| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telkin ve olumlama ile 2011 tanistim once misafir uyeydim. Atakan beyin profili konulari misafirlere acikti onceden ne zaman profil kapandi mecbur uye oldum. En cok guclu niyetler ve bilinc alti temizligi yaptim 21 gün niyet ve olumlamalar Suya okunan olumlamalar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #15 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Telkin ve olumlama ile 2011 tanistim once misafir uyeydim. Atakan beyin profili konulari misafirlere acikti onceden ne zaman profil kapandi mecbur uye oldum. En cok guclu niyetler ve bilinc alti temizligi yaptim 21 gün niyet ve olumlamalar Suya okunan olumlamalar Ayna egzersizleri Diyeceksin ki Neden kilo veremedin Bunu bnde bilmiyorum Ayrica uzaktan sifa egitimi aldim 3 hocadan ayri el aldim Fakat terzi kendi sokugunu dikemez misali Kilo veremedim cok ugrastim fakat saglik sorunlarim hep engel oldu Surekli ya grip oldum ya mide sorunlari vs Simdi yine basladim grip oldum Hemde nasil basimi kaldiramiyorum Fakat yuruyusumu yaptim. Pilavi hayatimdan cikardim ekmek 2dilim bugun yedim 3gundur yemiyordum Yani demek istedigim Degisime bu sefer cok kararliyim Allahim sana inanan sana guvenen bu kulunu mahcup etme ne olur Yardimini esirgeme bnden Rabbim sen bu kuluna merhamet buyur Rabbim sen bana yakisani degil sana yakisani bana takdir eyle 2 dunyamdada hayirli olacak sekilde sifami simdi nasip eyle ya erhamerhamin Bnm guzel rabbim Biz aciziz sen bizi kuvvetlendir Ya erhamerhamin Sizde masaallah cok azimlisini yorumlarinizi takip ediyorum. Rabbim sizinde gonlunuzun muradini versin.dileklerinizi hayirlara cevirip size gumus tepside sunsun.gokten yagsin siz altindan toplayin biz toplayalim.dunya hepimize yeter rabbena atina fid dunya haseneten ve gina azabennar rabbenav firli veli vali deyni yevme yegulun hisab Sayfaniz hayirli olsun kardesim Selam ve dua ile. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telkin ve olumlama ile 2011 tanistim once misafir uyeydim. Atakan beyin profili konulari misafirlere acikti onceden ne zaman profil kapandi mecbur uye oldum. En cok guclu niyetler ve bilinc alti temizligi yaptim 21 gün niyet ve olumlamalar Suya okunan olumlamalar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi