Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

papatya_27 10-06-2013 05:12 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843283)
bu ay hamiş değilmişim, kısmet baka sefere artık. ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin 8977O0

gelmek istediği anı çok iyi biliyordur...hoşgelsin sefa gelsin huzur mutluk getirsin gelirken de yuvanıza

mehtap1606 10-06-2013 05:20 PM

:) evet ona güveniyorum, cennette gelmeyi bekliyor dünyaya..

serpilelif 12-06-2013 11:24 AM

bütün anne olmak isteyenlere, gerçekten anneliği hak edenlere Allahım bu duyguyu yaşatsın..

papatya_27 12-06-2013 11:35 AM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843501)
bütün anne olmak isteyenlere, gerçekten anneliği hak edenlere Allahım bu duyguyu yaşatsın..

tüm hislerimle yürekten kocaman AMİNNNNNNNN

mehtap1606 12-06-2013 11:57 AM

AMİNNNNNN...

mehtap1606 12-06-2013 02:15 PM

ALLAH BU SİTEDEN VE BU FoRUMDAKİ HERBİRİ ÖZEL İNSANLARDAN RAZI OLSUN.
BENİ KURTARAN,SEVGİYLE VE SABIRLA UZATTIĞI ELİ SIKI SIKI TUTAN IŞIKLIYOL ARKADAŞIMIZ ALLAH ONDAN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.
UMARIM BEN DE HAYATIMDA; BURDA VEYA BAŞKA YERLERDE,KAYBOLMUŞ ÇARE ARAYAN, YARDIM İSTEYEN VEYA İSTEMEYE ÇEKİNEN İNSANLARA YOL GÖSTERİCİ OLURUM, UMUT OLURUM CESARET OLURUM.
AMİN...

Işıklı yol 12-06-2013 02:47 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843543)
ALLAH BU SİTEDEN VE BU FoRUMDAKİ HERBİRİ ÖZEL İNSANLARDAN RAZI OLSUN.
BENİ KURTARAN,SEVGİYLE VE SABIRLA UZATTIĞI ELİ SIKI SIKI TUTAN IŞIKLIYOL ARKADAŞIMIZ ALLAH ONDAN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.
UMARIM BEN DE HAYATIMDA; BURDA VEYA BAŞKA YERLERDE,KAYBOLMUŞ ÇARE ARAYAN, YARDIM İSTEYEN VEYA İSTEMEYE ÇEKİNEN İNSANLARA YOL GÖSTERİCİ OLURUM, UMUT OLURUM CESARET OLURUM.
AMİN...

Hayat işte böyle güzel ve anlamlı ve yaşamaya değer. Bir yüreğe dokunabilmek ve ona umut olabilmek ne güzel. Bütün dileklerin en harika şekilde gerçek olsun. hayat yolun yıldızlarla kaplı olsun, aydınlık olsun. Bir masal dünyasında mucizelerle dolu bir hayat diliyorum. Hepinizi öpüyorum. Sevgimle IŞIK*

mehtap1606 14-06-2013 03:23 PM

matrix'e hükmedin
safir yayınları'nın yeni kitabı: "matrix'e hükmedin".

çevrelendiğimiz dünyanın sadece beynimizde oluştuğunu ve beş duyumuz sayesinde anlam kazandığını biliyor musunuz? peki ya bu çevrelendiğimiz dünyanın sadece bir yanılsama, bir matrix olduğunu söylesem? belki matrix filmini hatırladınız... peki matrix'i aşabileceğinizi ve gerçeğe adım atabileceğinizi söylesem bana inanır mıydınız? kendi kaderinizi belirlemeye ne dersiniz? bu gerçeğin içinde en hızlı şifanın, en hızlı dönüşümlerin yattığını biliyor musunuz? matrix'e hükmedebilme becerinizi bu kitapta anlatılan detaylı yöntemlerle elde edebileceğiniz olasılığına hazır mısınız? bu kitap, size bu konuda meydan okuyor ve sizi gerçeğe davet ediyor.

1997’de dr. bartlett hayatının akışını tamamıyla değiştirecek bir olay yaşadı. niyetini odaklayarak ve hastalarına hafiften dokunarak onları fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak dengelerine kavuşturabilmekte, onları yıllardır hastalığa mahkum eden yanlış sıralanmaları anında değiştirebilmektedir. en şaşırtıcı olanı ise bunu yapmayı herkese öğretebilmesidir. sağlıklı olma yetkisini elinde bulundurmak isteyen milyonlarca insan bu fenomeni bu kitapta bulacaktır. bu kitap, kuantum fiziğinin temel prensiplerini kullanan, kolayca tekrarlanabilir bir değişim ve sonuç odaklı bir yöntem sunar. bu kitap sayesinde kendi yaşamınızı dönüştürmek ve iyileştirmek için yaratıcı güçlerinizi harekete geçirmeyi öğreneceksiniz.

"richard bartlett bu dünyaya verilmiş paha biçilmez bir hediye. o bu gezegendeki olasılık sınırlarını aşan ve neler yapabileceğimiz konusunda hepimizi çok ileri boyutlara taşıyan nadir insanlardan biri."

-- rhonda byrne, the secret kitabının yazarı

"matrix'e hükmedin sadece sınırlarımızı aşmakla kalmıyor, sağlık konusunda çok hızlı dönüşümleri nasıl sağlayacağımızla ilgili yeni bilgileri de bize yüklüyor. ben uzun yıllardır kişisel dönüşüm alanında çalışıyorum ve rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; bu kitaptaki bilgiler neyin mümkün olduğuyla ilgili bütün algılarınızı değiştirebilir."

-- john j. la valle, m.b.a., nlp master trainer ve persuasion engineering™ kurucusu

"matrix'e hükmedin, güçlü, çok yönlü, kolay öğrenilebilen ve uygulanması basit bir yöntem. hiç bir şifa yöntemiyle de sınırlanmamıştır. ondört yılı aşkın süredir, fiziksel, duygusal hastalıkları ve ölümcül vakaları gözlemledim ve bu durumların tamamen değiştiğine şahit oldum. dr. bartlett'in metodu hiçbir iyileştirme modelinde rastlamadığım kadar olağanüstü ve müstesna, bu nedenle dr. bartlett'in yöntemleri benim üzerinde çalıştığım iyileştirme biçimlerinin en ayrıcalıklı olanları arasındadır. bu kitap, okuyan herkese inanılmaz faydalar sağlayacaktır."

-- christopher hegarty, ph.d., alternative medicine magazine editörü

https://hotfile.com/dl/160382690/a19...medin.pdf.html

mehtap1606 14-06-2013 03:24 PM

https://hotfile.com/dl/160382690/a19...medin.pdf.html
BU LİNKTEN İNDİRİLEBİLİNİYOR ESKİ BİR FORUMDAN BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM İLGİLENENLER BUYURSUN kiss3

papatya_27 14-06-2013 06:03 PM

emeğine sağlık arkadaşımm

mehtap1606 18-06-2013 01:16 PM

yeni -eski tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-gunlugu.html

çok faydalı bir günlük, faydalanın arkadaşlarımguitarguitarhpm1

mehtap1606 18-06-2013 01:23 PM

16-06 BENİM DOĞUM GÜNÜMDÜ, SEVDİĞİM İNSANLAR YANIMDAYDI..ŞÜKÜRLER OLSUN

annie hall 18-06-2013 04:44 PM

Geçmiş doğum günün kutlu olsun mehtap actionsmile

Işıklı yol 18-06-2013 05:26 PM

evet doğum günün kutlu olsun. Bu sene her yıldan çok daha güzel ve mutlu olsun.

Thanatos 18-06-2013 05:27 PM

Doğum günün kutlu olsun. Geç oldu özür dilerim bir kaç gündür forumda aktif değildim.

mehtap1606 18-06-2013 06:10 PM

teşekkürler arkadaşlar herşeyin en hayırlısı bizlerle bizim olsun, hepinizi çok seviyorum mucuk kiss3 kiss3 kiss3

serpilelif 18-06-2013 11:58 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844104)
16-06 BENİM DOĞUM GÜNÜMDÜ, SEVDİĞİM İNSANLAR YANIMDAYDI..ŞÜKÜRLER OLSUN

doğum günün kutlu olsun mehtapçım, ömrün boyunca mutlu ol emi....girlhaha

mehtap1606 19-06-2013 08:40 AM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844132)
doğum günün kutlu olsun mehtapçım, ömrün boyunca mutlu ol emi....girlhaha

teşekkür ederim arkadaşım kiss3k8908

mehtap1606 19-06-2013 10:57 AM

Herkesten daha çok enerjiye sahibim,

Işıl ışıl parlıyorum .

YOLDA YÜRÜRKEN İÇİNİZDEN TEKRARLAMANIZI TAVSİYE EDERİM ÇOK İŞE YARIYOR smileydance
derty

mehtap1606 21-06-2013 04:35 AM

Işıklıyolum nerdesin, taşınma işleri yoğunlaştı galibart67

Işıklı yol 21-06-2013 11:24 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844235)
Işıklıyolum nerdesin, taşınma işleri yoğunlaştı galibart67

aynen 5 gün kaldı actionsmile

mehtap1606 21-06-2013 12:18 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844244)
aynen 5 gün kaldı actionsmile

kolay gelsin, sonrasında bizimle olmaya devam edecek misn? internet problemi var mı yeni evinde?

Işıklı yol 21-06-2013 04:13 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844245)
kolay gelsin, sonrasında bizimle olmaya devam edecek misn? internet problemi var mı yeni evinde?

olur yada olmaz demek için çok erken, bakalım mevla görelim neyler demek daha uygun bu durumda:)

mehtap1606 09-07-2013 06:36 PM

HAYIRLI RAMAZANLAR....PAPATYA ARKADAŞIM DOĞUM YAPMIŞ OLMALI, UMARIM İYİDİR. IŞIK ARKADAŞIM DA YENİ EVİNE TAŞINDI İNTERNETİ YOK HABERLERİNİ ALAMIYORUZ İYİ VE MUTLU OLMASINI DİLİYORUM.

seniha. 09-07-2013 09:26 PM

hayırlı ramazanlar. Allah papatyanın yardımcısı olsun. inş en kısa zamanda ışıklı yol2u da papatya'yı da aramızda görürüz.

mehtap1606 20-08-2013 07:41 AM

Günlüğü güncelleyeyim güzel birhaberle; arkadaşlarım 9haftalık gebeyim. İlk gebelik ve çok garip bir duygu. Telkinleri beynim reddediyor kulağıma mp3 taktığım anda başım ağrıyor 9haftadır hiçbir telkin dinleyemiyorum.

seniha. 20-08-2013 10:58 AM

hayırlı,sağlıklı bir evlat olur inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. s456

Işıklı yol 20-08-2013 01:14 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845915)
Günlüğü güncelleyeyim güzel birhaberle; arkadaşlarım 9haftalık gebeyim. İlk gebelik ve çok garip bir duygu. Telkinleri beynim reddediyor kulağıma mp3 taktığım anda başım ağrıyor 9haftadır hiçbir telkin dinleyemiyorum.

Bitanem biliyorsun hamileler dinleyemiyor telkini. Dinleme zaten bırakmalısın telkin dinlemeyi. Ayrıca çok ama çok sevindim :zpzp:956k
Tebrik ederim sağlıkla kavuşursun inşallah evladınacilgin897

mehtap1606 20-08-2013 01:42 PM

teşekkür ederim arkadaşlar. Işıkcım Atakan beye sormuştum dinleyebilirsin demişti çekirdeklerini.. fakat benim bünye kabul etmiyo işte

mehtap1606 20-08-2013 01:43 PM

kiss3 kiss3

Işıklı yol 20-08-2013 04:55 PM

hmmm ben alfa dinlediğini düşünmüştüm. Çekirdek inanç hakkında bir malumatım yok tabi ki :)

mehtap1606 20-08-2013 08:17 PM

yine de zorluycam dinlemeye bakalım..şu ilk 3 ay geçsin belki bünyem değişir de kabul eder diye umut ediyorum

mehtap1606 20-08-2013 08:18 PM

bugün ilk kalp atışlarını duydum bebişimin. çok garip karmakarışık duygular içindeyim.

Işıklı yol 21-08-2013 12:44 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845949)
yine de zorluycam dinlemeye bakalım..şu ilk 3 ay geçsin belki bünyem değişir de kabul eder diye umut ediyorum

neden ertelemiyorsun ki doğumundan sonraya?

serpilelif 21-08-2013 09:52 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845915)

canım tebrikler, çok sevindim. Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Ben de dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, senin hamilelik haberini alacakmışım demek ki. girlhaha

mehtap1606 24-08-2013 08:01 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845961)
canım tebrikler, çok sevindim. Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Ben de dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, senin hamilelik haberini alacakmışım demek ki. girlhaha

Teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah hayırlı evlat olur.

serpilelif 25-08-2013 07:11 PM

Mehtapcım sana bir soru sormak istiyorum;

şimdi sen telkinleri dinleyemiyorsun ya nasıl olduğunu merak ettim. yani sosyal fobi konusunda, durumun nasıl.

papatya_27 25-08-2013 10:03 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845950)
bugün ilk kalp atışlarını duydum bebişimin. çok garip karmakarışık duygular içindeyim.

Cnm benim gebeliginin tum guzelliklerini yasaman dilegiyle.. O ilk atisi duymak bambaska bi duygu.. Simdi daha cok dikkat etmelisin kendine.. İlk uc ay cok onemli.. Rabbim bebeginin huzurunu hissederek gecirmeyi nasip etsin.. Kizimizla opuyoruz mehtap teyzesini:))

mehtap1606 26-08-2013 12:20 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845957)
neden ertelemiyorsun ki doğumundan sonraya?

Sabırsızlık yapıyorum işte huyum kurusun :p iç sesimi susturmak ve negatif düşüncelerin üstesinden gelebilmek için dinleyeyim istiyorum negatif mutsuz umutsuz annenin bebeğe bi faydası olmaz tabi bi de şuan benim düşünceletimle kodlanıyo yardımcı olur diye düşünüyorum telkin dinlemek..Zorlamam ondan sadanim

mehtap1606 26-08-2013 12:21 AM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846067)
Mehtapcım sana bir soru sormak istiyorum;

şimdi sen telkinleri dinleyemiyorsun ya nasıl olduğunu merak ettim. yani sosyal fobi konusunda, durumun nasıl.

Vallahi ne diim kırmızı yanaklarla dolaşıyorum :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM.