![]() |
Mallory'den Haberler Bugün içimde öyle büyük bir enerji hissediyorum ki bunu herkesle paylaşmak istedim. Telkinleri dinlemeye başlayalı neredeyse 1 ay oluyor. Amacım konuşma problemime yönelik bir çözüm bulmaktı. Ama bundan çok öte sonuçlar elde ettim. Kendime daha çok güveniyorum, daha mutluyum, olumsuzluklar karşısında daha sağlam duruyorum ve daha çabuk toparlanıyorum. Çevreme neşe saçıyorum. Zihnim, düşüncelerim daha berrak. Hayata yeniden dört elle sarıldım. Daha önce görmediğim fırsatları değerlendiriyorum. Daha sağlıklı hissediyorum....ve en önemlisi kendimi daha çok seviyorum :) 1 ay süresince farkettiğim bu değişimleri sizinle paylaşmak istedim. Eminim bendeki olumlu enerji bu yazıyı okuyan herkese yansıyacaktır. Olumlu içsel konuşmalar yapmak, olumlu düşünmek ve forumdaki harika yazıları okumak telkinlerin etkisini bir kaç kat daha arttırıyor. Herkese tavsiye ederim. Herkese kucak dolusu sevgiler... |
Ynt: Mallory'den Haberler smiliyface harika değişimler bunlar. çok sevindirici. smiliyface |
Ynt: Mallory'den Haberler merhaba,bu kadar mutlu ve enerji dolu olman harka.ve bu pozitif bakış açın bana da geçti.bir ara ben de kötü şeyler yasadım ve zannettim ki her olumsuzluk beni buluyo ayrılıklar şansızlıklar peşimi bırakmıyor.hep savunma mekanizmam açık herseye herkese tepki gösteriyordum.su an çok daha baska düşünüyorum kendi iç dünyamda bunu hallettim ama sen telkinlerden bahsediyosun işin daha kolay olmuşa benziyo açıklasana biraz.... |
Ynt: Mallory'den Haberler merhabalar malloryknox hismiley http://img123.imageshack.us/img123/5912/51565378ji4.gif ne kadar güzel bir başlangıç bu tebrik ederim.. thumbsanim http://img186.imageshack.us/img186/1...bedi909jf7.gif forumda hep bizlerle birliktesin.. ark5 arkanda teşkkür izleri bırakarak dolaştığını görüyordum.. pc05 ne zaman değişimlerini bizlere aktaracağını sabırsızlıkla bekliyordum.. sevincli nihayet geldi güzel haberlerin.. blissy http://img529.imageshack.us/img529/6269/26656375wt9.gif dilerim her sayfan birbirinden mutlu haberlerle dolar.. yaşamında olmasını isdtediğin tüm hedeflerinin gerçek olması dileklerimle.. http://img488.imageshack.us/img488/3317/38706960jf3.gifsevgiler.. actionsmile |
Ynt: Mallory'den Haberler Alıntı:
Dinlediğimiz telkinler bilinç engeline takılmadan mesajların bilinçaltına yerleşmesini sağlıyor. Bu nedenle etkilerini daha çabuk görebiliyoruz. Bir süre NLP ile de ilgilendim ama çok az. Negatif düşünceleri olumluya çevirmek için çeşitli yöntemler var. Ama bunlar bilinç engeline takılabiliyor veya sürekli pratik gerektirebiliyor. Ama telkinler normal hayata devam ederken dinlenebilir, pratik yapma gereksinimi yok (olumlu düşünmek dışında :) ). Subliminal telkinler NLP'den daha iyidir demiyorum, bunu söyleyebilecek yeterli bilgi birikimim yok. Ama telkinler ile bilinçaltındaki engelleri yokedip NLP ile inançları değiştirmek daha verimli olabilir. Aslında olumlu düşünmek de bir nevi NLP tekniği. Çünkü beyne sürekli olumlu resimler atıyorsun ve yeni bir inanç oluşuyor. |
Sevgiler... |
Ynt: Mallory'den Haberler ttli3 o zaman ben kendime boşuna yüklenmişim keşke bu yöntemi deneseydim daha çabuk atlatabilirmişim.hersey beyinde biter mantığıyla hareket ettim.biten ilişkimi unutmaya çalıştım işime verdim kendimi spora werdim tüm wktimi ve hırs yaptım :))sonuçta bişeyleri halledyosun ama yüzeysel olmasından korkuyorum tamamen sil baştan yapmak istiyorum.hani bazen mantığı bilirsin ama duygulara yenik düşersin ya o en fena olanıdır.her zaman tanık olmadığım durumlardan biriydi.o günleri br daha kesinlikle yasamak istemem.ama bazen bizlerde acı yasamya bunu uzatmaya meğilliyiz .çok karışık ve işin içinden çıkamadım bir durum. |
Yaşadığın şeyleri tekrar yaşamaktan korkma. Başına gelenleri bir tecrübe olarak gör, aslında şimdiki karakterinde ve bakış açında bu olayların etkisi var. Bu konu hakkında beyne olumlu resimler atman gerekiyor. Yaşadığın şeyler ile iligili ne kadar olumsuz bağlamlar yaparsan sorun, içinde o kadar büyür. Yaşadığın sürecin olumlu taraflarını düşünmeye çalış. Kendimi işime ve spora verdim demişsin. Ne güzel, hem sağlıklı bir vücuda sahip oldun hem de işinde daha iyi bir konuma gelmişsindir :) Sevgiler... |
Ynt: Mallory'den Haberler Merhaba MalloryKnox. Günlüğün hayırlı olsun. http://www.resimekle.gen.tr/pics/fcb...6356878461.gif Birbirinden güzel haberlerinle süslersin dilerim sayfalarını. Sevgiler. |
Ynt: Mallory'den Haberler whales öncelikle günlüğün hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ttli3 canım herkesin hayatında mutlak yaşadığı bir durum bu mantık ne kadar olmaz dersede kalbimize yenik düşüyoruz.ama bu yaşananlar her zaman bize ders olup önümüzü aydınlatır.o yüzden yaşanılan hiçbirşeye bu neden benim başıma geldi ki dememek lazımmış bende yeni yeni öğreniyorum.karşımıza çıkan hiçbirşey tesadüf değildir herşey herkes bize birşey öğretir.geçmişi belki silemezsin ama affedebilirsin... |
Ynt: Mallory'den Haberler kimin günlüğünden kime sesleniyorum ya iyice mutluluk sarhoşu oldum bugün ben y789 hoşgeldin MalloryKnox aramıza |
Ynt: Mallory'den Haberler smiliyface teşekkürler |
Ynt: Mallory'den Haberler vien1Günlüğün hayırlı olsun sayfaları umutla dolsun .Birşeyi söylemeden geçemeyeceğim alk78 seni kutluyorum telkinlerle birlikte olumlamalarıda hayatına sokmuşsun umarım hayatına bütün iyilikleri çekersin. alk78 |
Ynt: Mallory'den Haberler Sabah biraz dalgalıydı, suçluluk telkininden olsa gerek :) Öğleden sonra nedense 2 yıldır ertelediğim bir sağlık kontrolünü hemen yaptırma dürtüsü hissettim. Şimdi düşünüyorum da neden hemen kontrole gitmem gerektiği fikri oluştuğunu anlayamıyorum. Neyse, kısa sürede oluşan panikle birlikte hemen randevu alıp kontrole gittim. Kötü bir şey çıkmasından öyle korkuyordum ki, sorulan sorulara bile düzgün cevap veremedim :) Heyecanımı anlayıp hemen muayeneye aldı doktor. Veeeee sonuç olumlu çıktı, sapasağlamım!!!!! cilgin897 Bilinçaltıma ertelediğim bu kontrolü hemen yapmamı sağladığı için teşekkürler ark5 Hafifledim sanki blissy |
Ynt: Mallory'den Haberler Çok sevindim. alk78 Bilinçaltının bu gizemli hallerine bayılıyorum doğrusu.Gitmediğin için suçluluk duyuyordun belki de .Bak için ferahlamış,fena mı olmuş.Sağlıklı günler dilerim.Sevgiler. smiliyface |
|
Ynt: Mallory'den Haberler Evet.Kim bilir daha ne güzel haberler alıcaksın ilerleyen günlerde.Ve paylaşıp bizide sevindiriceksin di mi? |
Ynt: Mallory'den Haberler hem ertelediklerini yapıyor olman hemde sağlıklı sonuçlar alman.. ikiside birbirinden güzel haberler.. kutlarım.. s456 http://img146.imageshack.us/img146/5...menvaas1rc.gif sevgiler.. |
Ynt: Mallory'den Haberler shamanic ve redflowers teşekkür ederim sizlere. Daha bir sürü güzel haberlerim olacak inşallah :) hepsini burada tek tek anlatacağım. Sevgiler... |
Ynt: Mallory'den Haberler Bu sabah değişimlerin durduğunu düşünüyordum. Ama sonra neden sürekli daha fazlasını istiyorum ki diye kendi kendime sordum. Şu anki halimden çok memnunum, mutluyum. Hayata karşı daha sağlam durduğumu hissediyorum. Eskiden herşeye kaygıyla yaklaşırdım yada negatif yönünü görürdüm. Şimdiki bakış açım "Neden olmasın? Mutlaka bir yolu vardır." şeklinde oluyor. Daha sakin ve yapıcı bir insanım. Müthiş bir enerji patlaması yaşıyorum. Planladığım şeyleri yapmak için 24 saat bazen yetmiyor y789 Sabahları çok dinç uyanıyorum ve gün boyu süren uyuşukluk hali kalmadı. Bunlardan daha iyi ne olabilir ki!!! Bir de konuşma problemimi çözsem deymeyin keyfime. Gerçi o yolda da çok şey katettim. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve mükemmel konuşmayı hedeflemiyorum. Kimse mükemmel değil!!! Amacım daha kolay kekelemek ve kekelemekten korkmamak. Zaten gerisi kendiliğinden gelecek cilgin897 |
Ynt: Mallory'den Haberler alk78 alk78 alk78 Ya bravo seni gerçekten kutluyorum kendi ile barışık insanlara hayranım .Kendini geliştirmek için fazlasını istemekten hiç çekinme sen her şeyi hak ediyorsu hayata umutlu gözlerle bakıyorsun.Sendeki mutlu gelişmeleri takip ediyorum .Bizede pozitiflik aşılıyorsun .İyiki varsın . smiliyface |
|
Ynt: Mallory'den Haberler Yine güzel bir gün...kuşlar böcekler çiçekler...Aynen bu moddayım :)) Kendimde güzel gelişmeler gördükçe daha da mutlu oluyorum. Biraz önce yöneticime tatlılıkla kendi fikrimi kabul ettirdim. Eskiden mutlaka tartışıp kendimi yıpratırdım. Halbuki ne gerek var tartışmaya! Kötü bir niyetinin olmadığını, onun fikrinin ve kendi fikrimin sonuçlarını anlatınca olay kendiliğinden çözülüveriyor. Kontrolün kendi elimde olduğunu hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu. Bulutlarda uçuyor gibiyim sevincli Diğer bir güzel haber ise konuşmamla ilgili...Bugün çok rahat konuşuyorum. 1 haftadır uyguladığım sıkı bir program var. Yavaş konuşmaya çalışıyorum. Ama 1 haftadır yanına bile yaklaşamamıştım. Kekeme olmama rağmen nası bu kadar hızlı konuşabiliyorum bilmiyorum. Kekeme olmasam arkadaşlarımın ailemin vay haline! y789 Programa geri döneyim, her akşam ertesi günün hedefini belirliyorum ve ertesi gün akşam hedefime uyup uymadığımı, neleri doğru neleri yanlış yaptığımı yazıyorum. Konuşurken ne yaptığımı, neyi yanlış yaptığımı yazıyorum. İşe yaramıyor diyordum, biraz sabırsızlık etmişim anlaşılan utananadam Bugün daha yavaş konuşabiliyorum ve konuşurken yanlış yaptığımı düşündüğüm şeyleri yapmıyorum. Gelişme görmek gerçekten çok güzel bir duygu. İnşallah diğer kuralları uygularken de böyle güzel sonuçlar alırım... Herkese kucak dolusu sevgiler.... |
Ynt: Mallory'den Haberler Azmin zaferi dedikleri bu olsa gerek.Daha ne güzel haberler vericeksin bize derken bunu kastediyordum işte.Çok sevindim,çok kutluyorum seni.Değişim için gösterdiğin bu çalışma programın yanlızca alkışlanabilir. alk78 Sevgiler. kiss3 kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Gerçekten seni kutlarım insanınkendinden vazgeçmemesi ne hoş .Benim yiğenimde bir ara kekelemeye başlamıştı asansörden kapı açılınca köpek çıkmış çocuklarla oynamak içinüstlerine atlıyormuş bizimkide korkudan kekelemeye başlamıştı.Birkaç seans pisikoloğa gitmek zorunda kaldı .Sende birşeyden korkupdamı kekeelemeye başladın ? |
Ynt: Mallory'den Haberler Arkadaşlarımla oynarken karanlık bir yerde kapalı kalmışım. Ondan sonra kekelemeye başlamışım. Ben hiç birşey hatırlamıyorum tabiki, çok küçükmüşüm. İşin ilginç tarafı kekelemeye başlamadan önce bülbül gibi konuşan bir çocukmuşum. Genel bakış açısı bana nazar değdiği doğrultusunda olmuş ama bence asıl sebep korku. Korkudan kekelemeye başlayan bir çok arkadaşım var. Mesela bir tanesi gök gürültüsünden korkmuş. Tabiki korku ardından hemen kekeleme başlamıyor. Önce ufak takılmalar oluyor. Ardından çevre buna dikkat çektikçe kekeleme başlıyor. Çünkü kekelemenin kötü bir şey olduğu fikri oluşuyor. Aslında kekelemek, kekelememek için yapılan şeyler nedeniyle oluşuyor. Neyse çenem düştü yine :) sorunun dışına çıktım :) |
Ynt: Mallory'den Haberler Haklısın toplumda çok yaygın bir şekilde alaycılık var ve çevredeki insanların tepkileri gerçekten çok etkilioluyor.Biz o ara çocuğu pek kimseyle görüştürmedik tedavisi bitinced sanki normalmişgibi davrandık çok şükür aştı.Canım benim kendine bu konuda EFT yapmanı tavsiye etsem Sitede EFTyle ilgili bölümü oku belki snanda faydası olurda yeni bir deneyim kazanmış oluruz .Ben bütün alerjilerime yaptım bu sene daha rahat geçirdim hem kendi kendine uyguluyorsun hem ilaç değil yan etkisi yok hemde içine sakladığın şeylerden kurtuluyorsun ben EFTye içimdeki bahar temizliği diyorum.sanada küçük bir öneri yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Kesinlikle çok doğru davranmışsınız. Toplumumuzda farklı olana karşı bir garipseme var. Toplumu bu konuda bilinçlendirmek lazım. Özellikle anne ve babaları. Küçük yaşta önlem alınırsa sorun büyümeden kolayca çözülebilir bence. EFT ile ilgili başlıkları okudum, denemeyi düşünüyorum. Detaylarını incelemedim ama kolay bir yönteme benziyor. Tavsiyen için teşekkür ederim. Sevgiler... |
Ynt: Mallory'den Haberler uzun bir aradan sonra merhaba. ailemle beraber çok güzel bir tatil geçirdim :)) özlediğim herkesle görüşme fırsatı yakaladım. yiğenlerimle bol bol vakit geçirdim. keratalar nasıl güzel enerji yayıyorlar çevrelerine :)) Bu tatilim en güzel tatilimdi diyebilirim. Sürekli problem yaşadığım insanlarla bile en ufak bir can sıkıntısı yaşamadan güzelce vakit geçirdim. Sürekli olumlu olmaya çalıştım ve herkese olaylara olumlu yaklaşmanın ne gibi kazançlar sağlayacağını anlattım. Sanırım işe yaradı :)) Annem, babam, ablalarım hepsi çok keyifliydi. süper moral depolayarak döndüm işe. İş arkadaşlarımdan da çok olumlu yorumlar aldım :)) Sevgili Mustang, EFT kitabını aldım ve okudum. Henüz uygulamadım, kitabı tekrar okuyup uygulamaya başlayacağım. Sıra konuşma sorunumun altında yatan duyguları keşfetmekte :)) |
Ynt: Mallory'den Haberler Dün ilk kez kekeleme korkuma EFT yaptım. Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama korkuyu 2 seviyesine indirebildim. Belki daha belirli olumlama cümleleriyle denersem daha çok işe yarar. Günlük konuşmamda ne kadar etkili oldu henüz tespit edemedim. Ama daha rahat konuşmaya başlıyorum sanki. Aklımda şu kelimeyi nasıl söylesem yada bu kelimede takılırım başka bir kelime bulayım gibi düşünceleri hissetmedim henüz. Bakalım günün ilerleyen saatlerinde neler olacak. |
Ynt: Mallory'den Haberler 956k 956k 956k 956k 956k 956k 956k tebrikleeerrrrrrrrrrr 956k 25889 25889 25889 |
Ynt: Mallory'den Haberler gelişmeler gerçekten güzel, kekelemekten eskisi kadar korkmuyorum, daha rahat konuşmaya başlayabiliyorum. Tabi bülbül gibi şakımıyorum, yine kekeliyorum ama gerginlik çok çok azaldı cilgin897 Bu başlangıç, daha bir sürü duyguya EFT yapmam gerekiyor, hadi bakalım blissy Bugün farkettiğim diğer bir durum ise çok karışık duygular içinde olmam. Aylardır aklıma gelmeyen olaylar şimdi aklıma geliyor, durduk yere canım sıkılıyor. Konsantre olmakta güçlük çekiyorum, aklım sürekli başka yerlerde. Noluyor bana???? |
Ynt: Mallory'den Haberler Pek güzel geçmeyen bir haftasonu ardından sitemize girip güzel ve olumlu mesajları okuyunca içim açıldı desem yeridir :)) Nişanlımın ailesi geldi bu haftasonu. Bayramda yaşanan problemlerden sonra ilk kez görüştük. Tahmin ettiğim kadar kötü geçmedi aslında ama ne kadar farklı olduğumuzu bir kez daha anladım. Bu durum beni çok üzüyor ama ne yapacağımı bilemiyorum 88a Bu ziyaret sırasında kendimde birşeyler farkettim, onlara karşı daha sağlam ve rahat bir duruşum vardı. Hiçbir şekilde kendimden taviz vermedim ve onlarla daha rahat konuşabildim. Telkinlerin ve olumlamaların faydası olsa gerek. Zihnim bu konu hakkında daha net. Ama henüz ne yapacağıma karar verebilmiş değilim. dusun Bu haftanın en güzel haberi EFT konusundaki çalışmalarımın olumlu sonuç vermesi. Mustang'den ve Hayal abladan aldığım yardımlar ile hormon bozukluğum ve etkileri için EFT yaptım. Yüzümdeki kızarıklıklarda gözle görülür bir azalma var. Kekeleme problemim altında yatan sebepleri bulmak için bilinçaltımı soru bombardımanına tuttum :)) Çok ilginç ve asla inanamayacağım cevaplar geldi. "Kekelemem bana ne yarar sağlıyor?" şeklinde bir soru sordum. "Daha çok ilgi ve sevgi" şeklinde bir cevap aldım. Ne kadar şaşırtıcı!!! Hayatımı gözden geçirince bilinçaltımın beni yanılmadığını anladım. Çünkü çocukken çok yalnızdım, arkadaşım yoktu, ablalarımla da büyük yaş farkı vardı aramda. 8-9 yaşlarındayken taşındığımız mahallede kendi yaşıtlarımı bulabilmiştim ttli3 Sonra, sevdiklerimi kırmamak, onları üzmemek için kendimden ödün verdiğimi hatırladım (telkinlerden sonra böyle davranmayı bıraktım). Yaptığım herşey sevgiyi ve ilgiyi üzerimde tutabilmek içinmiş aslında. Şimdi bu sevgi ve ilgi eksikliği duygusuna EFT yapacağım. Bu duygularda azalma oluyor mu olmuyor mu hissedemiyorum. Çünkü bilinçaltıma soru sordukça bu duygular düşünce baloncuğu gibi beynimde oluşuveriyor. Bedenimde herhangi bir yerde hissedemiyorum bu duyguları. Ama yine de EFT yapıyorum. Umarım doğru ilerliyorumdur utananadam |
Ynt: Mallory'den Haberler malloryknoxcum tebrik ederim.. ne kadar harika haberler bunlar.. sevincli çok güzel ilerliyorsun.. thumbsanim bu emeklerinle inanıyorum ki kısa sürede çok daha güzel haberlerinle hepimizi mutlu edeceksin.. ufak bir öneri; b456 ailelerin farklı olmasını bu kadar problem haline getirmeyin.. mutlaka ayrı çizgilerde olmanın getirdiği ayrımlar olacaktır ama nişanlınla yapacağın ve sadık kalacağınız bir konuşma bu konuda çözüm olacaktır.. ne sizin aileleriniz birbiriyle evleniyor ne siz birbirinizin aileleri ile evleniyorsunuz.. almıiş olduğunuz karar ile yeni bie ailenin temelini atıyorsunuz.. 25889 bu temelde birbirinizin ailelerini eleştirmek küçümsemek gibi yanlışlarınız olmasın.. her birinizin ailesi özel ve önemli.. kimse ailesini bir kenara atacak ya da değiştirmeye çalışmayacağına göre siz gençler bu konuda kıvrak zekanızı kullanarak evlenme aşamanızda ki her konuda onların fikirlerini alsanızda kararlar ikinizin kararları olmalı.. kimseyi mutlu etmek için değil mutlu olmak için aldığınız kararlar olsun.. eh en kötü ihtimalle aileleriniz dünürcülük oynayamazlar ama bu durum sizlerin mutluluğundan daha önemli değildir.. asla yapmamanız gereken tek şey ailelerinizi eleştirmek.. kendi ailenle bile karşı tarafın ailesini incitecek şeyler konuşma derim ben.. birbirinizin ailesini daima onurlandırın.. onlar olmasaydı sizler bu gün olmayacaktınız.. birbirinize aşıksınız ve seviyorsunuz.. bu kimliğin ortaya çıkmasına vesile olanlar eğrisiyle doğrusuyla ailelerimiz.. senin gibi güzel çözümlere dönük yaşam felsefesi olan birisinin bu konuyu pratik bir şekilde çözümleyeceğine eminim.. http://i264.photobucket.com/albums/i...1/gvc55kab.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Canım benim seni nekadar kutlasm az alk78 alk78 alk78 çünki bu konuda bana ulaşanlarda ilerleme kaydeden ilk kişisin .Önce insan doğrumu yapıyorum diye emin olamıyor ama zamanla faydalarını gördükçe daha ne yapabilirimdiye araştırıyor.İnsanlar sevgi ilgi beklerler her hangi yaşta olursak olalım hiç fark etmez.Bunu isteme şekilleri bazen yanlışta olabilir.Ama farkına varıp kendimize çeki düzen vermek bizim elimizde .Seni bu samimi ve içiten paylaşımın için kutlarım. Bakalım ilerledikçe bizlerle neler paylaşacaksın .Sen kendinle tanışmayı ve kendinin farkında olmayı seçtin .Bu yolda en iyi şekilde devam et denemekten yılma .Bütün iş senin gayretinde.Yolun açık olsun ve ışıkla dolsun.... kiss3 kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Shamanic ve Mustang çok teşkkür ediyorum iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için... iyiki varsınız kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Kendini sevmenin ve olduğun gibi kabul etmenin rahatlatıcı etkisini yaşıyorum bir süredir... Düşüncelerim daha huzurlu, zihnim daha dingin. "Hayır" diyebilmenin gücünü ve huzurunu yaşıyorum bir süredir... Dimdik ayakta duruyorum ve önce ben diyorum. İnsanlardan sevgi ve ilgi görebilmek için olmadığım gibi davranmıyorum bir süredir... Kendime olan sevgim bana yetiyor, seven böyle de sever diyorum. Bekleneni yapmak zorunda hissetmemenin huzurunu ve güvenini yaşıyorum bir süredir... Daha çok okuyorum, daha çok öğreniyorum ve çevreme daha yararlı oluyorum... ve hayatım değişiyor... mutluyum... kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler haikasın 25889 25889 25889 |
Ynt: Mallory'den Haberler Merhaba günlüğüm!!!! Tahmin ettiğin gibi çok mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Neden mi? Bir nedeni yok, mutluyum o kadar!! Gün geçtikçe kendimdeki gelişmelerin farkına vermek daha da mutlu olmamı sağlıyor. Bu gelişmeler neler mi? Hemen anlatayım. Kendime güvenim kat be kat arttı. Her ortama rahatlıkla girip söz alabiliyorum. Hem de kekeme halimle :)) Beni susturabilene aşk olsun, bazen sevdiklerimin başını şişirmeyeyim diye kekeme olduğumu düşünüyorum aa34 ama işin kötüsü (aslında iyisi) konuşmamda gözle görülür bir ilerleme var. Konuşmaya o kadar kendimden emin başlıyorumki ben bile hayret ediyorum. sevincli Tabiki kekeliyorum ama eskisi gibi değil. Boğaz kaslarımı kasmıyorum, daha yavaş konuşuyorum, takılınca kelimeyi söylemek için kendimi zorlamıyorum. Hem benim için hem karşımdaki için daha keyifli bir sohbet oluyor bu. Tabi bu rahatlığı görünce çenem hiç durmuyor.Dır dır dır... Arkadaşlarıma ve aileme acıyorum gerçekten aa34 Diğer bir gelişme iş yerindeki rahat davranışlarım. Uğraştığım iş çok stresli, minicik hatalar binlerce YTL zarara neden olabiliyor. Grup arkadaşım izne çıktı, işin sorumluluğu tamamıyle bende şaşkın Ama bil bakalım ne oldu? Panik olmadım, strese girmedim, elimden gelenin en iyisini yapacağım dedim. Ve aynen öyle gidiyor. Çok şükür şimdilik bir sorun çıkmadı, inşallah böyle devam eder. Geçen yıl yalnız kaldığım dönemi hatırlamak bile istemiyorum, tam bir kabustu ooo67 Bu kadar güzel haberin arasına minik bir kötü haber sıkıştırayim bari. Bazen arkadaşlarıma sert tepkiler veriyorum sadanim Farkında bile değilim ama arkadaşlarım kırıldıklarını söylediler. Sanırım bilinçaltı temizlendikçe ortaya çıkan duygulara da şekil vermek gerekiyor. Kendime güvenim arttı ama bu insanlara kötü davranmam gerektiği anlamına gelmiyor. Neyseki etrafımda bana duygularını açıkça söyleyen arkadaşlarım var blissy Kendimdeki bu güzel değişikliklerden dolayı hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum... Güzel yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz olmasa bu kadar hızlı ilerleyemezdim kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler malloryknox cum bu güzel habarlerin için alkışlar sana canım.. kiss3 25889 http://www.gifanimasyon.com/cicek1/9.gif daha iyilerini .. daha güzellerini .. daha mükemmellerini bir an evvel yaşaman dileklerimle.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 PM. |