![]() |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) dinleyince hakkaten içindeki ses olumlu oluor...güle güle olumsuz düşünce oluyor:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) şu durumdan çok sıkıldım artık..yarın nasıl olacam ruh halim nasıl olacak..ya da sabah uyandığımda kendimi hiç tanımamış gibi biri hissetmek yaşayacağım durumlar hakkında ne tepkiler vereceğimi kestirememekk...bir an gelior ii oluyorum bir an gelior kötü oluyorum..insanın kendisiyle barışık olmamaması,kendini tanıyamaması kadar kkötü bir şey yok..o yüzden hep bir koşuşturma içindeyim..bir durum oluyor bakk şöyle duygular yaşadım hissettim 2 saat sonra bakıorum farklı duygular ve ruh hali içindeyimm...ürkek ceylan misali yaşıyorum hayatı..aslında buna yaşamak da denilmez.hayat beni yaşıyorr. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) küçüğüm.. hızla gelişmekte değişmekte olduğun bir dönemdesin herşeyden önce.. sabit değilsin.. ve hiçbir bugün. dün tanıdığın kendin değilsin.. zıddı tekamüle aykırı... |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) yaaaaaa abla sen de olmasan yüzümü güldürecek kimse olmuyor ha:)))inşllhh kabuğumu kırarım ben de ..bu beniim de hakkım çünkü |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) en azından yaşanmış yıllar itibarıyla örneğin ben bile :) çoktan yerleşmiş olan kişilik kalıplarımı değiştirmeye çalışırken.. kişiliğinin oluşma sürecinde olan sen in :( kendine çok yüklendiğini düşünüyorum.. içinde bulunduğun yaş.. henüz kişilik bıngıldaklarının :) uçlarının açık olduğu dönem.. yaşayıp deneyimleyerek oluşacak.. sabır :) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) aynen dediğin gibi SABIR SABIR SABIR..sİZ günlüğüme yazınca güzel enerjiler geliyor bana..ben de şimdi cewabı yazarak o güzel enerjileri size yolluyorum:)) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) :) iyi ki varsın...enerjini sevgiyle kabul ediyorum.. buradan bakınca seni nasıl hissediyorum biliyor musun.. kabuğunu kırmaya çalışır gibi değil.. kabuğunun içinde güzel tatlar barındıran bir meyveye dönüşür gibi.. ve zaten.. ondan önce kabuğunu kırsan.. yazık olacakmış gibi :) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) hahahah ablam ya o ne güzel benzetmeydiii...saolasın sen de iiki warsın:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugünden bahsedecek olursam ..hem hopopnopo yöntemi hem hipnoz sayesinde değişik duygular içindeydim..uyumadan önce içimdeki çocuğa seslendim sana bugüne kadar ii dawranmadığım için senden özür diilerim ne olur beni affet bugüne kadar beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim we seni sewiyorum dedim uykum gelene kadar 4 cümleyi tekrar ettim.sonra da sosayl fobiye son dinledim..akşam rüyamda neler görmedim neler:))acaba olumlamanın cümlelerini yanlış mı kurdum ya da içimdeki çocuk derken bilinçaltı ters mi algıladı neydi rüyamda çocuğum olsun diye herkes bana baskı weriyordu..gün içinde o dört cümleyi ssürekli tekrarladım üzerimde gene anlamda pozitiflik wardı..ama ben bu hoopnopoyu tam anlayamadım...annemin teyzesinin kızı geldiii..bahçede sohbet ettik falan ama ben çok kasıldım rahat değildim yaniiii..allahım değişmek için önce sabır sonra istek sonra güç wer sen büyüksün allahım |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) günlüğümün en güzel bölümleri silindi ya....bugün genel anlamda iyiydim..güle güle olumsuz düşünce ve zpoint dinledim..bizim çiftçi geldi falan iyyidim rahattım..bahçede resim çektim bolca.sonra onları düzeltmekle uğraştım..forograf çekmeyi çok sewiorum..bir sürü albümüm war..şimdi hafif durgunluk va baş ağrısı war..herşeye rağmen şükrediorum allahım sana..yüzüm gülüo artık |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Daha iyilerini de yazarsın. Önemli olan sen onları burada kalmamış olsa bile yazmış olman ve biz de okuduk. Yani gerçekti. Ve çok olumlulardı. Sevgiler. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugünden bahsedecek olursam iyiyidim...dün resmen fırtınalar koptu ben de.z point ve zihnini sessisleştir ve sadeleştir dinlemiştim ama günüm berbat geçmişti..msn de melike ablayla konuşuordum çekirdek inancıımı bulmak için bana sorular sordu falan sanki ben değil içimdeki bir çocuk onla konuşuyordu bir de duygusallaştım ağladım falan..kendimi yani içimdeki çocuğun ne kadar mutsuz olduğunu bir kez daha anladım..sonra bize babamın amcasının kızı ve gelini geldi..içimden hiç ama hiç onların yanına gitmek gelmedi..ama gitmek içim necburdum..sonra öfkeler,fırtınalar koptu içimde...onlar gittikten sonra yineher zamanki gibi öfekemin kurbanı annem oldu..akşama doğru yine misafir geldi bu sefer daha iidim ama yine onların yanında bulunmakk istemiyordum..sonra z point çalışması yaparken içimdeki ses sosyal fobiiiiii die bağırıodu... neyse bugünden bahsedecek olursam iidim..eft hakkında baya bilgi sahibi oldum..arkadaşımla msn de konuşurken kötü düşünceler yoktu rahattım yani..bugün içim içimi yiyen çocukluk arkadaşımın köye gelmesii..şimdi gelcek falan rahhat olmayacam gibilerinden endişler hep beynimdeydi..bugün gelmediler ama yarın gelirler...bir de akşam uyumadan önce içindeki çocukla bağlantı kur meditasyonunu yaptım ondan mıydı bilmem ama içimdeki ses kendimi sewiorum diordu..aynanın karşısında hoponoponun 4 cümlesini tekrar ettim.zaten hep aklımda durmadan tekrar ediorum..umudum war ben ii oluyorumm..şükürler olsun |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Alıntı:
|
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) içimden günlük yazmak gelmiyor:)))şu an iyyim,huzuruyumm..eftyi de iice kawradım...z point,hipnoz,eft derken baya yoruorum beynimii.yine bugün bolca foto çektim..albümlerimle uğraşırken çokk mutlu oluyorum üzerimdeki stres gidiyor.şükürler olsun sana yarabbim |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) günlüklerimizi daha çok.. hani şu sırdaş arkadaşlarımız gibi.. bir tür günah çıkarma aracı olarak kullanıyoruz sanırım.. içimizdeki negatif duyguları kutsuyoruz.. hani sırdaşlarımızla bir konu üzerinde fazla yoğunlaşmak da negatif duygularımızı arttırır ya.. çünkü olumlu tarafları zaten rahatsız edici olmadığından sadece olumsuz cepheden baktıklarımızdır konuştuklarımız..sonra konuştuklarımıza bakar.. bazen konunun negatiflik boyutunu aştığını düşünürüz.. hani ben ak kaplı defter diye bir başlık açmıştım ama hep çok az yorum yazılmıştı başta kendim tarafından olmak üzere. belki günlüğünün içine ak kaplı bir sayfa açıp.. olumlu duyguları da diğerleri kadar derine inerek paylaşmakta fayda vardır.. :)) yine de nasıl iyiysen.. öyle iyi ol :)) eft uygulamasını ben de çok sevdim.. özellikle her gün en az bir sorunla ilgili uygulama yapıyorum.. hergün düzenli eft uygulamanın enerji akışı üzerindeki etkisini okumuştum.. ...ve.. problemi tanımlamakta önceleri zorlanıyordum.. artık sorunun adını pat diye koyabiliyorum.. bubir soruna bakış açımı değiştiriveriyor.. ya da sorunun giriş güzergahını kestirmeden çözmüş oluyorum.. bir yandan da.. bazen.. başladığımdan beri hangi sorunlar EFT ye başvurmamı gereksindirmiş not alsam iyi olurmuş diye düşünüyorum.. çünkü bu durumda nerdeyse istatistiki bir veriye ulaşmam mümkün.. beni sıklıkla rahatsız eden şeyler ne sorusunun cevabını bulmak çok mümkün.. gerek de kalmıyor zaten not almama :)) hergün problemi tanımlama cümlem değişse de.. ilk kelimesi değişmiyor.. ve ilk kelimesi n de ben olmadığım bir sorun yüzünden.. ben her gün kendimi yeni baştan derinden sevmeyi öğrenmek zorunda kalıyorum :)) sorun....yani çözümü gereken şey.... sorunun adı var :)) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ablam sen böyle güzel lafları nerden bulursun:)))))iiki warsın..eft çokkk etkili..2 gündürr meyvelerini alıorum:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ewet günlüğüm bugünnn içimi dökcem,paylaşcam senle..akşam eft,z point çalışmaları yaptım.ardından hipnoz cdlerimi dinliyordum ama beynimi çok yoruyorum diyerekten sabah uyandığımda dinlemeye karar verdim..sabah saat 6 buçuk gibi kardeşim uyandırdı.dünkü gibi sakin olduğumu farkettim..dünkü halim sakindim..yani ne yapcam diye birşey yoktu..herşey kendiliğinden akıyordu..kendi gücüm bendeydi sanki..tabi tüm gün öyle değidii..eft yaptım baya ondan sonra oldu bence..güle güle stres dinledim wee bir enerjiyle aşağı indim annemle konuştum..dün mesela ilk uyandığımda herkese yabancıymışım gibi,ya da daha konuşmayı öğrenmiş küçük bir kız çozuğu gibi hissediyordum ama bugün öle değildi..arkadaşımın babasıı geldii wee çookk rahhaım...camları falan sildim sonra bizim komşu geldi onla konuşurken de rahattım..msn den bir arkadaşa yardımcı oldum wee bu da beni mutlu etti..sonra arkadaşımla msn konuştuk..ççook güzel,akıcıydıııı..konuşurken zevk aldımm..sonra motorla bizim komşunun evine gittik.kasayla koltuk götürdük..halamın oğluyla beraber arkada kasadaydıkk..kardeşim de motoru sürdü..eğlenceliydi..sonradan enerjim düştü gibi..eft yaptım yarıda kaldı ama yine devem etcem..şimdilik bu kadar..ha bir de arkadaşım yani çocukluk arkadaşım köyde şu an yarın bize gelcek endişem çok çok azzz...allahımmm her şey için şükürler olsun sana |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) es geçemiyorum yazdıklarını biliyorsun.. hep de içtenliğine gülümsüyorum..bir şey sorabilir miyim? endişem çok az demişsin.. peki olumsuz duygunun az olmasına sevindim.. bir yoklar mısın içini.. başka ne hissediyorsun.. belki.. olumlu bir duygu bulursun.. ama az.. ama çok.. :)) sevgiler.. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ablammm ya seenn hep yaz bana hep yazz yoksa günlüğüm yarım kalıyor:))içimdeki ses sakin ol diyo..yapabilrisin diyo tabii çok kısık sesle.:)keşke o olumsuz duygular gibi bangır bangır bağırsa..o zaman da adı mutluluk olur zaten...günlüğüme bulduğum isim gibi adım adım adım yaklaşıyorum galiba mutluluğa..bir de içimi hüzün kapladı şimdi..dersane falan başlarsam dersler sıkı olur falan siteye fazla giremem günlük de yarım kalırr:((inş girmeye çalışırım o zamanlarda da |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ayrıntılı yazmak gelmiyor içmden..sabah çocukluk arkadaşım geldi..rahattımm..ondan sonra eft yaptım ama bugün eftden sonra istediğim werimi alamadım..ama eft tam teşekküllü bilmiorum ondan da kaynaklanıo olabilir |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) mutlaka biliyorsundur ama hatırlatayım dedim :)) eft uyguladığında.. sorun ilk turda tamamıyla yokolmadığında.. kalan ... derecelik soruna rağmen.. şeklinde yeni tur yapıyoruz.. derece sıfıra düşene.. ya da sabit kalana dek.. düşmüyorsa.. sorunu yeni baştan tanımlıyoruz.. genel bir sorun seçmişsek.. içinde bir ayrıntıyı ele alıyoruz.. Çekim Yasası: EFT – “Emotional Freedom Technique” |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) öyle öyle de ablam peki setup cümlesini çok uzun tutabilir miyiz??bir şu siteye baksana bu kadar uzun olabilr mi??EFT VE SETUP CÜMLELERİNE ÖRNEKLER-4 - Reiki EFT VE SETUP CÜMLELERİNE ÖRNEKLER-5 - Reiki EFT VE SETUP CÜMLELERİNE ÖRNEKLER-3 - Reiki |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugünü anlatmaya başlayayım şimdi:))gece eft ve zpoint çalışmaları yaptım.yalnız setup cümlem çok uzundu onu gür bir ses tonuyla okudukça geçmşie gittim..hiç mi güzel bir anısı olmaz insanın..hep mutsuz,kırgın,güvensiz..yine de şimdi ayakta iyi durabiliyorum..çünkü zemin,alt yapı çok kötü..ben bunun üzeirne kendimden birşeyler bekliyorum..hep neden böyleyim diyorum ama işte kabullenmek istemiyor insan..hep daha ii şeyler bekliyor kendinden..z pointte de aynı şekilde geçmişi gün gün ,saniye saniye yaşadım.ve her anımı düşündükçe esnemee beni perişan etti.gözlerimden nasıl yaşlar aktı..ondan sonra çok rahatladığımı hissettim zaten..sabah uyanınca hipnoz cd ve eft yaptım..arkadaşım gelcekti bize endişem yoktu..geldiler kardeşiyle birlikte güleryüzlü karşılaıdm..bilgisiyar başına oturunca ne dicem nasıl dawrancam tedirginliği beni aldı derkennn biraz açıldım falan..sonra mutfakta oturduk..göz teması kurabilidğimi görünce daha bir rahat oldum..sonra dışarda köyün içini gezdik..gayet iyiyidim..söylediği konuya odaklanabiliyordum..köyün içinde bir teyze lafa tuttu baya uzun konuştuk:)ben mesala birşeyler anlatacakken ses tonumun kısık çıktığının,kısacası kendinne güvenlilir bir ses tonu değildi..sonra ewe geldik..orada bir iki saat geçirdik.bir ara eyvahh ne dicem,napcam,nasıl tepki wercem gibilerinden panik oldumm sonra sonra rahat oldum...aktif olmadığımı,sosyal ortamlarda rahat olmadığımı bir kez daha anladım..eskiye göre çokkk iyiyim de işte hep ne desem,çok ses kalıorum kız benden sıkılıor mu gibilerinden kendini küçük görme durumları beni daha aşağı çekio,enerjimi düşürüo...ama bu gün güzel geçti..öle düşündüğümmmm kadar korkunç değildi..şükürler olsun allahım |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ben eft yi çok daha basit bir teknik olarak biliyor ve kullanıyorum.. ve bildiğim kadarıyla sorun cümleleri de basit ve net tanımlı olmalı.. verdiğin linkleri inceledim.. ancak belki daha ilerki daha uzmanlık aşamasında kullanabiliriz diye düşündüm.. sonuçta bir konuyla ilgili bir enerji tıkanıklığını açtığında enerji akışına yardım etmiş oluyorsun zaten.. örneğin.. bugün köyde teyzeyle konuşurken kendimi güvensiz hissetsem ve sesim çıkmasa da kendimi derinden seviyor ve kabul ediyorum.. vuruş... bugün konuşurken kendimi güvensiz hissettim.. ikinci tur.. kalan mesela beş derece güvensizlik hissime rağmen kendimi.... :)) basit ve daha somut şeyler denemeni öneririm.. ama bir itiraf.. ben senin kadar çabalamıyorum :)) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) hehehe:))bu çabalarım o kadar büyük ki görsen uykudan sıçrıyorumm önce hipnoz cd sonra eft..ev işleri olmasa erken kalkmam için çabalamam ama ew kızıyız mecbur :)dediğin gibi bunlar ileriki aşamlar.ben yine bildiğim yoldan dewam edim abla |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugünn içimdenn içimi dökmek gelior..yazsam rahatlaycam sankii....dün gece eft çalışmları yaparken CANSUYU ablamın sölediklerinden esinlendim((kulağı çınlasın))..yanii basit ve somut şekilde eft yapmak..şöyle düşündüm..1 gün içerirsinde ne kadar olumsuz bir duurm yaşamışsaam onunla ilgili eft yapim... sabah da başka konulara çalışıyım..örneğin değersizlik,güwensizlk gibi.. gece eft çalışmadan öncee kendimle düşündüğüm bir olumsuz düşünce yazdım sonrasında bilinçaltıma sorular sordum neden böle düşünüyosun fln soru soruorum cvp gelior o şekildee gide gide çocukluğuma kadar gittim..o kadar olumsuz şey yazınca kokrtum we çalışmayı bıraktım we gün içierisnde mutsuz olduğum durumlara çalıştım..sabah da kendine güwen cdsini dinledim...beni gün içerisinde en çok etkileyen olayy burcudan gelen mesaj oldu..burda ddaha 18 gün kalaccağını ve benim onlara gitmemi istedii..o ann dedim hayır olamaz ben oraya gidemem sonra o an onun aileisinin benim hakkımda aa ne kadar asosyal bir kız fln diceklerini düşündüm..o annn birden olumsuz düşünceler bastırdı annem benle konuşurken ona sinirlendimm..sonra sakin ol dedim kendime hiçbirşey dünyanın sonu değil,gidersin gitmezsin çok önemli değil,ayrıca başkalrının ne düşündüğünü sen neden düşünüyorsun dedimm ve rahatladım..bir yanım gitt odaya müzik aç ağlaaa isyan et dese de kendimi durdurabildim.bir de bugün çok dik yürüyordum..allahımm aklımdakii soru işaretlerine yanıt bulmama yardım et yarabbim..her şey için şükrediyorummm |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Sukur en guzel terapıdır sarım... |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ewet ablacım..bir yerde okumuştum eft yaparken bir yandan içimnden şükrediyorum dersekk etkileri daha iii olurmuş |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Kendini geliştirme konularında çok çalışkansın ve azimlisin sarı'cım. Hem imreniyorum bu durumuna hem de takdir ediyorum. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) sağolllllll yaaa..sen dee böle ''benim farketmediğim yönlerimi sölüyorsun'' we mutlu ediyorsun benii..çok sağol:)) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugünn sosyal fobiye son dinledim.kendimce bir karar aldım..aartık karışık bir şekilde değil de sadece sosyal fobiye son cdsini dinlicem..ilk önce eft ardından hipnoz cd çok iii geldi..biz sosyal fobiler düş gücümüzü yani imgeleme yönümüzü kendi aleyhimize kullanırız..yani hep sosyal ortamlrda bulanacağımız zaman olumsuz bir film yaparız ve sürekli onu izleriz beynimizde wee sonrasında da korktuğumuz başımıza gelir zaten.çekim yasası da böle bir şey heralde ne düşünürsen onu çekersin hayatına...cdyi dinlerken can kulağıyla dinledim aklım sadece cdye odaklıydı wee cd de sölediği gibi durumları gözümde canlandırabildim..katetmem gerekn çokkk yoll war bunu biliorum..sabah kendimii ii hissedince bu sefer içimdeki ses başladıı benimle olumsuz konuşmaya..sen önceden de ii hissettiğin zamanlarda tama iyileştim diyordun sonra yine kötü oluyordun falan filan..hepsine dur diyebildim..hepsi bana bir deneyim oldu..artıık gün içierisnde bir olumsuz durum yaşadığım zaman irdeliorum neden böle hissetttim die..bi newi olumsuzun gelmesine sewniorum çünkü onla kendi içimde hesaplaşıorum..sonra da eft yapıorum o durum için.bugün yine dik yürüodum..tabi gün içinde misafir geldi rahat olamadım fln..hepsi geçeçcek korkular gitti mi sewgi gelecek herşey iii olacak..bugün otokontrol çoğunlukla bendeydi..kendime dur diyebiliorum... |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) günlüğüme abone oldum inşallah artık mesajlarım silinmiyecek yaşasın:))))) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) off olmadı msnye birşey gelmedi:( |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) neyse uğraştım olmadı:(((bugünü nasıl anlatsam bilmioyrum kiiii...ilk defa bir bayramı ağız tadıyla geçirebildim..dün deseylerdi ki size bu kadar kiş gelcek ve sen de içinde rahat olacan hayyatta inanmazdım hatta ihtimal de wermezdim..kalbim çok temizmiş kii allhım bu bayramda yüzümü güldürdü...akşam eft+z point+kendine güwenn..sabah da sadece sosyal fobiye son dinledim..eftye zamanım kalmadı..bugün bayramdı wee ben napcaktım kendimi hiç insanların arasına çıkacak gibi hissetmiyordumm..neyse annemin fln bayramını kutladım derken kardeşimin arkadaşları geldi hemen kaçtım sonra mecbur geldim yanlarına..ama kendimi onlardan küçük we aşağı sewiyede hissediordum..bu duruma canım çok sıkıldı wee kimseler gelmeden yukarı odaya çıktım başladım değeriszlik,yetersizlik duyguları üzerine eft yapmaya ..ii geldiii bana..yarıda kestim bizimkilere sofra kurdum..soonra babamın amcasının oğulları geldii wee rahattımm.ardından diğer 3 amca oğlusu geldi ferken başka birileri fln..dışarı çıktım baktım biizm yukarı mahallenin hocası,karısı we çocukları..içeri gelmediler ama şeker almaları için ısrar ettimm..güler yüzle konuştum..kadın da ne kadar şirin wee tatlı bir abla dedi:))hoşuma gitti..enerjimi toplamıştımm..derken annem geldi..annemle mutfakta güzel bir şekilde konuşurodum ..içimdeki ses ben çok değerlyim diordu bölece daha bir enerjim yükseldi.sonra mahmut ağbi,dayım,dedim,annemin akrabası geldi yanlarında rahattım..kimler gelmedi kiii bizeee..saysam bitmez...herkese güleryüzlü ve göz teması kurarak konuştummmmm..bugünnnnn kırk yıl düşünsem böle olacağını düşünmezdim..demek imkasnız die birşey yk |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) benim dünkü korkum yarın ii olabilecek miyim diyeydi..ama çok şükür iyiyidim..halamın yanına güleryüzle indim..annemhastaydı tüm misafirleri ben karşıladımm..halamın kızı geldi..güzel wakit gerçirdikk...kocasından çok çekiniridim bu sefer iyiydimmm.SOSYAL FOBİLİER BUNU BÜYÜTMEYİN GÖZÜNÜZDE..ben iki gündür sankii hiç sf yoktu bende..tabiiii daha derinlerde temizlenmesi gereken olumsuzluklar olsa daaa imkansız die bir şey yok arkadaşlar..ALLAHIM ŞÜKÜRLER ŞÜKÜRLERRR |
|
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) SF de neymiş sen başardın bence çok iyi durumdasın. Bize de bayram hediyesi oldu bu güzel haberler sarıcım iyi ki varsın. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) wallaaa ben şoktayım ya da rüyadayım ablacığımmm saolll yaaa allah dualarımı kabul ettii.ama daha yolum uzun:) |
|
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Yolculuk her zaman devam ediyor tatlım. Daha çok okuyup, daha çok çalışıp her zaman kendimizi geliştireceğiz. :) Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM. |