![]() |
Ynt: Mallory'den Haberler Shamanic çok teşekkür ediyorum kiss3 Eve gelirken düşündüm de galiba suçluluk telkinini 2 haftadır dinlemediğim için egom tavan yaptı. Bu yüzden arkadaşlarımı farkında olmadan kırıyor olabilirim. Bu hafta listeme suçluluk telkinini ekleyeyim en iyisi. |
Ynt: Mallory'den Haberler Seni bu olumlu halinden dolayı kutluyorum sorunlara saplanmak yerine çözüm odklı yaşayan insanlara herzaman hayran olmuşumdur.Kendinin farkındasın ve çok daha güzellikler yaşayacağına inanıyorum. kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler yine güzel bir haber sevincli yurt dışından bir şirketle test yapıyoruz, kolay olsun diye msn üzerinden konuşurken saniyelerin önemli olduğu bir teste sıra geldi. Baktık msn'de olmuyor eh telefonlaşalım bari dedik. Tabi ben biraz tedirgin oldum. Çünkü İngilizce konuşmak benim için Türkçe konuşmaktan daha zor, kekeleyip duruyorum. Taki bu konuşmama kadar. Telefonu açtım, rahat rahat konuşmaya başladım. Allah Allah bu konuşan ben miyim dedim kendi kendime. Tabiki ara ara tökezlemeler takılmalar oldu ama karşımdakiyle iletişim kurdum mu kurdum thumbsanim hiç acele etmeden sakin sakin konuştum. Biraz daha İngilizce pratik yaptım mı bu olay da tamamdır :) Sırada Almanca var aa34 |
Ynt: Mallory'den Haberler Sinirliyken biraz fazla tepki veriyorum 1 haftadır. Tabi kırılanı tamir etmek hiç kolay olmuyor, hatta tamir edilemiyor sad456 suçluluk telkinini listeme ekledim, 2 gündür dinliyorum ama şimdi de kendimdeki rahatlığı ve güveni hissedemiyorum. Bu duygularım normal mi, yoksa kendimi çok mu inceliyorum?? |
Ynt: Mallory'den Haberler Güzel bir haberim var. İş yarindeki bölümler arası didişmeleri tahmin edersiniz. Herkes işi bir başkasının üzerine yıkmak için uğraşır durur. Az önce yine böyle bir durum oldu, hatta olay genel müdüre kadar çıktı. Ama ben çok sakin karşıladım hatta gülüp geçtim. Tabi olay uzadıkça uzadı. Minicik bi moral bozukluğu yaşadım ama şimdi iyiyim. Bu siteyle tanışmadan önce böyle bir durumda stresten her kasım kasılırdı. Karşımdakine kızıp durmaktan mantıklı düşünemezdim. ve tabiii konuşmam anında bozulurdu. Sonra eski haline getirebilmek için uğraş dur. Ama bu sefer çok farklıydı. Hiç gerilmedim, üzülmedim diyemem ama eskisine göre devede kulak denebilecek kadar sıkıntı yaşadım. Kendimdeki değişimi en iyi yaşadığım örnek bu oldu diyebilirim. Sakin olmayı öğrendim sonunda!!! Şu yaşıma kadar hep bunun için uğraştım sonunda oldu sevincli şimdi işe dönmem lazım. Yarın öğleden sonraya yetiştirmem gereken bir iş var. Lütfen enerjilerinizi gönderin, çabuk ve doğru bir şekilde tamamlayabileyim. Yoksa bu gece de mesai var emb23 |
Ynt: Mallory'den Haberler Sevgili günlüğüm malesef pek iç açıcı haberlerim yok. 4 gündür konuşmam bozulmuş durumda emb23 İş yüküm baya arttı, onun verdiği sıkıntıdan biraz gerilmiş olabilirim. Bu gerginlik de konuşmamda aksaklıklara neden oldu. Bu aksaklıklar dikkatimi çekti ve konuşmama odaklandım. Konuşmak nefes alıp vermek gibi. Nefesinizi kontrol etmeye çalıştığınızda nasıl nefes düzeni bozuluyorsa aynısı konuşma için de geçerli. Dikkatimi başka yönlere vermem lazım biraz. Bir de kekeleme korkum yeniden oluştu sanırım. Buna EFT yapmalıyım. Aslında bu son iyileşme sürecinden önceki durumuma göre daha iyiyim. Boynumda gerginlik yok, konuşmamak için bahaneler aramıyorum ve en önemlisi daha rahatım. Söylediğim gibi konuşmamdaki rahatlığı kaybetme korkusu sardı sanırım. Biraz daha yavaş konuşmaya çalışıp EFT'ye odaklanayım en iyisi. Güzel haberler vericem sana günlüğüm ttli3 |
Ynt: Mallory'den Haberler malloryKnox, senden güzel, neşeli, keyifli haberler bekliyoruz.... e hadi amaaaa thumbsanim |
Ynt: Mallory'den Haberler Hemen iyi haberleri vereyim aa34 Ufak da olsa konuşmamda bir rahatlama var. aa34 Kekelemekten korkmuyorum, kekelesem de üzülmüyorum. Ben böyleyim ve kendimi çok seviyorum ark5 Konuşmamla ilgili çalışmalarımı biraz boşladığımı farkettim. Daha sıkı çalışmalıyım. İşler çok yoğunlaştı, havalar güzel evde oturulmuyor, daha sürükleyici bir kitap buldum gibi bahaneler yok n9598 oturup kitabımı okuyacağım, egzersizlerime zaman ayıracağım. Bu günlük olayını çok sevdim ben!!! Kendi kendine moral verip kızabiliyorsun. Çok eğlenceli birşey. Günlüğü olmayıp sadece okuyanlara tavsiyem, hemen bir günlük açın. Bir kaç hafta içerisinde ne kadar yararlı ve keyifli bir şey olduğunu göreceksiniz. thumbsanim |
Ynt: Mallory'den Haberler bravooooo, harikasın 956k 956k 956k |
Ynt: Mallory'den Haberler Canım benim sakın vazgeçme benim diz ağrım biraz daha var ve ben yeni den EFT ye başladım .Bakalım hangi olayın sonunda tamamen çözmüş olacağım .Birde anlatırken kötü haber diye başlamışsın kötülüğü kendine çekme .Denemekten vazgeçme sakın bakalım ne zaman çözeceksin .Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Alıntı:
|
Ynt: Mallory'den Haberler merhaba MalloryKnox topluluk karşısında konuşma telkinini dinliyor musun? onun konuşmayı çok rahatlattığını söyleyebilirim. sevgiler smiliyface |
|
Ynt: Mallory'den Haberler Günaydın Günlüğüm :) Dün gece kendimde yeni bir gelişme fark ettim. Eskiden adım adım yapılıp tamamlanacak bir işe başlamak bana işkence gibi gelirdi. Herşey bir anda olsun bitsin isterdim. Bir anda olup bitemeyeceği için o işe başlamayı ertelerdim. Başlasam bile o işi yapmaktan hiç hoşlanmazdım. Ama artık uzun soluklu işlere başlamak bende bu duyguyu uyandırmıyor. O anın tadını çıkarıyorum. Sonucu görmek önemli ama süreç daha önemli diyorum kendi kendime. Bu bakış açısıyla hayattan daha çok zevk aldığımı ve anın tadını çıkarmanın çok hafifletici bir etkisi olduğunu farkettim. Yazarken aklıma geldi acaba uzun soluklu işleri tamamlamak için geçirilen süreçte başarısızlığa uğrama korkumdan dolayı mı işin biran önce bitmesini istiyordum? Yada süreç uzadıkça başka şeyleri kaçırdığımı mı düşünüyordum? Bilinçaltım yine baloncuklar gönderdi bana :)) |
Ynt: Mallory'den Haberler yorgunum günlük. Çok yoğun bir hafta geçiriyorum. Bir yandan izinde olan arkadaşımın işlerine koştururken bir yandan yiğenlerimin ÖSS tercihlerine yardımcı oluyorum. Hayırlısı ile sağlasalim tamamlasam şu haftayı, evimde bir güzel dinlensem yrl78 Forumu ve kendimi biraz ihmal ettim bu yüzden. EFT çalışmalarıma ara verdim. Bu haftanın stresinden ötürü konuşmakta biraz güçlük çekmeye başlamıştım. Neden kekelemem arttı diye sordum yine bilinçaltıma ttli3 Kekelemekten kurtulamamaktan korktuğum cevabı geldi benim sevgili bilinçaltımdan. hemen iki tur EFT yaptım. EFT yaparken boğazım çok ağrıdı. Genelde stresliyken benim boyun ve boğaz gölgemde gerginlik ve ağrı oluşur. EFT sonrasında bu duyguyu anca bire indirebildim. Sonra kendi haline bıraktım. Daha iyiyim çok şükür sevincli Telkinleri biraz aksatarak dinliyorum. En kötüsü olumlamalarımı yapmıyorum. Ne zaman ve neden olumlama yapmayı bıraktığımı da hatırlamıyorum dusun Stresli bir dönemde olduğum için olumluya yönelemiyor muyum acaba? 4897 Kendime biraz zaman ayırmalıyım sanırım. ark5 Bu cumartesi Deap Peat ve Deap Peat 3 eğitimine gidiyorum. sevincli Çok heyecanlıyım. Bakalım bu eğitim bende ne gibi ufuklar açacak? Bu siteyi bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Kimbilir nereden duyacağım bilgileri kolayca öğrenmemi ve hayatıma geçirmemi sağladı. Herkese çooooooookk teşekkürler kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Herkese kocaman sımsıcak bir merhaba!!!! Bugünün herkes için çok güzel bir gün olmasını diliyorum. gulensmiley Dün deap peat eğitimindeydim. Gerçekten faydalı bir eğitim oldu super Sedona ve Deap Peat ve kutupsallık ile ayrı ayrı uygulama yaptık. Ben kekeleme korkumu seçtim hep. Yöntemleri uygularken ciddi duygu yoğunlukları yaşadım. Ama eğitim sonrası kafamda "acaba kekeleyecek miyim?" sorusu olmadan konuştuğumu farkettim. Bu korkuma daha önce EFT yapmıştım ve ondan sonra da rahatlama olmuştu. Ama stres, üzüntü gibi etkenlerle bu duygu yeniden tetiklenmişti. Derindeki duygular ve olaylar üzerinde çalışırsam bu korkunun bir daha tetiklenmeyeceğini düşünüyorum. İçsel barış prosedürüne başlamaya karar verdim. Güzel bir temizliğe başlamanın artık zamanı geldi. girlhaha |
Ynt: Mallory'den Haberler Canım benim senin adına çok sevindim bakalım sendeki sonuçları ne olacak.Temizlik biraz yorucu olsada sonuçları iyi geliyor.Yolun açık ve aydınlık olsun kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Merhaba günlüğüm. Seni unuttuğumu sandın değil mi? Hayır unutmadım, sadece kendimi daha iyi hissetmeyi bekledim :) Stresli ve yoğun günler yaşadım. İç dünyam karmakarışıkken, içimi dökemedim sana. Şimdi gayet iyiyim :) Bende olumsuz etki bırakan anılarımı yazdım ve duygu yoğunluklarına göre numaralandırdım. Hergün bir tane yapamıyorum ama fırsat buldukça 3-4 tanesini temizlemeye çalışıyorum. En fazla yarım saatimi alıyor. Temizlediğim olayları hatırlamaya çalıştığımda beynimde bir sis perdesi oluşuyor ve hiçbirşey hissetmiyorum. Süper bir duygu bu!!! sevincli 2 gün önce yine temizlik yapayım dedim ama bir türlü temizlemek istediğim anıyı beynimde tekrar yaşayamadım. Ya önceki temizliğim ile bu anı da temizlendi yada çok yorgun olduğum için odaklanamadım. 4897 Çekim yasası ile ilgilenmeye başladım. Secret filmini izlemedim, kitabı da okumadım. Forumdaki yazılar olayı anlamam için yeterli oldu. Shamanic'in forumda bizimle paylaştığı "Tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" yazısı üzerinde çalışmaya başlayacağım. Konuşmam, yaşadığım stres nedeniyle istediğim düzeyde değil. utananadam İstikrarlı çalışma konusunda pek başarılı değilim sanırım yada bu süreçten yorulmuş olabilirim. Yeni bir şeyler deniyorum, sonuç alıyorum, can sıkıcı birşeyler yaşıyorum ve yine eski noktada buluyorum kendimi...Belki de kafamda hep bu düşünce olduğu için kendime çekiyorumdur bu süreci!!! Yazarken aklıma geldi.... Bugün yeniden bu konuda sıkı çalışmaya başlıyorum ve asla bırakmıyorum!!!!!! coffe2 Ben konuşmam için yaptığım çalışmalarda başarılı olmayı seçiyorum. super |
Ynt: Mallory'den Haberler Çok mutluyum günlük!!!!! sevincli Yiğenim İTÜ Matematik Mühendisliği'ni kazandı!!! sevincli Kendim kazansam bu kadar sevinmezdim!! sevincli Allah sağsalim okulunu bitirmesini nasip etsin. Ne çabuk büyüyor bu çocuklar daha dün kucağımdaydı şimdi üniversiteli oldu blissy Canım benim ark5 Malesef diğer yiğenim kazanamadı emb23 3 ay benimle kalacak. Güzel bir çalışma programı hazırlamayı düşünüyorum. Düzenli çalışma alışkanlığı edinirse istediği bölümü kazanacağından şüphem yok ttli3 Umarım herkes gönlündeki bölümü kazanmıştır hismiley |
Ynt: Mallory'den Haberler ay çok sevindim sevincli sevincli 956k benim ilk tercihimdi o bölüm sene 1996 da 44 44 çok istemiştim ..Allah huzurla sağlıkla okumayı nasip etsin inşallah canım..Onun mezun olduğu ,başarılı günlerini göstersin kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler iyi dileklerin için çok teşekkür ederim pamukk kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Ben kendimi affetmeyi seçiyorum Ben kendimi olduğum gibi kabul etmeyi seçiyorum ben kendimi sevmeyi seçiyorum Ben mutlu olmayı seçiyorum Ben olumlu düşünmeyi seçiyorum Ben başarılı olmayı seçiyorum Ben güzel, akıcı ve anlaşılır konuşmayı seçiyorum super İçimdeki duyguları yazarken bir baktım öyle karanlık şeyler yazmışım ki, ne gerek var günlüğümü bunlarla doldurmaya dedim. Ben yukarıda yazdıklarımı seçiyorum, diğer negatif duyguların hepsine koskocaman bir İPTAL!!! |
Ynt: Mallory'den Haberler Merhaba günlüğüm!!! Bugün kendimi çok çok iyi hissediyorum :)) Bir kaç gün önce kekemelik ile iligili forumları karıştırırken konuşma terapilerinin çeşitli vitamin ve mineral takviyesi ile desteklenmesi durumunda daha olumlu sonuçlar elde edildiğini okudum. En çok Magnezyum, kalsiyum ve B vitamini kompleksi kullanılıyormuş. Magnezyum kasların gerginliğini azaltıyormuş. Kalsiyum ise magnezyumun vucüttan atılmasına yardımcı oluyor. Bir nevi denge sağlıyor. B vitaminleri ise beyindeki nörotransmitterlerin daha iyi çalışmasını sağlıyormuş. Folik asit de bu konuda etkiliymiş. Kekemelerde genelde ses telleri çevresindeki kaslar hep gergindir, bu nedenle ses çıkarmakta zorlanırlar. Ayrıca konuşma sırasında beyindeki dopamin seviyesi çok artıyormuş ve bu da konuşma merkezini etkiliyormuş. Beyindeki dopamin seviyesinin kontrolü için pagaclone isimli bir ilaç üzerinde çalışılıyormuş. 2. tur deneylerde %55 başarı oranı sağlanmış. Pagaclone'u değilde vitamnin takviyesini denemeyi düşünüyorum. Ama vitaminleri doğal yollardan almak bana daha doğru geliyor. Bi de bu vitamin ve minerallerin vücutta fazla bulunması vücut işleyişinde sorunlara sebep olur mu acaba? dusun Doktora danışmak lazım. Ben bi yandan beynimin daha sağlıklı çalışmasını sağlayacak besinler almaya başladım. Konuşmamda bir rahatlama var ama plasebo etkisi olabilir 4897 Denemeye devam, kaybedecek birşeyim yok ttli3 Her akşam kitap okumaya çalışıyorum artık. Daha yavaş konuşmaya çalışıyorum. Nedendir bilmiyorum ama bunları yapmak artık zorunluluk gibi gelmiyor bana. Eskiden istikrarı yakalamakta zorluk çekerdim. Artık konuşmamın düzelmesi için yapmam gereken şeyleri içimden gelerek yapıyorum. sevincli İş hayatında konuşmamın beni bir çok şeyden alıkoyduğunu düşünürdüm. İş değiştirmek benim için kabustu. Buna rağmen 3. işimdeyim aa34 Yükselemediğimi, iletişim gereken işleri yeterince iyi yapamadığımı yada beni zorlamamak için bu tür işlerin bana verilmediğini düşünürdüm. Ama aslında böyle değilmiş, ben göremiyormuşum :)) Yoğun iletişim gerektiren bir işim var aslında ve her türlü görevi veriyorlar bana. Gözlerim mi açılıyor nedir aa34 İş hayatında aslında kendimi geliştirmem gereken nokta insan ilişkileri. Eğer insanlarla iyi ilişkilere sahipsen, insanları yönetebiliyorsan kapılar açılıyor. İnsanlarla güzel ilişki kurabiliyorum ama yönetme konusuna gelince biraz çalışmam lazım dusun Düşüncelerim bu şekilde değiştiği için odağım konuşmamdan başka noktalara kayıyor ve daha az kekeliyorum aa34 Sanırım bilinçaltımı yavaşa yavaş kandırmaya başlıyorum super Gelişmelerden haberdar ederim yine. Hoşçakal günlüğüm kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Günaydın!!! Herkese huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum tender45 Kendimi çok iyi hissediyorum günlük. İşler yoğun, mesaiye kalıyorum, ev işlerine koşturuyorum, kendime vakit ayıramıyorum ama mutluyum günlük aa34 Süreçten keyif almayı öğrendim artık, yapamadığım şeylere odaklanmak yerine neler yapabileceğime odaklanıyorum. Bu da beni acaba birşeyler mi kaçırıyorum düşüncesinden kurtarıyor. Düşüncelerim fazlasıyla berraklaştı. Tepkilerim çok değişti, benden beklenilmeyecek kadar sakinim. Anlık kararlar almak yerine duygu durumumun dengeli bir hale gelmesini bekliyorum ve kararımı o zaman veriyorum. Beni üzen olaylar aklıma geldiği anda yada oluştuğu anda deep peat yapıyorum. Çok etkili ve süper bir yöntem. Günlerce o düşünceyle boğuşmak zorunda kalmıyorum ve en önemlisi düşüncelerimi biriktirmiyorum aa34 Mutluyum günlük!! sevincli Cumartesi yiğenlerim geliyor. Haftaya üniversite kaydı var. Çok heyecanlıyım, onun üniversiteli olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor sevincli Diğer yiğenim buraya tedavi için geliyor. Alopesi hastası. Vücudundaki bütün tüy ve saçlar döküldü. Sonra yeniden çıktı ama saçları yine döküldü emb23 Saç derisine vitamin ve mineral kompleksi enjekte edilecek. Bu hastalığın kesin bir tedavisi yok. Sebebi de bilinmiyor. Sizden ricam bu tedavinin olumlu sonuç vermesi için dualarınızı ve enerjilerinizi göndermeniz. Hepinize çok teşkkürler kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Canım ya sen negüzel bir insansın işte ilk günki gibi olumlu bir insan.Yiğenin için çok üzüldüm geçmiş gitmiş olsun.Elbetteki dualarımız onunla Allah şifasını versin. kiss3 |
Alıntı:
|
Ynt: Mallory'den Haberler Günaydın günlük!!! Koşuşturmacalı bir hafta geçirdim yrl78 Yiğenimin kayıt için eksik belgelerini tamamladık. Bir yandan da öğrencinin olmazsa olmazı olan burslar ile ilgileniyoruz. Yorucu ama çok keyifli bir süreç 44 Bazen sevdiklerime gereksiz yere sert tepki verdiğimi farkettim. amacım onları kırmak değil aslında, onları bi şekilde ikna etmeye çalışmak. Ama doğru yol bu olmamalı. Sert tepki verdikçe karşıdaki insan kendine bir kabuk oluşturuyor ve iletişim kurmak iyice zorlaşıyor. Yaptığım yanlışı fark edip yapıcı olmaya çalıştım geçen hafta. Çok da güzel sonuçlar aldım. Verdiğim sevginin katlanarak bana döndüğünü fark ettim, hem de kendimi yıpratmamış oldum. blissy Çekim yasasını kullanmak istiyorum. Hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu dinledim, uyuya kalmışım girlhaha İşin garip tarafı ise olmasını istediğim bir çok şey var ama isteyemiyorum, hayalini kuramıyorum. Sanki bunları istemeye hakkım olmadığını düşünüyorum. Çocukken beynime neler sokulduysa artık, hakettiğimden fazlasını istemek gereksiz geliyor. Bu inancı temizlemem lazım en kısa sürede. Kayıt ve yurda yerleşme işleri bitince kendime döneceğim yine. Şimdilik hoşçakal günlük hismiley çalışmam lazım bisiklet |
Ynt: Mallory'den Haberler tebrikler mallory knox arkadaşım çok gayretlisin, hakediyorsun istediklerini, yürü beeee kim tutar seni, zamanla her şey düzelecek, sen yeter ki biraz da kendin gayret et, sevgiler, smiliyface |
Ynt: Mallory'den Haberler merhabalar MalloryKnox cum.. ben günlüğünü oldukça geç okuyabildim malesef ma sende epeydir yazmamışsın kuzum.. ne kadar çok şey olmuş bu arada ama genele baktığımda hızla yükselmeye devam etmişsin.. super öncelikle tedavi için gelen yeğeninin durumundan haberlerini bildir canım.. acil şifalar dilerim.. kısa sürede güzel haberlerini alalım inşallah.. diğer yiğenin yeni okulu yeni başlangıcı hayırlı olsun.. başarılı haberlerini kutlamak dileklerimle.. harika bir eğitime katılmışsın.. deep peat eğitiminde öğrendiklerini lütfen sık ve düzenli olarak yaşamına uygula.. mutlaka çok güzel yararlarını göreceksin.. bu tarz çalışmalar yaparken kararlılık ve düzen içerisinde sonuca kadar yol almak gerekir.. özellikle son mesajında istemeye hakkın olmadığını düşündüğünden bahsetmişsin.. lütfen bunun üzerine gerekli çalışmalarını yap.. çünkü bu tespitin senin iş aşk gibi her alanda karşına çıkan bir engelin görünen yüzü.. tahminimce güzel konuşmanı bile engelleyen şeyleri bu hissinin altında temizleyeceksin.. bu arada telkinleri düzenli dinlemeyi ihmal etme.. olumlamalarını yaparken bazılarında orantılama yöntemini kullanabilirsin.. böylelikle etkiyi arttırmış olursun.. her geçen gün kendime daha fazla güvenmeyi seçiyorum gibi.. bir mesajında da bilinçaltımı kandırabiliyorum galiba demişsin.. bilinçaltını kandırmıyorsun tatlım.. bilinçaltın ile nihayet ortak çalışma alanında buluşmuş olarak güç birliği yapıyorsun.. ahh ne kadar çok karıştım her şeye dimi.. utananadam çok emek verdiğini görüyorum canım.. istiyorum ki her şeyi mükemmel yaparak bir an evvel hedeflerine ulaşasın.. kendinle birlikte hepimizi sevindiresin.. güzel haberlerini duymak dileklerimle.. http://s9.rimg.info/dae4fb1213a7d13c...37b84b8e59.gifsevgiler.. |
Ynt: Mallory'den Haberler Sevgili shamanic günlüğüme hoş geldin ttli3 Evet uzun süredir yazamıyorum günlüğüme. İşlerim çok yoğun, bir yandan da yiğenlerim ile ilgileniyorum. Kendime pek zaman ayıramıyorum. Önümüzdeki 2 hafta ailemin yanına gidiyorum, o zamanı iyi değerlendirip tespit ettiğim sorunlarım üzerinde çalışacağım sevincli Sevdiklerimle görüşüp bol bol enerji depolayacağım sevincli Yiğenimin tedavisine 3 hafta sonra başlıyoruz. Neyseki morali iyi, ÖSS'de belirlediği hedefe odaklanıp kendini derslere verdi ttli3 İyi dileklerin ve önerilerin için çok çok teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için çok değerli. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Günlük, bu akşam yola çıkıyorum sevincli 2 hafta boyunca ailemle doya doya vakit geçireceğim sevincli minik yiğenimle oynayacağım, bol bol fotoğraf çekeceğim, bir sürü kitap okuyacağım...ve en önemlisi kendimi dinleyeceğim...Bakalım bilinçaltım bana neler anlatacak?? Herkese iyi bayramlar!!!! 2 hafta sonra görüşmek üzere sevincli |
Ynt: Mallory'den Haberler sanada iyi bayramlar malloryknox cum.. http://www.germes-online.com/direct/...ruit_Candy.jpg harika bir tatil planı olmuş.. her şeyi gönlünce güzelliklerle yaşaman dileğiyle.. güle güle git.. güle güle gel.. kiss3 sevgiler.. |
ailenle ve tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeni dilerim... thumbsanim http://ekart.ravda.net/images/galerie/pics/4/bayram.jpg |
Ynt: Mallory'den Haberler Canım benim bayramın kutlu olsun . bütün sevdiklerinle huzurlu mutlu bir bayram geçirirsin. kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Pazar günü geldim ama yazmaya bir türlü fırsat bulamadım. Çok özlemişim sizi sevincli Güzel bir tatil geçirdim, tertemiz bir zihinle başladım haftaya. Planlarımı pek uygulayamadım ama minik yiğenimle geçirdiğim zamanın bana verdiği keyf bambaşkaydı tender45 şimdilik hoşçakalın hismiley |
Ynt: Mallory'den Haberler hoş geldin Malloryknox iyi bir tatil geçirmene sevindim paylaşımlarını bekliyoruz. |
Ynt: Mallory'den Haberler |
Ynt: Mallory'den Haberler Merhaba Günlük ttli3 İhmal ettim seni biliyorum. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonraki o müthiş etkileri kaybetmeye başladığımı düşünüyordum. Üstelik hepsini düzenli bir şekilde dinliyordum. Suçluluk telkinini bile çıkarmadım. Nedendir derken dikkatimi olumsuz olaylara verdiğimi pek olumlu düşünmediğimi farkettim. Bunu farkettiğim andan itibaren bu davranışımı değiştirmeye başladım. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum kendimi. Dikkatimi çeken diğer bir değişiklik ise farkında olmadan neyi neden yaptığımı, davranışlarımın altında yatan duyguları araştırmaya başlamış olduğum. Hepsinde tek bir neden yatıyor. Bunun üzerinde nasıl bir temizlik çalışması yapabileceğimi düşünüyorum şu aralar. Bol bol kitap okumaya başladım artık. Akşamları zamanımın çoğunu kendimi ayırıyorum. Bir de yemek yama merakı sardı beni. Kilo almaya başladık bile utananadam Spora daha çok zaman ayırmak lazım. Gelişmelerden haberdar edicem seni günlük. Hoşçakal hismiley |
Uzun bir aradan sonra merhaba :-) Forumu pek sık takip edemiyorum ama gördüğüm kadarıyla herşey güzel gidiyor ve herkes birşeyler öğrenmeye, kendini tanımaya devam ediyor :-) Sedona Yöntemi kitabını okumaya başladım. Bu sefer yavaş ve sindire sindire gidiyorum. Bir kaç gündür küçük serbest bırakmalar yapıyorum. Kendimi hafiflemiş hissetmeye başladım. Nişanlım ve iş arkadaşım daha sakin ve uzlaşmacı olduğumu söylediler :-) Yöntemi denemenizi tavsiye ederim. Hem çok kolay hem de çok etkili. Ego güven güçlendirici ve suçluluk telkinlerininin yeni versiyonlarını dinlemeye başladım. Kullanılan fon gerçekten çok güzel ve rahatlatıcı. Emeği geçen herkese teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |