Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

mehtap1606 26-08-2013 12:23 AM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846073)
Cnm benim gebeliginin tum guzelliklerini yasaman dilegiyle.. O ilk atisi duymak bambaska bi duygu.. Simdi daha cok dikkat etmelisin kendine.. İlk uc ay cok onemli.. Rabbim bebeginin huzurunu hissederek gecirmeyi nasip etsin.. Kizimizla opuyoruz mehtap teyzesini:))

Ay çok teşekkür ederim kiss3 ben de ikinizi öpüyorum kiss3

Janer 26-08-2013 01:22 AM

tebrikler forumun yeni anne adayi :). tesaduf mudur bilmiyorum ama masallah forumla tanisipta sonra anne olacaklarini ogrenenlerin sayisi artiyor :).
hep bu durumda ne denmesi gerektigini unutuyorum :). bildigim tek sey allah anali babali buyutsun demek. ve umarim allah anali babali buyutur. sevgi ve mutluluk yakanizdan dusmesin.

Sevgiler..

serpilelif 26-08-2013 07:46 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846084)
Vallahi ne diim kırmızı yanaklarla dolaşıyorum :)

ne düşünüyorum biliyor musunuz; ben hiç sosyal fobili biriyle karşılaşmadım . merak ediyorum, acaba gerçekten çevremde sosyal fobili birisi mi yok yoksa dışarıdan bakınca normal mi görünüyorlar, acaba ben de normal mi görünüyorum?

siz ne dersiniz arkadaşlar.y789

mehtap1606 26-08-2013 10:10 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846087)
tebrikler forumun yeni anne adayi :). tesaduf mudur bilmiyorum ama masallah forumla tanisipta sonra anne olacaklarini ogrenenlerin sayisi artiyor :).
hep bu durumda ne denmesi gerektigini unutuyorum :). bildigim tek sey allah anali babali buyutsun demek. ve umarim allah anali babali buyutur. sevgi ve mutluluk yakanizdan dusmesin.

Sevgiler..

Çekirdek inanç çalışması yaptırdıktan sonra hayatımda çok önemli ve güzel değişimler oldu bm değişimlerimi buraya borçluyum burada benim gibi biçol güzel değişimler yaşayan ve hayat deneyimlerinde bî üst seviyeye yükselere hep rastladım, buradaki her insan çok özel ve umarım hepimiz çok özel hayatlara sahip olma yolundayız.tebriklerin için çok teşekkür ederim kiss3

seniha. 27-08-2013 05:11 PM

mehtap ben de sana katılıyorum. telkinlerin etkisi oluyor. sevgiyle kal.

mehtap1606 28-08-2013 01:15 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846132)
mehtap ben de sana katılıyorum. telkinlerin etkisi oluyor. sevgiyle kal.

Teşekkür ederim senihacım sevgiler benden de .t678

mehtap1606 28-08-2013 01:20 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846114)
ne düşünüyorum biliyor musunuz; ben hiç sosyal fobili biriyle karşılaşmadım . merak ediyorum, acaba gerçekten çevremde sosyal fobili birisi mi yok yoksa dışarıdan bakınca normal mi görünüyorlar, acaba ben de normal mi görünüyorum?

siz ne dersiniz arkadaşlar.y789

Çoğu kişide sosyal fobi var özellikle internet bağımlılığı yaşatan yeni nesilde.. Herkes normal gözüküyo zaten biz de normaliz sadece fazla hassasız ve çok düşünüyoruz :) Benim yanaklarım al al olunca anormal olmuyorumki insanlar ya utandığımı ya da kızdığımı düşünüyor. Heriki şekilde de normal bi durum insanlık hali yani :)

seniha. 28-08-2013 02:18 PM

ben kendi çevreme baktığımda(iş arkadaşlarım)sosyal fobisi olan yok. sadece bir kişi de biraz var gibi. öğrencilerime baktığım zaman 13-14 yaş grubunu ele alınca genel olarak sosyal uçarılık var :) . tabi ergen olunca bazıları değişebilir. şu an hanım diyebileceğim çok az kız öğrenci var. erkeklerin zaten hiç adını etmiyorum. kızlar daha iyi. bir yazıda okumuştum. erkeklerde sosyal fobi daha fazla olur diye. ilgiinç geldi.bizim toplumumuzda kız çocukları daha disiplinli yetiştirilir, erkekler daha özgürdür. benim hiç sosyal fobisi olan arkadaşım yok.tam tersine arkadaşlarım benim zıttım. aslında her sosyal fobiğin bir tane kendisini anlayabileceği bir s.f 'li arkadaşının olması gerektiğini düşünüyorum. ama birbirlerini çekmiyorlar.

mehtap1606 30-08-2013 11:49 PM

Bende sosyal fobik belirtisi olarak sadece yüz kızarması var Atakan beye bahsettim bana mükemmelliyetçilikten kaynaklı olduğunu söyledi yani sosyal fobik tanısı koymadı ben kendimi nedense sosyal fobik sanıyorum yüz kızarması bende 18 yaşında sadece erkeklere karşı başladı sonra yayıldı kız erkek yaşlı genç farketmîyor şimdi her tetik durumunda oluşuyor

mehtap1606 30-08-2013 11:50 PM

Pardon Düzeltme Abdullah bey e bagsettiğimde..

mehtap1606 31-08-2013 06:22 PM

Bu arada yeniden egı-kendine güven-suçluluk dinliyorum

mehtap1606 31-08-2013 06:23 PM

Suçluluk telkşni çok zorluyor gün içinde sıkıntı yapıyor geçîci durum olduğundan sabırla dinlemeye devam

serpilelif 01-09-2013 08:15 PM

mrb Mehtap, telkinlere sıfırdan mı başlıyorsun?

ben de çekirdek inanç telkinlerime ağırlık vermeyi düşünüyorum.

diğer tlkinlerin faydasını görmedim gibi sad456

mehtap1606 02-09-2013 07:21 PM

Evet yeniden ego-k.güven-suçluluk dinliyorum 1 hafta oldu zorluyor sıkıntı yapıyor başağrısı yapıyor . Çekirdeklerime sonra başlıcam

Işıklı yol 03-09-2013 08:03 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846325)
Evet yeniden ego-k.güven-suçluluk dinliyorum 1 hafta oldu zorluyor sıkıntı yapıyor başağrısı yapıyor . Çekirdeklerime sonra başlıcam

Peki senin bu duygusal dalgalanmaların bebeğe nasıl yansır acaba? Bebek endişeli ve tedirgin olabilir mi? Ben bundan endişe ediyorum. Daha sakin ve dingin müzikler dinlesen doğuma kadar, sanki bana böylesi daha makul geliyor tabi ki işine karışmak istemiyorum. Ama bebek şu an sendeki her duyguyu hissediyor. O bunu farklı algılar mı acaba?

mehtap1606 03-09-2013 08:41 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846333)
Peki senin bu duygusal dalgalanmaların bebeğe nasıl yansır acaba? Bebek endişeli ve tedirgin olabilir mi? Ben bundan endişe ediyorum. Daha sakin ve dingin müzikler dinlesen doğuma kadar, sanki bana böylesi daha makul geliyor tabi ki işine karışmak istemiyorum. Ama bebek şu an sendeki her duyguyu hissediyor. O bunu farklı algılar mı acaba?

psikolojim kötü zaten canım ablacım ruhumu dinginleştirmek için dinlemeye karar verdim. bebeğimi şimdiden düşündüğün için teşekkür ederim kiss3

Işıklı yol 03-09-2013 11:13 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846356)
psikolojim kötü zaten canım ablacım ruhumu dinginleştirmek için dinlemeye karar verdim. bebeğimi şimdiden düşündüğün için teşekkür ederim kiss3

Psikolojin hamilelikte değişir zaten, hormonların değiştiği için ve sen ne kadar fark etmesen de endişeleniyorsundur. Her anne iyi bir anne olabilecek miyim ( en azından bir kısmı) endişesi taşır. 0-3 yaş artı hamilelik süresi bebeğinin neredeyse tüm hayatını etkiler. O yüzden bu dönemi huzurlu geçirmen önemli.

mehtap1606 04-09-2013 10:09 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846358)
Psikolojin hamilelikte değişir zaten, hormonların değiştiği için ve sen ne kadar fark etmesen de endişeleniyorsundur. Her anne iyi bir anne olabilecek miyim ( en azından bir kısmı) endişesi taşır. 0-3 yaş artı hamilelik süresi bebeğinin neredeyse tüm hayatını etkiler. O yüzden bu dönemi huzurlu geçirmen önemli.

evet aynen öyle endişeler ister istemez oluyor bende de. bu endişeler, hayata da bakışımı endişeli yapıp hayatımın her köşesine endişeli bakmama neden oldu sonra elde var negatif bir hayat. tabi kafam kaldırmasa da hemen telkinlere sarıldım 3 aylık hamileyim daha 1 haftadır dinleyebiliyorum sanırım artık sinleyebilicem baş ağrılarım azaldı hatta yokoldu.

CHAOS 05-09-2013 05:30 AM

Başarılar.

mehtap1606 05-09-2013 10:05 PM

Alıntı:

CHAOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846374)
Başarılar.

teşekkürlert678

mehtap1606 09-09-2013 01:54 PM

2hafta oldu şimdi etkilerini hissetmeye başladım şükür.

mehtap1606 09-09-2013 01:55 PM

Sabır sabır arkadaşlar.

mehtap1606 09-09-2013 06:20 PM

dalgalanmalar olacaktır elbet ama şuanki halimden çok memnunum :)
ego-güven-suçluluk telkinlerinin daha önceki dinleme tecrübemde karşılaşmadığım etkisi "sosyalleşmek".
evden nerdeyse hiç çıkmadığım halde beni aramayan insanlarla telefondan saatlerce konuşmaya başladım.mecburen markete eczaneye çıktığımda ise beniimle konuşmak için can atan satıcılarla karşılaşıyorum :)

atlante 10-09-2013 02:20 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846491)
dalgalanmalar olacaktır elbet ama şuanki halimden çok memnunum :)
ego-güven-suçluluk telkinlerinin daha önceki dinleme tecrübemde karşılaşmadığım etkisi "sosyalleşmek".
evden nerdeyse hiç çıkmadığım halde beni aramayan insanlarla telefondan saatlerce konuşmaya başladım.mecburen markete eczaneye çıktığımda ise beniimle konuşmak için can atan satıcılarla karşılaşıyorum :)

suçluluk, ego,kendin güven telkinlerini yeteri kadar dinlememiştim.ağırlık vereceğim..değişim yaşadığını okuduğumda istek canlandı içimde :)

mehtap1606 11-09-2013 09:21 PM

Alıntı:

atlante Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846500)
suçluluk, ego,kendin güven telkinlerini yeteri kadar dinlememiştim.ağırlık vereceğim..değişim yaşadığını okuduğumda istek canlandı içimde :)

Sadece onları bile dinleyerek hayatında önemli değişimler ve ilerlemeler yaşayanların tecrübelerini okumuştum burada ve senin gibi isteklenerek dinlemeye başladım :) bi etkisi daha oluştu 2gündür sabahları umutla şükranla huzurla uyanıyorum, öncesinde yeni bigüne başlamak bana ağır gelip negatif enerjiyle uyanıyordum.

mehtap1606 14-09-2013 12:17 AM

Beklediğim dalgalanmalar oldu çok kötü 2 gün geçirdim kabus gibiydi :(

mehtap1606 14-09-2013 12:19 AM

Çok şiddetli semptomlar başgösterdi, tüm eski korkular takıntılar hepsi beraber hücum ettiler çok güçlülerdi başedemedim kabule geçtim ve kafam savaşı bıraktı

mehtap1606 27-09-2013 11:38 AM

yaf ben ışıklı yolu çok özledim buranın tadı tuzu oluyodu :(

mehtap1606 27-09-2013 11:42 AM

bu arada telkinlere devam ediyorum. suçluluğu çıkartıp yerine yüz kızarmasını ekledim, ismime özel almıştım.listem:
ego-k.güven.-kilo verme-yüz kızarması.
hamileyken kilo vermek mümkün değil tabi benim amacım iştahımı kontrol edebilmek. abur cuburdan elimi çekip sağlıklı beslenmeye yönelmeyi sağlamak. başarı az çok var.yüz kızarmasının etkisini bakalım görecek miyim daha önce dinlememiştim.

mehtap1606 30-09-2013 10:09 AM

bu hooponoponopo tekniğini ilk gün uyguladım iyi geldi 2. gün çok anlamsız gelmeye başladı ve uygulamalarım bi işe yaramadı.

mehtap1606 30-09-2013 12:42 PM

https://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o

atlante 30-09-2013 02:43 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846837)
bu hooponoponopo tekniğini ilk gün uyguladım iyi geldi 2. gün çok anlamsız gelmeye başladı ve uygulamalarım bi işe yaramadı.

uygulamaya şöyle başladım; beni engelleyen canısımı sıkan insan ya da olaylar olduğunda seni seviyorum diyorum sürekli olarak.

mehtap1606 30-09-2013 07:43 PM

Alıntı:

atlante Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846840)
uygulamaya şöyle başladım; beni engelleyen canısımı sıkan insan ya da olaylar olduğunda seni seviyorum diyorum sürekli olarak.

zero limit kitabında geçmişinden özgürleşme duası var, o da baya işe yarıyo ama yine herzaman değil.

topraksu 02-10-2013 03:11 PM

ben denedim geçenlerde, iyi oldu sanki ama bırakmıştım yine yapıcam. Sanırım devam ettikçe daha ustalaşabilriz.

mehtap1606 07-10-2013 03:44 PM

zero limit işe yaramaya başladı, hoponoponopo tekniği huzur veriyo.

topraksu 08-10-2013 03:13 PM

kesinlikleeeeeeeeeee :))))

topraksu 08-10-2013 03:16 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846845)
zero limit kitabında geçmişinden özgürleşme duası var, o da baya işe yarıyo ama yine herzaman değil.

evet bu geçmişten özgürleşme ve geçmişi affetme olumlamaları çok gerekliymiş ve birçok şeyi düzeltiyormuş. Bu hafta ben de başlamayı düşünüyorum. Birsürü şey var yapmak istediğim ama hepsini birden yapmaya çalışınca çorba oluyor, o yüzden önce geçmişi affetmek gerek sanırım

mehtap1606 09-10-2013 01:44 PM

yüz kızarması telkini işe yaramadı :(

mehtap1606 09-10-2013 01:46 PM

çekirdek inanç listemdeki mükemmelliyetçilik telkinini 2 hafta dinlicem. Abdullah bey yüz kızarmamın mükemmelliyetçilikten olduğu nu söylemişti.

sweeet 17-10-2013 10:07 PM

Canım yüzünün kızarmasıyla ilgili kısa ve net sonuç verecek olumlamalar yapmayı denedin mi? Kendin yazmalısın tabi bu olumlamaları. Denenebilir bence.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM.