Cevap: Bu da Benimkisi Neredeyse ay olmuş.Listemi değiştirdim.Telefonum pert oldu servise gönderdim yeni.Belki olacağı vardı bilemiyorum.
Arabamı getirdik babamla aldığım günden itibaren işe arabayla gidip geliyorum (1,5-2)km.Gerginliğim epey azaldı.Alışkanlık oluşturmak için en az 21 günden bahsediliyor.Benim yaklaşık 10 günüm oldu.Gerginliğim azaldı ve hatalarımla kendimi kırmadan yüzleşebiliyorum. Geceleri araba kullanma rahatlığı , tüm beyin gücü , fotoğrafik hafıza diye tahmin ettiğim bir telkinle beraber içsel çatışmalarınızı giderini dinliyorum.
Son telkin acayip bir şey.Katalizör gibi bir etkisi var.Normalde kafam çuval gibi uyanırdım onu azalttı ve bazen gereken yerde tepkimi koyabiliyorum içime atmadan.Sanırım telkinlerin etkisini ve bilinçaltının oluşturduğu engelleri azaltıyor.
Maalesef düzgün bir cd ye basıp arabada dinleyemiyorum (bir daha deneyeceğim yazdığım cdleri çalmadı cd çalarım )Araba sürerken anlık bir etkisi olup olmadığını merak ediyorum arada 15-20 km lik uzun yollar yapıyorum.Köylere giden boş yollar var.Burada boş yer çok.Zamanla ilçe içerisine ve kalabalık trafiğe gireceğim.Şimdilik üçüncü vites 2200-2500 devirle 50-60 arası hızlarla gidiyorum.
Yalnız bu içsel çatışmayı ileride yapacağım diğer telkin listelerine de ekleyeceğim.Etkilerini artıracak sanki.Bugün müdürle işte yaşadığımız bütün sorunları konuştum.İnsanları yeterince idare ettim ve bu zamana kadar kimse beni idare etmedi.Biraz belki ondan ama bundan sonra öyle değil.
Bu arda tek başına olunca daha rahat araba kullanabiliyorum.Kendi hatalarıma kızacak biri olmadığını biliyorum.Devamlı onu yap bunu yap diyen biri yok.En son özel ders aldığımda hoca her şeyi biliyorsun sadece bir tereddüt ve kendine güven eksikliği var demişti gerçi aynı hoca bana acemi muamelesi yapınca gerilmiştim çok kritik yerlerde sazı alan tecrübeli bir hoca vardı onla daha rahattım.Bu da ekleme olsun. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |