Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619918-hayata-yeniden-baslamak-ve-basarmak.html)

minnettar 16-03-2012 07:59 AM

Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

[QUOTE=acemisirine;821783]günün sakin ve ilik havasi icimdeki kara bulutlari biraz daha eritti... gün gectikce, annem dahada iyiye gittikce hayatta bizim icin olmasi gereken yerini aliyor...

insan herseye alisiyor derler yaaa.. aslinda bizde mevsimlikiz.. bi kis bi yaz gecip gidiyor icimizdeki olusumlar..

bugün calismadim.. hep annemin yanindaydim... ama vakit dolunca cikiyorsun iste... yürüdüm ilik havada... aklima forest gump geldi.. bi yürümeye basladi yillardir yürüdü.. bende arkadas telefon acmasa geliyorum diye.. herhalde epey bi yol alirdim :)))

Inancli olmak ne kadar güzel bisi.. Inanmak kendine.. Inanmak gelecege.. Inanmak sevgiye.. Inanmak sagliga.. Inanmak iyi olan herseye...

Günaydınlar Arkadaşım;
Nedense sana birşeyler yazmak istedim hep ama yazamadım, içimden ılık ılık akan gözyaşlarımı hissettim.Ben de benzer bir şekil de Annemin Anacığımın sağlığıyla ilgili çok büyük endişeler korkular yaşamıştım bundan 3 sene önce. Şimdi sağlığı çok iyi Şükürler olsun .Ama o dönemler yaşadıklarım içimi öyle acıtmış ki sanki aynı anları yaşadım sadece benim yerime Sen vardın arkadaşım.
Ama mutlu haberlerini aldıkça da aynı şekil de çokkkkkkkkk mutlu oldum, tabiii kii daha iyi çok iyiiiii olacak herşey, yürekler samimiyetle istek dilerken çığlık çığlığa tabiii kiii daha iyi olacak herşeyyyyy daha da iyi inşallah...
Sevgiyle kalın....

acemisirine 16-03-2012 10:26 AM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821786)

Günaydınlar Arkadaşım;
Nedense sana birşeyler yazmak istedim hep ama yazamadım, içimden ılık ılık akan gözyaşlarımı hissettim.Ben de benzer bir şekil de Annemin Anacığımın sağlığıyla ilgili çok büyük endişeler korkular yaşamıştım bundan 3 sene önce. Şimdi sağlığı çok iyi Şükürler olsun .Ama o dönemler yaşadıklarım içimi öyle acıtmış ki sanki aynı anları yaşadım sadece benim yerime Sen vardın arkadaşım.
Ama mutlu haberlerini aldıkça da aynı şekil de çokkkkkkkkk mutlu oldum, tabiii kii daha iyi çok iyiiiii olacak herşey, yürekler samimiyetle istek dilerken çığlık çığlığa tabiii kiii daha iyi olacak herşeyyyyy daha da iyi inşallah...
Sevgiyle kalın....

hani derler yaaa ayni dertten müzdarip olani getir o beni daha iyi anlar :)) sizde ayni durumlari gecirdiginiz icin beni anladiginizin farkindayim..

Anneniz adina cook sevindim, insaallah daimi bir saglik ve sihhat icinde olur..

gercekten evin diregi baba derlerde asil o diregi ayakta tutan anaymis :)

samimi ye icten yaziniz icin size tesekkür ederim sevgili minnettar arkadasim...

hersey hepimiz icin cok iyi olacak ve oluyor...

girlhahagirlhahagirlhaha

minnettar 16-03-2012 01:12 PM

Ben de sana teşekkür ederim.... Böyle bir evlat olmak da ne büyük bir lütuf, olumsuz olmak değersiz kalmak yetersiz kalmak yada iyi olamamak ne büyük bir yük insan ruhuna... Ne güzel Güzel insan olabilmek.....
Sevgiyle mutlulukla huzurla kal arkadaşım...

acemisirine 17-03-2012 02:46 PM

Umut ettigimiz günlerin yaklastigini görmek insani daha da güclendiriyor..

Inanc kavraminin bir kere daha ne kadar gerekli ve önemli oldugunu anliyor insan..

Aile bir bütündür.Bütünlük insana huzur ve mutluluk verir..

IYIKI VARSINIZ SEVGILI AILEM...

acemisirine 18-03-2012 03:20 PM

Gercekten mutlumusun yoksa mutlulugumu oynuyorsun???

Dogru hep tebessüm icinde olan bir yüzün... Zor anlarda bile hep umuda bakan bir yapin ardinda bu soruyu sormak ne kadar dogru bilemedim ama

gercekten ben mutlumuyum yoksa mutlulugumu oynuyorum bilincsizse???

o anki cevabim tabii GERCEKTEN COOK MUTLUYUM ama sonra düsünmedim degil acaba artik alistim mi hep iyi düsünmeye, güzel görmeye olumlu bakmaya...

Hem öyle olsada iyi bisi degil mi??? Kötü düsünüp yüz asip olumsuz bakipta bir kat daha zehir etmenin ne alemi var su fani dünyada...

Hersey kisinin yapisinda olan bisi.. Ne düsünürsek öyle hisseder, Hatta nasil hissedersek öyle düsünürüz..

IYIKI HAYAT´A OLAN BAKIS ACIM BÖYLE..

BEN COOK MUTLUYUM..

Rabbim gücünü ve sana olan inancimi ve daima melek ordunu eksik etme hayatimdan..
Evren sende tüm pozitif enerjinle daima yanimda kal..

BEN CÜNKÜ SIZI SEVIYORUM; ISTIYORUM VE BENIMSIYORUM..

acemisirine 19-03-2012 06:20 PM

Cok sahane bi gün...

havanin sicakligi, günesin parlakligi, bulutlarin özgürlügü simge eden maviligi aralarindaki temizligi yansitan beyazligi...

cimenlerin sevda ya dair yansiyan yesilligi, agaclar yaprak acmak icin cirpinircasina duruslari...

Ah bu gün ne kadar güzel birgün..

Bugün sesli sesli ask diyesim geldi..

EY ASK sanirim artik seni bende istiyorum hayatimda...

Kelebekler ucussun karincagizimda..
Dudaklarim seviyorum sarkilari mirildansin..
Gözlerin her baktigi yerde aski görsün...

Sen ne güzelsin hayat..
Yasamak ne güzel..

Sükürler olsun var olan herseye..

Sükürler olsun aileye..

Sükürler olsun sevgiye...

acemisirine 24-03-2012 01:37 AM

günesin ay´i bekledigi gibi...
karanligin gündüzü bekledigi gibi...

suyun karayi arzuladigi gibi..
topragin gökyüzünü arzuladigi gibi..

arinin cicegi sevdigi gibi...
bulutun yagmuru sevdigi gibi...

seviyorum seni hayat... üstelik seviyorum kendimi... seviyorum insanlari...
seviyorum hayatimda var olan herkesi ve herseyi...

-SÜKÜRLER OLSUN-

acemisirine 25-03-2012 05:30 PM

Güllerin en güzeli sensin annem.. Dünyanin en güclü insani da sensin.. Sevginin varligda sensin.. Mutlulugun sembolüde..

Hosgeldin evimize, sefa getirdin evimize, huzur getirdin evimize, dirlik getirdin evimize..

Varligin varlimiza güc katiyor -IYIKI VARSIN-

acemisirine 17-08-2012 03:53 AM

Merhaba sevgili günlügüm,

onca zamandan sonra sana büyük bir MERHABA..

hayata her gün yeniden baslamak ve hergün yeni yeni kesiflerde bulunmak ve her gün yasamanin huzurun mutlulugun

tadina varmak ne kadar güzel bir duygu...

uzun zaman oldu, sanirim en son seni biraktigimda annemin tedavisinin iyi gidisi olsa gerek.. cook iyi, izine gitti...

tekrar yasam dolu olmanin, güclü olmanin ve ailecek bir arada olmanin tadini tuzunu yasiyor ve yasiyoruz...

Hergün günes ayri doguyor.. Hergece ay farkli parliyor.. Insanlar ayri bir güzel.. Hayvanlar ayri bi cekici.. Hele bitkiler

huzurun sembolu...

Yasamak bu kadarmi güzel.. Iyi düsünce bu kadarmi ferahlatici...

SEVIYORUM SENI HAYATIM, HERSEYE RAGMEN; HERSEYE INAT SEVIYORUM SENI..

VE SEVIYORUM BENIMLE ILGILI IYI VE KÖTÜ OLANLARI...

bugün baris, huzur, mutluluk ve bolcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SEVGI diliyorum:::

sweeet 17-08-2012 03:13 PM

Ayy şirineeem ne özlemişimim bu cümlelerini. Annen için de çok sevindim. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin ona. İyi ki geldin yeniden. :)

acemisirine 18-08-2012 11:51 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828210)
Ayy şirineeem ne özlemişimim bu cümlelerini. Annen için de çok sevindim. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin ona. İyi ki geldin yeniden. :)

canim sweetim yaaa.. bugün sende beni amma sevincten derbeder ettin söylim sevincli

insan alistira alistira yavas yavas söyler dimi u859

ama ne kadar sevindim senin icin bilemezsin, bugünkü güzel olaylarimin üstüne sende güzelliklerin eklenince...

Demekki pozitif düsünce insanda var oldukca hayata hep pozitiflik cekiyor insan ve kötülükler olsa bile onlar cok az bi sayida ve fazlada etki yapamiyorlar, cünkü pozitif bakan pozitiflikler görüyor ve hep hayattin altindan üstünden kiysindan kenarindan iyi bir sekilde cikmasini basariyor.. cilgin897

mutluyum mutluyuz ve hep mutlu olacagiz...

bugün herkes icin mutluluk ve güler yüz diliyorumgirlhahagirlhahagirlhaha

acemisirine 20-08-2012 01:36 AM

dünyaya gelmek istermisin diye sorulmadi bana...

geldik..

bir yasam verildi.. belirsiz bir de zaman.. geldin ama gidicisin dediler..

gitme vaktine kadar hersey senin elinde dediler...

evet gelirken secim verilmedi ama yasarken secim hakki benim oldu..

Ya mutlu olacaktim yada mutsuz..
Ya zengin olacaktim yada fakir..
Ya kültürlü olacaktim yada gerici..
Ya bilgili olacaktim yada cahil..
Ya caliskan olacaktim yada tembel..

Saydigim ve sayamadigim bir sürü seyin secimi benim elimde..

Ve ben herseye inat iyiligi seciyorum..

Hayatim ve hayatima dogru yada dolayli yoldan giren herkese bol pozitif enerji, mutluluk huzur ve sevgi diliyorum O0

acemisirine 21-08-2012 05:52 AM

Sevgili günlügüm,

bu hayat kimin??

kimin hayatini yasiyorsun??

Sen sen olduguna eminmisin??

Eger bu hayat seninse ve sen mutsuzsan degistirmek yine senin elinde..

Bir anda zengin olamazsin
Bir anda mutlu olamazsin
Bir anda evlenemez ve bir anda sevemezsin

ama ilk adimi atmadiginda da bu sen olmak istedigin hayatta da bisi degistiremezsin..

Kendi bedeninde ve ruhunda baska hayatlar yasarsin..

secim senin.. karar senin ve sakin hic birseyini yarina birakma...........

nurbanu25 21-08-2012 02:49 PM

Cok manıdar bır anlatıs olmus sevgılı sırıne.aslında bız yapabılecegımızın en ıyısını yapsak,bırakmasak,ertelemesek,Allah bıze ıstegımızı hayırlısıyla verecektır.mesele harekete gecmek...sevgıler...

acemisirine 23-08-2012 05:02 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828452)
Cok manıdar bır anlatıs olmus sevgılı sırıne.aslında bız yapabılecegımızın en ıyısını yapsak,bırakmasak,ertelemesek,Allah bıze ıstegımızı hayırlısıyla verecektır.mesele harekete gecmek...sevgıler...

cok dogru söylüyorsun sevgili nurbanu.. girlhaha

acemisirine 23-08-2012 05:17 PM

Sevgili günlügüm..

gülmenin keyfini veren Rabbime sükürler olsun..

pozitif enerjinin gücüne sükürler olsun..

güzel bakmanin faydalarina sükürler olsun..

etrafimdaki neseli insanlara sükürler olsun..

cok mutluyum, cok huzurluyum ve hep bu düsüncede olanlari cektigim icin cok rahatim...

birde bundan yoksun olanlara yardim etmek istedikce inanabilseler, pozitif düsünmeyi ve hareket etmeyi

hastalik olarak görmeseler onlarda rahat edecekler.........

birgün onlarda fark ederler ve bu yola girerler umudu ile vazgecmiyecegim..

acemisirine 27-08-2012 01:30 AM

sevgili günlügüm,

bugün feci bir sekilde bas agrimdan kurtulamadim, her ne kadarda uzandimsa, bol su tükettimse, balkonda dinlenmeye calistimsa agrim gecmedi..

agrim daha cok icimdeki o arada bi beni yoklayan "s"den kaynaklaniyor, bi geldi gitmek bilmedi, ne kadarda gün icinde, sonra hafta icinde yaptiklarimi, olanlari yazdimsada bos.. fayda vermedi...

kalktim ve su an ayaktayim, uykum firarda gibi bisi oldu ;)))..

anladim ki, bir gelen bir daha gitmiyormus... arada bi yokluyormus..

bu ve benzeri durumlari atlatmanin yolu oldugu gibi kabullenmek ve ileriye gitmemesi sarti ile göz ardi etmek.. hayat devam ediyor.. iyi olani görmek ve iyi olani yasamak ve yasamak icin cabalamaktan baska bize fayda yok..

bidaha uzuuuuuuuuuuuuun vade gelmemesi dilegi ile konuyu kapatiyorum...

hersey güzel hersey iyi bol mutluluk ve huzur daim sevdiklerimle ve benimle olsun..

sweeet 27-08-2012 07:21 PM

Alıntı:

anladim ki, bir gelen bir daha gitmiyormus... arada bi yokluyormus..
Çok tehlikeli bir bilinçaltı dışa vurumu. Öyle bir şey yok. O kalıcı değil gidici sen vedalaşmaya hazır olduğunda dönmemek üzere gidecek o malum 's' sormayayım dedim ya ben onu sen dile getirdin. Onu göndermeliyiz senin hayatından şirinem.

Böyle başlamış ama sonuna doğru toplamışsın. Çok yaşamışımdır. Bilinçaltındaki olumsuz kalıplar bazen dilimden bazen de kalemimden dökülüyor. Asşında bunu pcde yazıyorsal delete ile silebilir dilimizden dökülüyorsa aslında bu değil düşünmek istediğim deyip filmi başa alıyorum.

Her zaman ne söylediğime ve ne yazdığıma çok dikkat ediyorum.

Senin de böyle yaptığını biliyorum. Küçük bir hatırlatma geçeyim dedim.

Sevgiler. Huzurlu günler çok yakın bir nefes kadar. Bu aralar bende de bir baş ağrısı var ki yaz ortasında üşüttüm. Rüzgarda kaldım saçlarım da ıslaktı biraz sanırım. Geçemk bilmeyen bir ağrım var ama bugün yarın gider.

acemisirine 02-09-2012 04:50 PM

bolca gecmis olsun sweetim benim, hersey sagliktan gecer. gercekten de öyle.. bu ara sana tavsiyem

kanadada 1,5 / 2 ay süresi kaldigimda asiri bas agrilari icin sicak limolu bal karisimli cay iciyorlardi..

gece yatmadan bir iki saat evveli suyu kaynatiyorsun, bir bardaga döküyorsun, icine yarim limonu sikiyorsun ve bir

cay kasigi da bal katiyorsun on - onbes dakika sonra iciyorsun.. kanadadaki yabancilar (portugizler) kendilerini asiri

bas agrsinda böyle tedavi ediyorlardi, faydalarida vardi.. bu kuru 3 gün / 7 gün / gecmedi 11 gün yapiyorsun..

kötü niyetle söylemedigimi de zaten dile vurmusun, benim oradaki kastim olumsuzluktan ziyade artik

fazla bir rol almiyor düsünce ve yasantimda manasindaydi..

elbette gidecek.. neler gitmedi.. neler gecmedi.. neler bitmedi.. degilmi ama ;))

bu ara yilin basindan beri asiri bi kilo alimi yapmisim.. bunu güzel bir plan ve proje, iyi bir spor ve düsünce

gücü ile bi yoluna sokmayi düsünüyorum.. bunun icin söyle bi kac güne ihtiyacim var, rayina koyunca

basliyacagim.. malum bugünün isini yarina birakma derler ama zamanlama yanlis olursa heves giderse daha

kötü sonuc olusacagindan, iciye bi derleyip toplamam gerek..

olumlamalarimi ve yeme düzenimi bi rayina sokmam gerek.. ve düsünce gücü ile bi icten ice kendimi bilgilendirkten

sonra basliyacagim, tahminen söyle carsamba persembe baslarim diye düsünüyorum..

rahatsizlik veriyormu su an icin hayatima hayir ama önlemni almazsam ilerde zorlanabilecegim durumlar cikma

ihtimalini kaldirmak simdiden bir görevim ;)))

kendimi her halimle seviyorum bu benim en iyi avantajim.. hergün aynaya bakipta kendinde yenilikler fark eden

ender kisilerdenim.. :))))

beni yaradani seviyorum.. en güzel, en mükemmel sekilde yaratmis onun yarattigi sekle bilerek ve kasitli zarar

vermek yakismaz diye düsünüyorum..

acemisirine 03-09-2012 12:51 AM

kinayi getir aney..
kinayi getir babey...

anlasildigi gibi bir kina gecesinden geliyorum sevgili günlügüm.. eglence saf hattaydi.. costuk diyebilirim...

anlayamadigim tek sey neden ille anneyi aglatmak istemeleri.. bu kadarda önemli bi konumu..

bir derken iki derken üc derken anne aglamiyor.. halen yüzü gülüyor.. sesler fisildamaya basladi..

öff anne aglasada gelinde aglasada kina seromonisi bitse.. garip ve tuhaf dimi...

aldim elime mikrofonu ve sevgili misafirler hepiniz bu kina gecemize hosgeldiniz.. bu annede bu sevinc

ve bu mutluluk varken aglatmak ne bize ne size düser.. hadi hep beraber nese ile egleneleim dedim :))))

yaa agla sizla sonra göbek at olacak is degil.. mutluyuz mutlu olacagiz ve mutlu eglenecegiz..

gelenekler güzel birsey ama sanmiyorum bizim geleneklerde ille aglama olsun..

o kadar güzeldi ki...

bolca mutluluklar dilerim arkadasim.. yüzün hep bu günkü gibi icten ve yürekten gülsün..

sevgi nese huzur ve aile hepimizin olmasi dilegi ile

sweeet 03-09-2012 01:13 AM

Darısı başımıza ayol. :)) Sırada ben varım da daha çok vakit var kınaya. :D

acemisirine 04-09-2012 02:53 AM

Sevgili günlügüm,

her zamanki gibi nesem, huzurum ve ic rahatim yerinde.. Her ne kadarda is yerinde biraz sorunlu saatlerim gectiysede

cözümlenemeyen hicbirseyin olmadigini hergün görüyoruz.. Müsterilerin ne kadar da negativ yüklü oldugunu görüyorum..

Olumsuz insanlarin ne kadar cok oldugunu fark ediyorum bu durum hosuma gitmesede elimden birsey gelmiyor..

Dermansiz hicbirseyin olmadigini söylüyorum ama yinede halen daha bitmez ve tükenmez bir derdin esiginde olduklarini

sayikliyorlar..

Zorluklar sorunlar cözülüncede aaa hicte o kadar zor degilmis diyorlar.. Ahh su olumlu düsünmek ve iyi görmek bu kadarmi

zor diye soruyorum bazen kendime ;))))))

Annem hep isin agirligina bakipta yilmayin, hele bi ucundan tutmaya baslayin ne kadar cabuk ve ne kadar kolay oldugunu

göreceksiniz der..

Gercektende öyle.. Hele bi basla bakalim, hele bi adim at, hele bi ugras.. sonra de olmuyor yapamiyorum düzelmiyor diye..

Bugün herkes icin olumlu ilimli ve iyiliklerle dolu bir gün diliyorum.. Yüzümüzden gülümseme eksik olmasin.. Yüregimiz sevgi ile

dolsun.. Ask bizim Sevgi bizim Saygi bizim olsun..

acemisirine 05-09-2012 12:59 AM

sevgili günlügüm,

kavgadan yanlistan uzak durmanin en önemli etkenleri olumlu düsünme ve yasama sanatindan gecer..

her ne kadar olaylara olumlu yaklasirsak o kadar pozitif enerji ve güc ile dolariz diye düsünüyorum..

cünkü olumsuz düsünmeye yada yasamaya basladigimizda arada kaynayan iyilikleride kaciririr ve hayatimizi

tekrar rayina koymakta zorluk cekeriz..

güzellikler iyilikler pozitif gücler enerjiler daima bizim olsun

acemisirine 06-09-2012 12:47 AM

sevgili günlügüm,

bir insan kendisi ile bu kadarmi barisik olur ve kendisinden bu kadarmi emin??? sevinclisevinclisevincli

sükürler olsun Rabbim sana binlerce kez O0

icimdeki pozitif enerji - olumlu düsünme - ve daima iyiyi görme bitmesin, tükenmesin daima artsin artsin artsin...

bugün öglen paydosunda arkadaslarla cafeye ugradik, cok karizmatik bir bey geldi iceri.. anlatamam yaaa utananadamutananadamutananadam
bazi insanlarin karizmasi gercekten yetiyorda artiyor..

dedim kendime ya simdi cekim gücünü kullanirsin yada bu karizmatigi unutursun daaaaaaa simdi ne desem ne istesem8977

gözümü kapattim, bir konu olussun bana laf atsin biraz nese muhabbet olsun dedim...

gözümü actim arkadaslarla konusmaya daldim derken ben tamami ile unuttum..

paydos bitti benim is basladi ve müsteri olarak kim geldi bana dersin günlügüm :)))))))))

benim karizmasmil56smil56

is güc muhabbet nese bi aradaydi ve yolcu ettik bizim karizmayi,

eeee bosuna demiyorlar ne isterseniz size er yada gec verilecektir diyegirlhaha

sweeet 06-09-2012 02:50 PM

Şirinem harikasın her zaman ki gibi. Kocaman bir "mucize mıknatısı" seni. Çok hoş olmuş. Çok beğendim. :))

acemisirine 08-09-2012 01:50 AM

sevgili günlügüm,

farkindaligim artmisti daha dogrusu kisik seste konusulanlari bile duyuyor hatta bi aralar rahatsiz bile oluyordum bu durumdan fakat onuda rayina soktuk sükür :)))

bu ara ben cekim yasasina ve cekim yasasi da bana takti :)) belkide buda farkindaliklarimdan biri oldugu icin su sira öyle geliyordur..

önceleri birseyi istemem düsünmem ve hayal etmem gerekiyordu.. simdi aklimdan gecirdigim hersey gerceklesiyor..

sükür iyi yada komik seyler isityoruz, beynimizi iyice bi yikamisiz ki iyilikten baska bisi bilmiyo :)))

acaba diyorum, farkindaligim arttigi icin mi ben her istedigim oluyor hayatimda diyorum yoksa hersey hayatimda oluyorda mi ben farkina variyorum..

yani farkina vardigim icin mi ve buna inandigim icin mi daha cok istediklerim gerceklesiyor yoksa gerceklesenler cok cok oldugundan mi ben fark ediyorum..

bunu ayirt etmek benim icin bi avantaj fazla saglamiyacak sonucta her iki yöndende bi zarari yok..

ama anladim ki sükretmek olumlu olmak ve pozitif düsünce kisinin kendisini daha iyi daha rahat ve daha huzur icinde hissetmesini sagliyor..

bu ara yeni komsularim tasiniyor :((( hani bebekleri olan, ev almislar kendilerine.. bebisi coook özliyecegim ben yaaa...

o viyak viyak aglamasinda bile bi huzur vardi...

dogrusu icimde bir hüzün var ama üzülmüyorum cünkü daha rahat bir ortamda yetisecek.. kendi bahceleri olacak, kendi evleri, kendi kurallari ve kendi istedikleri..

bebek ve ailesi icin bolca mutluluklar ve huzur dolu güzel yillar diliyorum..

hayat ne garibliklerle dolu..

kendimi seviyorum.. ailemi seviyorum.. dostlarimi seviyorum hayatimdegisti ailesi sizi seviyorum..

Allah bizden yana.. evren bizden yana.. olumlamalar bizden yana.. pozitif enerji bizden yana olsun..

acemisirine 11-09-2012 12:25 AM

sevgili günlügüm,

su bir iki haftadir is hayatimda degisiklik istiyordum ama bir türlü ismini koyamadim di..

Dogrusu daha halen ismini koymus degilim ama istenileni geri cevirmekte ters tepki yapacagini bildigimden, özel ders verirmisin diye talepler geldi..

bende bayagidir özel dersler vermedigimden pek emin olmadigim halde kabul ettim..

Dogrumu yaptim yanlismi yaptim bilemiyorum ama biraz monotonluktan cikmak istedigimi bildigimden kabul ettim..

Biraz zorlanmam gerek, biraz tekrar arastirmam gerek, biraz kendimde cabalamam gerek diye düsünüp dururken bu özel ders talepleri belkide hayatimda farkliliklar getirebilecek bana Allah´in vermis oldugu bir cevap diye düsünüyorum..

cünkü evrene farkli is istiyorum ama ne oldugunu bilmiyorum en güzel sekilde istegime cevaplar gelsin diye olumlamalar yaarken, istegimi sunarken ümit ederken arada bi düsünürken özel ders teklifleri cikti karsima..

kabul etmesine ettim ama acaba yapabilirmiyim, zorlanmammi nasil olacak derken tam bir ümitsizlik aninda dedim, ne oluyor sen degisiklik istemedin mi??? sen farklilik istemedinmi?? sen kendin zorlanmak arastirmak istemedin mi?? dedim.

verileni kabul etmemek kabul etmekten daha büyük yanlis olur diyerek basliyacagiz bakalim..

icimde var bi heyecan.. bu hafta özel ders talepleri icin terminler verdim, gelsinler konusalim haftaya basliyacagim ;)))))

sunun farkina vardim ki, ne istedigimize ve gercekten isteyip istemedigimize dikkat etmeliyiz, cünkü evren elinden geleni yapiyor olusmasi icin..

hergünüme sükürler olsun..

acemisirine 13-09-2012 12:07 AM

sevgili günlügüm,

eger affetmeye hazir degilsen, sirf özgürlesecegim düsüncesi ile basi bos bir harekette bulunmak seni depresiv yapar ve durmadan kendinde olumsuzluklarin yer ettigini gösterir..

bu yüzden affetmek istedigin kiside emin olup olmadigina karar vereceksin ve affetme gibi bir karar aldiktan sonra ne gibi hususlara dikkat edeceksin ki, affettigin zaman gercekten kopasin ve özgürlesesin..

her teorik okunan bilgilere dayanarak hareket etmeye calistigimizda bize uymayacagini düsünemiyoruz..

O yüzden her ne yapmak istiyorsan dikkatli bir sekilde inceleyeceksin ve kendinde olan etkilerini düsüneceksin ve kesin emin olacaksin..

yoksa ters tepki olusur ve bu özgürlükten fazla bagimli ve zararli hale gelebilir..

sevgiyi barisi özgürlügü seciyorum ve istegi muhtaci olan herkes icin de ayriyeten diliyorum..

acemisirine 17-09-2012 03:40 PM

sevgili günlügüm...

her ne kadar kendimizle barisik ta olsak ve gecmisi affettik te desek arada bi olmadik anlarda gelir aklimiza gelmemesi gerekenler..

elbette iyilerde var aralarinda ama, hani kapattik bu konuyu, affettik bu kisiyi ve cözümledik bu olayi dediklerimizde geliverir yaa...

insan herseyi terk edebiliyor da, kendisinle ilgili hic birseyi terk edemiyor.. can bedende kaldigi müddetce yasanilan iyilikler ve

kötülükler seninle birlikte her yere geliyor..

bu gösterdi ki bana, ne kadar gücüm varsa ne kadar becerim varsa hep iyiden yana kullanmak ve farkindaligimi artirarak

olaylara iyi bir bakis acisi ile yaklasmak..

Kendimi ve gecmisimi ve gelecegimi sevmek.. Hayatimdan gidenleri sevgiyle ugurlamak ve hayatimda olanlari da sevgiyle

kucaklamak bunu esas alirsan daha rahat cözümleyebiliyorsun hatrina gelen ani gecmisi ;))))..

Ve anladim ki sevgili günlügüm gecmisi her ne kadar kurcalamasak, ondan ders ve tecrübede alsak bir yerlerde hep baglantilari var..

bu yüzden olumlamalari asla terk etmemek, her gününü degerlendirip bugün iyilik adina ne yaptim diye soru sorarak noktalamak kisiyi daha da güclendiriyor..

Yüce Yaradanin vermis oldugu nimetleri, huzuru ve bereketi istiyor, kabul ediyor ve bolca sükrediyorum..

evrenin bana verdigi pozitif enerjiyi sevgiyle istiyor, kabul ediyor ve verdigi icin tesekkür ediyorum..

acemisirine 04-10-2012 03:03 PM

Sevgili günlügüm,

her canli birgün muhakkak ölümü tadacaktir.. ve hayat bize verildigi gibi ölümde verilmistir.. ölüme bakis acimiz hayatimiza bakis acisindan niye daha zor???

neden korkuyor yada neden telaslaniyor, yada o gece neden rahat uyuyamiyoruz ???

hani hayati doya doya yasayanlarda ayni, hayati eksikleriyle yasayanlarda ayni telasi paylasiyor???

belkide hic bir gidenden haber almadigimiz icin.. Hic bir giden gel demedigi icin.. yada bir bilinmez oldugu icin mi ki????

Ne olur Yüce Yaradanim ölüm geldiginde "keske"lerin olmadigi "su da olsaydi" demedigimiz ve huzur icinde ruhumuzu teslim ettir bize..

elbette ki

acemisirine 06-11-2012 02:49 AM

inadina seveceksin ve vazgecmiyeceksin kendinden..
sevebildigin kadar mutlusun..
kendini anladigin kadar barisik ve kendini tanidigin kadar özgür..

acemisirine 08-11-2012 01:54 PM

yasam paha bicilmez kutsal bir emanettir.. bu kutsal emanette yerlestirilmis hatta serpistirilmis özelliklerde var..

sevmek gibi.. özlemek gibi.. paylasmak gibi.. anlayis gibi.. hep derler sevdigin kadar sevilirsin.. özledigin kadar yaklasirsin.. paylastigin kadar cogalir sevgiler, azalir dertler.. dogrumudur??? bilmiyorum..

bilinmezlikte var hayatta.. yasama o da serpistirilmis.. umutla ümit gibi.. tam vazgecersein umut cikar karsina.. hatta vazgecersin ümit cikar bir dahaki sefere dersin.. dogrumudur??? bilmiyorum..

olumlu düsünce kadar güclü bir etken yok hayatimizda.. herseyi herkesi oldugu ile gösteren..

yasamak bir sanattir asil sanat bu olsa gerek.. hepimiz bir sanatciyiz.. ya iyi ya kötü elimize verilmis.. secimler bizi yönetiyor.. kendi sectiklerimiz.. hayatimizi ya kendi elimize alir yasariz bu sanati yada birilerine verir onlar yasatir bizi..

sikayet etmek ne gereksiz bu durumda... sonucta secim verilmis.. ya tutmus yada vermisizdir birilerine..

gariptir hayat.. ama yasanmaya deger yinede.. yinede cok güzel.. herseyi ile güzel..

seviyorum seni hayatim, yasantim.. ben bir sanatciyim ve ellerimdesin..

acemisirine 10-11-2012 04:15 PM

ne garip, asla yapmam dediklerimizin önde gideniyiz....

ßyKuS 10-11-2012 04:38 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833061)
sevmek gibi.. özlemek gibi.. paylasmak gibi.. anlayis gibi.. hep derler sevdigin kadar sevilirsin.. özledigin kadar yaklasirsin.. paylastigin kadar cogalir sevgiler, azalir dertler.. dogrumudur??? bilmiyorum..

Evet hep 'sevdiğin kadar sevilirsin' derler. İnanıyorum ve öylede zaten bir insan çok sevip sonra ayrıldığında bu söz gelir aklına ve şöyle düşünür. Hıh benim kadar sevmiyormuş eğer benim kadar sevseydi beni terketmezdi deyip, sevdiğin kadar sevilmezsin diye düşünmeye başlarlar.

Oysa bilmiyorki kendisini eski sevgilisinden daha çok sevicek birisinin olduğunu.. O daha çok sevicek olan insan ise hiç beklemediğin anda sevdiğin kadar sevilmezsin diye düşünenlerin karşısına çıkıyor ve hayatını sonsuza kadar değiştiriyor. :) Eskiler mi ? Onlar geçmişte yaşanmış güzel anılardı.

Şimdilerde ise geleceğin temellerini attığın o seni çok sevenle birliktesin.. Her ayrılık yeni bir başlangıçtır. Her zaman için en güzel şeyleri hakediyoruz.. Benn, senn,, o, onlar,, Kendimize layık gördüğümüz ve istediğimiz şeyleri bir başkaları içinde istemeyi alışkanlık edinelim..

Sevgiyle Kalın 956k

acemisirine 10-11-2012 04:48 PM

affetmeyi bilen kendisiyle barisik olandir.. cünkü bilirki affetmedigi müddetce yükü her gün daha da agirlasir..

gecmisle baglarini koparmak elbette hunharca olur ama ona bagli kalmadan tecrübe ile yaklasan hep kazanandir..

sevgili var yada yok, oldu yada olacak o ap ayri bir konu fakat yazin icin sana cok tesekkür ederim sevgili Bykus..

olumlu düsünmeyi hep sevmisimdir, benimsemisimdir ve daima önermisimdir..

sevgi ile saygi ile huzur ile baris ile bereket ile kalin..

hersey her gün daha da güzel olacak :))))

ßyKuS 10-11-2012 04:54 PM

çok teşekkür ederim.. Yazdığın her söz birbirinden değerli. Üzerinde düşünülmesi gereken sözler. Severek takip ediyorum sizi :)

acemisirine 14-11-2012 11:44 PM

kaybettikten sonra yaptiklarimiz ve yapamiyacaklarimiz icin pismanlik duysak ne fayda..

Yasiyorken ve imkan varken, su güzelim hayatimizi bi ele alip ta istediklerimizi ve istemediklerimizi göz altina alip hareket etsek..

kaybetmeden önce sevdiklerimizi ne kadar sevdiklerimizi belirtsek..

kirgin olduklarimizi bi gözden gecirip gercektende kirilmaya gerek varmi diye bi ele alsak..

üzdüklerimizi arayip hatalarimizi nasil telafi edecegiz diye hesap edsek..

acemisirine 16-11-2012 02:57 PM

birgün herkes iyligin ne kadar güzel birsey oldugunu ögrenecek..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM.