Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621218-adim-adim-mutluluk-bu-da-benim-gunluk.html)

sarışınım 23-06-2012 10:14 PM

adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

arkadaşlar ben 1,5 telkin dinledikten sonra hipnoz tedavisi görmeye başladım..işte 50 gün flan oluo hipnoz cdleri dinliorum..günlük yazmak da bi cesaret istio walla 44aneyse yeni günlüğümhayırlı olsunpartysmiley

nurbanu25 23-06-2012 10:19 PM

Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

Canım benım,gunlugun hayırlı olsun.ben bır yıldır ara ara yazıyorum,ıyı oluyor ;)sevgıler...

sarışınım 23-06-2012 10:23 PM

bu arada bende sosyal fobi war...neyse bugün lys 3 sınavına gidecektim.tabi istemeyerek bir halde sabah kalktım...yeni ortam fln işte tanıdık biriyle karşılaşacak mıyım..karşılaşsam ne yapcam??nasıl dawrancam??kısacası endişe kaygı falan..yanımda bi arkadaşımla birlikte gittim..aslında kendi içimde rahatım yanni o eski fırtınalar yok..önceden arkadaşımkendine güwenio die acayip kıskanırdım her sölediği söz bozulrdum hep içinden onun kötülüğünü isterdim..şimdi öle durumlar yok..tam tersi negüzel kendine güweni war diorum..yani birilerini sürekli kafanda döndürüp durma huyu gitmiş ne güzel:)ama şunu fark ediorum kendimde hiçç ama hiç beden dilimrahat değil.yani göz temeası fln kuracam ya da konuşrken verceğim tepkiler hiç rahat değil...bu durum da düzelecek inşş..artık olumlu düşünen bir insanım ben...bugün dayım aradı..içimden dedim ki bu bana acıyarak konuşuo..sonra yo yo kendine gel.bu senin düşüncen ya hep ya hiç tarzı cümle kullanmayacaksın...başka taraflarını da gör olayın..bunu söledikten sonra yani o olumsuzluk gittikten sonra düşen enerjm de yerine geldi ne mutlu bana:))))))

sarışınım 23-06-2012 10:24 PM

ayyy canımsın sağol ..sana da sewgiler:)

hatiicee 24-06-2012 12:28 AM

günlüğün hayırlı olsun:))) günlüğünün ve gelişmelerinin takipçisiyim:))

sarışınım 24-06-2012 11:56 AM

aaa mutlu oldum..sağol canım:)

cansuyu 24-06-2012 02:54 PM

günlük yazmak cesaret istiyor evet.. bu cesareti gösterebildiysek hayatımızı değiştirecek cesarete de sahibiz demektir...

günlüklerimiz güzelliklere gebe olsun :))

sarışınım 24-06-2012 04:32 PM

ay ayyy sağol canım sağol..senin de var mı günlük?

sarışınım 24-06-2012 04:40 PM

allahım ya bugün çok mutluyum çok neşeliyim..içim kıpır kıpır artık bir şeyleri başarabildiğimi görmek ne güzel..sabah uyandığımda mutsuzdum..sabah işlerini falan yaptım sonra içim bi huzursuz oldu..zamanı nasıl geçircem die kara kara düşündüm..insan bir şeylerle uğraşmayınca 24 saat bilgisiyar başında olunca ve odasından çıkmayınca hakketen çok mutsuz oluo...öncelikle bahçeye gittim bi hawa aldım..düşündüm zamanımı nasıl dolu dolu geçiririm die...çekmeceleri falan düzeltmei düşündümm o an mutlu oldum insan bi işle uğraşınca mutlu oluo...sonra kendime bi söz verdim..rahat bir yerde huzur bulduğum bi yerde bir deftere ii mutlu olacağım şükredeceğim olayları yazcam dedim..dün uyumadan önce utangaçlığa son dinlemiştim..önceden dinlediğimde acayip asabi oluodum..bgün de öleydi ama artık eskisi kadar değil...bize bi misafir geldi istemeyrek de yanında yemek yedim sonrdan sonradan üzerimdeki negatiflik gitti ve annem onların olduğu oratmada oturdum.sonra mutfağa annemim yanına çay içmeye sohbet etmeye gittim...annemle bile o kadar aramda mesaje var ki..yani aynı çatı altındayız ama birşeyleri paylaşmıoruz..yarım saatimi ona ayırdım..artık olumlu düşünmek war hayatımda...diorum ki ben ii olacam bu hastalık benim düşüncelerimde başladıysa düşüncelerimi değiştirdiğim zaman huzuru bulduğum zaman sosyal fobi de çekip gidecek:))))iiyki warımm

nurbanu25 24-06-2012 05:27 PM

Cok guzel dusuncelerın var canım benım,bu azımle calısmalara devam.daha da ıyı olacaksın ;)

sarışınım 24-06-2012 05:29 PM

sağoll...inan bu sözlerin de motive edio beni:)

nurbanu25 24-06-2012 05:47 PM

Bebegım,bırbırımızı motıve ederek,destek olarak ıyılsıcez...

sarışınım 24-06-2012 06:15 PM

ainen ainen canım:)

sarışınım 25-06-2012 09:39 PM

bugün uyanınca içimde bir huzur wardı..aklıma gideceğim düğün gelldi ''olsun ya gideriz korkulacak ne war ''dedim..kahvaltı için mutafağa gidince kendi kendime dedim ki suskun olmak yok ne kadar çok paylaşım o kadar çok mutluluk..o yüzden annemle baya bi konuştum bu da mutlu etti tabi beni..işlerle falan uğraştıktan soonra biraz ders çalıştım..öğlen yemekte de annemle sohbet edioruuz falan ben pek göz teması kuramıorum bir de içimden hep kızarma korkusu beni diken üzerinde tutuo..içimden dedim kafanı kaldır gözleirnin içine bak göz temasını kur..her kafamı öne eğdiğimde kendi kendime telkin werdim..bizim ewe bugün halam gelecekti..karşılamaya gittim baya güleryüzlüydüm falan:)tabi onla konuşurken annemle konuştuğum kadar rahat değildim..nasıl bir tepki wercem rahat olacak mıyım o bbenim hakkımda nedüşünür falan da filan:)kendimle maceralar döndürüorum beynimde:)ikide bir içimdeki ses beni dürtüordu hadi kalk hadi kalk odana git...inat ettim kalkmadım...bugün de böle geçti işte..umudumu kaybetmek yok..ben iiyiye doğru gidiorum..biraz aman biraz sabır ...derdi veren allah dermanınını da werir..iiki warım:))))

sarışınım 26-06-2012 04:29 PM

bugün aynaya baktığımda sivilcelerimin daha da çoğaldığını gördüm..sinirim öle bir bozuldu ki..umudum oluo tamam bitcek diorum bakıorum daha çok çıkmış..öle bir doluydum ki gözleirm doldu...sofraya oturunca anneme sordum daha mı çok çıkmış die o da ewet dedi gözlerim doldu..o an öle bir ağlamak isitorum ki...sonradan o olumsuzluk gitti daha ılımlı oldum..bize misfir gelecekti..meğerse kadının yanında kızı da gelecekti..işte bu hiç olmadı..kadın gelse merhaba edip odama gidebilirdim ama kızı gelince mecbur ilgilenmek zorundasın..neyse kızı alıp odaya geldim..nette flan takıldık..halbuki kız benden küçük..ama diken üzerinde oturmuş gibiydim..bir an önce gitseler diorummm..sanki bi parçamı saklıo gibiydim..meyse geçeçk bu günler de..şimdi oturup filmi başa sarıp nie ben böle dawrandım flan demenin anlamı yok..ben önce bu durumu kabul etmeliyim.ewet sosyal fobiliyim o yüzden de bunları yaşamam normal...herşey iiiyiye gidio çok şükür...iiki warımmmmm::)))))

nurbanu25 26-06-2012 04:44 PM

Tatlım benım,ben 27 yasında bu mısafır gelcek panıgını hala yasıyorum.en yakın akrabalarımın yanında bıle cok rahat konusamıyorum.ama bu benım degıl annemın sucu.ama gecıcek bunlar,o tam ozguvene kavusunca bıtcek.su aralar ben de sıvılcelerle ugrasıyorum.dermatologa gıttım,ılac ve losyonlarımı kullanıyorum.sen de gıt ıstersen canım..

sarışınım 26-06-2012 07:23 PM

hangi ilaçları kullanıosun??ben isotrexin ve tetraddox...sana ii gelio mu cildin nasıl şimdi??offfffff bıkmışım bunlardan

sarışınım 27-06-2012 09:44 PM

aslında şu an sitde olmak ve günlük yazmak hiç ama hiç içimden gelmio..ama kararlı olacam bu konuda..nasıl gelişmler yaşıorum bunları takip etmem gerek...dün uyumadan önce kendine güwen cdsini dinledim...aslında hiç içimden dinlemek gelmedi çünkü ne zaman dinlesem çok sinirli depresif bir ruh hali içinde oluorum..korkunun ecele faydası olmaz o yüzden dinledim..sabah uyandığımda çok huzurluydumm..yemek yedikten sonra bahçede oturup bi konda karar vermek için uzun uzun düşündüm tam umutsuzluğa kapıldım ki aklıma başka bir çzüm yolu geldi biraz olsun rahatladım...şimdi düğün sezonu falan bunu düşndükçe baya bi kasılıorum..sanki dünyanın sonu gibi düşünüorum öle omaması gerekio aslında..kimsenin kimseden farkı yok sadece zihnimizde yaratığımız anlamsız korkular işte....içimii bir huzursuzluk adlı..tarif edemediğim bi bunaltı geldi...ama bunun benim yararıma olan bi işaret oldğunu hissettim..ondan sonra içimdeki ses KENDİME GÜWENİORUM YA die bağırdı...mutlu oldum tabi...2 gündür jest ve mimikler ve göz temasım çok ii...hadi bakalım ya herşey iiiye gidio..bir de arkadaşlar olumsuz düşünce sizi esir alınca DAHA ZAMANIN GELMEDİ SENİN derseniz o olumsuzluk kayboluoo..allahım sana sonsuz kere şükürler olsun...iiiki warım ya:)))))

nurbanu25 27-06-2012 10:33 PM

Olumsuz dusunce ıcın guzel bır yontem. ben de olumsuz dusunce geldıgınde'bundan sonrakı dusuncemın ne olacagını cok merak edıyorum' dıyorum ve bu vesveselerı veren seytanı defetmek ıcın Allahı zıkredıyorum.su anda olumsuz dusuncelerden buyuk oranda arınmıs durumdayım canım...

sarışınım 28-06-2012 10:00 PM

ewet canm o cümlyei ilk bu foruma kaydolduğumda okumuştum o da güzel ama DAHA ZAMANIN GELMEDİ SENİN sözünü tuttum :):)

sarışınım 28-06-2012 10:08 PM

şimdikii halimden bahsedecek olursam çok iiyim allahıma şükürler olsun...dün uyumdan önce mega özgüwen dinledim..dün akşamaı hatırlıorum çokkk iiiyimserdimm..sanki kendimle bütünleşmiş gibiydim..saki özümle barışmış gibiydim..bugün de yaani bu akşam da enerjik we mutluyum...bugün halamla ewde temizlik yaptık..ikiizin yalnız kalması ewde beni biraz kaassa da çok uzun bir süreli duygu değildi...öğlen bizimkiler gelince oldukça enerjiktim...halamla konuşuorduk bahçed beni üzen bir şey oldu...ben 5 yaşına kadar halamlarda kalıormuşum...orada çok üzüldüm...bir anne nasıl ewladını rahatlıkla bir başkasının yanına gönderir..hiç düşünmez mi endişelenmez mi...ben şahsen KESİNLİKLE yapmazdım böle birşeyi...anne sewgisi o kadar önemli ki..ben bunun eksikliğini hep yaşadım..zaten şimdi onun eksikliğinin ceremesini çekmiyor muyum???orada üzüntümü dile de getirdim..amahalam demek istediğimi anlmadı..ama bne çocuğum ne şartlar altında olursa olsun bir başkasıın yanında büyütmem..neyse yaaaa birşey diemiorsun herşey olmuş bitmiş...bugün de güzel bir günde..jbeden duruşu da iiydi..allahım sana şükürler olsun...iiiki warım ya:))

sarışınım 29-06-2012 08:50 PM

şimdiki ruh halim depresif ve mutsuz..sabah uyandığımda bi enerjiyle kalktım ..dün gece uyumadan önce utangaçlığa son dinlemiştim...sabah sofrada oturukken bizim komşu ve halam wardı...içimnden dedim ki şimdi bu ortamdan kalkıp gidecek bir duruum yok ne diye kaçım kiiiiiii????öğlendenden sonra halamla balkonda oturduk ..üzerimde yine asabiyet wardı..bugün dünden farklı olarak karşımadakiine karşı nasıl dawranırım endişesi yoktu...yanii ben ne ceawap veririm şudur da budur öle bi takıntım yoktu...yani kısacası karşımdakinin düşüncelerini önemsemiordum öle olunca da güwen ve rahatlılık oluo tabi..balkonda halam benle konuşuo ama hiç istemiorum çünkü sadece sessiz kalmak istiorum..bugün düğn wardı ..ve benim içierde hapis kalmış gibi ewden çıkamama durumu beni çok mutsuz etti...düğün sesi gelio şimdi herkes ordadır eğleniodur ama ben gidemiorummmmm:(((((kardeşim flan gidecek düğüne ona kıayfeti hakkında falan yorum yapoıorum sonuçta bende gencim benim de hakkım böle birşeyi..yani kısacası gen.liğimi yaşıyamıorum.offffff n kötü bi durum...arkadaşım aradı onun telefonu üzerine biraz neşem yerine geldi...babam halaamı götürdü..sonra kardeşim flan geldi kapıyı açarken ii neşeliydim sonra ywawş yawaş yine sessizliğe büründüm..halam arkadaşımın da düğünde olduğunu söleyince moralim daha bi beter bozulduuuuuuu...neyse ya düzelicez inşallah..herşeye rağmen iiki warım:)))

nurbanu25 29-06-2012 09:41 PM

Ah canım ah hep yasadıgımız seyler.sen benım bugunku gunlugumu oku da yıne ıcın bı nebze rahatlasın.sfyle bırlıkte bı de depresyon oldu mu ınsanı Allah korusun yasamdan vazgecırtecek hale gelıyo.yne de sabırla calısmalarımıza devam.nefes egzersızı de onerırım,bır de bu gunluk yanında defter de tut kendıne.olumlamalar da ıyı oluyo.cok opuyorum ablam...

sarışınım 29-06-2012 09:43 PM

ve günlük sana bi söz veriorum şimdi..anneme verdiğim değerin daha büyüğünü babama vercem...annem ne zaman sewgi vermiş ki zaen..hep başkları için uğraşmış durmuş...o sewgi werdiği kişilerin kaçı yaınında acaba???insan küçücük kızını başkalarının yanında büyümesine müsadede eder mi..ama benim annem etmişşş....neyse ya duygusala bağlamışım zaten kimse olmasa bağıra bağıra ağlıcammmm

sarışınım 29-06-2012 09:44 PM

inşallahh yaaa umuud war ayakta tutan zatennn...

nurbanu25 29-06-2012 10:17 PM

O baskalarına geregınden fazla deger verme durum benım annemde de var canım.sınavıma 8 gun kaldı,eve ınsan cagırıp durma,bıraz da sen gıt dıyorum,sankı ona demıyomusum,ev ınsandan gecılmıyo.sımdı bıkac gun uzak kalcaz,bu ıyı olcak...

sweeet 29-06-2012 10:50 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825632)
ve günlük sana bi söz veriorum şimdi..anneme verdiğim değerin daha büyüğünü babama vercem...annem ne zaman sewgi vermiş ki zaen..hep başkları için uğraşmış durmuş...o sewgi werdiği kişilerin kaçı yaınında acaba???insan küçücük kızını başkalarının yanında büyümesine müsadede eder mi..ama benim annem etmişşş....neyse ya duygusala bağlamışım zaten kimse olmasa bağıra bağıra ağlıcammmm

Bir insan, bir anneyi ya da farketmez herhangi birini yargılamadan onun sebeplerini dinleyebilmeli. Kendi huzuru için affetmeyi öğrenmeli. Kazanmak için o olumsuz duygulardan kurtulmalısın.

Kusursuz insanı sevmek ne kolay kusurlarıyla kabul edip sevmek asıl mesele. Yanlışları da olsa o kadın, annen senin sebebi varlığındır. Böyle olacağını o gün bilememiş olabilir. Yarın bir gün biz de anne olduğumuzda belki bilerek belki bilmeden biz de hata yapacağız. Hata yapmak insana mahsus. Sen sevgiyle yaklaş ona herşeye rağmen ikisini de sev. O zaman tam anlamıyla sarılır yaralar.

sarışınım 30-06-2012 03:17 PM

senin yazdığın herşeyi sewerek okuorumm...doğru sölüosun kusurlarıyla kabul etmek ve sewmek...gece çok düşündüm zaten onu affetmeliyim yoksa kinle öfkeyle hiç bir yere waramam..yorumlarını eksik etme:))

nurbanu25 30-06-2012 03:22 PM

Canım aynen ben de senın gıbı son zamanlarda aılem dhıl herkese kın nefret duyar oldum.bu buygular bızı daha kotu yapıyor.o yuzden affetme calısmaları yapıyorum.once annemden basladım,sen de yap...

sarışınım 30-06-2012 03:28 PM

doğru sölüosun..artık ne yapcağımı şaşırmışım ha:):)hep beterin beteri war deyip şükredek...bence huzuru bulmanın yolu bir şeyleri kabul etmekten geçio..dün akşam çok kötüydüm sürekli bi ağlama halii...sonra düşündüm dedim ki ewet bu yapamadığım şeylere çok takılmamalıyım sadece kabul etmeliyim...o zaman kendinden çok büyük beklentiler içinde de olmuosun..ve tabi ki affetmek çok önemliii...geçmişimi geride bırakıorum ve geleceğime umutla bakıorum..bu cümle de beni rahatlatıodu

nurbanu25 30-06-2012 03:44 PM

Evet son zamanlarda okudugum kıtaplarda da hem bundan bahsedılıyo.eskıyı dusunup hayıflanmamak,ılerıyı dusunup endıselenmemek...yanı anı yasamak..zaten anımızı dolu dolu,mutlu,umutlu yasarsak,ılerımız de guzel olur...

sarışınım 30-06-2012 08:06 PM

demi demi:)anı yaşamak işteee

sarışınım 30-06-2012 08:17 PM

dün akşam uyumadan önce güle güle stres dinledim..we şimdiki ruh halimden bahsedecek olursam içimde kocccaammmaannn bir enerji patlaması yaşıorum...sanki herşeyi yapabilirim sanki hiç sosyal fobili değilmişim gibi...halam aradı wee son deerece kendinden emin konuştum..halamla çarşya çıkmıştık yanında bi komşusu wardı we oldukça da dışa dönük kişiliği olan bir kadın..oonlarla yürürken ya gülümsedim ya da yani fln gibileirnden kısa cvp verdim...sadece sessiz kalamk istiodum...etek alamk için mağazaya girdiğimizde halamın 'ben yengemei yeğeenlerimden daha çok sewerrim'cümlesi bbana cewap hakkı doğurdu ama ben birşey diedemedim..halam da aldığı depresyon hapları baya cesaret verio içinden ne geçiosa pat die sölüo:))o an nereye bakcam ne dicem iki arada bi derede kaldım..yolda yürürken şunları düşndüm herkesi olduğu halleriyle kabul etmem lzaım...ewe gelince biraz uzandım ama içimde bi enerji patlaması yaşadım resmen:)))hala da dewam edio hadi hayırlısı..iiki warım:))))))))

sweeet 30-06-2012 09:33 PM

Biliyor musun sarışınım günlüğünü okurken düşündüklerim şöyleydi: İç sesini iyi dinliyorsun gelişimlerin yaşdıklarının farkındasın. Hem kendini hem de çevreni etkili bir şekilde gözlemliyorsun ve bu sayede yaptığın çalışmaların etkisini daha çabuk göreceğine inanıyorum. Yeter ki hep umutlu kal, kendine ve başaracağına inanmaktan vazgeçme.

Sevgiler.

sarışınım 30-06-2012 11:30 PM

o son cümlen war ya ilaç gibi geldi yüzümü güldürdü...''kendinle barışmak''işte ben ona ulaşmak için var gücümle mücadele ediorum ewet bazen yıklıorum olmayacak gibilerinden ümitaizşiğe kapılıorum ama eski durumumla şimdiki durumumu karşılaştırınca ''ben değişeceğim olumsuzluk warsa olumluluk da wardır''bu hayatta dert warsa derman da wardır...çaresizlik çarenin farkında olmamaktır....benim gözüm açıldı..bilmediğim çoğu şeyi biliorum we insan bildikçe daha az korku duyuo..sosyal fobi hastalığımın adını tanısını daha koymadan önce sadece bende olan birşey diodum ama bakıorum öle değilmiş..bilinçaltı ve bilinçin işlevlerini bilioruum we hergün yeni şeyler öğrenmek ii gelio..sana da sewgiler:)

sarışınım 01-07-2012 05:13 PM

bugünü anlatacak kelime bulamıorummmmmm..dün uyumdan önce güle güle olumsxz düşünce dinledim..weee bugün son derece güzel geçti..sabah kardeşimle kuzaenimle mutfakta tost yapıoduk onların yanında geyet rahat içimden geldiği gibi dawrandım..kardeşie bi olay analtırken son derece içimden geldiği gibi dawrandımm..ve ondan sonra içimde kocamaaaamaann bi yaşam enerjisi oluştu..hiç bir endişe duymdan konuşuodum...halamla mutfakta bazı konular üzerine konuşuoduk konuşmam akıcı ve içimden geldiği gibiydi..çok şaşırdım bu duruma..2 3 saat mutafak temzizliğiyle uğarşatım..eskiden olsa halalmın gözüne girmek için yapardım ama bugün içimdengeldiği için yaptım..halam için yaptım we onu da mutlu ettim ve kendim de mutlu oldum tabiii..eniştemle halamla odada konuşurken yine çok rahhatııım...EWET EWET BEN DEĞİŞİORUM...yaşasın yaaa yaşasınnn...bugün biraz moralimi bozan durum siwilcelerim oldu..yüzüm daha kötü olmuşş...ama geçer inşş..gözlerim ağrımasa doktorun werdiği ağır ilacı bugün de kullanırım ama işte cesaret edemiorum...alahımm sana bin kez sonsuz kez şükür ediorumm..bugün herşey çok güzeldi..gideceiğim düğn günü de inşşlh böle pozitif kendine güwenen ve rahat ben olurum inşşşş..iiki warıımmm:))))

sarışınım 02-07-2012 07:31 PM

bugünu de anlatmak için sabırsızlanıorum:))önce şundan başlayım..dün akşam kardeşimle kuzenim gezmeden gelmişlerdi kuzenim böle heyecanlı bi şekilde kardeşimin nasıl kızardığını anlatıo...ben o ana öle kötü oldum ki..çünkü bende de kızarma war we ben kardeiin son derece kendine güweni olan ve olgun biri olduğunu biiorum..işte biz sosyal fobikler haytyaı kabul edemediğimiz için bir hata da hemen burun kıvırabilioruz...olaylara da böle bakmıour muyuz zaten sanki''dünyanın sonu''beceremediğimiz durumlar...ooo gözümde büyüttüğüm kardeşime birden bire acıdım ya nasıl olur die strese girdim durdum...çünkü onda kendimi görüodum acaba şimdi ne düşünüo üzülüo mu die???ama belki de benim abarttğım şekilde takmıodur üzülmüodur...zaten kendiiye barışık insan olumlu we olumsuz durumlarını bilir we ölece kabull eder..nese lafı çok uzattım:))bugün doktora gtik halamla..sırada beklerken çok rahhattım ..ses tonu flan çokk iidi..bir de hastanede dedemi gördüm yine yüz kızarması fln oldu..doktorla konuşurken son derce ne istediğimi bilerek konuşuodum..hatta sıra beklerken bir kızal sohbet ettim.. o da benim gibi öss hazırlanıomuş...sonra daha çok kendime güwenim geldi mutlu oldum...öğleden sonra ilaçları alamk için eczaneye gittim eczacıyla,doktor mustafa beyle,fadime teyze we geliniyle we eczaneci yaşlı bayanla çok güzel güler yüzlü bir şekilde konuştummm..eee daha ne olsun demiii..ben çokkkk iiiim allahıma şükür...çok olgunn we akıllı olduğumun da farkındayım allahım sana binlerce kez şükürler olsun...artık herekese aynı muamele yapıorumm kendimi de karşımdakini de eşit sewiyede görüorummm..iiikiiii warım yaaa:))))

nurbanu25 02-07-2012 07:40 PM

Cok guzel cnm calısmalara ve basarılara devam...

sarışınım 02-07-2012 08:46 PM

saol canım:)

sarışınım 03-07-2012 08:20 PM

bugün baya stres dolu bi gündü...sabah 8 buçukta uyandım..dün uyumdan önce mega özgüwen dinledim..bugün ankardan köye dönecektim..işin kötüsü köyün otobüslüyle gidecektim..hep tanıdık insanlar..ama önceki kadar endişe kaygı yoktu..bugün biraz daha durgundum..dün daha cıwıl cıwıldım..halama ewi yine temizledim..o öle hasta yatakta olunca yardım etmemek olmuo..durağa giderken yürürken gayet mutluydum..işte balgat otobüsüne bindim..bir yanndan da hep kendimi değerlendiriorum...ewet önceki hallerimden çok çok iim..kendi kendime dedim biri şimdi dese kendimi ifade edebilecek cesaretim war...yüz ifadem hep değişiodu durağa yaklaştıkça bir kasıldım bir gerginştim..otobüse binince kapıının ağzında tayfuru gördüm ona gülümsedim o da nasılsın fln dedi sınwadan bahsetteii...yalnız yüz ifadeşsşi bi türlü rahat olmadı..otobüsün içinde şilanı gördüm konuşurken rahatttım ama yüz ifadesi telaş içindeydi..neyse yerime oturdum fazla kişi olmaması sewindirdi beni..kendi kendime tammam sakin ol diorum ama bi endişe üstümden gitmedi...müzik açtım sadece müziğe odaklanacaksın diorum kendime olmadııı...nefesine odaklan dedim yine olmadııı..işte zihinnle beden bir bütün..biri rahat olmayınca öbürü de rhat olmuo...yanıma yabancı bir kadın oturdu..gölbaşına gelince yine gerildimm...inşalllah biri benle konuşmaz çüünkü yüz ifadesi beden falan hiç rahat değil..sonra yanıma tanıdık bir kadın oturdu benle konuştu bir yandan başka bir kadın konuştu ben yine kızardım tabi..öle olunca kadın göz temasını kesti..utandığımı anladı..yanımdaki kadınla yine rahat konuşurdum ama en arkada benim sınıftan bi,r kızın oturdğunu görünce şimdi içinden dicek bak bu nasıl da kızarıor ..o yüzden gerildikçe gerildim..neyse otobüsten iinince berrin ve dilanla konuştum...daha rahattım...ewe gelince de 4 gün önceki benle şimdiki ben arasında çok farklar olduğunu daha ii analdım..içimde bir enerji gelmişti..birisi ola da konuşssam diorum arkadaşımı aradım o da açamadı..sonra babbamın amcasını n gelini fln geldi..bir sewinçle üler yüzle karşıladım ..ama mutfakta hep beraber oturunca çok rahat değildim...bir an önce gitmek istiordum...acaba içinden ne düşünüorlar die düşünmediim değil.konuştukça ne kadar rahat olduklarını gördükçe benim enerjim daha çok düştü..kendime güwenemiorum şimdi hiç raht değilim dedim...tanıdık kişlerin yanında daha rahatım amayabancıya gelince hep e dicem nasıl dawrancam die düşünüorum...her şey iiye gidior..iiiki warım:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 PM.