![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hayal panosu yapiyoruz ya secret ta fln var..istedogomiz ev araba..tatil is yada neyse bize onlari hatirlatan fotolari bir panoda topluyoruz..iste bunun ciicn ozwl bi bolumumuz olsa.yada yapip yuklese siteye gordikce hatirlariz ve birbirimize olabocegine dair guc veririz..yani bilmiyorum bi beyin fortinasi yapsak olabolorligi hakkinda : )) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hmmm.. hatırladım. siteye yükleme olayı nasıl olcak. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bi album bolumu var ama nasil kullanoliyor cozemedim..oraya yerlestirsek istedigimiz fotolari ..yada bu gunlugumuzun oldugu sayfaya ama burda guncel kalmayacak surekli yenilemek lazim bilemedim ki simdi.bulcaz ama bsyy :)) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü yarın son günüm 956k yarından sonra ücretli telkinlerden alıcam. danışmak istediğim konu; zayıflama ve spor yapmayla ilgili ben ve eşimin adına ortak alıcam yanı telkinin içinde ikimizin ismi geçecek acaba etkisi azalır mı? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü çok hızlısın arkadaşım artık çekirdek inanç telkinlerini dinlemeyecek misin? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü dinlicem tabiki, ama yeni alacaklarımı da eklicem.çekirdeklerim 12 tane, 3'er 3'er gruplandırıcam ihtiyacıma göre her hafta değiştirip dinlicem hem sayısı az olduğundan tekrarlar fazla olcak ve etkisi de fazla olacak. yeni alacağım telkinleri de bu 3'erli gruplara ekliyecem ve o yeni aldıklarım sabit olacak.en az 1 ay dinlicem. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü peki, ücretli telkinler tek başlarına mı dinleniliyor yoksa onlara klasik ego-güven mi ekleyip dinlenmeli? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Ben şöyle düşünüyorum. Birbirinin devamı niteliğinde ki telkinler pekala birlikte dinlenebilir. Yani kilo ve spor birlikte dinlenebilir. Çünkü ikisi birlikte yürüyor zaten. Sanırım ego güven güçlendiriciyi de birlikte dinlemenin bir mahsuru olmaz. Ben konulu telkinlerimi dinleyip arada dediğin gibi çekirdek inançlarımdan bir kaçını dinlemeyi düşünüyorum. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü canım ya kafanı iyice karıştırıcam ama bence çekirdek inanç telkinlerini dinlemeye devam et. günde 1 saat de olsa dinle çünkü tamamen bırakırsan eskiye dönüş olabilir diye düşünüyorum. dusun2 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü teşekkürler arkadaşlar, önemli olan devam etmek öyle ya da böyle devam etmek, telkinleri sevmek ve değişimi kabullenip umutla yola etmek.. |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü pano yapması kolay da ben şu yükleme yerini halledeyim, blog yapabiliriz buradan da sadece linkini veririz oradan herkes takip eder. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hala ilgilenemedim blog olayıyla, kardeşime bu hafta ulaşıcam arkadaşlar. bu arada youtube kanalıma hergün video çekip hayatımı paylaşmayı düşünüyorum. günlük tutmaktan daha etkili.gelişimleri değişimler oradan paylaşıcam ;) sevinclipartysmileykrzm67blissy |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü dediğim gibi böldüm telkinlerimi artık setlerim bitti ve serbest takılıyorum :) amazon kadın-kadın kimliği ve mükemmeliyetçilik dinliyorum. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü gündüzleri bir kez alfa frekans dinliyorum.21 gün bitince onu da dinlemicem.çok etkili fakat ben korkuyorum bugün karabasan bastı dinlerken uyanamadım :(( |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bunu işaret olarak algıladım dinlememem gerektiğini düşünüyorum. bu telkinler bilinçaltımızı temizlediğinden dünyayla zaten sıkı iletişimdeyiz buna hepiniz tanık oluyorsunuzdur.aklınıza gelen ara aklınızdaki problemin çözümü şak diye gün içinde tv de orda burda ortaya çıkar.ihtiyacınız bi şekilde giderilir size evren yollar..bunları yaşadım ve hala yaşıyorum fakat ilk günkü gibi şaşırmadan sıradan oldular artık :) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü telkinlerin hayatımıza getirdiği değişimler artık sıradan oluyor ve daha fazlasını istiyoruz ah biz insanoğlu.. |
|
ben de 5 gündür alfafrekans dinliyorum ama bende ne uyuşma ne karıncalanma ne hayaller görme ne de karabasan hiçbirşey olmuyor dinlerken. acaba bana etki etmiyor mu bunlar ? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bilmemki.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü benim ellerim falan uyuşuyo ya kalkmak istesem kalkamıyorum yerimden bana böyle etki ediyor |
arayıp sorsam pek de bi yetkiliye ulaşabileceğimi düşünmüyorum, ulaşsam mesela banu hanıma beni birebir yanına çağırır en iyi ihtimal ona da gidemem. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Arkadaşım insanlar REM uykusunda göz ve solunum kasları hariç diğer kasları felç durumundadır. Eğer felç halinde olmasaydık bu süreçte gördüğümüz rüyalardaki hareketlerimizi yatağın içinde yapmaya başlardık. Karabasanın olma nedeni de uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki bu felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır. Nedeni de büyük ihtimalle yorgunluk, strese bağlıdır. Korkucak bişey yok bunda. Bana o kadar sık geliyoki bu durum, alıştım artık. O karabasan halindeyken bu durumun farkında olup, sakin bi şekilde kaslarımı oynatmaya çalışıyorum ve geçiyo. No problem :) Bence bu telkinler çok etkili ben çok memnunum ve bırakmayı düşünmüyorum. Tek kötü yanı çok fazla kabus gördürmesi. Hayal görme bende de olmadı ama karıncalanma uyuşma ilk başlarda meditasyon telkinini dinlerken kendimi çok fazla kaptırınca oluyodu. Şimdi olmuyo. Zaten artık ilk iki telkini es geçiyorum. Bu bitsin başka telkinlerin siparişini vericem. Çok memnunum ben. Ben değiştikçe çevremdeki diğer insanların davranışları da değişti bana karşı. Telkinin içinde de diyo ya "insanlar benimle olmayı ister." diye. İstiyolar valla :) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü çok sevindim, kesinlikle öyle. arkadaşlar çoğalıyor ve seninle konuşmak için gözünün içine bakıyorlar:) mutlu ilişkiler çok etkili çok kapsamlı bir telkin, herkese tavsiye ederim.içindeki depresyon telkini hariç |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hmmmm onunda etkileri güzelmiş. Dur ilerleyen zamanlarda onu da alayım. Benimde peşimden koşsunlar:) Bende yüz veremeyecem onlara oh olsun diyecem koşun peşimden sizi gidi sizileeerrr:))) yalvaracaksınız bana sizinle konuşayım diye, üste para vereceksinizde konuşmayacam :))) Nasıl despotsam artık |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ben sana gönderirirm nasıl olsa isme özel hazırlanmıyor. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü boşuna para verme ışık'cım |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü mehtapçım, o telkinler isme özel değil mi? değilse ben de rica edebilir miyim utananadam |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü isme özel değil, gönderirim tabi |
acaba gerçekten ihtiyacın olan telkin "o telkin" mi ? bunu düşünmelisin belki de. daha öncelikli ihtiyacın belki başka bir telkindi ama belki de sen yanlış seçim yapmışsındır aldığın telkinde. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü olabilir,vücud tepki verdiğine göre var bişiler :) zaten daha dinlemicem. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Arkadaşlar bişey daha sorucam. Bu son iki tellkini dinlerken gözlerimizin kapalı olması mı gerekiyo yoksa başka işlerle meşgulken dinleyebilir miyiz? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü gözlerin kapalı olması lazım ilk telkinde nasıl dinlenilmesi gerektiğini anlatıyor ya eğer gözünü açarsan tekrar baştan dinlemelisin cd yi diye konuşuyordu banu gökçül, sor istersen o sitedeki tel nolarını arayarak |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Bu egzersizi yapıyoken filan diyo ya ben bedensel gevseme kısmında diye anladım sadece. Bi soriym bari tamam |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü telkinleri gönderdim mail adresini özelden yazan arkadaşlar maillerini kontrol etsin lütfen.. hayrını görün ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 PM. |