![]() |
Ynt: Mallory'den Haberler Günlük, bu akşam yola çıkıyorum sevincli 2 hafta boyunca ailemle doya doya vakit geçireceğim sevincli minik yiğenimle oynayacağım, bol bol fotoğraf çekeceğim, bir sürü kitap okuyacağım...ve en önemlisi kendimi dinleyeceğim...Bakalım bilinçaltım bana neler anlatacak?? Herkese iyi bayramlar!!!! 2 hafta sonra görüşmek üzere sevincli |
Ynt: Mallory'den Haberler sanada iyi bayramlar malloryknox cum.. http://www.germes-online.com/direct/...ruit_Candy.jpg harika bir tatil planı olmuş.. her şeyi gönlünce güzelliklerle yaşaman dileğiyle.. güle güle git.. güle güle gel.. kiss3 sevgiler.. |
Ynt: Mallory'den Haberler Alıntı:
ailenle ve tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeni dilerim... thumbsanim http://ekart.ravda.net/images/galerie/pics/4/bayram.jpg |
Ynt: Mallory'den Haberler Canım benim bayramın kutlu olsun . bütün sevdiklerinle huzurlu mutlu bir bayram geçirirsin. kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Pazar günü geldim ama yazmaya bir türlü fırsat bulamadım. Çok özlemişim sizi sevincli Güzel bir tatil geçirdim, tertemiz bir zihinle başladım haftaya. Planlarımı pek uygulayamadım ama minik yiğenimle geçirdiğim zamanın bana verdiği keyf bambaşkaydı tender45 şimdilik hoşçakalın hismiley |
Ynt: Mallory'den Haberler hoş geldin Malloryknox iyi bir tatil geçirmene sevindim paylaşımlarını bekliyoruz. |
Ynt: Mallory'den Haberler |
Ynt: Mallory'den Haberler Merhaba Günlük ttli3 İhmal ettim seni biliyorum. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonraki o müthiş etkileri kaybetmeye başladığımı düşünüyordum. Üstelik hepsini düzenli bir şekilde dinliyordum. Suçluluk telkinini bile çıkarmadım. Nedendir derken dikkatimi olumsuz olaylara verdiğimi pek olumlu düşünmediğimi farkettim. Bunu farkettiğim andan itibaren bu davranışımı değiştirmeye başladım. Yavaş yavaş daha iyi hissediyorum kendimi. Dikkatimi çeken diğer bir değişiklik ise farkında olmadan neyi neden yaptığımı, davranışlarımın altında yatan duyguları araştırmaya başlamış olduğum. Hepsinde tek bir neden yatıyor. Bunun üzerinde nasıl bir temizlik çalışması yapabileceğimi düşünüyorum şu aralar. Bol bol kitap okumaya başladım artık. Akşamları zamanımın çoğunu kendimi ayırıyorum. Bir de yemek yama merakı sardı beni. Kilo almaya başladık bile utananadam Spora daha çok zaman ayırmak lazım. Gelişmelerden haberdar edicem seni günlük. Hoşçakal hismiley |
Uzun bir aradan sonra merhaba :-) Forumu pek sık takip edemiyorum ama gördüğüm kadarıyla herşey güzel gidiyor ve herkes birşeyler öğrenmeye, kendini tanımaya devam ediyor :-) Sedona Yöntemi kitabını okumaya başladım. Bu sefer yavaş ve sindire sindire gidiyorum. Bir kaç gündür küçük serbest bırakmalar yapıyorum. Kendimi hafiflemiş hissetmeye başladım. Nişanlım ve iş arkadaşım daha sakin ve uzlaşmacı olduğumu söylediler :-) Yöntemi denemenizi tavsiye ederim. Hem çok kolay hem de çok etkili. Ego güven güçlendirici ve suçluluk telkinlerininin yeni versiyonlarını dinlemeye başladım. Kullanılan fon gerçekten çok güzel ve rahatlatıcı. Emeği geçen herkese teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 AM. |