![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü çekirdek inanç telkinlerimi tek tek dinliyorum şimdi yokluk dinliyorum çok rahatlatıyor. kaygım azalıyor. huzur buluyorum |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Değişimi iç sesimden anlıyorum |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Bana hep olumlu şeyler fısıldıyor ve zor zamanlarımda desteklîyor güvende hissediyorum |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü en başından beri okumuştum mehtapcım günlüğünü çok çok güzel değişimler..gerçekten muhteşemsin |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü sevgili Mehtap, sendeki gelişmeler çok güzel. tebrik ederim. 956k |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Teşekkür ederim senihacım.bu değişim ve gelişimimi insanlara anlatıp buraya yönlendiriyorum.Yüce Rabbim o kadar bollukla yardım gönderiyorki ben de bu şekilde zekatını veriyorum. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ihtiyaçlarım çok hızlı bir şekilde karşılanıyor.çekim yasası mükemmel bir şekilde çalışıyor.şükürler olsun. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü harika harika harika mehtap..daha da bol bereketli gunler senin bizim hepimizin olsun |
amin amin amin |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü TEBRIKLERRR MEHTAPCIMM .. 25889 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bugüm içim daralıyo yaa, la havle ve la kuvvete illa billa.. |
|
teşekkürler ışığımız |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bugün çokk kötü bir gün geçirdim. ağla2oysa son günlerde kendimi çok iyi hissediyordum çünkü telkinler sayesinde sosyal anlamda çok güzel gelişmeler yaşamıştım . ama bugün resmen dibe vurdum. dilim tutuldu sanki, kendimi o kadar çok kastım ki amirim "sen genel anestezi mi aldın bugün dedi" bad45 |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü en iyi yöntemlerden biri kafanı dağıtmaktır. En güzeli de müzik dinlemek yada bir romantik komedi. şimdi tesadüf izledim geldim ımmmm nefisti tıpkı bitter çikolata ve bol köpüklü kahve gibiydi:) |
benim sorunum ne biliyor musun, içimden geldiği gibi, doğal olamıyorum. özellikle bazı ortamlarda kendimi o kadar çok kasıyorum ki buzlar kraliçesi yanımda melek kalır. ama eskisi kadar kafama takmıyorum çok şükür. yetrli görmesem de yol alabiliyor olmak çok güzel, umut verici. sanki alfa frekansın daha çok etkisini gördüm gibi. o yüzden başka telkinler de almak istiyorum ama bu sefer Banu Gökçülden alıcam. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü diğer frekanslar çok hızlı etki ediyor hemen sonucunu görüyorsun, kalıcılığını test etmedim bakalım ne kadar dayancak. fakat buradaki telkinler yavaş yavaş değiştiriyor ve etkisi çok uzun sürüyor. ben hala buradaki telkinleri tavsiye ederim. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü mehtap seni kim gelsine çağırdım. Üstelik kadru forumda bile değildi. Sen gel arada yaz çık ölecem gülmekten.. |
|
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü eğer oraya ne yazdığımı görsen neden böyle dediğimi anlarsın:)) |
AKLIMIZI DAĞITTIN DİMİ girlhaha |
ne kadar ilginç ne zaman kahve desem kokusu geliyor. Sevgili desem o da gelir mi acabay789 |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alfa mutlu ilişkilere tekrar başladım.kurallara uygun dinlicem bu sefer :) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Elimde tuh eşini çek telkini var isteyennolursa özelden mailini yazsın |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Ruh eşini olcaktı yanlış yazdım |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü huzurlu mışıl mışıl rahat uykular.... |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü HAYIRLI KANDİLLERR ARKADAŞLAR BU ÜSTÜN GÜNÜ KIYMETİYLE YAŞAMANIZI ALLAH NASİP ETSİN . BU ARADA DIŞARIDAN MİS GİBİ KANDİL SİMİDİ KOKULARI GELİYOR İNİP ALMAM LAZIM HEMEN :) |
|
Kandil Simiti - Nefis Yemek Tarifleri AFİYET OLSUN KOLAY GELSİN |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü IŞIKCIM TELKİN MANYAĞI OLMAKTAN BAHSETMİŞTİM YA 2 AY ÖNCE OLDUM VALLA BAKSANA HALİMEkhkh56 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ŞAKA MAKA HERGÜNÜM BURADA VE TELKİNLERLE İÇİCE VE SİZLERLE DOLU DOLU 2 AY GEÇİRMİŞİM BE ... WOOOWW sevinclihappy6 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü SABAH SABAH İNSAN DONDURMA YER Mİ HA YER Mİgirlhaha GÜZELDİ AMAAhappy6 |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü dün siteye giremedim, o nedenle herkesin geçmiş kandilini kutluyorum. Rabbim yapmış olduğunuz dualarınızı, ibadetlerinizi kabul etsin arkadaşlarım. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü :)) İNŞALLAH İNŞALLAH HAYIRLISI :)) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bu ay hamiş değilmişim, kısmet baka sefere artık. ne zaman gelmek isterse buyursun gelsin 8977O0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM. |