![]() |
Ynt: Yazma Terapisi [youtube=425,350]ZzG8k5Nzz9s[/youtube] Beni bensiz bıraktın.. |
Ynt: Yazma Terapisi Alıntı:
|
Ynt: Yazma Terapisi Akşam o kırgın anımda karaladım. Silmeyi düşünmedim değil her zamanki gibi. Ama terapi oldu bana çünkü dedim ya yalnızım. Yazımda aslında onu kötülemedim dikkatli okunursa öyle. Sadece onun mecbur olduğu geç gelmeler yüzünden bana yansıyan üzüntü hali sadece. O o kadar iyi bi insan ki. İyi insan kelimesi yüzeysel gözükse de. O melek, o benim babam ve arkadaşım. Sadece vakti yok. Buna alışamıyorum. Akşam ben ağladıkça o da ağladı benimle ağlamama sebep olduğu için. En büyük kavgamız buydu ve ikimiz de ağladık. Aramızdaki sevgi bağı çok güçlü aşk olmaması avantaj. Bunları yazmak çok özel oldu ve bu da diğer yazımın sebep olduğu... Ona karşı hiçbir kızgınlığım yok. Çünkü ben onun kalbindekini biliyorum. Benim gözümden bir damla yaş akıtmak istemez o. Kendinden çok beni düşünür. Belki inanmak güç ama en bile inanamıyorum bazı jestlerine. Bunları yazma gereği duydum çünkü sizlerin onun hakkında kötü ve beni üzdüğünü düşünmesini istemiyorum.O bunu haketmezdi çünkü. Sevgili Lalezar bunları yazmak yani bu yazımı çok zor oldu benim için senin yanıtından sonra inan bana. Yaşadığını az çok kestirebiliyorum. Siz çok yenisiniz diyosun belki öyle. Ama inan zordu benim için... Çok teşekkür ederim en güzel şeyleri hakeden kalplerinize.. |
Ynt: Yazma Terapisi burda varlıgı sezilen kimse hakkında kötü düş görülmez..herkesin içi rahat olsun...etternacım, paylaşdıkça büyür insan...tutku biraz da kendini oraya buraya sıkıştırmayı sever,onu bulup bizim çıkarmamız gerekebilir..sevginin yanında ,zaman mekan kırık cam parçalarıdır..batmasın gönüle...tutku'yu anlatan en hoş parça ve eh hoş yorumlayanlardan biri..arapsaçına dönmesin hiç bi ilişki..ama dönmese tadı nerdee...uslu durmayanlara... [youtube=425,350]NxWILZT6p6Q[/youtube] |
Ynt: Yazma Terapisi Alıntı:
Bu muhteşem şarkı için de ayrıca teşekkür ederim sana Lalezar'cım. On bin kere dinleyip bıkmayı başaramadığım bi şarkı bu thumbsanim |
Ynt: tatil Alıntı:
|
Ynt: Yazma Terapisi Aşk’ın en deli terapisi … Posta oturdu….ve haykırdı daglara önce…sesi tüm evreni içine aldı…züleyhanın yusufa duydugu bitmeyen aşkla haykırdı …uzun bi kıssa oldu tüm zamanlar için…. En başta aşk O’nun nurundan yaratıldı,zerresi dagıtıldı tüm sonsuzluga da o zerreden tükenmek bilmedi….gittikçe uzayan yollar gibi ıraktı…baktıkça uzaklaşan ufuk gibi sıcak…. Sarmalları iç içe yayılan ışık otunu aşka dönüştürmeden evvel …hey sen ukala gözbebeği… şımarık sazende…farkında mısın her an nefes almaktasın..her eylemde nefes senin emrinde..harfler sarılır konuşurken o enfese ..buldun çıkardın harfleri tek tek dümbelek……tek nefeste binler can ve canan sezdim sende…can’an’lanan bi nefes de kendi yanında saklı…içine çekerken nereye gider nefes taa o içinde giden yollara sevdalı..…belki bi yol buldu kendine bi festival bi karnaval var her nefeste, bıraktım kendi nefesimi bu latif ve saydam denilen denizde……her nefes bi dem ,bi debdebe buldu kendine bu festival…. ,ayy ayyya yyaayy…çok uzaklara gitme, bu nefeste bu karnaval.. ….dinle bak…nefesini …gene bir sırça salıncak ,bu sefer de böyle fısıldasın sana sevgilini….yürek gibi haykırmadan ama onunla elele.,dipdibe... …daha derinden ,en derin serden.en saklı hiç’ten...doldur içine sevgilinin sesini,dinlersen adını saklamaz kendini, hepten verir’ sen o nefesi….sakince söylesin….bırak bu dem de bu nefes böyle ,devamı elbet gelecek her nefesin, her sesin,asla batmasın sana bu bendeki nefes’in..duydukça daha rahatladı bu nefes…içine çekmesen,biter derdin… işte uçsuz bucaksız o sonsuz nefesin içindesin.. Her Kutlu Dogum’da yeni ,taptaze masum bi nefes daha katılır bu cana..ve bu cihana….enfes aşkın dogurdugu bu canana…..devamı var bu nefesin…geleceğin ta kendisi dönecek… bir sessiz nefesle çok yakında... smil56 |
Ynt: Yazma Terapisi Evet az kaldı 44 Çok yakındır Lalezar 789569 789569 |
Ynt: Yazma Terapisi Sevgili Lerzan; Dedeni yadetmene vesile olduğum için inan çok mutlu oldum.Ne güzel.Dedenin 100 yaşına kadar yaşamış olmasıda ayrıyeten güzel.Demek ki genetik olarak çok şanslısın.Allah deden kadar uzun ömürler versin sana ve ailene.Selamlar. |
Ynt: Yazma Terapisi bende diyordum içimdeki bu çağlayanı nereye akıtacam buldum yazma terapisi bundan sonra içimden geldikçe yazarım sapkal89Tatlı dil önemli der Yunus hepimiz bir renk ve farklı tonuz aslında başlangıca denk sonuz hiç bi zaman geçmişle cenkte yokuz güzel sözler dilimize pelesenk olurlar ve sel gibi içimizde taşan çağlayan var ve yel gibi eseriz kötü düşünce savarımız var ve her dem ebedi gülmemiz için ağlayan var sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 AM. |