![]() |
Ynt: Yazma Terapisi şiirler hepimizin bazen arada sitede gezerken yazıyorum işte sen de yazarsın ya neden olmasın izimde olmak mı estafurullah yahu ne demek beraber iyi yerlere geliriz inşallah sevgiler selamlar hismiley |
Ynt: Yazma Terapisi vay be turgaycım gene cosmussun aferın aferın, yarısma ne zaman ? opuyorum tresor |
Ynt: Yazma Terapisi eyvallah çok sağol yarın yarışma katılımı için son gün benim parçam hazır bir kayıt kaldı sorun ya yarına kadar kaydetmem lazım inşallah kaydederim dua edin ne olurrrrrr hismiley |
Ynt: Yazma Terapisi turgay insallah hersey istedginden daha guzel olur 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 |
Ynt: Yazma Terapisi deytttt bee!! kimin kardeşii kim tutar senii s45apk |
Ynt: Yazma Terapisi Alıntı:
|
Ynt: Yazma Terapisi Alıntı:
|
Ynt: Yazma Terapisi bende biraz paylaşım yapayım bu bölümde.sanırım bunu babamla kavga ettiğimde babama yazmıştım 4 sene önce filan.basit bişey. Merak ediyorumda nasıl verdiniz hemen benim hakkımda hükmü Ne düşündüğümü bile bilmeden Bilmeden içimde kopan fırtınaları Hissettiklerimi, yaşadıklarımı, anılarımı Nasıl yok sayarsınız gerçek kimliğimi Siz yönettiniz istediğiniz gibi beni Bekleyin görün içimdeki cevheri Bastırdığınız hislerimin yükselişini Kaybettiğim duyguların geri gelişini Susun ve izleyin yeni doğan güneşimi |
Ynt: Yazma Terapisi hangi ruh haliyle bilmiyorum:D:S DÜŞÜYORUM GÜNDEN GÜNE ERİYORUM GÜN GEÇTİKÇE APTALLIK İÇİNDE KALDIM BİR TEK BEN BİRİ SON VERMEZSE YOK OLACAğIM HEMEN HEY SANA SÖLÜYORUM DEĞİŞ ARTIK BIRAK ESKİYİ YENİLERE AÇIL KÜLLENMİŞ KAFALARI AT ÇÖPE VE ARA İSTEDİİNİ DAİMA PES ETME YOKSA ETRAF ONLARA KALIR |
Ynt: Yazma Terapisi bunu nezman yazdım ya:S :D hayat artık bitti gözümde. son umut bir dal parçasının üstünde şansın gülmeyecei belliydi en baştan yaşarsın herşeyi silbaştan anlamassın mutlu oldukça bu hayatı yaşamdaki acılardır(acıdır) insanları dooruya ulaştıran göğsünü dik tut ve sarıl umutlarına sıkıca. Söndürme güneşini ufuksuz yarınlara Sende yürü hayatın karanlık yollarında Ama doğruca aydınlıklara Güç al acılarından Kanma zamanın oynadığı oyunlara Yürü yolunda Acıdan tatlıya Karanlıktan aydınlığa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM. |