Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mallory'den Haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9749-malloryden-haberler.html)

MalloryKnox 14-07-2008 07:40 PM

Ynt: Mallory'den Haberler

Shamanic çok teşekkür ediyorum kiss3

Eve gelirken düşündüm de galiba suçluluk telkinini 2 haftadır dinlemediğim için egom tavan yaptı. Bu yüzden arkadaşlarımı farkında olmadan kırıyor olabilirim. Bu hafta listeme suçluluk telkinini ekleyeyim en iyisi.

Mustang 14-07-2008 09:47 PM

Seni bu olumlu halinden dolayı kutluyorum sorunlara saplanmak yerine çözüm odklı yaşayan insanlara herzaman hayran olmuşumdur.Kendinin farkındasın ve çok daha güzellikler yaşayacağına inanıyorum. kiss3

MalloryKnox 15-07-2008 04:48 PM

yine güzel bir haber sevincli yurt dışından bir şirketle test yapıyoruz, kolay olsun diye msn üzerinden konuşurken saniyelerin önemli olduğu bir teste sıra geldi. Baktık msn'de olmuyor eh telefonlaşalım bari dedik. Tabi ben biraz tedirgin oldum. Çünkü İngilizce konuşmak benim için Türkçe konuşmaktan daha zor, kekeleyip duruyorum. Taki bu konuşmama kadar. Telefonu açtım, rahat rahat konuşmaya başladım. Allah Allah bu konuşan ben miyim dedim kendi kendime. Tabiki ara ara tökezlemeler takılmalar oldu ama karşımdakiyle iletişim kurdum mu kurdum thumbsanim hiç acele etmeden sakin sakin konuştum. Biraz daha İngilizce pratik yaptım mı bu olay da tamamdır :) Sırada Almanca var aa34

MalloryKnox 16-07-2008 01:37 PM

Sinirliyken biraz fazla tepki veriyorum 1 haftadır. Tabi kırılanı tamir etmek hiç kolay olmuyor, hatta tamir edilemiyor sad456 suçluluk telkinini listeme ekledim, 2 gündür dinliyorum ama şimdi de kendimdeki rahatlığı ve güveni hissedemiyorum. Bu duygularım normal mi, yoksa kendimi çok mu inceliyorum??

MalloryKnox 16-07-2008 04:36 PM

Güzel bir haberim var. İş yarindeki bölümler arası didişmeleri tahmin edersiniz. Herkes işi bir başkasının üzerine yıkmak için uğraşır durur. Az önce yine böyle bir durum oldu, hatta olay genel müdüre kadar çıktı. Ama ben çok sakin karşıladım hatta gülüp geçtim. Tabi olay uzadıkça uzadı. Minicik bi moral bozukluğu yaşadım ama şimdi iyiyim. Bu siteyle tanışmadan önce böyle bir durumda stresten her kasım kasılırdı. Karşımdakine kızıp durmaktan mantıklı düşünemezdim. ve tabiii konuşmam anında bozulurdu. Sonra eski haline getirebilmek için uğraş dur. Ama bu sefer çok farklıydı. Hiç gerilmedim, üzülmedim diyemem ama eskisine göre devede kulak denebilecek kadar sıkıntı yaşadım. Kendimdeki değişimi en iyi yaşadığım örnek bu oldu diyebilirim. Sakin olmayı öğrendim sonunda!!! Şu yaşıma kadar hep bunun için uğraştım sonunda oldu sevincli şimdi işe dönmem lazım. Yarın öğleden sonraya yetiştirmem gereken bir iş var. Lütfen enerjilerinizi gönderin, çabuk ve doğru bir şekilde tamamlayabileyim. Yoksa bu gece de mesai var emb23

MalloryKnox 21-07-2008 11:10 AM

Sevgili günlüğüm malesef pek iç açıcı haberlerim yok. 4 gündür konuşmam bozulmuş durumda emb23 İş yüküm baya arttı, onun verdiği sıkıntıdan biraz gerilmiş olabilirim. Bu gerginlik de konuşmamda aksaklıklara neden oldu. Bu aksaklıklar dikkatimi çekti ve konuşmama odaklandım. Konuşmak nefes alıp vermek gibi. Nefesinizi kontrol etmeye çalıştığınızda nasıl nefes düzeni bozuluyorsa aynısı konuşma için de geçerli. Dikkatimi başka yönlere vermem lazım biraz. Bir de kekeleme korkum yeniden oluştu sanırım. Buna EFT yapmalıyım. Aslında bu son iyileşme sürecinden önceki durumuma göre daha iyiyim. Boynumda gerginlik yok, konuşmamak için bahaneler aramıyorum ve en önemlisi daha rahatım. Söylediğim gibi konuşmamdaki rahatlığı kaybetme korkusu sardı sanırım. Biraz daha yavaş konuşmaya çalışıp EFT'ye odaklanayım en iyisi. Güzel haberler vericem sana günlüğüm ttli3

pakguc 21-07-2008 11:15 AM

malloryKnox,
senden güzel, neşeli, keyifli haberler bekliyoruz.... e hadi amaaaa thumbsanim

MalloryKnox 21-07-2008 03:20 PM

Hemen iyi haberleri vereyim aa34 Ufak da olsa konuşmamda bir rahatlama var. aa34 Kekelemekten korkmuyorum, kekelesem de üzülmüyorum. Ben böyleyim ve kendimi çok seviyorum ark5 Konuşmamla ilgili çalışmalarımı biraz boşladığımı farkettim. Daha sıkı çalışmalıyım. İşler çok yoğunlaştı, havalar güzel evde oturulmuyor, daha sürükleyici bir kitap buldum gibi bahaneler yok n9598 oturup kitabımı okuyacağım, egzersizlerime zaman ayıracağım.

Bu günlük olayını çok sevdim ben!!! Kendi kendine moral verip kızabiliyorsun. Çok eğlenceli birşey. Günlüğü olmayıp sadece okuyanlara tavsiyem, hemen bir günlük açın. Bir kaç hafta içerisinde ne kadar yararlı ve keyifli bir şey olduğunu göreceksiniz. thumbsanim

pakguc 21-07-2008 03:40 PM

bravooooo, harikasın 956k 956k 956k

Mustang 21-07-2008 04:07 PM

Canım benim sakın vazgeçme benim diz ağrım biraz daha var ve ben yeni den EFT ye başladım .Bakalım hangi olayın sonunda tamamen çözmüş olacağım .Birde anlatırken kötü haber diye başlamışsın kötülüğü kendine çekme .Denemekten vazgeçme sakın bakalım ne zaman çözeceksin .Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 AM.