanın akla sorgusu ve de sevgi üşürse yetişir şefkat mantosu |
Ynt: Yazma Terapisi durma hadi dilinde hayatı hecele sevdiğini söyle gitmeden ecele böyle çıkarsın ulvi bir dereceye yazmadık mı ismi sanki pencereye hayatımızda vardır her daim bir melek görmeliyiz sevmeliyiz almadan onu felek ona doğru koşalım aşalım olsada hendek ona kavuşabilmek olur artık tek dilek |
Ynt: Yazma Terapisi Ben ve çocukluğum ufka doğru dal çocuk gözlerin boncuk boncuk yufka yürekli bal çocuk soğuk hava sırtta gocuk caf caflı yaşamlara aldanma onlar ham koruk sofra kurulu kalk hadi neden ki moralin bozuk gel değişelim hayatımızı sen ben ol ben çocuk |
Ynt: Yazma Terapisi Bir kelebek gördüm altın renkli uçuyordu, Görünmeyen gözlerinde binbir ışıltı saçıyordu... Bir an koydum yerine kendimi, Üç günlük ömründe hüzünden kaçıyordu, Utandım kendimden artık ağlamayacağım!... 98569 NASIL AMA İKİ DAKKADA YAZIVERDİMMM s456 |
Ynt: Yazma Terapisi ölümü bana değil yaşayana sor gülümü al istersen ama çok kor gününü yaşamayan yaşar mı zor dününü bilmeyen yapar hep rol kendini salma ve nefsin olmasın patron her şey çıkar ortaya iki yüzlü madalyon zayıf noktanamı dokundum aman pardon ölümü sipariş edersen azrail olur garson |
Ynt: Yazma Terapisi turgay super sin siirler seninse okuyorum izindeyim yani. bravo art56art56 keske bende yazabilsem birseyler. |
Ynt: Yazma Terapisi şiirler hepimizin bazen arada sitede gezerken yazıyorum işte sen de yazarsın ya neden olmasın izimde olmak mı estafurullah yahu ne demek beraber iyi yerlere geliriz inşallah sevgiler selamlar hismiley |
Ynt: Yazma Terapisi vay be turgaycım gene cosmussun aferın aferın, yarısma ne zaman ? opuyorum tresor |
Ynt: Yazma Terapisi eyvallah çok sağol yarın yarışma katılımı için son gün benim parçam hazır bir kayıt kaldı sorun ya yarına kadar kaydetmem lazım inşallah kaydederim dua edin ne olurrrrrr hismiley |
Ynt: Yazma Terapisi turgay insallah hersey istedginden daha guzel olur 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 |
Ynt: Yazma Terapisi deytttt bee!! kimin kardeşii kim tutar senii s45apk |
|
|
Ynt: Yazma Terapisi bende biraz paylaşım yapayım bu bölümde.sanırım bunu babamla kavga ettiğimde babama yazmıştım 4 sene önce filan.basit bişey. Merak ediyorumda nasıl verdiniz hemen benim hakkımda hükmü Ne düşündüğümü bile bilmeden Bilmeden içimde kopan fırtınaları Hissettiklerimi, yaşadıklarımı, anılarımı Nasıl yok sayarsınız gerçek kimliğimi Siz yönettiniz istediğiniz gibi beni Bekleyin görün içimdeki cevheri Bastırdığınız hislerimin yükselişini Kaybettiğim duyguların geri gelişini Susun ve izleyin yeni doğan güneşimi |
Ynt: Yazma Terapisi hangi ruh haliyle bilmiyorum:D:S DÜŞÜYORUM GÜNDEN GÜNE ERİYORUM GÜN GEÇTİKÇE APTALLIK İÇİNDE KALDIM BİR TEK BEN BİRİ SON VERMEZSE YOK OLACAğIM HEMEN HEY SANA SÖLÜYORUM DEĞİŞ ARTIK BIRAK ESKİYİ YENİLERE AÇIL KÜLLENMİŞ KAFALARI AT ÇÖPE VE ARA İSTEDİİNİ DAİMA PES ETME YOKSA ETRAF ONLARA KALIR |
Ynt: Yazma Terapisi bunu nezman yazdım ya:S :D hayat artık bitti gözümde. son umut bir dal parçasının üstünde şansın gülmeyecei belliydi en baştan yaşarsın herşeyi silbaştan anlamassın mutlu oldukça bu hayatı yaşamdaki acılardır(acıdır) insanları dooruya ulaştıran göğsünü dik tut ve sarıl umutlarına sıkıca. Söndürme güneşini ufuksuz yarınlara Sende yürü hayatın karanlık yollarında Ama doğruca aydınlıklara Güç al acılarından Kanma zamanın oynadığı oyunlara Yürü yolunda Acıdan tatlıya Karanlıktan aydınlığa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |