Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2016, 10:18 PM   #10 (permalink)
DaybyDay
Teğmen
 
DaybyDay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2015
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 56
Tesekkür: 19
21 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DaybyDay is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hikayem :)

Alıntı:
tengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar
Çekirdek inanç çalışması bende yaptırdım,4*10 luk peryodu tamamladım fakat bende bir değişiklik olmadı somut olarak,yada ben öyle zannediyorum,özlem hanımla görüştüm ek telkinler gönderdiler şimdi onları diniliyorum acaba telkin sayısı çok fazla ondan mı hemen etkisini göstemiyor,6-8 saaat dinleyin diyorlar hepsini dinlemeye kalkınca zaten 6 saati geciyor,bu oluyor ki bir telkin günde 1 kere dinleniyor ve buda o peryodu tanımlamaya yetmiyor bence 1 telkinin 6-8 dinlemesi lazım diye düşünüyorum,çünkü neden telkinlerin hepsini dinlediğinde telkinleri günlük oratalamsı 8 dk,dışarıda işte,okulda aldığımız telkinler (olumsuz telkinler )daha ağır basıyor,doğal olarak dinlenen 8 dk olumlu telkinin bir faydası olmuyor,olsa bile çok zaman geçmesi gerekiyor bilinçaltına iyice yerleşmesi için,
bu benim görüşüm arkdaşlar sizlerinde görüşünü almak isterim.
Selam tengin,

Yaklaşık 10 adet telkin geliyor. 4*10 şeklinde dinlediğinde zaten herbir telkini toplamda 80 saat dinleyememiş oluyorsun.

Bu durumun önüne geçmek için şöyle yaptım, hangi telkini kaç saat dinlediğimi hergün kaydettim veya daha önceden belirleyip planlı dinledim. 4*10 dan sonra eksik kalanları 80 saate tamamladım. Artık tamamını 80 saate tamamladığım için takip etmiyorum, haftada 5-6 saat dinliyorum bazen de daha fazla. Çünkü toplamda 18 telkin dinliyorum.
DaybyDay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla