![]() |
Ynt: Mallory'den Haberler alk78 alk78 alk78 Ya bravo seni gerçekten kutluyorum kendi ile barışık insanlara hayranım .Kendini geliştirmek için fazlasını istemekten hiç çekinme sen her şeyi hak ediyorsu hayata umutlu gözlerle bakıyorsun.Sendeki mutlu gelişmeleri takip ediyorum .Bizede pozitiflik aşılıyorsun .İyiki varsın . smiliyface |
Ynt: Mallory'den Haberler Alıntı:
|
Ynt: Mallory'den Haberler Yine güzel bir gün...kuşlar böcekler çiçekler...Aynen bu moddayım :)) Kendimde güzel gelişmeler gördükçe daha da mutlu oluyorum. Biraz önce yöneticime tatlılıkla kendi fikrimi kabul ettirdim. Eskiden mutlaka tartışıp kendimi yıpratırdım. Halbuki ne gerek var tartışmaya! Kötü bir niyetinin olmadığını, onun fikrinin ve kendi fikrimin sonuçlarını anlatınca olay kendiliğinden çözülüveriyor. Kontrolün kendi elimde olduğunu hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu. Bulutlarda uçuyor gibiyim sevincli Diğer bir güzel haber ise konuşmamla ilgili...Bugün çok rahat konuşuyorum. 1 haftadır uyguladığım sıkı bir program var. Yavaş konuşmaya çalışıyorum. Ama 1 haftadır yanına bile yaklaşamamıştım. Kekeme olmama rağmen nası bu kadar hızlı konuşabiliyorum bilmiyorum. Kekeme olmasam arkadaşlarımın ailemin vay haline! y789 Programa geri döneyim, her akşam ertesi günün hedefini belirliyorum ve ertesi gün akşam hedefime uyup uymadığımı, neleri doğru neleri yanlış yaptığımı yazıyorum. Konuşurken ne yaptığımı, neyi yanlış yaptığımı yazıyorum. İşe yaramıyor diyordum, biraz sabırsızlık etmişim anlaşılan utananadam Bugün daha yavaş konuşabiliyorum ve konuşurken yanlış yaptığımı düşündüğüm şeyleri yapmıyorum. Gelişme görmek gerçekten çok güzel bir duygu. İnşallah diğer kuralları uygularken de böyle güzel sonuçlar alırım... Herkese kucak dolusu sevgiler.... |
Ynt: Mallory'den Haberler Azmin zaferi dedikleri bu olsa gerek.Daha ne güzel haberler vericeksin bize derken bunu kastediyordum işte.Çok sevindim,çok kutluyorum seni.Değişim için gösterdiğin bu çalışma programın yanlızca alkışlanabilir. alk78 Sevgiler. kiss3 kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Gerçekten seni kutlarım insanınkendinden vazgeçmemesi ne hoş .Benim yiğenimde bir ara kekelemeye başlamıştı asansörden kapı açılınca köpek çıkmış çocuklarla oynamak içinüstlerine atlıyormuş bizimkide korkudan kekelemeye başlamıştı.Birkaç seans pisikoloğa gitmek zorunda kaldı .Sende birşeyden korkupdamı kekeelemeye başladın ? |
Ynt: Mallory'den Haberler Arkadaşlarımla oynarken karanlık bir yerde kapalı kalmışım. Ondan sonra kekelemeye başlamışım. Ben hiç birşey hatırlamıyorum tabiki, çok küçükmüşüm. İşin ilginç tarafı kekelemeye başlamadan önce bülbül gibi konuşan bir çocukmuşum. Genel bakış açısı bana nazar değdiği doğrultusunda olmuş ama bence asıl sebep korku. Korkudan kekelemeye başlayan bir çok arkadaşım var. Mesela bir tanesi gök gürültüsünden korkmuş. Tabiki korku ardından hemen kekeleme başlamıyor. Önce ufak takılmalar oluyor. Ardından çevre buna dikkat çektikçe kekeleme başlıyor. Çünkü kekelemenin kötü bir şey olduğu fikri oluşuyor. Aslında kekelemek, kekelememek için yapılan şeyler nedeniyle oluşuyor. Neyse çenem düştü yine :) sorunun dışına çıktım :) |
Ynt: Mallory'den Haberler Haklısın toplumda çok yaygın bir şekilde alaycılık var ve çevredeki insanların tepkileri gerçekten çok etkilioluyor.Biz o ara çocuğu pek kimseyle görüştürmedik tedavisi bitinced sanki normalmişgibi davrandık çok şükür aştı.Canım benim kendine bu konuda EFT yapmanı tavsiye etsem Sitede EFTyle ilgili bölümü oku belki snanda faydası olurda yeni bir deneyim kazanmış oluruz .Ben bütün alerjilerime yaptım bu sene daha rahat geçirdim hem kendi kendine uyguluyorsun hem ilaç değil yan etkisi yok hemde içine sakladığın şeylerden kurtuluyorsun ben EFTye içimdeki bahar temizliği diyorum.sanada küçük bir öneri yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: Mallory'den Haberler Kesinlikle çok doğru davranmışsınız. Toplumumuzda farklı olana karşı bir garipseme var. Toplumu bu konuda bilinçlendirmek lazım. Özellikle anne ve babaları. Küçük yaşta önlem alınırsa sorun büyümeden kolayca çözülebilir bence. EFT ile ilgili başlıkları okudum, denemeyi düşünüyorum. Detaylarını incelemedim ama kolay bir yönteme benziyor. Tavsiyen için teşekkür ederim. Sevgiler... |
Ynt: Mallory'den Haberler uzun bir aradan sonra merhaba. ailemle beraber çok güzel bir tatil geçirdim :)) özlediğim herkesle görüşme fırsatı yakaladım. yiğenlerimle bol bol vakit geçirdim. keratalar nasıl güzel enerji yayıyorlar çevrelerine :)) Bu tatilim en güzel tatilimdi diyebilirim. Sürekli problem yaşadığım insanlarla bile en ufak bir can sıkıntısı yaşamadan güzelce vakit geçirdim. Sürekli olumlu olmaya çalıştım ve herkese olaylara olumlu yaklaşmanın ne gibi kazançlar sağlayacağını anlattım. Sanırım işe yaradı :)) Annem, babam, ablalarım hepsi çok keyifliydi. süper moral depolayarak döndüm işe. İş arkadaşlarımdan da çok olumlu yorumlar aldım :)) Sevgili Mustang, EFT kitabını aldım ve okudum. Henüz uygulamadım, kitabı tekrar okuyup uygulamaya başlayacağım. Sıra konuşma sorunumun altında yatan duyguları keşfetmekte :)) |
Ynt: Mallory'den Haberler Dün ilk kez kekeleme korkuma EFT yaptım. Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama korkuyu 2 seviyesine indirebildim. Belki daha belirli olumlama cümleleriyle denersem daha çok işe yarar. Günlük konuşmamda ne kadar etkili oldu henüz tespit edemedim. Ama daha rahat konuşmaya başlıyorum sanki. Aklımda şu kelimeyi nasıl söylesem yada bu kelimede takılırım başka bir kelime bulayım gibi düşünceleri hissetmedim henüz. Bakalım günün ilerleyen saatlerinde neler olacak. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 AM. |