![]() |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugünnn öle güzel geçmedi..gece uyumadan önce utangaçlığa son dinledim..zaten bu cdyi dinlerken tedirgin oluorum..çünkü yaa sinirli yapıo ya mutsuz yapıo..sabah uynadığımda iidim...gayet masumdum..kendimi dünle kaarşılaştırdım we dedim ki dün benim üzerimde hafif gerginlik wardı zihin pek rahat değildi gibi ama bugün gayet sakinim...yukarda kıyafetlerimi düzeltiordum annem gelip yanıma oturdu..bugün yukarı katı temizleycektik..üzerimde mutusuzluk wardı...bir şey sölüodum acaba çok mu gereksiz bir şey dedim die geçiriodum içimnden..ben neşemi kaybetmiştim gene:)midemden doolayı da baya rahatsızdım..saat 6 gibi işleri bitirdik ben 7 buçuğa kadar uyudum uyandığımda o olumsuz halim gitmişti..bahçenin içine giderken dedim ki insan kendisiyle barışşırsa herkesle barışıo..neşem geldi yine tabii iii hissettim kendimi...depresif olunca ister istmemez her olaya olumsuz yaklaşıorsun..insanın en ii dostu kendiyimiş bunu bugün bir kez daha ii anladım...kendinle küsünce herkesle küsmüş oluorsun...şimdi daha cin gibiyim:)))inşalllah atlatacam herşeyi..iiiki warım:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Bu gece korkularımızdan,olumsuz duygularımızdan beraat etmemız ıcın muthıs bır fırsat,bırbırımıze bol bol dua edelım.gece 12 de dualarımız bırlessın,butun evrene yayılsın,Rabbım de kabul etsın ınsallah.tamam mı cnm ;) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) çookk güzel yazmışın..olur ablacım bolca dua edelim:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) dün gece güle güle olumsuz düşünceyi dinledim..sabah uyanınca büyük bir enerjiyle uyandım...bugün kendimin daha farkındaydım ayaklarım daha sağlam basıordu sanki kendimle barışık olacağım bir güne benziordu:):)bugün yine temizliğee dewam edecektik.halıları yıkamaktan başladık..bugün o depresif halim yoktu..ewet bugün kendimi ii hissediordum ancak tam kendimle barışık değildim..annemle konuşurken ses tonum biraz güwensiz olduğumu hissettiriodu..daha doğrusu ben bu ses tonunu ii biliorum...biraz kısık gelince bilirim ki güwensizlik hissediorum...iş yaparken arada gidip saçıma papatya suyu sürüordum zaten hawa çok güneşliydi bari iş yaparken saçlarım sararsın dedim:)irfan abi geldiğinde gayet rahattım..saat 2 gibi annemle yemek yedik..işte o zaman çok iidim...göz temesaı,gülüş flan hepsi on numarydı..yemek yedikten sonra balkonda uazandım...annemle bahçeye gidince yine hafif bir kendine güwensizlik durumu oldu..şimdiki halimden bahsedersem biraz gerginim..düğünü düşünüorum nasıl olacak diye ...off az kaldı ya inşallah çok ii geçer mutlu,kendine güweni tam bir şekilde kaygılardan uzak bir şekilde geçer gecem...aminnnnn...kendimi sewiorum ..iiki warım:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Ne olursa olsun hedefin o düğünde gönlünce eğlenebilmek olmalı bence. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Canım,her dakıkanı takıp etmeyı bırak bence.bıraz akısına bırakmalı herseyı.ben artık her anımı rapor edıp yorumlamıyorum.cunku ınsan yoruluyo... |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) işte o gönlünce eğlenemenin yolu önce ''içinde''mutlu olabilmek..ben de önce onu istiorum sonra da düğnde mutlu olmak,gönlümce eğlenmek istiorum..biri olmadan biri olmuoo |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Alıntı:
|
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Yok ablacm bırakma zaten,ben de hergun bısıler yazıyorum.ama her dakıkanı da ay oldu ay olmadı turunde denetleme.senın yaslarında ben de oyle yapıyodum,enerjımın tukendıgını hıssedıyodum.sıla gıbı: oluruna bırak her neyse gecer ınsallah gecıyor da... |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) telkinler için çok enerji harcadım şimdi bu cdler için enerji harcayacağım...durmak istemiorum çünkü neden bilio musun..günün birinde hiç bir şey yapammamktan korkuorum çaresiz kalmaktan korkuorum..o yüzden elimden gelen çabaları göstermeye çalışıorum..her seferinde umutlarım boşa gitti..en büyük hayal kırıklığını psikoterpide görmüştüm..psikologumbana demişti senin hastalığın 1 yıl da sürebilir,3 yıl da,12 yıl da,yıllar boyunca da sürebilir..ama en başta gittiğimde öle demiordu..senin ayağını çukurdan çıkarcam we kendi ayakların üzeirrnde durmayı öğretecem...sonra da yıllar boyunca sürebilir dedi:)))nese ya geçmiş geçmişte kaldı ...ablacım yolumuz uzun ama imkansız bir şeyi istemioruz kiiiii..olacak inş:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Evet calısmak,cabalamak en ıyısı cnm.ben de tam 8 yıldır cabalıyorum.o yontem degılse o,o degılse o.bırkac psıkologtan husrana ugramıstım.son gıttıgım genc ama cok anlayıslı ve olgun bırıydı.benle master tezını tamamladı,ucretsız gıtmıstım.ama sonra psıkoterapı yontemı sıktıgı ıcın bıraktım.kac kere psıkıyatrıste gıttım ılac kullandım o da olmadı.bı ara Tms tedavısını yaptırcaktım tehlıkelı buldum vazgectım.en son da bu sıteye rastladım.,pazartesıden ıtıbaren ıns.yenı calısmalara baslıcam..yola devam :) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) dewam tabi yola dewam..bizim kendimizden başka elimizden tutacak kimsemiz yokmuş onu anladım...şimdi anneene anlat veya başka birini anlat seni anlamzlar..benim halimi ancak benim gibi olan biri anlar..yani damdan düşenin halini ancak dAmdan düşen anlar...abalacım tms tedaviisii ne oluo? |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) güle güle olumsuz düşüncei dinledim...büyün gece huzursuzdumm..düğüne gidicem ya onun stresi almış beni..her uyandığımda kendimmi ötü hissediorum..way be ben nerden nereye gelmişim...2 sene önce psikoterpiye gittiğim dönemler uyku düzenim alt üst olmuştu..kaygı,korku we endişereler beni esir almıştı we kemiriorlardı resmen benii...her saat basış uyanırdım uyurdum 1 saat sonra yine uyandırdım...korku,kaygı,endişe,stres mahwedio insanı...annem nineye baktığı için düüğüne gidemeyecekti..eskiden olsa böle bir durumda anneme acırr ve ağlardım...şimdi üzüldüm ama öle çaresiz kalmışım gibi hissetmedim..öğlen arkadaşım aradı onla konuşurken pek rahat değildim...sürekli düğün ve düğünde na yapcam bunu düşündüm..herkesi nie bu kadar gözümde büyütüorum ki ben??neden bu kadar eleştirlecem,küçük düşecem korkusu war kiii???sonradan biraz daha sakin oldum ..düşündüğüm kişlerin de gergin olduğu anları getirdim aklıma we herkes hata yapabilir dedim..bugün ben kendimi daha çok yönetebiliodumm..saat 5 gibi halamın kızını aradaım kpss için başarılar diledim..onla konuşurken çok çok sakindim...offf inşş yarın güzel ge.er göznlümce eğlenirim ya iiikii warım:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) şimdi de çooooookkkk iiiyimmm...kendimle bütünleşmiş gibiyim..bütün bir gün ruh halim bir ii oluo bir kötü oluo ama bu saattlere gelince kendimi çok ii hissediorum..ne tuhaf bir bilinçaltım war benim...:)acaba bu saatte sonra kimsecikler gelmez diye mi bu kadar rahatımmm:)..keşke bütün gün öle iii olabilsem |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) şimdi de çooooookkkk iiiyimmm...kendimle bütünleşmiş gibiyim..bütün bir gün ruh halim bir ii oluo bir kötü oluo ama bu saattlere gelince kendimi çok ii hissediorum..ne tuhaf bir bilinçaltım war benim...:)acaba bu saatte sonra kimsecikler gelmez diye mi bu kadar rahatımmm:)..keşke bütün gün böle iii olabilsem |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) offffff ya günlüğüm silinmiş o nasıl oluo yaaa:((((((((((((((((((( |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugün düğün wardı..o kadar endişe almış ki beni...süreekli olumsuz sürekli olumsuz şeyler beynimde döndürüp döndürüp duruorum..o yüzden gece yatmadan önce 1 kez dinlenilmesi gereken hipnoz cdlerini 2 3 saat dinledim:))düğüne gitmeden yarım saat önce de dinnledim..baktım olacak gibi değil..kendimi ne güwenli hissediorum ne güwenli..ewde wiski wardı.bunu önceden de denemişitim...4 -5 yudum aldım..baktım birden bire kendimi ii hissediorum..sonra arkadaşım geldi onla konuşurken ohhhoooo çok iidim...sonra gelinin eviwinin önüne gittik ama içeri gitmeyi istemiordum ..sonradan arkadaşım gelip bizi içeri götürdü..wallabu ben olamazdım..güler yüzlü,sakin,kendinden emin..gayet güzeldi.....arkadaşım ne kadar rahattı ya..herkesle iletişim kuruo herkeisn dilinden anlıo,ne utangaçlık ne çekingneliik...yani kendi içinde özgür ...bir çookkk şeyi aşmış...eskiden utangaçtı ama şimdi tutabilene aşk olsun.zaten utangaçlıkla sosyal fobi aynı değil...sosyal fobi daha ağır:(ben ona şaştım kaldım walla..büyük küçük demeden herkesle iletişime geçio...way be süper özgüweni war..akşamda mecbur düğüne gitcektim yine 2-3 yudum aldım..düğün alanına giderken kendimden o kadar eminim ki,hiç kimse o kadar umrumda değil kiiiii...allahım bu benim kaderim mi,yoksa ben değiişebilecek miyim,yoksa bunula ölüp gidecek miyim..allahım bir umut wer..umut ayakta tutuo insanı... |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Canım yalnız Allah vıskıyle ıyılık vermez.su mubarek aylarda yakıstıramadım.bır yudum ıkı yudum bı bakmıssın bagımlılıga donusmus.alkol gecıcı ozguven verebılır ama beyın damarlarını oldurur.bu da benden ve ruh saglıgını daha da kotu yapar... |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) öle de çare kalmadııı ki:( |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bence değişeceksin.. her şey istediğin gibi olacak sadece biraz sabretmek gerekiyor:)) eee ne de olsa sabrın sonu selamet demişler değil mi:))bir bildikleri vardır herhalde bu ataların :P |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) offff offffffff inş yaaa |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugün uyanınca birden bire kardeşim we onu çok sewdiğim ne bilim benim için değerli olduğu hisleri doğdu içime..sofrada halamın oğlu we annemle güzel sohbet ettik..yalnız sabahtan taa öğlenden sonraya kadar anneme içimde birrr ssinir wardı..ne dese tersliyordum..başkalarına karşı değğil.sadece anneme öyleydim...yemek yiyordum halaımn oğlu we yanınıda küçük bir çocuk wardı..gayet rahat we sakindim..sonra mutfakta bizim köylü bir çocuk wardıı çok rahatca merhaba ettim...bayram amca içeri geldi geldi beni öptü seni çok sewiorum dedi:)mutlu oldum...sonra çiftçimizve halamın oğluna yemek indirdim..çiftçimiz kendine güweni son derece yüksek..onun bizim ewe gelmesini hiç istemiorudum çünkü rhat etmiorum hemen o ortamdan kaçıorum..bugün iiyidim ama...saat 6 gibi komşuya kiraz toplmaya gittim..oağacın en yukarısına çıktım:)baya topladım..kızla baya sohbet ettim..rahattım yani..biraz yüz ifadesi zorlanıordum..öbür türlü ses tonu falan çok iyiydi..kız dedi ankara gidince gelseni gezdirim falan..ii iletişime geçtik yani:)))hadi hayırlısı..iiikiiiii warım:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) 16/07/2012 bugün bir enerjiyle kalktım..dün gece zihnini sessizleştir ve sadeleştir dinlemiştim..ewet kendimi ii hissediordum ama yine eksik hissediordum..tam güwenim yoktu..kendini aşağıda hissetme duygusu wardı.annemle bizim odayı temizledik..annemle konuşurken kendimi eksik we yetersiz hissediordum.öğleden sonra sofrya oturunca o duygu biraz gitti..ben annemle yalnız kalınca kendimi yabancı gibi hissediorum..ama o an o durum yoktu...işleri bitirdikten sonra biraz uzandım..baktım biri çağırıo..o an bir heycan bastı..neyse kapyıı açtım iki tan çocuk buğday topluorlarmış..gayet kendimden emin konuştum...hatta kavga ilem ettim.)elini kolunu sallamışlar biz camiye kuran kursu açılması iiçin bağış topluoruz falan...ee dedim neden sizin büyükler toplamıo,hani elinizde belgeniz falan..baya bir direttim yanii...sonra kendime inanamadım:)))motor tarladan döndü..biizmkiler yeni bir kasa almışlar bakmak için dışarı çıktım..bir sürü kişi wardı..biraz çekindim falan...akşam yemekte de rahattım.ııiiki warım ben:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) zihnini sessizleştir ve sadeleştir? böyle bir telkin var mıydı? nerden bulmuştunuz.. gece beynimi durduramıyorum ben |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ben telkin dinlemiorum ki....ofelya thomasın hipnoz cdlerini dinliorum..telkin dinlemeyi bıraktım |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) merhaba sewgili günlük..bugün çookkk sakindim...yukarı katta uyuyorum..aşağı kattan bir sürü insan sesi geliordu..hiç çekinmeden korkmadan aşağı indim..halamın oğluyla kahvaltı yaptık..sonra babamın teyzesi geldi..oldukçça sıcak karşıladım...yaniiii kadın otursa yanımda sohbet etsem edecektim..o kadar iii we sakindim..beynmde geçen eksiklik duygusu,yetersizlik duygusu falan yoktu..öğlen iki tepsi kızartma yaptım..ikisinin de sosunu farklı yaptım..baya güzel olmuştu:)eskiden iş yapmak bazen hiç içimnden gelmez..ama bugün iyiyidim ya işi de sewerek yapıordum..banyo yaptıktan sonra yine balkonda birilerinin sesi geliordu çekinmeden balkona gittim...1-2 saat sonra sinirliilk hali geldi...bahçeyi falan suladım...annem bahçede ben içierdeydim..kapı çaldı annem geldi sandım ama yanında birilrini sesi geliordu..direk aynaya koştum...abowwwwww kıpkırımızı olmuştummm..yüzüm resmen yanıordu..gittim yüzüme krem sürdüm we kapıyı açtım..onların çayını werdikten sonra odaya kaçtım:)şimdi günlüğümü yazıorum..tam anlamıyla korku değil ama yine de gitmek istemiorum onların yanına ..neyse ya iiiki warım ben:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ewet günlük kardeş ben bugün pek ii değilim:((şimdi düşündüğüm şeyleri yazmak,paylaşma istiorum.. **ben içimden geleni yapmıorum..yaniii yapılması gerekenler neyse usul kaide neyse bende onları yerine getiriorum. **en basitinden örnek vercek olursam..misafir geldiğinde güler yüzlü olunmalı..ewet bunu yapıorum ya da yapmaya çalışıorum ama içimden gelen davranış olduğu için değil...ben gerçek beni yaşamıorum..koyun sürüsü gibi bir şey..bu da çok üzüor beni.. **19 yaşındayım ama dünya kadar eksiklerim war..kimse bana değerli olduğumu hissettirmemiş..bu da beraberinde acizlik,eksiklik,güwensizlik gibi duyguları toplmaış gelmiş.. bazen düşündükçe anneme öle çok kızorum kiiii...neden ya neden??????herkesle güler yüzle konuşan herkesi idare eden kadın benle ilgilenmesii sewgi göstermesi çok mu zormuş?? **eskileri hatırlıorum da benim o sürekli ağlama halim ''anne beni fark et,bana sewgi ilgi wer demekmiş''ama o bunu hiç yapmadııı..hep başkları ön safhada oldu..benim için de başklaarı önemli oldu..farkına warmadım ama bir baktım ki başkları BENİM HAYATIMI ESİR ALMIŞ...ilgi sewgi görecem ya artık hep başlakarının onayını al...acaba o ne der ,bu ne der..hiç bir zaman kendim için yaşamaaışım.kendi duygularmı hep bastrımışım saklamışım..belki de o yüzden şimdi İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ DEĞİL DE OLMASI GEREKTİĞİ GBİ YAŞIORUM...çünkü ben kendimi değil hep başklarını düşünür olmuşum...ne kadar acı hepsiii..bu dünyadasın ama tat almıorsun bu dünyadan.. neseee ya dün gece endişeye son dinledim..akşam kötü kötü rüyalar gördüm..yine birilerinin düşüncelerini aşırı takıordum,endişeleniordum..bugün halılarımız yıkandı,ben de salonu temizledimmm..akşama doğruarkadaşım aradı.onla konuşurken mutlu değildim..yani ölesine konuşuordum ......herşeye rağmen iikiwarım:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) unutma küçüğüm.. başkalarının sana verdiği kadar değil senin değerin.. senin kendine verdiğin değer kadar.. ve hayat gerçekten başkaları için yaşamak için çok kısa.. senin kadar annenin de başkalarına göre.. maskeli, yaşadığını görebiliyorsun aslında.. öyle yorucudur ki bu.. kendin olmaya ne zamanın ne halin kalır.. sen bunun farkına erken varmışsın.. hayatında da uygulamaya erken alacağından eminim.. ah be küçüğüm.. biz anneler bazen yapılması gerekenler arasında öyle boğuluruz ki duygusal beklentileri en sona bırakırız.. ama annen ve başkalarını olduğu gibi kabullendiğinde yaşamın kolaylaşacaktır inan.. ve kendini de elbette.. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bir anne olarak bu mesajı yazmanız ve. ((((biz anneler bazen yapılması gerekenler arasında öyle boğuluruz ki duygusal beklentileri en sona bırakırız.))))) cümlesini yazmanız beni duygulandırdı...biraz yumuşadım sanki...ama bazen anneme bakınca bu duyguulara kapılıorum we kendime dur diemiorum..ewladınız warsa bolca sewgi werin,değerli olduğunu hissettirinn.yoksa yarım kalıo insan..hani bir kolun olmaz bir bacağım olmz ne bilim gözün görmez bu da öle bir şeyy... |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) bugün sahura kalkacaktım ama alarm çalmadığıı için uyunamadım..gece 'zihnini sessisleştir we sadeleştir'dinlemiştim..we saat 5buçukta uyandım..o kadar pozitifim ki.aklıa ne negatilik geliorsa ben onu olumluya çewirdim..allahım yine mi kötü bir gün geçircem derken tam tersi oldu..gayett iyiiyydim bugün..arkadaşımın bbasaı geldi yanında rahattımm sonra arkaşaımın ewine gittim ayak üstü gördüm yinerahattım..eskiden olsa kaçardım..arkaaşımla mesajda konuşurken kaygım,endieşm aklımdan geçen olumsuz düşünceler yoktu..zihnim hakketen de sessizdi..saatt 6 gibi komşudan ilaç almaya gittim ..yoldan ewe gelirken bizim bakkalcıyı gördüm we çok güzel we içten gülümsedim bu da benim çok hoşuma gitti...akşam yemekte de rahatıım..daha ne olsun..iiki warım:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ewet sewgili günlüğüm..ben seni bayadır imal ettim..ama napim mutsuz olunca yazmak da hiç içimden gelmio..dün akşam uyumadan önce bir şey dinledemdim..ondan önceki gün sosyal fobiye son dinlemiştim..bir gün ara werince etkisi daha ii oluo:)bugün saat 6 da uyandım..otobüsle ankaraya gidecektim ertesi gün de doktora gidecektim..biraz sinirlşi bir şekilde kalktımm..kafamın içinde gezen endişe falan minimum düzeydeydii..aşağıya indim baktım bizim komşu da ankara gidecekmiş..biraz rahat oldum..ona tutanarak giderim daha rahat olurum:)otobüs gelirken baya dolu olduğu belliydi..ilk otobüüse binince eski okuldan arkadaşım ve berrin wardı..nasılsın falan die sordum...sonra bir yer buldum oturdumm.gayet rahattım we sakindimmm..yanımda oturan kadının çocuğu da araba tutuormuş gölbaşıya kadar çocuk mahvoldu....eskiden olsa o kalabalıkta ben o otobüste rahat olacam..töwbe olamazdım..kasılırdım,gerilridim,aman kimse benle konuşmasın die kendimi yer bitirirdim..halamlara gelince önce sakindim sonra olumsuz düşünceler aldı götürdü beni..bu sene tekrar dersaneye gitcem..ben bu halde nasıl gideim ide kara düşündüm..sonra düşündükçe düşündükçe aklıma neler gelmedi:)yaaa bu seni ewi taşırsak o zaman bize bir sürü akraba gelir gider..bunlar benim için feleaket..ben yapamam,beceremem die beynimin içinde döndürüp durdum..en azından köydeyekn kimse gelip gitmiordu şimdi taşınırsak teyze kızları oğulları,hala kızları falan ohoooo...işte ben bunları düşünmekten ANI YAŞAYAMIORUM...off allhaım offf yardım et sen tüm sosyal fobililere....şimdi daha iiyiyim de düşüncelerim hiç sabit olmuo ki sürekli hal değişrio...iii olcak herşe..iiki warım:::) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) dün gece bir şey dinledmedim..daha doğrusu dinleyecektim de hafıza kartı aşağıda olduuğu için üşendim we bir şey dinlemedim..sabah kalkınca çok az depresiftim..halamın oğluyla falan güzel wakit geçti...köyün içine arabayla gideceklerdi beni götürmeyeceklerdi direttim we bende gittim onlarla:)o zaman gayet rahattım..sonra halamın oğlunun kaşlarını falan aldım..sürekli kendimi kendime kanıtlamaya .çalışıorum acaba yeterli miyim,şimdi huzurlu muyum falan..saat 5 gibi kardeşimin arkadaşı geldi halnbuki benden 2 yaş küçük olmasına rağmen ben ondan çekiniorum hata yapcam küçük düşcem güwensiz olduğum anlaşılacak die sürekli kaçıorum sürekli bir parçamı başklarından saklıorum we o yüzden ki kimse benim gerçek yüzümü bilmio..we o yüzden ki kendim olamıorum doğal olamıorum...her şey üst üste gelior ve bunlıorum...dokotora gittimm we bana adın doğuö kontrol hapı werdi kullanmaya hiç cesaretim yok sinirliilik yapıomuş kilo yapıormuş offf napcam bilmiorum:(((saat 5 ten beri agrasif ve duygusaldım şimdi biraz daha iiyim..allahım sen bana yardım et yarabbim....herşeye rağmen iiki warım:) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) merhaba günlük...zihnini sessisleştir ve sadeleştir dinlemiştim..gece uyumadan önce baya depresif ve sinirliydim özellikle de anneme...zaten ne zaman öfkeli olsam bakıyorum ilk önce onu hedef alıyorum.zihnini sessisleştir dinleyince baya rahatlıorum we gece uyumadan önce bugünün güzeel geçeceğini içimden geçirdim ama pek öyle olmadı...sabah bir 6 da bir 7 de en sonunda 9 da yataktan kalktım.aşağı indim bizimkiler kahvaltı eediyordu neyse sonra tek başıma kahvaltımı yaptım..içimden bir ses ''başkalarının düşüncelerini önemsemiorum zaten onları düşüne düşüne bu kadar kasılıorum..bir an bir özgür olduğumu hissettim.bu arada anneme hala mesafeliyim.ne diyorsa tersliyorum..halamın oğluyla falan konuşuyorum ama içim kan ağlıyor..ağlamak istyorum ama biliyorum ki ortam müsait değil.onlar gittikten sonra açtım müziği başladım ağlamaya..bir sıkıntı girmiş ki içime anltamam..lkendmii o kadar çaresiz hissediyorum ben ne olacam diye diye mahvoldum..bir yandan da nlp,eft uygulamaları ve başka yöntemlerle ilgili bilgileri bilgisayarıma kopyaladım sonra onları yazıcıdan çıkaracam..çünkü bilgisayar gözlerimi çok yoruyor..hep bir gel git yaşadım..bir iyi oluyorum bir kötü..bir ara kendimi çok ii hissettim halamın kızını aradım gayet rahat konuştum falan..allahım sen umutlarımı boşa çevirme yarabbimmm sen büyüksünn |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) sewgili günlüğüm bugün çok mutluyum..dün gece uyumadan önce güle güle stres dinledim..sabah uyandığım zaman mutsuz gibiydim ama kendi kendime olumsuz düşüşnme ii olacaksın umudunu kaybetme dedim falan..olumsuzluklar üşüşünce başıma hayatta düzlemeyecem diyorum bu benim kaderim diorumm...temizlik falan yaptıktan sonra öğlen yemeği için hepimiz sofraya oturduk bizim çiftçi de wardı..dün mesela göz teması falan birşey kuramıordum ama bugün gayet iidim..sadece kendimle ilglileniordum yani içimden değerlendirmeler yapmıordum..sakindim yani..sonra kapı çaldı arkadaşımın babası geldi çok güleryüzlü ve sakin karşıladım...ne sölediğimi biliordum kendimden emindim yani..sonra nette arkaşım ve halamın oğluyla konuştum..hiç aklımdan kendimle ilgili olumsuz düşünceler,ya da kedini küçük görme yetersiz görme gibi duygular yoktu..ooff allahım inş ii olucam ..herşey için çokkkk teşekkürler...ben iyi olucammm |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Harikasın, iyi gidiyorsun, iç sesindeki olumlu değişmeler davranışlarına yansıyor bunun farkında ol. Kötü düşüncelerini uzaklaştır. Mutlu ol, huzurlu ol, güvenli ol. İyi ki varsın. Sevgiler. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) çoooooooooooookkk teşekkürler..aahhh bir ii olsam o kadar kişiye de umut olacam ki ..şimdi kafamda soru işaretler war..acaba düzelecek miyim düzelsem bile başa döner miyim??benim taaaaaaaa çocukluktan gelen o kadar olumsuzluk war ki hepsini silebilecek miyim gibilerinden sorularım war..we en çok da takıldığım nokta sosyal fobiden kurtuldum diyen pek birine rastladım..zaten ilaçla ii oldumm diyenlere iyileşmiş demiyorum çünkü onlar anlık we geçicii..keşke düzelip de bize umut olacak birileri çıksa daha emin adımlar atacaz da neyse kim bilir belki o ilk adımı ben atarım:) sen de iiki warsın sewgiler |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) sewgili günlük dün gece güle güle olumsuz düşünceyi dinlemiştim..sabah annemle konuşurken çok rahhattım ne diyecem falan gibi kaygı yoktu gayet rahattım..derken derken kendimin rahat olmadığını farkettimm....zaman geçtikçe içimde tuhaf bir duygu wardı...içimde rahat değildim..ben yine kabuğuma çekilmiştim..duwarlar örülüydü yine...dün genç,neşeli bir kızken bugün yaşlı,düşünceli biri gibiydim..offff insanın kabuğuna çekilip orada kalakaması çok kötü ya....bugün bir forumdan bir ablayla konuştum we sosyal fobiyi yendiğini söyledi.çok sewindim..biri yapabiliorsa herkes yapabilir dedii..ne bilimmmne olcaz böe..allahımmm hakkımızda hayırlısı neyse onu wer..bir de ii olmak sabırr wer.. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) biri şu telkin ya da meditasyonun adını değiştirsin :) hoş geldin olumlu düşünce niyetine dinle ya da sen bunları küçüğüm bence :) |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Çok doğru diyorsun Cansuyu'm telkin adı bile olumsuz mesaj veriyor. |
Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) belki şekilcilik gibi ama.. sonra insan bakışlarını kendine çevirip kendini yokladığında.. olumsuz düşünce gitmiş mi diye gözlüyor kendini ve hoışgeldin pembe filll :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM. |