Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Bu da Benimkisi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neredeyse ay olmuş.Listemi değiştirdim.Telefonum pert oldu servise gönderdim yeni.Belki olacağı vardı bilemiyorum. Arabamı getirdik babamla aldığım günden itibaren işe arabayla gidip geliyorum (1,5-2)km.Gerginliğim epey azaldı.Alışkanlık oluşturmak için en az 21 günden bahsediliyor.Benim yaklaşık 10 günüm oldu.Gerginliğim azaldı ve hatalarımla kendimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Bu da Benimkisi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-06-2016, 04:22 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Neredeyse ay olmuş.Listemi değiştirdim.Telefonum pert oldu servise gönderdim yeni.Belki olacağı vardı bilemiyorum.

Arabamı getirdik babamla aldığım günden itibaren işe arabayla gidip geliyorum (1,5-2)km.Gerginliğim epey azaldı.Alışkanlık oluşturmak için en az 21 günden bahsediliyor.Benim yaklaşık 10 günüm oldu.Gerginliğim azaldı ve hatalarımla kendimi kırmadan yüzleşebiliyorum. Geceleri araba kullanma rahatlığı , tüm beyin gücü , fotoğrafik hafıza diye tahmin ettiğim bir telkinle beraber içsel çatışmalarınızı giderini dinliyorum.

Son telkin acayip bir şey.Katalizör gibi bir etkisi var.Normalde kafam çuval gibi uyanırdım onu azalttı ve bazen gereken yerde tepkimi koyabiliyorum içime atmadan.Sanırım telkinlerin etkisini ve bilinçaltının oluşturduğu engelleri azaltıyor.

Maalesef düzgün bir cd ye basıp arabada dinleyemiyorum (bir daha deneyeceğim yazdığım cdleri çalmadı cd çalarım )Araba sürerken anlık bir etkisi olup olmadığını merak ediyorum arada 15-20 km lik uzun yollar yapıyorum.Köylere giden boş yollar var.Burada boş yer çok.Zamanla ilçe içerisine ve kalabalık trafiğe gireceğim.Şimdilik üçüncü vites 2200-2500 devirle 50-60 arası hızlarla gidiyorum.

Yalnız bu içsel çatışmayı ileride yapacağım diğer telkin listelerine de ekleyeceğim.Etkilerini artıracak sanki.Bugün müdürle işte yaşadığımız bütün sorunları konuştum.İnsanları yeterince idare ettim ve bu zamana kadar kimse beni idare etmedi.Biraz belki ondan ama bundan sonra öyle değil.

Bu arda tek başına olunca daha rahat araba kullanabiliyorum.Kendi hatalarıma kızacak biri olmadığını biliyorum.Devamlı onu yap bunu yap diyen biri yok.En son özel ders aldığımda hoca her şeyi biliyorsun sadece bir tereddüt ve kendine güven eksikliği var demişti gerçi aynı hoca bana acemi muamelesi yapınca gerilmiştim çok kritik yerlerde sazı alan tecrübeli bir hoca vardı onla daha rahattım.Bu da ekleme olsun.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2016, 11:19 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Hangisi olduğunu tam net hatırlayamadığımı ifade ettiğim telkin kafa dağınıklığını toplama telkini olması lazım yerine yanlışlıkla başka bir telkin koymuş olabirilirim.Liste geçici bir liste ama araba sürmyle en uyumlu olan şeyleri kedimce dinlemeye çalışıyorum.

Bu arada bugün elli kilometre yol yaptım dağ yollarında aslında dağ yolu deyince aklınıza çakıllı bir yol gelmesin asfalt ama eh işte.En uzun mesafem değil , süre olarak en uzun sürüşüm de değil ama kendi arabamla en uzun yol ve süre.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2016, 12:04 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da Benimkisi

Neredeyse 20 gün olmuş.Yazmamışım.Arabayla küçük bir kaza yaptım.Tamponun sol tarafı gitti.Bana epey bir masraf kapısı açıldı.Şimdiden parçalar 660 tl civarı tuttu.İşçilik masrafı ortada yok.

Dinlediğim telkinleri cd yapmayı başardım.Aklımda yokken biraz ecel terleri dökerek yarım tamponla şehir içine gittim.Kazadan iki gün sonra.Normalde salı günü verecektik ustaya ama ben önceden bir kendi başıma gideyim hem de internetten gelen tampona bakayım istedim.

Fonda cd çalıyordu.Sürdükçe sür moduna girdim.Önce ilçe kararı sonra birde kargoya bakayım diye ilçenin içine girme kararı bir iki kez önüme kamyon çıktı dar sokağın birinde durabildim anında.

Arabayı yarın alacağım kısmetse.


Memur alımları için kadrolar açıklandı.Çalıştığım kuruma 9 mühendis alınacak fırsat bu fırsat dedim.Önüme hep engeller koyuyordum.Bir türlü o gücüm yoktu.Geçen senede işler yoğundu şubeyi bırakamazdım.Birde arkamda "yap arkandayız " diyen insanlar yoktu ama ben mesleğimi aktif olarak yapabileceğim bir şubede çalışmak istiyordum.Annem çok karşı çıkıyordu ben de ailemin sözlerini çok dinliyordum.

Bir hafta on gündür telkin dinlemiyorum.Bu sürede kendinle konuşmaya başlıyorsun.Bazen kuruyorsun , saçmalıyorsun ama kendini fark ediyorsun hatalarını görüyorsun.Bir de eft kitabı okuyorum.Kendimi analiz ediyorum.Hangi özelliğim nereden gelmiş olabilir diye sorguluyorum.Arada oxford vardı da biz mi okumadık moduna girip suçluyorum ailemi.Belki bu zaman kadar hep içime attığım için yüzeye çıkamamış şeyler.

Hafta başı kararımı verdim.Aslında Cumadan söylecektim -annem bu sefer bir şey diyemedi- bu seferde bizim müdür beye motor çarpmış.Yaşlı adam dudağı patlamış içten dikiş atmışlar , ağzı şişik.

Pazartesi konuştum.Madenciliği unutuyorum dedim hiç beklemediğim bir tepki aldım.Git dilekçeni yaz , arkandayım ben senin kendini geliştirmeni isterim.Kısa bir konuşmaydı.Hiç bir şey açıklamadım üç dakikada oldu bitti.Salıdan kabataslak dilekçeyi yazdım ve dünde asıl dilekçeyi yazdım ama sonra asıl bu konuda söz sahibi olan müessese müdür yardımlarını ve bizim müdür yardımcımızla görüşmemiştim.Dilekçe ulaşmadan ya da ulaştıktan hemen sonra aradım , görüşme talep ettim.Bu sabah için randevu verdi.

Bu sabah görüşmemi yaptım.Onlarında hoşuna gitmiş ama keşke önce bize gelseydin dediler.Aslında biraz emri vaki gibi bir durum oldu bende sonradan fark ettim.

Bana bir görüşüp öyle karar vereceklerini söylediler.Muhtemelen yönetim kurulunda tartışılacak tıpkı yeni gelecek dokuz arkadaşın nereye gideceğinin kararlaştırılması gibi.

İnş'Allah mutlu olacağım bir şubeye geçeceğim.Herkese hayırlı ramazanlar.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Yeniden istikrarlı başlangıç | YILLAR NE ÇABUK GEÇİYOR 14 YIL ÖNCE BU SİTEDEYDİM ÖZLEMİŞİM »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bu da Benimkisi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Neredeyse ay olmuş.Listemi değiştirdim.Telefonum pert oldu servise gönderdim yeni.Belki olacağı vardı bilemiyorum. Arabamı getirdik babamla aldığım günden itibaren işe arabayla gidip geliyorum (1,5-2)km.Gerginliğim epey azaldı.Alışkanlık oluşturmak için en az 21 günden bahsediliyor.Benim yaklaşık 10 günüm oldu.Gerginliğim azaldı ve hatalarımla kendimi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.