![]() |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Ben de günlüğüne yazdığını görünce "Nerelerdesin?" diye soracaktım. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Sağlık dolu günler dilerim. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Alıntı:
neseli56 |
Ama önce bunun nedenini bulman gerek. Ben sevgilime güvenmiyordum,kendime güvenim yoktu çünkü hiç, ve geçen sene 1 kez ayrıldık. Geri barıştık ama ben daha yeni kendime geldim. Ayrıldığımız dönem hayatımın en kötü dönemiydi her saniye ağladım nerdeyse,onsuz bişi yapamıyodum çünkü. Barıştıktan sonra da, ya beni bi daha bırakırsa,ya başka bi kızla olursa ? diye bi sıkıntı vardı hep içimde ve hiç gitmiyodu. Nedeni de işte hayat boyu yalnız kalma ,ondan ayrı kalma korkusuydu. Böle kalbin kırılınca bişey hissedersin ya , gerçek anlamda sızlar böle acı çekersin,aynen öleydi bendeki sıkıntı. Sabahları uyanyordum,direk ağlatıyodu beni,aç karna sigaralar içiyodum. Yediklerimi çıkarıyodum midemi bulandırıyodu o sıkıntı resmen. Ama telkinleri dinlemeye başladığım daha 1.gün gitti Allahıma şükürler olsun :) sende önce sebebini bulsan,illa ki bi sebebi vardır,burda paylaşmak istemiyor olabilirsin ama kendi içinde sebebini bulman lazım,neyden korkuyorsun ? |
Iste, her geldigi anda neden gelmistir diye sorular soruyorum.. Belki o anda dikkatsiz bi konusma, bi kirilma yada rahatsiz eden bi kelime veyahut hazmetmede zorlanilan bi olay olmustur gibilerinden degerlendirme yapiyorum ve inan bulamiyorum.. Isim geregi ile, sorulari soruyorum, gecmisle ilgili beynimdeki dipnotlari sorguluyorum, yani yapmadigim bisi yok demek istiyorum ama banamisin demiyor.. Ne oldugunu bi türlü cözleyemiyorum.. Hayatimda büyük oranda degistirmek istediklerim yada hayatimin büyük orani farkli gecsin, gecseydi, gecmesi gerek gibi bi arzum hedefim istegim cabam yok.. Hani desemki ulasamiyorum o yüzden bu "S" var icimde... Sorunda burada.. Kendimle cook barisigim, kendimi cok seviyorum, kendime cok inaniyor ve güveniyorum... ama ney bunu bana getiripte beni rahatsiz ettiren.. Nedir bu... Ve hal böyle olunca sükür sorunlarim da yok.. Yani yok derken, her sorunun muhakkak bi cözümü var düsüncesinde oldugum icin fazla takintim yok :).. Bir geldi pir geldi derler ya öyle oldu bu bendeki... Telkinleri dinledigimden beri takip etmissindir sayfamda asiri denli gercekci rüyalar yasiyorum, hani o derece gerceklerki sabah kalktigimda sanki birebir hepsini yasamis gibi yorgun.. Diger türlü zaten aktiv girisken ve konuskan biri oldugum icin bu telkinler büyük oranda beni bu konuda daha cook yerlestirdi bende var olanlari... Geleyim saadete biliyorum vardir ille bi sebebi, sebebsiz kus ucmaz derler, inan bende cook istiyorum ama dedigin gibi böyle söylemeye dahi cekindigim yada korktugum bi durum yok, hani desemki o beni bu hallere soktu yada sokuyor... Ben eminim birlikte bulacagiz bi cözüm... Gidecek bu "S".. ve hersey normale dönecek....... tesekkürler ilgin alakan ve yardimlarin icin... huzur ve sihhatli günlerimiz olsun O0 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Bildiğimiz üzere evren enerji üstüne yaratılmıştır. Bununla beraber yaptığımız her hareket, her düşüncemiz, ağzımızdan dökülen her kelime bir enerjidir. Yaptığımız bu eylemler (düşünce, konuşma, hareket) bize geri döner. Neyden bahsetmişsek, nasıl bahsetmişsek, o şekilde döner. Belki dönerken daha fazlasını getirir. Mutluluktan bahsediyorsak mutluluğa enerji veririz. Daha fazla mutluluk gelir. Sıkıntıyı düşünürsek sıkıntıya enerji verir, daha fazla sıkıntı çekeriz. Diğer anlamda, var olan tüm madde ışık ve enerjidir. İnsana verilen eşsiz gücü kullanabilmek, farkındalık gerektirir. Eğer bu gücümüzün farkına tam anlamıyla varabilseydik; hayatımızda neşe, mutluluk, heyecan, huzur, sağlık, sevgi gibi kavramlardan başka bir şey olmazdı. Çünkü ona göre düşünür, ona göre konuşur ve ona göre davranırdık. Güzel düşünmeye devam :) |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- gerçekten anlayamadım :D belki de içimde bi s var diye diye sen yerleştirmişsindir iyice... Yokmuş gibi davransan ? Bir an da mı geldi bu s,nasıl geldi yani? |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Bende anlam veremedim zaten... Dedigim gibi iste, tuhaf olanida bu ya, hayatimdan memnunum, herseyden memnunum.. Bir geldi pir geldi bu "S".. Haklisiniz dediklerinde ama ben ne kadar düsünmemek icin gayret gösterdimse ilk zamanlar, mesela tam arkadasla muhabbet ederken basti degilmi bu "S" hemen cami aciyordum, o odadan cikiyordum, herhangi bisi yiyordum, televizyon yada internet sayfasinda biseye bakiyordum ki güya beni biraksin, gecici bisidir diye.. Ama ben ne kadar onu kale almamaya calistimsa, yok saydimsa o o kadar sIk geldi basima.. Ne zamanki ben, neden su anda icimde böyle bi "S" var dedimse iste o zamanlar hep bi arayis icinde oldugumdan günde bir yada iki hatta iki günde bir yada iki gelip gidiyordu.. Cünkü neden, niye, nicin sorularini sordukca kendime o an icin birsey bulamiyordum ve bak hic bir dert ve sorun yok, gelmemesi gerek diyrek bu garib "S" duygusda azaldi.. Gitmedi ama azaldi.. ve birgünde tam gidecek... Hayirlisi iste... cözüm ariyorum... arayis icindeyim............... sad456sad456sad456 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- ona uygun bi olumlama mı yapsak acaba :) |
|
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- neyi sordun anlayamadım :)) olumlamanın ne olduğunu mu sordun ? içindeki s'nin her gün azaldığına dair bi olumlama yapmaktan bahsetmiştim:) |
Ama ögrenmenin ayibi yoktur, ne demek oluyo olumlamasapkal89 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- olumlamanın tanımını tam nası yapsam bilemedim ama, ben mutluyum,ben rahatım ve daha milyonlarca şekilde olumlu cümleler kurarak,bilinçaltımızı değiştiriyoruz gibi bişi,başkaları daha güzel yapar eminim ki tanımını :)) sitemizde mevcut bak http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/ bu linki incele canım benim :) |
|
|
|
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Hazır olumlama da bulabilirsin kendinde yazabilirsin kalemine güveniyorsan :D içinden geldiği gibi inanarak söyleyebileceğin cümleler. Ama olumlu cümleler olmalı. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Hoşgeldiniz, Mutlu Paylaşımlar sapkal89 |
|
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili ve sayin günlügüm, fazla ara olmasa da sana yazmadigim icin bana kizgin olma olurmu, sagligin tadini tuzunu bidaha bidaha cikariyorum... hersey o kadar muhtesem ve o kadar güzelken, herseyi en iyi en güzel bir sekilde görebilmenin keyfini yasarken, herseyi en sahane ve muhtesem tarafi ile benimserken gecti geciyor ömür... Belkide muhtesemligin ve sahaneligin arasindan cika gelen bu "S" bilincsiz bir sekilde girdi hayatima... Mutsuzlugum olusmadi.. Hani hüzünüm yok, derdim yok, sorunum yok, problemim yok.. Hepsi icin hergün binlerce kez sükür ediyorum.. Sükürler olsun tüm nimetlere.. Sükürler olsun var olan herseye.. Bana verilen ve benim kendimle olan muhtesem sekilde barisikligimin getirdigi gücle birlikte buda geldi catti iste.. Arkadaslar sagolsun.. Burada olsun reel alemde olsun, bu gelenin neden gelmis geldiyse nasil gidicidir diye yapilan yardimlar icin binlerce kez tesekkür ediyorum.. Kendimde ugrasmiyor degilim... Hani desemki bisiler eksik gidiyor, bisiler ters, bisiler yarim, bisiler eksik.. Geldi, düzelince hepsi gidecek diyeyim ama bu baska bisi.. Beni uyaririr gibi.. Hani bana durrr, hersey iyi gidiyor ama unuttugun bisi var der gibi.. Ama sorunda burada iste ne bu??? Iste büyüktü, kocamandi ve sadece "S" olarak kaldi ama gitmiyor.. Biliyorum gidecek ama benide ugrastiracak... Güzel sözleri, en icten en yürekten bir sekilde hergün yapiyorum kendime, hergün kendime iyi olan güzel olan ne varsa söylüyorum... Bunun isminin olumlama oldugunu ögrendim burada.. Tesekkürler arkadaslar.. Hatta okudugum linklerdeki olumlamalari takibe aldim ve daha dikkatli bir sekilde yapmaya calisiyorum.. Telkinler malum, beni bu yolda destekliyorlar, bir tek rüyalarim halen daha yogun sekilde yasaniyor.. Onlari not etmeyi düsünüyorum, belkide cözümü oradadir diye... Bakalim neler olacak.. Degisimimimi bende bekliyorum günlügüm, birgün sana bu "S" nin ne oldugunu ögrenmis oldugumu söyliyecegim.. Belkide ögrenemeden gittigini :))).. Hadi bakalim günlük, görüsmek üzere.... Sevgi, saglik huzur bizimle olsun... u859 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- ben çok merak ediyorum o s'yi ya :D |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- `S` yi ben de merak ettim cok dogrusu:) Ne demek bu ammaa ayaaa... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- şşttt kimse duymasın arkadaşlar o 's' (sıkıntı kelimesinin kısaltması) :)) O duyguyu küçütmeye önce harflerinden başlamıştık acemişirineyle... :)) Şirinem bak küçük 's' yaptım :)) kurtul artık şu 's' den ya. |
Ben de `s` yi hep acemisirine yi uzen bir kisi oalrak algiliyordumy789y789hihihi rahatladim simdi... |
O0 |
|
|
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Gönder gitsin yahu :)) aa boş yere küçük de olsa yer işgal etmesin, ilk günden beri dediğim bu. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- canim sevgili günlügüm, bugün sabah almis oldugum haber ile kisa bi zaman icin kafam allak bullak hüzün oldu.. samimi dostumun anne ve babasi türkiyede vefat etmisler.. Basimiz sagolsun ve insaallah mekanlari cennet olsun, kalanlarada selamet olsun.. tuhaf olanida ne biliyormusun??? rüyalarimi yazacagim demistim hatirlarsan gecenki yazimda.. belki rüyalarimda bana bir isaret vardir ve bu isaret sayesinde bu "S" nin ne oldugunu cikarabiliriz diye bildirmistim.. Madem günlük hayatta bi türlü tüm ugras ve cabalara hatta bazen kaale almamama ragmen var olmasi ile cözüm bulamuyorum belki bu yolla bulurum diye.. Sabah 6. kalktim ve gördügüm rüyayi aklimda kaldigi ile yazdim.. Ve sonra Rabbim hayirlara getir dedikten sonra kahvemi yudumlarken aklima böyle bir rüyayi görmüs birisinin tabir ettigi sözler gelmisti.. ve ben dedimki aman Allah´im bugün cook sevdigim birisinin yakini vefat edecek ve ben bunu duyup ögrenecegim dedim.. Sonra yillarrr önce kendime vermis oldugum sözü hatirladim di.. Yillar önce kendime rüyalarimi anlatmiyacagima ve yorum yapmiyacagima dair söz almistim... Cünkü o zamanlarda yasim ufakta olsa bilincli görüpte hatirladigim rüyalar cikiyordu ve ben buna hazir degilim istemiyorum diyerek ve kendime söz vererek bidaha hic üstünde yogunlasmadim... Gördüklerim ciktiysada üstünde durmadim, hayirdir dedim ve bitirdimdi.. Neyseki, böyle karmasalikta ise gittim ve aradan bir iki saat sonra arkadasim aradi ve haberi bana bildirdi.. Bu yolla bu "S" nin cikacagini hic ihtimal vermedigim icin bir daha tekrar rüyalarimi yazmak bi kenara tekrar üstünde durmamak icin karar aldim, her ne kadarda telkinler sayesinde rüyalarim ön plana ciktilarsada ve ben onlari birebir gercek gibi yasasamda sabahlari yorgun argin kalksamda cözüm baska yoldan gelecegini isteyerek ve umarak bu rüya konusunu burada kapatacagim... Canim günlügüm, herseyde var bi hayir diyerek böyle bi yorgunlugun ve hüznün üstünden her gün öyle yada böyle gectigini daha iyi anladim ve hayat her ne olursa olsun ne kadar kisa oldugunu.. Bu kadar kisa bir hayatta istediklerim ne ve ben bu istediklerime iyi ve kötü ulasabilmek icin neler cabaliyorum diye.. Gayet iyi yoldayim.. Dogrularim ve yanlislarimla.. Caliskanligim ve tembelligimle.. iyiliklerim ve kötülüklerimle.. ve ölüm birgün degil bugün dahi benide ziyarete geldiginde, ruhumu teslim ederken "keske su olsaydi da hayatimda öyle ölseydim diyebilecegim bisi yok".. Sükür verdigin aileme.. Sükür verdigin sevdiklerime.. Sükür beni seven ve sevmeyenlere.. Sükür tüm cabalarima ugraslarima.. Sükür tüm iyi ve kötü günlerime.. Sükür tam ve eksik olan herseye.. Sükür bana verdigin ve bende bulunmayan tüm nimetlere... Sükürler olsun...O0 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Canim sevgili günlügüm... Hayat devam ediyor iyisi ile kötüsü ile.. Sükür Saglik yerinde.. Sükür Sevdiklerimiz yakinlarimizda.. Sükür bi sorun teskil edecek bi durum yok hayatimizda.. Iki gün evvel ne oluyor simdi ise neler oluyor diye de hayatin ne kadar garib oldugunuda söylememek elde degil.. Icimdeki "S" gelince ben onu yenmekten oda beni galip etmekten pes etmiyor ama yok öyle yagma derler yaaa aynen o sekildeyim su an :)).. Bisi söylim sana su iki gündür fazla umrumda da degil hani.. Bana ne yaa, varsan varsin, geliyorsan geliyorsun diyorum sivistirip yolluyorum :)) Hadi bakalim.. Bu kadar muhabbet yeter günlügüm.. herseyin yolunda oldugunu bil yeter.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Canim sevgili günlügüm, her gecen gün bir diger günü kovaliyor... Yani zaman akip akip gidiyor.. bu akip giden zamanin icinde bir acemi ve bu acemiyi seven, destekleyen bir sürüüü tanidik tanimadik muhtesem ve mükemmel insanlar.. Hepsi icin ayri ayri tesekkür ederim.. Hayatimda olan ve gerceklesen hersey icin sükür ederim.. ben ve "S" sanirim arkadas olduk, yani istemeyerek... O benden ayrilmak istemiyor.. ama bende pek iyi davranmiyorum kendisine, diyorum artik gitme vaktin gelmedimi??? Sükür bi zarari yok, yokta hani birden ve aniden gelisleri yokmu.. Telkinlere halen devam ediyorum.. Rüyalarla aram iste ilk oldugu günkü gibi.. Sabah kalktigimda halen daha geceden sabaha tüm evi bastan asagi silmis süpürmüs ve üstüne üstelik ne kadar is var güc var hepsini bir güne sigdirmis gibi olsamda tek duam kabus görmemem.. Diger türlü hic bi zararini görmedim.. Bilakis, hareketliligime hareket, canliligima canlilik, neseme daha da nese katiyorlar.. Iste bide su "S" kovmayi yada göndermeyi de yapmaya baslasalar hersey yolunda olacak ama inaniyor ve biliyorum oda birgün gidecek.. Hemde cook az kaldi... Bugünkü günüme, bugünkü sagligima, bugünkü huzuruma, bugünkü neseme, bugünkü sevdiklerime ve bugünkü zenginligime sükürler olsun.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- selam .. umarım hayatında hersey güzel olur .. |
|
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- acemi şirine, bence sen o s nin nedenini biliyosun ama kendine bile söyleyemiyosun gibi geliyor bana? Ya da kafaya çok taktın ve kendini şartladın içimde bi s var diye. Başka ne açıklaması olabilir bilmiyorum şekerim :D |
Evet arada yalniz kaldim, yanlis anlasildim hatta hic anlasilmadim sevincli ama benim icin sorun degildi.. Önemli olan kendimin ne istedigi ve hissettigiydi kimseye zarar vermeden.. Ven sen cook güzel bir noktaya deginiyorsun, kendince haklisin, tanimadigin bir kisinin burada yardim arayisi ve kendisinin bile bi türlü cözemedigi, nereden geldi, niye geldigini bilmedigi bi nokta hakkinda "biliyorsun ama söylemiyorsun, yada sartlandirdin kendini ve ondan geliyor baska bisi düsünemiyorum gibi" yorum yapiyorsun.. Ben ise tek sunu söylüyorum keske keske hakli olsanda, ben bilsem ve bilsemde ne oldugunu söylesem, söylesemde yardimci olabilseniz bana ve olabilsem kendime.. y789 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Bence sen Beki Bisanın sitesinde yer alan bilinçaltı temizliği meditasyonunu bir dene, belki işe yarar. Belki gerçekten bilinçaltında farkına varamadığın bir nedenden dolayı çıkıyordur. İşte linki bu: Bilinç Altını Temizleme Meditasyonu | Beki Bisa |
evet bunu bi okuyayim, anlamadigim noktalari yazayim ve insaallah bi basliyayim.. yardim ve destekleriniz icin gercekten tesekkürler... O0 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Okunacak pek bişey yok aslında önce dinleyeceksin içine sinerse söyledikleri dediklerini yapıp konsantre olarak uygulayacaksın o kadar. :)) Daha önce böyle bir çalışma yapmadıysan ve imgeleme konusunda sıkıntın olursa belki bir kaç kez uygulamak daha doğru olur. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Canim sevgili biricik günlügüm, eve adimimi 25 dakika evvel attim ve ayakkablarimi cikardigimda ne kadar yorgun oldugumu anladim.. Bugün biraz yogun ve yorucu bir gündü.. Insanin konusabilmesinin ve kendini anlatabilmesinin ne kadar önemli oldugunu bugün biraz daha idrak ettim.. Hele birde yabanci bir ülkedeysen ve o dili bilmiyorsan ve hatta birilerine bagimli ve mecbursan ne kadarda garib ve zorlandigini anliyorsun.. Insan herseyi en iyi en muhtesem sekilde yapamaz ama bugün bir daha ögrendim ki hayatta en önemli unsur bir insan icin "Istek ve azim"mis.. Cünkü bunlar varsa hangi yasta olursan ol, mükemmel olmasada kendini ifade edebilecek ve yetecek kadar ögrenebiliyorsun.. Bu yüzden sevgili günlügüm hayatta sevdiklerimize ve hayatimiza yeni yeni girenlere verebilecegimiz en güzel hediye onlari istek ve azim yolunda hep uyarmak ve bu iki noktayi hatirlatmak.. Cünkü bu ikisi gittimi heveste gidiyor, ugrasta gidiyor ve hayattan zevk alma da gidiyor.. Bugünlük icin is yerine gelen bir kac insandan bunlari sezinledim.. Yardim etmek hem isim geregi hem insanlik geregi görevim ama bir insanin kendisinde de istek ve azim olmali, merak olmali ugras olmali bunuda bir daha bir daha fark ettim... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- acemi şirien artık metale başlama zamanın gelmiş senin.. ego güven ve kendine güven den sonra artık ronnie james dioya başla.. ilk dinleyeceğin şarkı da holy diver olsun.... iyi gelir... günlüğün falan şaha kalkar...... :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 PM. |