Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2016, 12:00 AM   #5 (permalink)
KıpçakBeyi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Anlattıklarınız için çok teşekkür ederim.İnsan kimi hikayelerde kendisini buluyor.Her şeyden önemlisi ben çekirdek inanç öncesinde en az bir kaç gün video izledim.Forumu okudum.Şüpheci bir insan değilim ama altı aydır telkin dinliyordum ciddi dalgalanmalar vardı.İçim zaten çalkalanan bir denizdi.Hem merhamet eden bir tarafım vardı hem de insanlardan çektirdiklerinin intikamı almak isteyen bir tarafım.

Garip gelebilir birinin boğazına hem bıçak dayamak isteyip hem başını okşamak isteyebilir misin?Elbette bu bir metafor hayatta bana en büyük kötülüğü yapan insana bile bu kadar kin gütmedim ama ahımı aldı ve o ona yetti.İntikam almak istedim ama yapmadım. Athena'nın ilk çıktığı yıllarda bir röportajları vardı.Şunun gibi bir şeydi:Kızlar bizi çok üzdü bizde karşılığında diğer kızları üzdük.

Hani klasik bir savaş filmi repliği vardır.Bazıları savaş alanına yanında savaşı getirir , bazıları ise savaş bittiğinde savaşı evine götürür.Kendimle savaştığımı fark ettim.Daha çok yolum var ama farkındalıklarım arttı.

Telkinleri ilk dinlediğim dönemlerde epey farklı tepkilerim oldu.Değişik dirençler.Dinleme ulan senin dinlediğin şeyin ben .... der gibiydi yaşadıklarım.Ben inadına dinledim.Abdullah bey keşke dinlendirseydin kendini bu vücudun bir mesajı demişti.Üç ya da dört hafta dinleyip yine o civar aralar verdim ama o kadarda rahatlayamadım.

İnsan haliyle bütün yorumları okuyor.Bende forumu biraz kazdım.Sadece aklımda belki sorunlarım daha derindedir düşüncesi oluştu.Çekirdek inancı yaptırıp yaptırmamakta karasızdım.Şubat-Mart gibi olabilir diyordum bu ara karta borçlandım (limitin yarısı duruyor ve borcum altı aya yayılı ödenmeyecek bir şey değil ekstrelerim 1/3 ü bile değil maaşın ama çocukluktan borca ve taksite karşı bir antipatim oluşmuştu.Babamın felsefesidir.Paran varsa alırsın yarın ne olacağını kimse bilemez paranı alamazsın borcunu ödeyemez ve mahçup olursun.) diyordum.Hep derdim biri benim çocukluğuma inse hiç iyi şey bulamaz.Bir ışık çaktı ve yaptırdım.

Eğer sizin yorumunuzu daha önce görseydim belki daha önce yaptırabilirdim. İnsanların bazen karar noktaları veya tutunma noktaları vardır.Yine de çekirdek inanç kararı bir haftada oluştu ama zaman kararı bir hafta filan aldı.

Site maalesef hareketli değil ve kafama takılan bir şey olunca siteyi kazımaya başlıyorum ve çekirdek inanç ilk başlarda en az önemsediğim şeydi.Çok sonradan okurken merak ettim ve youtube videolarını izledim ve bahsettiğim süreç oldu.

Bu yazıya başlarken dinlediğim şarkının ismi confession.Bende epeyce şey itiraf ettim.Sizde dinleyin belki seversiniz sözleri anlarsanız biraz bana uyduğunu söyleyebilirdim ama tam tersi.Ben hep kendime güçsüz ve zayıf olduğunu söyleyen çelik gibi güçlü biriydim.

KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla