Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Bu da Benimkisi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hangisi olduğunu tam net hatırlayamadığımı ifade ettiğim telkin kafa dağınıklığını toplama telkini olması lazım yerine yanlışlıkla başka bir telkin koymuş olabirilirim.Liste geçici bir liste ama araba sürmyle en uyumlu olan şeyleri kedimce dinlemeye çalışıyorum. Bu arada bugün elli kilometre yol ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Bu da Benimkisi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-06-2016, 11:19 PM   #21 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Hangisi olduğunu tam net hatırlayamadığımı ifade ettiğim telkin kafa dağınıklığını toplama telkini olması lazım yerine yanlışlıkla başka bir telkin koymuş olabirilirim.Liste geçici bir liste ama araba sürmyle en uyumlu olan şeyleri kedimce dinlemeye çalışıyorum.

Bu arada bugün elli kilometre yol yaptım dağ yollarında aslında dağ yolu deyince aklınıza çakıllı bir yol gelmesin asfalt ama eh işte.En uzun mesafem değil , süre olarak en uzun sürüşüm de değil ama kendi arabamla en uzun yol ve süre.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2016, 12:04 AM   #22 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Neredeyse 20 gün olmuş.Yazmamışım.Arabayla küçük bir kaza yaptım.Tamponun sol tarafı gitti.Bana epey bir masraf kapısı açıldı.Şimdiden parçalar 660 tl civarı tuttu.İşçilik masrafı ortada yok.

Dinlediğim telkinleri cd yapmayı başardım.Aklımda yokken biraz ecel terleri dökerek yarım tamponla şehir içine gittim.Kazadan iki gün sonra.Normalde salı günü verecektik ustaya ama ben önceden bir kendi başıma gideyim hem de internetten gelen tampona bakayım istedim.

Fonda cd çalıyordu.Sürdükçe sür moduna girdim.Önce ilçe kararı sonra birde kargoya bakayım diye ilçenin içine girme kararı bir iki kez önüme kamyon çıktı dar sokağın birinde durabildim anında.

Arabayı yarın alacağım kısmetse.


Memur alımları için kadrolar açıklandı.Çalıştığım kuruma 9 mühendis alınacak fırsat bu fırsat dedim.Önüme hep engeller koyuyordum.Bir türlü o gücüm yoktu.Geçen senede işler yoğundu şubeyi bırakamazdım.Birde arkamda "yap arkandayız " diyen insanlar yoktu ama ben mesleğimi aktif olarak yapabileceğim bir şubede çalışmak istiyordum.Annem çok karşı çıkıyordu ben de ailemin sözlerini çok dinliyordum.

Bir hafta on gündür telkin dinlemiyorum.Bu sürede kendinle konuşmaya başlıyorsun.Bazen kuruyorsun , saçmalıyorsun ama kendini fark ediyorsun hatalarını görüyorsun.Bir de eft kitabı okuyorum.Kendimi analiz ediyorum.Hangi özelliğim nereden gelmiş olabilir diye sorguluyorum.Arada oxford vardı da biz mi okumadık moduna girip suçluyorum ailemi.Belki bu zaman kadar hep içime attığım için yüzeye çıkamamış şeyler.

Hafta başı kararımı verdim.Aslında Cumadan söylecektim -annem bu sefer bir şey diyemedi- bu seferde bizim müdür beye motor çarpmış.Yaşlı adam dudağı patlamış içten dikiş atmışlar , ağzı şişik.

Pazartesi konuştum.Madenciliği unutuyorum dedim hiç beklemediğim bir tepki aldım.Git dilekçeni yaz , arkandayım ben senin kendini geliştirmeni isterim.Kısa bir konuşmaydı.Hiç bir şey açıklamadım üç dakikada oldu bitti.Salıdan kabataslak dilekçeyi yazdım ve dünde asıl dilekçeyi yazdım ama sonra asıl bu konuda söz sahibi olan müessese müdür yardımlarını ve bizim müdür yardımcımızla görüşmemiştim.Dilekçe ulaşmadan ya da ulaştıktan hemen sonra aradım , görüşme talep ettim.Bu sabah için randevu verdi.

Bu sabah görüşmemi yaptım.Onlarında hoşuna gitmiş ama keşke önce bize gelseydin dediler.Aslında biraz emri vaki gibi bir durum oldu bende sonradan fark ettim.

Bana bir görüşüp öyle karar vereceklerini söylediler.Muhtemelen yönetim kurulunda tartışılacak tıpkı yeni gelecek dokuz arkadaşın nereye gideceğinin kararlaştırılması gibi.

İnş'Allah mutlu olacağım bir şubeye geçeceğim.Herkese hayırlı ramazanlar.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2016, 01:31 PM   #23 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Mesajlar: 10
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saripapatya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

eeeeeeeeee sonuç nedir peki ? :))) o kadar okuduk asıl can alıcı cümle yok :))
saripapatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2016, 03:17 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Can alıcı cümle derken orasını anlayamadım.Telkinlerin etkisi mi benim araba kullanmama mı?

Ben daha iki ya da üç haftalık sürücüyüm hala daha heyecanlıyım ama içimde bir ses atla deve değil diyor.Kendi kendime moral veriyorum.Kazadan sonra da işe arabayla gittim millet laf etmesin diye o gün servisle gitmeyi düşünüyordum ama içimdeki bir ses asıl bunun bir meydan okuma olduğunu söyledi.İnsanlar kimin umurunda , görsünler dedim.

Araba yok mesela canım acayip araba sürmek istiyor.Bir tarafım üzerine git diyor.Kapının önünde araba durması sizi sürücü yapmaz.

Eskiden kaçardım pek çok şeyden.Hiç bir şey yapmamın garip bir cazibesi ve cazibesi var.Bu şekilde hata yapmaktan , kaybetmekten korkunuz olmuyor.

Acayip bir hırs ve azimle doluyum.O şey hep içimde vardı sadece bir iki kez kaybedince kendimi çektim.Bir yanınız başarılı olmak istiyor , birinci gelmek ,zirvede olmak istiyor ama içinizde ya yapamazsam ya kaybedersem ya beceremezsem ne hale düşerim düşüncesi baskın.

Devamlı eleştirilen , sen yapamazsın denilen ama okulda başarılı olmam için annemin hep aşırı zorladığı bir insanım.Bu da beni garantici yaptı.Bir gemi eğer limandan hiç ayrılmazsa hiç bir fırtına görmez.Fırtına görmeyen bir geminin karaya oturma ve batma gibi bir riski yoktur.Hiç bir şey yapmadım göze batmadım direnç oluşturdum ama içimde hep kaldı bende bunları yavaş yavaş yapacağıma söz verdim kendime.

Anahtar kelime teşvik değil , baskı.Klasik tabirle benim havuçlarım olmadı hep sopalarım oldu.

Şimdi ise gerçek ben ortaya çıkıyor.Önceden her şeyi bebek adımlarıyla yapardım zaman yayardım ve acaba sonunu getirebilirmiyim düşüncesi/korkusu hep oldu.Yarım bıraktığım , maketler , yarım bıraktığım sporlar..Şimdi kendime bir yetişkin olduğumu söylüyorum.Bebek adımından asker adımına geçtim.Askerliğini yapan her insan bir adımın 65 cm olduğunu bilir.Bebek adımı nere 65 cm nere ama ben hala koşamıyorum ama içimdeki o koşma isteğinin beni kısa sürede koşturacağını biliyorum.

Her şeyim baskılandı.Bu beni sözü çıkmayan , itaat eden , onaylanma bekleyen , hep kendinden veren , insanlara değer verirken kendi değerini unutan bir insana çevirdi.

İlk sayfada anlattığım hikaye var ya beni pasif ve kendimi gösteremeyeceğim bir yere verdiler ve bunalıma girdim hep iyi olmaya çalıştım.Normalde şube değiştirmek o kadar kolay değildir ama benim yaptığımı çok az kişi yapıyor.Herkes masa başı rahat bir yer istiyor ama rahat yer eşittir yükselememek demek.Siyasi tanıdıkların yoksa müdür olamamak demek.

Ben tersini yaptım muhtemelen Ağustos gibi gelen elemanların tecrübe yaş , cinsiyet durumuna göre bana aktif olabileceğim bir şube teklif edilecek.Annem bir daha yer altına inmemi istemiyor.Açık ocağın kömürü bir kaç senelik damarlar derine iniyor.Ben müdürümden basit bir izin isterken dahi kırk takla atıyordum sanki vermeyecekler ben bu izni hak etmiyorum hayır ben hastalıktan bitap düşmeden hastaneye gitmek , vergi dairesinde ki işimi halletmek için izin isteyemem modundaydım.

İçimde hala kendimi yetersiz hissetme , kendime güvenmeme kalıntıları var.Amirlere karşı bu biraz daha artıyor ama çok yol kat ettim bir yılda.

Hayatta kendi bildiğimi yapacak cesaretim oldu ama yine de bunu bonus hakkı gibi kullandım.Çok ciddi motivasyonlarım olduğunda bunu yaptım.Birinin hep beni onaylamasını bekledim.Aferin kelimesini bekledim.Bu cevabı alabilmek için bazen aşırı fedakarlık gösterdim.

Zaman gösterdi ki hep iyi olmak yetmiyor o içimdeki pervasız bene ihtiyacım var.

Kendimi hikayelerde hep onurlu kaybeden olarak imgeledim , kıymeti sonradan anlaşılan ha hala kazanmak için her şeyi yapabilecek bir insan değilim ama bu süreçte okuduğum kitaplardan en önemlilerinden biri prensti.Makyavellist biri değilim ama kazanmak için iyi olan pek çok yol var.

Benim hikayem devam ediyor neredeyse bir yıla yaklaştı telkinleri dinlemeye başlamam.

Çekirdek inancı kesinlikle tavsiye ediyorum.

İçsel çatışma telkini muhakkak edinin eğer ki benim gibi olmadığı biri gibi yaşamak zorundaysanız.Devamlı baskı görmüşseniz , devamlı kendinizi kasan , rahat olamayan.

Çok cümleler yazabilirim ama bunlar özel şeyler ve neticede aynı yere çıkıyor.Bu telkin sizi olmak istediğiniz ya da olduğunuz ama toplum baskısı aile baskısı öğretmen baskısı altında olamadığınız size çeviriyor. Farkındalıklarınız artıyor.

Belki bu telkini uzun müddet dinleyip diğer telkinlere geçmeliyim çünkü başka telkinler acayip bir ağırlık yapıyor hele ki Ramazan ayında.Kafam taş gibi oluyor.Bu telkin en azından daha rahat uyumamı sağladı.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2016, 05:53 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Bir ayı aşkın süre olmuş.Ülke gündemi çok karışık.Bayram tatili dönüşü derken telkin dinlemeye ancak bir iki haftadır başlayabildim.

Araba sürme rahatlığı telkinini hala listeden çıkarmadım.Özellikle kazadan sonra ufak bir korkma durumu oluşmuştu.Arabayı yaptırıp geldikten sonra da neredeyse iki haftalık bir ara oldu.İşin açıkcası biraz bocaladım.Bu telkinin en önemli özelliği içininizdeki isteği arttırması.Çelişkiye düşseniz bile araba kullanmak istiyorsunuz.Dün ilçeye kadar dolmuşla gitme kararı aldım sonra kendimi arabanın anahtarını arayıp tekrar arabayla gitme kararı alırken buldum.

Yaklaşık bir hafta önce gece ara kullanmaya daha doğrusu ilçeden evime dönmeye başladım.Kırmızı ışık korkum azaldı ama hala çok yolum var.Neticede iki aylık bile değil benim araba kullanma mazim.

Telkin listem şu şekilde.

Ahenk içinde bir vücut
Alfa erkeği
Araba sürme rahatlığı
Karizma
Liderlik
Eril enerji
Mükemmel iş hayatı
Sosyal beceri
Tüm beyin kapasitesi
Temizliği sevin
İçsel çatışmanızı çözümleyin (bu olmadığında kafa bir dünya uyanıyorum)

Toplamda iki saat çalma süresi şu ara yaklaşık altı saat uyuyorum yani her telkini gece üç defa dinlemiş oluyorum.Acaba listeyi kısaltmalımıyım diye düşünüyorum.Bu konuda deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2016, 05:59 PM   #26 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Düzenle butonuna basınca maalesef boş bir ekran görülüyor.Bende altına yazma kararı aldım.Toplamda 1000 km yol yaptım.Son bir haftadır neredeyse hep ilçeye arabayla gidiyorum ve gece dönüyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-08-2016, 01:04 AM   #27 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Biraz bir şeyler yazayım.Araba kullanmam ve rahatlığım daha da oturdu.Son bir kaç gündür telkin dinlemiyorum hem de hiç.Araba kullanırken oldukça rahatım ama şehir içine girince ya da ilk defa bir şeyi yapınca heyecan duyuyorum.

Ne yaptım.Her gün araba sürdüm ortalama 25-30 kilometre bu aslında yarım saat demek.Biraz daha hızlandığım daha uzun süre sürdüğüm oldu.

Arabanın turbosu gitti ve bu hiç hoşuma gitmiyor ama dert etmiyorum.

Araba kullanma rahatlığı telkini ne yapıyor.Temelde iki davranışımız var.Kaç veya savaş üzerine git.Bazen elbette donup kalırsınız bu ayrı konu.Telkinler size üzerine gitmenizi söylüyor.Bu tüm telkinlerin mekanizması içinizdeki iç sesinizi mücadele et sen yaparsın , sen beceririsin bak işte oluyor gibi şeklinde değiştiriyor.

Bu nedenle telkinleri dinlemek isteyen ne olduğunu merak eden arkadaşlar için yazıyorum.Onaylanma isteğiniz azalıyor ve o şeyi yapmak için kimseden izin almanız gerekmediğini düşünüyorsunuz ve üzerine gidiyorsunuz.

Özellikle içsel çatışma telkini benim için çok önemli oldu.Blokajlarımı fark ettim.İlk defa gerçek sorunlarım için terapiste gitme kararı aldım.Terapi artı emdr düşünüyorum aslında bunun için bir terapistle konuştum sadece iznimi ayarlamam lazım terapi için o da olacak gibi.

İleride belki terapi hikayeleri diye bir başlık açarım.

İçimde kaçma yüzleş diyen bir ses var.İyi şeyler olacak biliyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2016, 03:20 PM   #28 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Epey uzun bir tatil yaptım.

Bu sabah pek iyi değildim.Maalesef vardiyalı çalışmayı sevemiyorum paşa (4-12) benim ta Soma zamanından vardiyam ve o zamanki gibi oldum.O zamanlar biraz daha amaçsızdım.Gece dörde beşe kadar uyumazdım sabah on iki de kalkardım.Uyumazsam bir dert uyusam birt dert erken uyanamıyorum.Öğlen uyanınca maalesef kendime gelemiyorum.Birde evi yıkacaklar benim.Zaten Nuh nebiden kalma ama yine de taşınma yeni lojmana geçme beni biraz geriyor.Büyütüyorum gözümde.

Aslında şöyle bir Egeye gitme planım vardı öncesinde Ürdün'e Petraya gidecektim.Hiç birisini yapamadım ama bende planımı uygulamaya koydum.İlk defa gerçekten sorunlarımla yüzleşme kararı aldım.İnternetten kendime bir terapist araştırdım.Özellikle EMDR yapabilecek bir terapist bakındım.Maalesef yaşadığım şehirde çok fazla terapist yoktu.Bizde yalancı memleketimizde araştırdık.İnternetten bir terapisti buldum hatta direk EMDR hakkında ve seanslar hakkında mail üzerinden soru sordum.Kendisi bana ertesi sabah hemen döndü.Telefonla bizzat arayarak tedavi ve süresi hakkında bilgiler verdi.Bende kendisine durumumu anlattım.İzinimi ayarlamamıştım ama yine de randevu aldım.Sonra izin konusunda sağ olsun arkadaşlar bana kıyak geçti.Bayram tatili ile izinleri birleştirdim.Yaklaşık bir ay.

Kocaeliye araba ile gidecektim kararımı vermiştim.Araba malum sıkıntılı içimde özgüvenim var ama yine de sıkışık trafikte araç kullanmadım ve arabam yokuşlarda çekmiyor , ivmelenmiyor.Gidişim epey maceralıydı.Yol cama kuş bile çarptı dördüncü vites 80 km hız ve araç sollarken salavat getire getire gittim.İyi ki öyle olmuş diyorum.Bir ay araba sürmekten daha geliştirdi.

Sonra hem araba hem ben tamire girdik.Arabam hızlı çıktı ama masrafı çoktu.Benim ki hala sürüyor ama terapistle çalışmanın faydasını gördüm.Hakkında yazılan yorumlar kadar var.Gerçekten kendini geliştirmiş birisi.EMDR ,EFT , Hipnoz , yaşam koçluğu , evlilik ve cinsel terapi.

Kendisinin ifadesi terapi için tam zamanında gelmişim.Gerçekten içimde bir şeyleri değiştirme ve değişme isteği vardı.Tam kıvamdaymışım çünkü eğer kişi değişmek istemezse terapi faydalı olmaz veya ancak çok uzun sürede etki edebilirmiş.Önce danışan isteyecek diyor.Kendisine durumumu anlattım tabi öyle o kadar kolay olmuyor.EMDR ile başladık iki seans kadar sürdü genelde üç seansta çoğu travmayı sildiğini belirmişti.İnternette daha uzun sürelerde var ama bunlar travmanın derecesine ve metoda göre değişebiliyor.BU seansları bir hafta gibi birbirine yakın bir süreye yayıyorlar.Geneli bir hafta ve üç seans şeklinde.

Sonra normal terapilerim başladı.Haftada bir beş günde bir gibi aralıklarla gittim.Bana Cem Keçe'nin En iyi terapistim ben isimli kitabını önerdi.Kitap biraz ağır başlangıçta ama okuyunca problemlerimizin kökenini anlayabiliyoruz.

İlerlememin çok hızlı olduğunu söyledi.Rüyalarımı anlattım onları yorumladık.En son seans hipnoterapi yaptı (6. mı 7. mi hatırlamıyorum).Hipnoz çok teknik bir konu bende tevafuk Ali Eşref Müezzinoğlu'nun iste , inan, değiş kitabını okuyordum.Uzun uzun hipnozu anlatmayacağım ama derin hipnoz uygulamadı.Evet denildiği gibi hipnoz uyku hali değil aşırı uyanıklılık hali.Her şeye duyarlı oluyorsunuz sadece gözlerinizi açamıyorsunuz.Bittiğinde sanki yirmi dakika geçmiş gibiydi ama neredeyse bir saat sürmüştü.

Önce bilinçaltımı kontrol etti ve temiz çıktı.Sonraki süreçte ise asıl özgüven ve irade ilgli telkinleri verdi.

Gitmekte özgür bir seviyey gelmişim.Bundan sonra ben ailemimn yanına uğradıkça ayda bir uğrayacağım.Beynim bir virüsten kurtulmuş gibi artık daha az düşünüyor.Gereksiz bir şekilde arka fonda çalışan bir şey yok.Düşünmeden eylem boyuna geçiyorum.İleride daha rahat olacağımı söyledi.Şu an ailemle çatışma sürecindeyim (isyan) kabullenme sürecine girdiğinde tamamen büyümüş yeri geldiğinde tepkisini koyabilen ve duygularını açık eden ve içime bir şeyleri atmaktan vaz geçen birisi olacağımı söylüyor.

Şimdilik böyle daha rahat geldim araba ile .Araba uçuyor.
İşe adapte olmak biraz zaman alacak.Bu dönüşüm biraz sancılı olacak sanırım.Terapisitimde söyledi bunu eft ile aşmayı düşünüyorum.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2017, 04:23 AM   #29 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Yaklaşık bir buçuk oldu neredeyse telkinleri dinlememden bu yana kısa bir özet yapmam istiyorum.

Birincisi telkin dinleme yolculuğu çekirdek inançtan sonra vitesi üçe- dörde takıyor.Öncesinde debeleniyorsunuz.Sıkıntılar yaşıyorsunuz.Çekirdek inanç köprü vazifesi görüyor.Geçmişin aksaklıklarını aşamıyorsunuz. İlerlemek istiyorsunuz.Ne yapmak lazım.Önünüzde akan nehri geçebilmeniz için bir köprüye ihtiyacınız var.Çekirdek inanç o köprü.Köprüyü geçtikten sonra ijtiyaç duymuyorsunuz.

Artık yeni telkinler bunlar satın alınan ücretli telkinler veya ücretsiz olanlar daha etkili oluyor.Dirençler aşılıyor.Çekirdek inançtan sonra neredeyse bir yıla yaklaşıyorum.

Bu süreçte benim gözlemlerim sırasıyla şunlar:

1) Listenizden ego güçlendirici telkinini çıkarmayın.Zaten ne geliyorsa geliş(e)memiş ego yüzünden geliyor.Sosyal fobinin , pek çok korkunun , öz güvensizliğin , daima incitilebilir olduğunu düşünmenin , kendinin güçsüz olduğunu saymanın vs hepsi güçsüz egodan geliyor.

Beynin vereceği iki karar kaç yada savaş (korkunla yüzleş zaafının üzerine git) kararında siz hep kaçıyorsunuz.Çalıyı döneyim , belaya bulaşmayayım , üç kuruş için laf dalaşına girmeyeyim (adam aslında para üstünü bilerek vermedi , tepkinizi ölçüyor) kararlar alıyorsunuz ve giderek pasifleşiyorsunuz. Öfkenizi kusmak yerine kendinizi kasıyorsunuz.Bu kas rahatsızlıkları , kabızlık , gaz problemi vs çıkarıyor.

Dolayısıyla iki hafta dinle sonra şu şu telkine geç demek doğru olmuyor.Suçluluktan kurtulsanız bile gelişmemiş ego öyle bir ay telkin dinlemeyle düzelmiyor.Ben neredeyse 7-8 ay bu telkini dinledim.Suçluluk ve ego hep listemdeydi.Çekirdek inanç geldiğinde de listemde kaldı.Sonra ben farklı telkinler de satın aldım.Listeden iki telkin çıkarmak çok kolaydı.İstiyordum da zaten ve yenilere yer açtım.

2)Bundan sonra fişek hızıyla mı ilerledim hayır.Onu koy bunu çıkar yaptım.Vazgeçmek ya da ileri bir tarihe ertelemek isteyen tarafım azaldı ama dinlediğim telkinler öyle büyük etki etmiyordu.Maymun iştahlıydım çünkü listemde 9-10 telkin vardı.Çalma süresi bir buçuk saat ile iki saat arasıydı.Bazı telkinlerin birbirleri ile arasında hiç yakınlık yoktu.Öyle birbirlerini geliştirecek şeyler de değildi.

Fark ettim ki bir telkin en az 80-100 saat dinlenmeliyse on telkinlik bir listede 800-1000 saat gibi bir süreye ihtiyaç vardı.Üç dört ay bu listeyi dinlemektense artık listeye yeni eklediği telkinlerin tek başına dinlenip içimde bir kulak dolgunluğu oluşturmasını istedim.

Uzun listeden adamı sarhoş gibi uyutan listelerdi. Listeye ahenk içinde bir vücut telkinini ekleyince biraz daha ilerleme oldu.En azından sarhoş gibi uyanmıyordum. Yine de tek telkin sanki etki etmiyordu.

Kısaca listenizi 5-6 telkinle sınırlayın.Telkinlerin çoğu ortalama 10-12 dk.Bir saatte bir listeyi dinliyorsunuz.7-8 saatlik uykuda bir 7-8 kere dinleniyor.Her telkini en az bir saat bazen bir buçuk saat dinlemiş oluyorsunuz.Ortalama seksen gün sonra aslında etki noktasına ulaşıyorsunuz.

3)Telkinlerde önemli olan şey şu: Önce temel çok önemli bazı şeyleri kendi içinizde kabul etmeden ya da tam farkındalık oluşturmadan etkisini göstermiyor.Bu da size kalmış.Üç ay da sürebilir beş hafta da.Boy uzama telkini alıp ben uzamıyorum diyebilirsiniz.Yapmanız gereken kendinizin çok sağlıklı olduğunu ve düzenli spor yaparak , basketboll oynayarak herkes gibi uzayabileceğinizi kabul etmek.Sonra zihin farklı çalışıyor.

Bu noktada ben önce temel bazı yetenekleri geliştirmenin gerektiğine inandım.Bunlar hep içsel çatışmalarınızı bitirin telkini sonrası oldu.Kendi eksiklerimi daha iyi gördüm ve ona yönelik isme özel olmayan telkinlerden aldım. (malum zam gelince ekonomik yol cazip geldi)

Bu noktada bir telkini 10 gün dinlemeden listeye koymama kararı aldım ama 10 gün yeterli olmadı.Eksik şey şuydu.Telkini bünye kabul etmiyordu yine kekeliyordum (arada rahat konuşamıyordum)

Listeye ego güçlendiriciyi koydum ve telkin etkileri daha hızlı açığa çıkmaya başladı.Bu nedenle ego güçlendirici telkini listede hep olsun.İki telkin ortalama 21 günde süreyi tamamlıyor.Bu nedenle benim görüşüm bir telkini listeye koymadan önce ego güçlendirici ile beraber 2-3 hafta dinleyin.

Misal ego tam manasıyla gelişmeden liderlik telkini kafa yormaktan başka bir şey yapmaz.Sizin önce bağımsız bir birey olmanız lazım.Başkalarına bağımlı yaşıyorsanız pasif biriyseniz herkesin sözüyle hareket ediyorsanız nasıl lider olacaksınız.

Bundan sonrası ise belirleyeceğim bir uzun listeyi en 3 hafta dinlemek olacak.Arada bir hafta ara vermeyi düşünüyorum.Bu şekilde üç döngü yapacağım.504 (3 ay içinde yaklaşık 3 hafta dinlenme çıkınca) saatlik bir süre yapıyor ki 80 saate bölünce bu ortalama 6.3 telkin yapıyor.Listeye 6 telkinden fazla telkin yüklemeyeceğim.Eskiden dinlediğim ama etkisi tam ortaya çıkmamış bazı telkinleri listeme koyabilirim.

Genel anlamda daha rahatım.Çok çabuk değişmek istiyorum ara ara sıkıntılı dönemlerim oluyor ama hayatın işleyişini daha iyi anlıyorum.Edilgen yapım giderek azalıyor.İçimde zaten çok farklı istekler vardı ama ben bunları ortaya koyamıyordum.Şimdi biraz daha iyiyim.Ne istediğimi neye ihtiyaç duyduğumu daha iyi analiz edebiliyorum.Üzerine gitmeye çalışıyorum bazı şeylerin.

Şimdilik bu kadar.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2017, 05:25 AM   #30 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 64
Tesekkür: 14
21 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bgtgyjbga is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Sorunların çoğunun sorulu ego-güven den kaynaklandığına kesinlikle katılıyorum, forumda yüz kızarması, toplulukta rahat konuşamama, dışa dönüklük başkalarının düş. önemseme gibi telkinler arasında atlama yapmak yerine en azından 1-2 ay ego + suçluluk dinlenmeli, zaten sorunların çoğunun temelinde suçluluk duyguları ve ego problemleri yatıyor.
bgtgyjbga isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bu da Benimkisi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hangisi olduğunu tam net hatırlayamadığımı ifade ettiğim telkin kafa dağınıklığını toplama telkini olması lazım yerine yanlışlıkla başka bir telkin koymuş olabirilirim.Liste geçici bir liste ama araba sürmyle en uyumlu olan şeyleri kedimce dinlemeye çalışıyorum. Bu arada bugün elli kilometre yol ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.