Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Benim Hikayem :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Benim Hikayem :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamlar, Öncelikle Abdullah ve Atakan Beylere çok teşekkür ederim. Yazıp yazmamam konusunda çok düşündüm ancak benim durumumdaki kişiler için belki faydalı olurum düşüncesiyle yazmak istedim. Bir firma sahibiyim, kişisel gelişim ve ikna yöntemleri konusunda çeşitli kitaplar okudum. Ancak etkilerinin geçici ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Benim Hikayem :)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-04-2015, 03:50 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
DaybyDay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2015
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 56
Tesekkür: 19
21 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DaybyDay is an unknown quantity at this point
Arrow Benim Hikayem :)

Selamlar,
Öncelikle Abdullah ve Atakan Beylere çok teşekkür ederim.

Yazıp yazmamam konusunda çok düşündüm ancak benim durumumdaki kişiler için belki faydalı olurum düşüncesiyle yazmak istedim.

Bir firma sahibiyim, kişisel gelişim ve ikna yöntemleri konusunda çeşitli kitaplar okudum. Ancak etkilerinin geçici olduğunu farkettim. Araştırmalarıma devam ettikçe burayı keşfettim. Kendimi ve firmamı geliştirmek için doğru bir yol olduğuna inandım.

Yaklaşık 2 hafta önce Abdullah bey ile telefonda seansım oldu ve eksiklikler hakkında notlarımızı aldık. Akabinde Ego ve Suçluluk ile ilgili telkinleri dinlemeye başladım.

Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki ikinci günden itibaren değişimleri farkettim. Benim için önemli olan kalıcı olmaları. 1 haftadır dinliyorum ve CD'lerim bugün elime ulaştı, Özlem Hanıma teşekkürler.

Bu kısa sürede neler değişti ?

- Telefonumu satıyorum. Genelde talipler aradığında şu kadar param var olmaz mı dediklerinde içim eziliyordu, 'olabilir, bakalım' diyordum. Dün beni, arayan kişiye 'maalesef o fiyatlara inemem, paran varsa gel al' dedim. :) Sonra arayanlardan birine istediğim fiyata sattım. İçim rahat, kandırılmışlık hissi yok, süper..

- Kısa mesafe taksiye bindiğimde hep bir çekingenlik olurdu, hatta yolu uzun tariflediğim bile olmuştur. Dün taksiye bindim, adresi söylediğimde şoförün suratında anlık olarak somurtganlık gördüm. 'Hayırdır, yol kısa mı geldi?' diye sordum, bir anlık şaşkınlıkla 'hayır efendim olur mu öyle' diye karşılık verdi.

Bu ve benzeri bir kaç olay daha oldu. Şunu farkettim ki gerçekten istemek ve inanmak en önemlisi. Gerisini zaten Abdullah Bey ve arkadaşları tamamlıyor.

İnanıyorum ki değişimler olumlu yönde sürekli artacaktır. Yaşamımdan örneklerle sizinle paylaşmaya çalışacağım.

Sevgiler.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

DaybyDay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2015, 05:25 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
DaybyDay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2015
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 56
Tesekkür: 19
21 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DaybyDay is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Neredeyse 8 ay olmuş başlayalı :) Çok yol katettim ! Zaman zaman bazı dalgalanmalar olabiliyor, ancak geçici.
Herkese sevgi ve saygılar, durmak yok devamm :)
DaybyDay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2016, 11:10 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
DaybyDay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2015
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 56
Tesekkür: 19
21 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DaybyDay is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Benim Hikayem :)

Yeni başlayanlar ve merak edenler için yazıyorum, gerçi rehber bölümünde hangi safhalardan geçildiği belirtilmiş ancak...
10 ay olmuş çekirdek inanç ile tanışalı. Neler nasıl değişti ?

İçine kapanık, yarı sosyal, çekingen birinin arkadaş ortamında veya sosyal hayatta ne kadar başarılı olması beklenirse o kadardım.

Ego+Suçluluk ve Çekirdek inanç ile devam eden serüvende önceleri (6-7 aylık bir süreç içerisinde) tepkilerim netleşmişti, neredeyse içim dışım aynı bir insan olmuştum ama tepkilerim sertti. Hala birşeyler eksikti. 8. aydan itibaren tepkilerim daha net, her sorunu ve konuyu yumuşak bir dille ikna edici, kendimden emin bir şekilde çözmeye başladım. En çok hoşuma giden değişim de bu olmuştu. İnsanlar ile daha samimi ve içten ikilşiler kurmaya başladım. Taşlar yerine oturmaya başladı.

Bu değişimde çekirdek inanca ilave olarak aldığım diğer telkinlerin de (mükemmeliyetçilik, sürekli pozitif hayat, başkalarının düşüncelerine son vb) etkisi var bence.

Şimdilik böyle :)
DaybyDay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2016, 06:54 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
mutluhayatim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Mesajlar: 233
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluhayatim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Gelişmeleriniz için sizi tebrik ederim. Çok yol kat etmişsiniz. Çoğu insanın aksine vazgeçmek yerine yolunuza deva etmişsiniz ne mutlu size. Şimdi meyvelerini topluyorsunuz bu çok sevindirici bir haber :)
__________________



mutluhayatim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2016, 12:00 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Anlattıklarınız için çok teşekkür ederim.İnsan kimi hikayelerde kendisini buluyor.Her şeyden önemlisi ben çekirdek inanç öncesinde en az bir kaç gün video izledim.Forumu okudum.Şüpheci bir insan değilim ama altı aydır telkin dinliyordum ciddi dalgalanmalar vardı.İçim zaten çalkalanan bir denizdi.Hem merhamet eden bir tarafım vardı hem de insanlardan çektirdiklerinin intikamı almak isteyen bir tarafım.

Garip gelebilir birinin boğazına hem bıçak dayamak isteyip hem başını okşamak isteyebilir misin?Elbette bu bir metafor hayatta bana en büyük kötülüğü yapan insana bile bu kadar kin gütmedim ama ahımı aldı ve o ona yetti.İntikam almak istedim ama yapmadım. Athena'nın ilk çıktığı yıllarda bir röportajları vardı.Şunun gibi bir şeydi:Kızlar bizi çok üzdü bizde karşılığında diğer kızları üzdük.

Hani klasik bir savaş filmi repliği vardır.Bazıları savaş alanına yanında savaşı getirir , bazıları ise savaş bittiğinde savaşı evine götürür.Kendimle savaştığımı fark ettim.Daha çok yolum var ama farkındalıklarım arttı.

Telkinleri ilk dinlediğim dönemlerde epey farklı tepkilerim oldu.Değişik dirençler.Dinleme ulan senin dinlediğin şeyin ben .... der gibiydi yaşadıklarım.Ben inadına dinledim.Abdullah bey keşke dinlendirseydin kendini bu vücudun bir mesajı demişti.Üç ya da dört hafta dinleyip yine o civar aralar verdim ama o kadarda rahatlayamadım.

İnsan haliyle bütün yorumları okuyor.Bende forumu biraz kazdım.Sadece aklımda belki sorunlarım daha derindedir düşüncesi oluştu.Çekirdek inancı yaptırıp yaptırmamakta karasızdım.Şubat-Mart gibi olabilir diyordum bu ara karta borçlandım (limitin yarısı duruyor ve borcum altı aya yayılı ödenmeyecek bir şey değil ekstrelerim 1/3 ü bile değil maaşın ama çocukluktan borca ve taksite karşı bir antipatim oluşmuştu.Babamın felsefesidir.Paran varsa alırsın yarın ne olacağını kimse bilemez paranı alamazsın borcunu ödeyemez ve mahçup olursun.) diyordum.Hep derdim biri benim çocukluğuma inse hiç iyi şey bulamaz.Bir ışık çaktı ve yaptırdım.

Eğer sizin yorumunuzu daha önce görseydim belki daha önce yaptırabilirdim. İnsanların bazen karar noktaları veya tutunma noktaları vardır.Yine de çekirdek inanç kararı bir haftada oluştu ama zaman kararı bir hafta filan aldı.

Site maalesef hareketli değil ve kafama takılan bir şey olunca siteyi kazımaya başlıyorum ve çekirdek inanç ilk başlarda en az önemsediğim şeydi.Çok sonradan okurken merak ettim ve youtube videolarını izledim ve bahsettiğim süreç oldu.

Bu yazıya başlarken dinlediğim şarkının ismi confession.Bende epeyce şey itiraf ettim.Sizde dinleyin belki seversiniz sözleri anlarsanız biraz bana uyduğunu söyleyebilirdim ama tam tersi.Ben hep kendime güçsüz ve zayıf olduğunu söyleyen çelik gibi güçlü biriydim.

KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2016, 10:48 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
DaybyDay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2015
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 56
Tesekkür: 19
21 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DaybyDay is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Güzel sözlerin için teşekkür ederim mutluhayatim.
Düşünsene yıllarca hayalini kurduğun, neden ben de onlar gibi değilim dediğin, bazen imkansız olarak gördüğün, olmak istediğin yerdesin veya çok yakınında 😀 İnanıyorum ki sabreden tüm arkadaşlarımız amaçlarına ulaşacaktır.
DaybyDay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2016, 10:56 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
DaybyDay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2015
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 56
Tesekkür: 19
21 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DaybyDay is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Kıpçakbeyi bu ne güzel örnektir;
''birinin boğazına hem bıçak dayamak isteyip hem başını okşamak isteyebilir misin?''

Buna sebep olan nedir bilmiyorum ama bu türlü duygularım yok oldu artık 🙂
Çekirdek inanç müziklerini düzenli dinlemeni tavsiye ederim, başaracağız!! Değişmeye ve gelişmeye karar verdiysek, buradaysak bize hiçbir şey engel olamaz 😉
DaybyDay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2016, 11:41 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 56
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Merhabalar
Çekirdek inanç çalışması bende yaptırdım,4*10 luk peryodu tamamladım fakat bende bir değişiklik olmadı somut olarak,yada ben öyle zannediyorum,özlem hanımla görüştüm ek telkinler gönderdiler şimdi onları diniliyorum acaba telkin sayısı çok fazla ondan mı hemen etkisini göstemiyor,6-8 saaat dinleyin diyorlar hepsini dinlemeye kalkınca zaten 6 saati geciyor,bu oluyor ki bir telkin günde 1 kere dinleniyor ve buda o peryodu tanımlamaya yetmiyor bence 1 telkinin 6-8 dinlemesi lazım diye düşünüyorum,çünkü neden telkinlerin hepsini dinlediğinde telkinleri günlük oratalamsı 8 dk,dışarıda işte,okulda aldığımız telkinler (olumsuz telkinler )daha ağır basıyor,doğal olarak dinlenen 8 dk olumlu telkinin bir faydası olmuyor,olsa bile çok zaman geçmesi gerekiyor bilinçaltına iyice yerleşmesi için,
bu benim görüşüm arkdaşlar sizlerinde görüşünü almak isterim.
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2016, 04:35 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Alıntı:
DaybyDay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kıpçakbeyi bu ne güzel örnektir;
''birinin boğazına hem bıçak dayamak isteyip hem başını okşamak isteyebilir misin?''

Buna sebep olan nedir bilmiyorum ama bu türlü duygularım yok oldu artık 🙂
Çekirdek inanç müziklerini düzenli dinlemeni tavsiye ederim, başaracağız!! Değişmeye ve gelişmeye karar verdiysek, buradaysak bize hiçbir şey engel olamaz 😉
İnş'Allah benim daha çok yolum var.Gerçekleri kendime söyleyebiliyorum yavaş yavaş oluyor.Ben hop değiştim diyemem.Ömrümde kaçış psikolojilerim oldu.Sınav var kitap okudum , kendimi buldum.Üniversitede forum okudum hatta oyun oynadım.Soma'da gece 12'de işten çıkan bir insan yatıp dinlenmek ister değil mi.Ben sabaha kadar oyun oynayıp öğlene kadar uyuyordum.Sonra bir bakmışım işteyim.

İçimde hep kaçmak isteyen bir çocuk vardı.


Alıntı:
Merhabalar
Çekirdek inanç çalışması bende yaptırdım,4*10 luk peryodu tamamladım fakat bende bir değişiklik olmadı somut olarak,yada ben öyle zannediyorum,özlem hanımla görüştüm ek telkinler gönderdiler şimdi onları diniliyorum acaba telkin sayısı çok fazla ondan mı hemen etkisini göstemiyor,6-8 saaat dinleyin diyorlar hepsini dinlemeye kalkınca zaten 6 saati geciyor,bu oluyor ki bir telkin günde 1 kere dinleniyor ve buda o peryodu tanımlamaya yetmiyor bence 1 telkinin 6-8 dinlemesi lazım diye düşünüyorum,çünkü neden telkinlerin hepsini dinlediğinde telkinleri günlük oratalamsı 8 dk,dışarıda işte,okulda aldığımız telkinler (olumsuz telkinler )daha ağır basıyor,doğal olarak dinlenen 8 dk olumlu telkinin bir faydası olmuyor,olsa bile çok zaman geçmesi gerekiyor bilinçaltına iyice yerleşmesi için,
bu benim görüşüm arkdaşlar sizlerinde görüşünü almak isterim.
Bu konuda uzman ağzıyla konuşamayacağım ama birincisi belki yanlış telkinler ve çekirdek inanç belirlenmiş olabilir.Onun içinde telkin gönderilmiş.Birde ben çekirdek inançtan önce epey dinledim ve biraz mesafe kazanmış ve farkındalıklarım artmıştı.Geçmişe çok bağlı ve hatta takılı olduğumu anlamıştım.

Şu an farkındalıklarım arttı.Açık açık kendime bazı şeyleri söyleyebiliyorum.Kendi hatalarımı hep eleştirdim ama kendimi yüreklendirmedim.İçimde beni sakinleştiren bir ben vardı ve ben onu nadir- çok zorda kalınca-- dinlerdim.İnsanın baş başa kaldığında kendi kendisiyle yaptığı konuşmalar çok önemli.

Ben uyurken dinliyorum mesela.Bu dönem aktif bilinçaltı dönemi deniyor.Gün içerisinde dinlediğimde sadece sakinleşirdim ama gece dinleyince dirençlerim oluyordu.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2016, 10:18 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
DaybyDay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2015
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 56
Tesekkür: 19
21 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DaybyDay is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Alıntı:
tengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar
Çekirdek inanç çalışması bende yaptırdım,4*10 luk peryodu tamamladım fakat bende bir değişiklik olmadı somut olarak,yada ben öyle zannediyorum,özlem hanımla görüştüm ek telkinler gönderdiler şimdi onları diniliyorum acaba telkin sayısı çok fazla ondan mı hemen etkisini göstemiyor,6-8 saaat dinleyin diyorlar hepsini dinlemeye kalkınca zaten 6 saati geciyor,bu oluyor ki bir telkin günde 1 kere dinleniyor ve buda o peryodu tanımlamaya yetmiyor bence 1 telkinin 6-8 dinlemesi lazım diye düşünüyorum,çünkü neden telkinlerin hepsini dinlediğinde telkinleri günlük oratalamsı 8 dk,dışarıda işte,okulda aldığımız telkinler (olumsuz telkinler )daha ağır basıyor,doğal olarak dinlenen 8 dk olumlu telkinin bir faydası olmuyor,olsa bile çok zaman geçmesi gerekiyor bilinçaltına iyice yerleşmesi için,
bu benim görüşüm arkdaşlar sizlerinde görüşünü almak isterim.
Selam tengin,

Yaklaşık 10 adet telkin geliyor. 4*10 şeklinde dinlediğinde zaten herbir telkini toplamda 80 saat dinleyememiş oluyorsun.

Bu durumun önüne geçmek için şöyle yaptım, hangi telkini kaç saat dinlediğimi hergün kaydettim veya daha önceden belirleyip planlı dinledim. 4*10 dan sonra eksik kalanları 80 saate tamamladım. Artık tamamını 80 saate tamamladığım için takip etmiyorum, haftada 5-6 saat dinliyorum bazen de daha fazla. Çünkü toplamda 18 telkin dinliyorum.
DaybyDay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Değişime Hazırım | Siz olsanız ne yapardınız? »
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benim Hikayem :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Benim Hikayem :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamlar, Öncelikle Abdullah ve Atakan Beylere çok teşekkür ederim. Yazıp yazmamam konusunda çok düşündüm ancak benim durumumdaki kişiler için belki faydalı olurum düşüncesiyle yazmak istedim. Bir firma sahibiyim, kişisel gelişim ve ikna yöntemleri konusunda çeşitli kitaplar okudum. Ancak etkilerinin geçici ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.