Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mallory'den Haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9749-malloryden-haberler.html)

MalloryKnox 21-07-2008 05:56 PM

Ynt: Mallory'den Haberler

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim sakın vazgeçme benim diz ağrım biraz daha var ve ben yeni den EFT ye başladım .Bakalım hangi olayın sonunda tamamen çözmüş olacağım .Birde anlatırken kötü haber diye başlamışsın kötülüğü kendine çekme .Denemekten vazgeçme sakın bakalım ne zaman çözeceksin .Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3

Teşekkür ederim Mustang kiss3 yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, pes etmeyi hiç düşünmedim, düşünmüyorum da terli345 Yorucu ama keyifli bir süreç bu, kendimi tanıyorum bu şekilde ve hoş olmayan yönlerimi törpülüyorum sevincli Arada bir moral bozuklukları oluyor tıpkı borsadaki eğriler gibi aa34 Ama her dip bir önceki dip seviyeden daha yüksek super Olumsuz kelimeler yok bundan sonra super

Novos 21-07-2008 10:31 PM

merhaba MalloryKnox topluluk karşısında konuşma telkinini dinliyor musun? onun konuşmayı çok rahatlattığını söyleyebilirim. sevgiler smiliyface

MalloryKnox 21-07-2008 10:56 PM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
merhaba MalloryKnox topluluk karşısında konuşma telkinini dinliyor musun? onun konuşmayı çok rahatlattığını söyleyebilirim. sevgiler smiliyface

Merhaba Caribbean. Bir buçuk aydır topluluk karşısında konuşma ve başkalarının dudüşüncelerini önemsememe telkinlerini diğer telkinlerle birlikte dinliyorum. Gerçekten çok işe yarıyorlar super Bir ara bu gerçek benmiyim diye düşünmedim değil aa34 Tavsiye için teşekkürler.

MalloryKnox 23-07-2008 09:44 AM

Günaydın Günlüğüm :)
Dün gece kendimde yeni bir gelişme fark ettim. Eskiden adım adım yapılıp tamamlanacak bir işe başlamak bana işkence gibi gelirdi. Herşey bir anda olsun bitsin isterdim. Bir anda olup bitemeyeceği için o işe başlamayı ertelerdim. Başlasam bile o işi yapmaktan hiç hoşlanmazdım. Ama artık uzun soluklu işlere başlamak bende bu duyguyu uyandırmıyor. O anın tadını çıkarıyorum. Sonucu görmek önemli ama süreç daha önemli diyorum kendi kendime. Bu bakış açısıyla hayattan daha çok zevk aldığımı ve anın tadını çıkarmanın çok hafifletici bir etkisi olduğunu farkettim. Yazarken aklıma geldi acaba uzun soluklu işleri tamamlamak için geçirilen süreçte başarısızlığa uğrama korkumdan dolayı mı işin biran önce bitmesini istiyordum? Yada süreç uzadıkça başka şeyleri kaçırdığımı mı düşünüyordum? Bilinçaltım yine baloncuklar gönderdi bana :))

MalloryKnox 29-07-2008 04:05 PM

yorgunum günlük. Çok yoğun bir hafta geçiriyorum. Bir yandan izinde olan arkadaşımın işlerine koştururken bir yandan yiğenlerimin ÖSS tercihlerine yardımcı oluyorum. Hayırlısı ile sağlasalim tamamlasam şu haftayı, evimde bir güzel dinlensem yrl78 Forumu ve kendimi biraz ihmal ettim bu yüzden. EFT çalışmalarıma ara verdim. Bu haftanın stresinden ötürü konuşmakta biraz güçlük çekmeye başlamıştım. Neden kekelemem arttı diye sordum yine bilinçaltıma ttli3 Kekelemekten kurtulamamaktan korktuğum cevabı geldi benim sevgili bilinçaltımdan. hemen iki tur EFT yaptım. EFT yaparken boğazım çok ağrıdı. Genelde stresliyken benim boyun ve boğaz gölgemde gerginlik ve ağrı oluşur. EFT sonrasında bu duyguyu anca bire indirebildim. Sonra kendi haline bıraktım. Daha iyiyim çok şükür sevincli

Telkinleri biraz aksatarak dinliyorum. En kötüsü olumlamalarımı yapmıyorum. Ne zaman ve neden olumlama yapmayı bıraktığımı da hatırlamıyorum dusun Stresli bir dönemde olduğum için olumluya yönelemiyor muyum acaba? 4897 Kendime biraz zaman ayırmalıyım sanırım. ark5

Bu cumartesi Deap Peat ve Deap Peat 3 eğitimine gidiyorum. sevincli Çok heyecanlıyım. Bakalım bu eğitim bende ne gibi ufuklar açacak? Bu siteyi bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Kimbilir nereden duyacağım bilgileri kolayca öğrenmemi ve hayatıma geçirmemi sağladı. Herkese çooooooookk teşekkürler kiss3

MalloryKnox 03-08-2008 12:21 PM

Herkese kocaman sımsıcak bir merhaba!!!! Bugünün herkes için çok güzel bir gün olmasını diliyorum. gulensmiley

Dün deap peat eğitimindeydim. Gerçekten faydalı bir eğitim oldu super Sedona ve Deap Peat ve kutupsallık ile ayrı ayrı uygulama yaptık. Ben kekeleme korkumu seçtim hep. Yöntemleri uygularken ciddi duygu yoğunlukları yaşadım. Ama eğitim sonrası kafamda "acaba kekeleyecek miyim?" sorusu olmadan konuştuğumu farkettim. Bu korkuma daha önce EFT yapmıştım ve ondan sonra da rahatlama olmuştu. Ama stres, üzüntü gibi etkenlerle bu duygu yeniden tetiklenmişti. Derindeki duygular ve olaylar üzerinde çalışırsam bu korkunun bir daha tetiklenmeyeceğini düşünüyorum. İçsel barış prosedürüne başlamaya karar verdim. Güzel bir temizliğe başlamanın artık zamanı geldi. girlhaha

Mustang 03-08-2008 08:08 PM

Canım benim senin adına çok sevindim bakalım sendeki sonuçları ne olacak.Temizlik biraz yorucu olsada sonuçları iyi geliyor.Yolun açık ve aydınlık olsun kiss3

MalloryKnox 14-08-2008 11:32 AM

Merhaba günlüğüm. Seni unuttuğumu sandın değil mi? Hayır unutmadım, sadece kendimi daha iyi hissetmeyi bekledim :) Stresli ve yoğun günler yaşadım. İç dünyam karmakarışıkken, içimi dökemedim sana. Şimdi gayet iyiyim :)

Bende olumsuz etki bırakan anılarımı yazdım ve duygu yoğunluklarına göre numaralandırdım. Hergün bir tane yapamıyorum ama fırsat buldukça 3-4 tanesini temizlemeye çalışıyorum. En fazla yarım saatimi alıyor. Temizlediğim olayları hatırlamaya çalıştığımda beynimde bir sis perdesi oluşuyor ve hiçbirşey hissetmiyorum. Süper bir duygu bu!!! sevincli 2 gün önce yine temizlik yapayım dedim ama bir türlü temizlemek istediğim anıyı beynimde tekrar yaşayamadım. Ya önceki temizliğim ile bu anı da temizlendi yada çok yorgun olduğum için odaklanamadım. 4897

Çekim yasası ile ilgilenmeye başladım. Secret filmini izlemedim, kitabı da okumadım. Forumdaki yazılar olayı anlamam için yeterli oldu. Shamanic'in forumda bizimle paylaştığı "Tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" yazısı üzerinde çalışmaya başlayacağım.

Konuşmam, yaşadığım stres nedeniyle istediğim düzeyde değil. utananadam İstikrarlı çalışma konusunda pek başarılı değilim sanırım yada bu süreçten yorulmuş olabilirim. Yeni bir şeyler deniyorum, sonuç alıyorum, can sıkıcı birşeyler yaşıyorum ve yine eski noktada buluyorum kendimi...Belki de kafamda hep bu düşünce olduğu için kendime çekiyorumdur bu süreci!!! Yazarken aklıma geldi.... Bugün yeniden bu konuda sıkı çalışmaya başlıyorum ve asla bırakmıyorum!!!!!! coffe2 Ben konuşmam için yaptığım çalışmalarda başarılı olmayı seçiyorum. super

MalloryKnox 15-08-2008 10:13 AM

Çok mutluyum günlük!!!!! sevincli Yiğenim İTÜ Matematik Mühendisliği'ni kazandı!!! sevincli Kendim kazansam bu kadar sevinmezdim!! sevincli Allah sağsalim okulunu bitirmesini nasip etsin. Ne çabuk büyüyor bu çocuklar daha dün kucağımdaydı şimdi üniversiteli oldu blissy Canım benim ark5

Malesef diğer yiğenim kazanamadı emb23 3 ay benimle kalacak. Güzel bir çalışma programı hazırlamayı düşünüyorum. Düzenli çalışma alışkanlığı edinirse istediği bölümü kazanacağından şüphem yok ttli3 Umarım herkes gönlündeki bölümü kazanmıştır hismiley

Pamukk 15-08-2008 10:31 AM

ay çok sevindim sevincli sevincli 956k benim ilk tercihimdi o bölüm sene 1996 da 44 44 çok istemiştim ..Allah huzurla sağlıkla okumayı nasip etsin inşallah canım..Onun mezun olduğu ,başarılı günlerini göstersin kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:09 AM.