![]() |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, 20 dakika oluyor eve geleli.. Güzel bi gündü.. Bu günüme sükürler olsun.. Gecen olumlu saniyelerime sükürler olsun.. Aileme ve sagliklarina sükürler olsun.. Haklisin Sweetim, en azindan yazmaya yanasdi, biraz zorlama gibi oldu, daha dogrusu sok etkisi.. Malum birden kagit kalem sikistirinca eline oda sasmadi degil :))) Ama halen daha cevap gelecek.. Yok iyi bir arkadasimdir kendisi, bence farkina vamanin farkindaligini yasiyor su an :)) Kendimizi oldugumuz gibi sevmeye basladiktan sonra, yavas ama bir o kadarda hizli adimlarla ilerleme yolunu seciyoruz.. Yani hersey hemen biran evvel olsun diye bakmiyoruz.. Buda tabii zaman aliyor.. Olumlu düsünmek kolay bir sanaat degil.. Sükür olumlu düsünebilenlere.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Merhaba sevgili acemisirine, Günlüğü baştan başlayıp okudum bir S muhabbeti almış başını gitmiş. :) Hemen hemen her postta s var. Artık okurken dua etmeye başladım, inşallah diğer mesajlarında s'den kurtulmuş, rahatlamıştır diye. Kurtulmuşsun anladığım kadarıyla... En sonunda sevgi dolu bir barış imzalanmış sanırım :) Bundan söz etmek ne kadar doğru bilemiyorum ama yanlış bir şey söylüyorsam lütfen bağışla... İçindeki sıkıntının sebebi birçok şey olabileceği gibi hiçbir şey de olabilir, bir arkadaşımız da bahsetmiş bunda. İnşallah her an her saniye daha da iyiye doğru ilerlersin ki öyle oluyor :) Genel olarak bol şükür'lü mesajlarını ve sürekli iyi niyetli bakış açısıyla olanları görmeni çok sevdim. sen iyi bir insansın ve güzellikleri, iyiliği ve sonsuz mutluluğu hak ediyorsun. Senin mesajlarından feyz aldım ve beni gerçekten çok mutlu etti. Çünkü olumsuz şeyler yaşamış olsan bile her zaman şükrediyorsun. Bu büyük olgunluk ve farkındalık. Sana minnettarım. İyi ki varsın. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sorma sevgili Neptün, halen daha o "s" muhabbeti var.. Kendi istegim disinda olusan bi durum.. Ben istemedikce yanimda, ben istedikce yanimda :)) yani ne yapsam yada ne yapmasam beni cok benimsemis olacakki benden vazgecmek bilmiyor.. Ee haliyle bi cözüm yolu bulmam gerekiyor ve bende onu oldugu gibi kabul ettim.. Artik ondan sikca bahsetmiyorum.. Iyice canima tak etti demeyene kadar.. :))) Evet bir baris imzaladik tanimadigim anlamadigim cikaramadigim "s" ile.. Sevgili Neptün, yaratilis bakimindan zaten bizi Yaradan mükemmel yaratmis.. Elbette kolay olmadi hayatim süresince (kaldiki yasli degilim ama) olumlu ve iyi düsünmek ama baktim ki sirf olumlu ve pozitiv düsünce insani rahatlatiyor ve daha ilimli cözümler bulmaya yardimci oluyor.. Güzel dileklerin ve güzel paylasimin icin ben sana tesekkür ederim.. Yaradan daim seni korusun, hayatina hep olumlu bakanlar ve pozitiv düsünenler rast gelsin, yasamak istediklerin hep iyiliklere dönüserek senin olsun.. IYIKI VARIZ.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Alıntı:
İyi geceler. İçindeki sıkıntıyı bulmak için yazma çalışması yapmak ister misin? Belki faydası olur. Soruyu soruyorsun ve cevabı bilinçaltından çıkıp geliyor eline. Sen de sorarsın, içimdeki sıkıntının sebebi ne, diye. Buradaki yöntemi kullanabilirsin bunun için: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-sorun-ne.html İşine yarayacağını düşünüyorum ve ümit ediyorum. Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. İyi ki varsın. Seni tanımak muhteşem! :) Sevgi ve dostlukla... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, bugün is pek yorucuydu.. gelen daha cok bayanlar oldu sabahtan.. öglen ise isledigimiz konu neticesi ile ögrencilerde biraz isteksizlik vardi.. malum zordu.. zor olunca ya ben zaten ögrenmek istemiyorum, yada canim sikiliyor gibi kelimeler kullaniliyor.. basari hic bir zaman kolay kazanilmadi ve kazananlarin ise hic bir bahaneye göz yumacak vakitleri yoktu.. yani kisacasi o kadar yorgun ve bitkindimki.. arabamla ormanin baslangic noktasina gittim, parimi yaptim ve yürüyüse basladim.. hava ilik olmasada asiri yada keskin bir soguklukta degildi banada, yorgunlugumada cok iyi geldi.. temiz hava icimi ferahlatti.. cigerlerim güclendi.. kan dolasim aktivlesti.. arabaya bindigimde ille de evim evim evim dedim :)))) Rabbim verdigin nimetler icin sükrediyorum sana.. yürümek icin ayagim var.. tutmak icin ellerim.. bakmak ve görmek icin gözlerim.. duymak icin kulaklarim.. Sen beni ne harika, ne muhtesem yaratmisin.. Sükürler olsun... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, bir kac gündür sana isimin yogunlugundan dolayi yazamadim, zaten sayfaya girdimsede bi ön kisma baktim ve sonra yorgunluktan hemencecik sicacik yatagima sokuldum ve uyudum.. Fakat bir haftadir günde en az bes litre su icme teknigini deniyorum.. Her ne kadarda günde o kadar icme imkani bulamasamda muhakkak artik su icme aliskanligim 1,5 litreden 2 ile 2,5 litreye cikti bu sevindirici bir haber.. kendimi oldugumdan daha zinde ve daha dinc hissediyorum.. Sanki yüzüme ayri bir renk geldi.. böyle daha temiz.. yani daha bi parlak diyelim.. kis ayinda olmamiza ragmen.. Su vücudumu güclendirdigini ve sikilastirdigini fark ediyorum her ne kadarda baslardaki teorim tersi olduysada.. Gözlerimin temizlendigini hissediyorum ve is nedeniyle arada bi olusan bas agrilarim da azaldi.. Bunlar simdilik güzel tesbitler.. Negativ bir deneyim almadim bu bir haftada sadece wc sik gitmekten baska ama oda onca suya normal :))) onuda pozitiv görüyorum böbreklerim cok iyi calisiyor ve gereksiz maddeleri atmakta yararli oluyor diyerekten rahatsiz olmuyorum :)))) |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Ayy sevgili günlügüm, ne oldu biliyormusun, bugün is yerinde aklima birden ihlamur cayi geldiydi.. Hani söyle taze taze, yapraklari yikamak ve sonra kaynatip bol limonlu ve balla icmek.. Annecigim her sene getirirdi taze taze kurutulmus "bio" :)) bu sene ondan almayi akil etmemisim.. Kalktim kendine hazir caylardan yaptim ve evrene bugün muhakkak ihlamur cayi icmem gerek hemde taze taze, söyle limonlu ve balli dedim.. sonra isime koyuldum, müsteriydi, kagitti derken tamami ile onu salip gönderdim evrene.. Az evvel zilime bastilar, kapiyi actim bi baktim yeni tasinan komsular, nasilsiniz, ne yapiyorsunuz, kusura bakmayin tasinmayla birlikte sesler biraz fazla olabilir kusurumuza bakmayin diye haber etmek icin rahatsiz ettik dediler.. Yardim lazimsa söyleyin edeyim dedimsede yok mok dedikten sonra, cook güzel kokuyor, bu ihlamur, tazemi yoksa poset caymi diye sordum ki, arkadan yasli teyze, tuhaf bi siveyle kizim dur bi bardak sana doldurayim da ic bol limonlu ve balli demez mi.. Hayir diyemedim.. Buna benzer su son zamanlarda cook yasiyorum.. hep burada paylasacagim diyorum aklimdan gitti.. bunu hemen yazayimda.. Sanirim ben sirri ögrendim.. cani gönülden istiyeceksin, evrene salacaksin o anda kisa bi hava alacaksin ve unutacaksin sana verildiginde muhakkak hatirlaniliyor zaten... yaaa bu cook lezzetliymisssss.. hafta sonu annemlere gidecegim, onlardan taze tarhana alirimda komsuya veririm, icimden geldi, bellimi olur belkide onlar cani-gönülden istemislerdir benim icime dogmustur :)))) |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Çok güzel bir tecrübe, tüm kalbinden geçen güzelliklerin bu kadar hızlı hayatına gelmesini seçiyorum sevgili acemişirine:) |
sevgili handesav bu güzel dilegin icin sana cook tesekkür ederim bu dilegine binler katilsin ve senin icinde gecerli olsun hatta bu güzel cümleni hepimiz icin gecerli kilalim "tüm kalbimizden geçen güzellikleri bu kadar hızlı hayatımiza gelmesini seçiyoruz" IYIKI VARSIN; IYIKI VARIZ; tesekkürler sevgili handesav.. girlhaha |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Ben buna pozitif olmanın bonusu derim işte. Harikasın diyecek bir şey yok keyfini çıkar temiz kalpli, iyi yürekli arkadaşım. İyi ki varsın. :)) |
sevgili sweetim güzel bakan güzel görür.. IYIKI VARSIN; IYIKI VARIZ canim arkadasim.. Yüce Yaradan seni hep korusun.. Evren seni tüm pozitifligi ile kucaklasin.. Melek ordusu daima sana yardima hazir bulunsun.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, bugün nasilsin bakalim??? ben gayet iyiyim, bi yaramazlik ta yok, bugün aksama kadar bosum ve elimden geldikce su tüketimi kontrol etmeye calisiyorum, biliyorsun günde en az 4-5 litre icme karari aldik ben daha halen 2-2.5 litrelerde kaldim :)) arkadasim ise daha iyi, calismadigi icin kendini adapte etmesi daha kolay o 3 litreye kadar cikmis.. bendeki faydalarin daha da fazlasini yasiyor.. Is yerinde olan olumsuz kavgadan dolayi patronla takistik kendisini benden cumaya kadar bu konuda özür dilemedikce cuma günü kendi elimle gelip istifami verecegim ve isten ayrilacagimi söyledim.. Bana ihtiyaci var biliyorum, cünkü isimi cok iyi bir sekilde yapiyorum ama benden sirf bana ihtiyaci oldugu icin degil konusmus oldugu sacmaliktan dolayi özür dilemesini bekliyorum.. Kaldiki yapmadigi zamanda sorun degil cuma sabah istifam hazir bir sekilde kendisine verecegim ve isten ayrilacagim.. Ben rahatim, icim rahat.. Cünkü bir kapi kapandigi zaman mutlaka diger bir kapi acilacaktir.. Sükür zaten iki is yerim sabit var :D o yüzden de korkum yok.. Kendime olan güvenimi seviyorum.. Kendimle olan barisikligimi seviyorum.. Iyiki hep ilerletmisim kendimi, iyiki hep basari icin girismisim herseye.. Iste bu yüzden cok rahat ve cok sakinim :))) Öyle olmasaydi da kimsenin kötü konusmaya ve gereksiz konusmaya hakki yoktur, kaldiki bu bir patron dahi olsa.. herkes haddini ve yerini bilmelii.. Herseyde var bi hayr :))) Görelim Mevlam ne eyler Ne eylerse güzel eyler |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- ben sırf gece 3 litre su içiyorum gündüze de 2 litre içiyorum.. çay ve kahveler hariç... bence sürekli su içmek gerek,, bu arada acemi şirine.. sen hep mutlu ol.. mutlu ol ki sitemiz de güzel olsun..... biz de mutlu olalım başarı yolundaki mücadelende hep seninleyiz.... you can do it, angel... angelika |
tesekkür ederim hocam, hepimiz daimi mutlu olalim, huzurlu olalim.. hep beraber mutlu olmak daha da güc verir birbirimize, daha da motive eder bizleri ve daha da güclendirir.. insaallah daimi hayirli ve basarili mücadeleler elde ederiz hocam.. birlikten güc dogar.. angel cook hosuma gitti, yüzümde bir gülümseme olustu var olun, evet I´m a angel and i can do it, thankssssss girlhaha BUT I THINK WE CAN DO IT TOGETHER krzm67 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- japonca metal gibi ilgi çekici kal acemişirine... ses güzeldir.. su güzeldir... sevgi en güzelidir... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, sabahin köründe saat 6 civarlarinda genelde is icin uyanirken bugün sevgili yeni olan türk komsularim bayagi ses cikardilar.. Yataktan kalkar kalkmaz bornozumu giydigim gibi kapiyi actim ve herseyin bir vakti var, sabah sabah hic bu ses olurmu diye sinirlene sinirlene kapiyi actim ki, megerse benim yeni komsu hamileymis :)) Simdi sasmadim degil benim komsuyu ben yasli teyze biliyordum, sanirim oda bu durumda ailenin büyük ferdiydi ziyarete yada yardima geldiydi... Binaya yeni mi yeni, mini mi mini bi bebis gelecek.. Yeni hayat, yeni umutlar, yeni düsünce.. Yaaa cok heyecanlandim... 5 yasinda bir cocuklari daha var, onuda hazirlamislar paldir kültür gitmeye calisiyorlar.. Günaydinlardan sonra beyfendi acele acele konusuyor durumu anladigimi söyledim, hayatta yapmiyacagim bi teklifi yapip kücük cocuk bende kalmasi sorun degilse büyüklerden biri onu almaya gelesiye kadar bende kalsin oralarda ziyan olmasin dedim.... Sanki böyle bisi bekliyorlarmis gibi sevindiler, megerse hanimcagizin suyu patlamis, bir an önce hastaneye yetisecekler... Onlar hastaneye biz benim eve girdik :))))) Cocuk belli yorgun, hemen soydum benim üst geceligimi ona giydirdim elbise gibi oldu ama en azindan kalin bisi, yattik.. Saat 9 gibi sevgili patronum aradi, sen daha neredesin, niye gelmedin, böyle yapmazdin gibi... Hayirdir siz benden özür dilediniz benim haberimmi yok dedim, diliyorsaniz yarim saate ordayim dilemiyorsaniz yarin istifam masanizda.. Telefonu kapadik.. Cocuk tuvalete gitmek istiyormus, onu tamami ile unuttumdu... Korkmadim degil hani koca yataga iserse diye :))) WC isi bitince uyumak istemedigini söyledi, kahvalti hazirladim birlikte yedik... Allah´tan kakao var, tam cocuklar icin bire bir bilmiyorum icmesi yasakdiysada bende icmis oldu bugünlük.. Ne güzel boncuk boncuk mavi gözleri var.. Söyledigimde cok sevindi.. Dedim bu gözler emin ol bir tek sende var.. Sen cok özel bir cocuksun.. Seni tanidigima memnun oldum.. Bundan sonra arkadasiz.. Bana bir sir verdi.. kardesini aslinda istemiyormus.. bu sir´ri saklicakmisim cünkü artik arkadasmisiz.. Yarim saat oldu, baba cocugu almaya geldi.. Bebisde bir oglan cocugu.. Saglikli olsun da erkek olsun kiz olsun fark etmez... Arkadasimla vedalastim, beyfendiye hayirli olsun dedim, kapimi kapadim yatagima uzandim laptopumu aldim ve hayat sen ne garipsin dedim :)))) |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Ahh bu ara günlügüm, sirf bu yüzden arada bi büyüklerle bir oturmak yada en azindan yakin oturmak yada altli üstlü oturmak ne kadar faydali diye düsünmüyorum degil :))))) |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, bes dakika oluyor eve geleli.. Bugün bayagidir görmedigim arkadasim ile bulustum, önce disardaydik.. Hava bayagi soguk oldugu icin evine cagirdi beni.. Severek gittim, kendisi ile önceler cok vakit gecirirdik.. Evlilikdi, isti güctü derken zaman akip gitmis ve biiz bilincsiz bir sekilde ayri kalmisiz.. Kalici ve samimi dostluklarin ne kadar önemli oldugunu bir daha gördüm bugün, her ne olursa olsun, yürekten beklentisiz sevmenin ve birbiri icin dua etmenin büyük bir nimet oldugunu.. Belki günler aylar ve yillar var görüsmeyeli ama her ne olursa olsun yüreklerde var olmak iste bu olsa gerek.. Rabbim iyiki samimi dostlar var.. Hayatima iyiki iyi insanlar giriyor ve iyiki insanlar etki yapiyor.. Bu ara yarin mevlid kandili, daha dogrusu bugün, sabahtan ilk sefer hayatimda gül receli yapacagim.. Her sene annem yapar ve cok sevdigi insanlara gül peygamberi teskil eder.. bende sevdiklerimin kandilini bu sekil kutlamayi sectim ve o gün bugündür yaparim derdi.. Bende yarin yapabildigim kadari ile yapacagim ve ilk önce coook sevdigim aileme sonrada samimi dostlarima yapip dagitacagim :))) Beceremezsek sorun yok gül alir gül veririm.. Rabbim yarattigin gülleri cook seviyorum.. Gül recelini cok seviyorum.. Ailemi cok seviyorum.. Dostlarimi cok seviyorum.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Her zaman dilek ve dualarimdan biridir... Allah´im sevdiklerimizle ve saydiklarimizla ayrilma vakti geldiginde keskelerimiz olmayacagi bir yasam tarzi benimset bizlere.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- harikasınız.. gül reçelini bende çok severim... uzakta olsam bende beklerim... her daim sevgiyle mutlu umutlu ve sağlıklı kalın..ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, bugün istifami verdim , isten ayrildim.. Esyalarimi topladim.. Arkadaslarimla vedalastim.. Patronuma da bu senin kazandigin manaya gelmiyor , bilki bu meslek bransinda seninle cook karsilasacagiz, ama insanlik ölmedi bunu da bil.. Ben kazananlardan oldum ve sen ise kaybedenlerden. Her gece yastiga basini koydugunda ben gelecegim aklina o rahat uyuyor bense icimi kemiriyorum diceksin.. Hayir demesen bile en azindan bir ömür benim icim rahat olacak.. Dilerim hayat bana verdigi özgüveni sana da verir.. Üzüldümmü yaptigim davranistan dolayi degil ama sevdimi insan yardim etmeyi ve artik o kisima yardim edemiyecegini bilince biraz hüzünlenmiyor degi.. Fakat ayni bransta 3. ayin ortasinda baska bir yerden teklif geldi oraya basliyacagim.. Üzülecek bisi yok :))) Bosuna demiyor ve inanmiyorum bir kapiyi kapayan Yüce Yaradan digerini ya hazirda tutuyor yada binlerce kez aciyor... Bu ara kardesime bilet bakiyorum izine gitmek istedigimi söylemistim iki üc hafta önce ama bi türlü gidecegim tarihe uygun bos yer yok dedigimde olur olur bulursun sen demisti.. Evet tekrar bir örnek, evrene izine gitmek istiyorum su tarihlere yakin zamanda ve bu istegimi sana saldim.. ne olursun ne kadar güc varsa birlesin ve bu istegim gerceklessin dedim.. ve tabii yogunluktan yine unutmustum ki, az evvel kardesim aradi beni ve bana 3 haftalik tamda istedigim tarihlerde bilet buldugunu hatta rezerve ettigini ve bugünün önemi icinde hediye ettigini söyledi... Bir daha anladim ki, seversen o sevdiklerin seni öyle yada böyle yalniz birakmiyor.. Muhakkak bi yerlerden seni buluyorlar... bu ins cins cisim hic fark etmiyor.. ILLEDE OLUMLU DÜSÜNCE; ILLEDE SEVGI.. BEN EVRENI SEVIYORUM.. EVREN DE BENI.. BEN AILEMI SEVIYORUM.. AILEMDE BENI.. BEN ISI SEVIYORUM.. ISTE BENI... BEN DOSTLARIMI SEVIYORUM.. DOSTLARIMDA BENI.. BEN SEVMEYI SEVIYORUM SEVGI DE BENI... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Canim sirinem , o kadar mutlu oldum ki bunlari duyduguma anlatamam... Hayat sana tam da istedigin zamanda ve mekanda isteklerini sunuyor ve sen bunu sevgiyle kabul ediyorusun, Ne mutlu sana... Inanc ve istemek iste bu kadar guclu insan hayatinda... Hakkinda herseyin hayirlisi olsun sirinem... Seni seviyorum... |
Herseyin hayirlisi hepimizin hakkinda olsun canim azraistim.. Canim benim, benimle birlikte mutlu olman benide sevindirdi.. Gercektende Yüce Yaradan, Evren ve Sevdiklerim hep tam ihtiyacim oldugu anda, gerektigi anda, olmasi lazim geldigi anda varliklari ile gücleri ile sunuyor en güzel nimetlerini.. Sükürler olsun tabii buna.. Buda benim farkindaligimdan kaynaklaniyor.. Bu farkindalikta az olsun cok olsun hergün muhakkak kendimce gerekli gördügüm tavsiye edilen olumlama ve meditasyon, esmalar ve telkinleri en az bir kere vazgecmeden dinledigime bagliyorum.. Telkinlerden ses orani / duyu oranimin artmasindan ziyade sanirim benim farkindaligim oldugundan ve gerektiginden fazla arttigi icin görebiliyor, gördükce sevinebiliyor, sevindikce sükredebiliyorum.. Canim azraistim bende seni can-i gönülden seviyorum.. Evet insan görmedigi, duymadigi arkadaslarinida sevebilirmis.. Evet Yüce Yaradan ve Evren sahidimdir.. Seni ve burada yazistigim ve samimi buldugum cogu kisiyi sevdim ve seviyorum.. Kendim icin dilediklerimi dua ettiklerimi Yüce Yaradan´dan ve Evrenden sizler icin de diliyor istiyor ve kabul ediyorum.. Hepimizin kandili mübarek olsun... Daim mutlu olalim.. Daim huzurlu olalim.. Daim sevgi bizimle olsun.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, bugün öglen vakti sevgili komsularim zilime bastilar, beyfendi hanimin hastaneden ciktigini ve ne zaman istersem bebegi görebilecegimi söyledi.. Cok heyecanlandim, binamizin en kücük ferdi.. Yaa yeni hayat, yeni yasanti, yeni umutlar, tüm güzelliklere dair ne varsa bu bebiste var olacak.. Ben eger müsait olurlarsa bir kahve icin iki saat sonraya termin yaptim.. Pastayi ben getiriyorum siz sadece kahve hazir edin yeterli dedim.. Ay nasil hazirlandim, evden kendimi nasil disari attim bilemem.. orasi senin carsi burasi benim carsi diyrekten, evimizin yeni ferdine kiyafet aradim.. Sonunda cook güzel sahane bisiler buldum.. ve dönüste pastaneciden pasta da aldi.. Gectim komsuya.. o ne kücük o ne sevimli o ne tatli bi bebis öyle yaaaaa.. kucagima vermek istediler alip alamiyacagimdan emin degildim ne bileyim.. balon gibi, tüy gibi.. cicek gibi.. ne bileyim hafif bisi.. dokunmaya kiyamiyo kaldiki kucagima nasil alayim derken kucagimda buldum.. o yanaklar.. o yüz.. o elleri... yeni bi hayat basliyor yaa.. yeni bi yasam.. yeni ümit ve umutlar... icime huzur doldu.. cok mutlu oldum.. evime geldigimde yatagimin üstüne attim kendimi ve hep düsündüm.. yaa baskasinin bebisi bu kadar tatli oluyorken, kucaga bu kadar tali geliyorken.. birgün kendi bebisimi, kendimi umudumu, kendi yeni hayatimi kucagima aldigimda kim bilir nasil olacak dünya.. Yüce Yaradan binamizin bebisini ve dünyadaki tüm bebisleri korusun.. Onlari iyi bir ferd eylesin.. MUTLUYUM; HUZURLUYUM; RAHATIM VE FERAHIM.. EVREN BENI BEN EVRENI SEVIYORUM.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- sevgili günlügüm, gökyüzünü odamin camindan seyretmek sahane bisi.. Gökyüzü farkli bir renge bürünmüs.. umudu ve sevgiyi kusatmis.. bana sevgi enerjisi yüklüyorlar su an.. Sanirim sevgi bana ulasmak icin yaklastikca yaklasiyor... sevgi doguyor.. gözlerim baska parliyor.. yüregim baska atiyor.. hissediyorum sevgi cook yakinlarimda bana dogru geliyor... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Sevgili günlügüm, bugün bir daha fark ettim ki.. Yasam cok güzel bisi.. Mücadele cok güzel bisi.. ve bu yüzden kararlarimi gözümden gecirdim ve dedim ki; hayat seni seviyorum ve her ne sartla gelirsen gel, ne durumda cikarsan cik, ne yaparsan yap asla olumlu düsünmekten vazgecmiyecegim.. Yüce Yaradani Seviyorum. Evreni Seviyorum. Melekleri seviyorum ve Onlarda beni seviyor.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Izin hazirliklari yavas yavas basladi, basladi derken bir tek valizimi yukari cikardim ve artik dolmayi bekliyor :D isten ayrildigimdan beri sadece oradaki kisilere yardim edemedigim icin üzülüyorum yoksa hic bir pismanlik ve hic bir tedirginlik yok icimde.. Ben dogru olani yaptigima inaniyorum.. Her ne olursa olsun, kim olursa olsun, bedeni ve fikri taciz görmedikce diger insanlara olan saygisini yetirmemesi gerek.. Zaten bunu yapanlarin cogu kendilerine saygilari olmadiklarindan yapiyorlar.. Bi ic hesaplasma ve özgüven eksikligi.. Bu yüzden "Ne oldugun" önemli degildir hic bir vakit kendini nasil hissettigin önemlidir.. Yasasin Özgürlük, Yasasin Inanc, Yasasin Ic huzur, Yasasin Özgüven... Hayatimi seviyorum.. Ailemi seviyorum.. Binamizdaki bebegi seviyorum.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- sevgili günlügüm, hastaneden geldim az evvel.. Annemin fenalastigini duyar duymaz zaten yola ciktim aksam vakti.. Nasil gittim, hangi hizla gittim bilmiyorum.. Annemi kaybetmekten cook korktumdu.. Iki yil yine bu sekil olmustu ve kendisini hastaneye zor yetistirdik.. 2 ay normal tedavi sonra 3 ay yogun bakimda kalmisti.. O kablolar geldi gözümün önüne.. Annemin sararmis yüzü.. O yatakta bagli oldugu aletler.. Doktor hazirlikli olun kötü habere demisti.. Off babam nasil yikilmisti.. bizler nasil mahf olmustuk... Hastaneye gidesiye kadar hep dua ettim, Allah´im alma onu alma onu alma onu.. Can ver.. Canimdan al ama ona can ver.. Vardigimda kontrollere baslamislar bile.. Kardeslerim basinda.. Babam cok üzülmüs, cok korkmus kaybedecegim diye.. ona sakinlestirici vermisler hastanede, sakince oturuyordu.. canim babacigim, tatli babacigim, biricik babacigim. Kontroller bittikten sonra.. kendine geldi.. hava alma cihazi azina verdiler.. sakinlestirici.. hemen özel odaya aldirdik bakimi özel yapilacak cünkü kalmamiza izin yok, yogun bakimina almadilar buda iyi bisi.. yarina kadar bi gözetimde olacak diye.. yüregim yarali bir kus gibi.. babamlara geldim.. babamin yanina uzandim.. dedim korkma babacigim, bu günlerde gececek.. zaten sakinlestirinin etkisinden garibim kendinde degildi.. uyudu.. simdi odaya cekildim... bekliyorum.. Hersey iyi olacak.. iyi olacak.. iyi olacak.. Allah´im iyi olsun ne olur, safii isminle dua ediyorum sana.. Evren annemin sagligini saldim sana tüm saglik enerjilerini topla ve ona yükle.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- uyku gözümden firar.. duygularim karisik.. umut ve ümitlerim titrek.. Safii olan Allah´im ne olur annemi bize bagisla.. yorgunum be günlük yorgunum.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Hastane köseleri.. Yine kablolar.. Yine gidip gelmeler.. Ve yine ümitle korku arasinda bir yasam.. Melek annem.. Can annem.. Canan annem.. Gitme vakti degildir.. Pes etme vakti degildir.. Simdi mücadele zamani.. Ne olur iki sene öncede basarmisdin.. Simdide basarmanin zamani.. Kendin ve yasiyacaklarin icin basarmalisin.. Bizim icin basarmalisin.. Torunlarin icin basarmalisin.. Seni kaybetmeye dayanamam.. Safii olan Allah´im onu kaybetmeye dayanamam.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Dualarınız da kişiliğiniz kadar açık ve samimi ise herşey yoluna girecek ve öyle kalacaktır sayın acemişirine..Sabır ve umut diliyorum... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- O güzelim pembe yanaklarina ne olmus anne.. Gül yüzün solmaya yüz tutmus bir gün icinde.. Sen böyle ögretmedin ama bize.. Hani güclü olmak vardi.. Hani pes etmemek.. Solunum cihazindaki sen olamazsin anne.. Dualarimiza karsilik ver.. Dileklerimize karsilik ver.. Enerjimize karsilik ver anne.. Safii isminle daimi yalvariyorum sana Allah´im alma onu bizden.. Alma bizden.. Alma bizden.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Var oluslarina kizariz olmayislarina kizariz su hastane kurallarinin.. Su an dogru düsünecek durumda degilim ama ne olsaydi biraksalar bizi yada beni.. Baksam doya doya yüzüne.. Tutsam elini.. Konussam hep kendisiyle.. Basimi yaslasam kolunun yanina.. Annem benim.. Canim annem.. Melek annem.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- gözlerim direniyor uyumamak icin.. sanki uyursam kaciracagim bisiler varmis gibi.. azim hep dualarda kipirdiyor.. ümit ve korkuyu bi arada yasamak kadar zor bisi yok.. gece hic bana bu kadar uzun gelmedin su iki gündür.. hic bu kadar soguk ve hic bu kadar yorucu gelmedin.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Bebegim benim, Hersey simdi, su anda yoluna girmeye basliyor bak... Guzel haberlerini bekliyorum sirinem... |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- annem, annecigim, anam, her nasil hitab edilirse edilsin dünyada var olan en güclü en güzel en sahane bi kelime.. Varligi güce güc katiyor, insani rahatlatiyor ve ferahlatiyor.. Yeter artik anne.. Bikmadin mi kablolardan.. Bikmadin mi hastanenin o kokusundan.. Bikmadin mi yatmaktan??? Hani sen birgün gezinmezsem, birgün aktiv olmazsam, birgün bi harekette bulunmazsam olmaz derdin.. Bak kac gün oldu yatiyorsun anne.... Gözünü ac, elini kipirdat, yeter bu kadar dinlendigin annecigim.. Ne zaman mücadeleni yapmaya basliyacaksin.. Ne zaman yeter bu böyle olmiyacak, artik iyilesme sürecini sececeksin.. Hani insan direnmeden yasayamaz derdin?? Hani insan inanmadan yasiyamaz derdin?? Hani insan mücadelesiz yasayamaz derdin??? Mücadeleni özledik annecigim.. Direnisini özledik.. Seni özledik.. Sesini özledik coook özledim anne.. Gülüsünü özledik coook özledim anne.. Sende bizi özle annem.. Safii olan Allah´im isminle sifaa ver.. Hastanelerde derman bekleyenlere derman ver.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- annemi dün odaya aldilar.. sükür hersey yolunda.. haftalarin verdigi tedirginlik ve hüzün üstümden kalkmadi daha.. bi korku var atlatamadigim dünden beri.. rahatim ama.. mutluyum.. ve cook sevincli.. var olan, dua eden, destek olan herkes icin binlerce kez tesekkürler.. Yanimda olan herkes icin Rabbimde daim yanlarinda olsun ve evren onlarinda zor durumlarinda iclerini aydinlatsin.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- ikinci günü odaya cikisinin dün bir bugün iki.. bir iki hafta daha böyle kalabilirse hepimiz cok daha rahat edecegiz... bu tedirginlikte bitecek.. hersey iyi oluyor ve iyi olacakta.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- iyi gecen günleri kabullenmek hep mi böyle zor olur.. bi tedirginlik ya bir daha olursa düsüncesi.. belkide karanlikti günler ve alismak zor geliyor isiga... kaybolacak korkusu insani rahat birakmaz.. ama umut yokmu ileriye dönük durmayi saglayan.. hersey cook iyi olacak ve güzel günleri tekrar tekrar bolca yasiyacagiz.. |
Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- günün sakin ve ilik havasi icimdeki kara bulutlari biraz daha eritti... gün gectikce, annem dahada iyiye gittikce hayatta bizim icin olmasi gereken yerini aliyor... insan herseye alisiyor derler yaaa.. aslinda bizde mevsimlikiz.. bi kis bi yaz gecip gidiyor icimizdeki olusumlar.. bugün calismadim.. hep annemin yanindaydim... ama vakit dolunca cikiyorsun iste... yürüdüm ilik havada... aklima forest gump geldi.. bi yürümeye basladi yillardir yürüdü.. bende arkadas telefon acmasa geliyorum diye.. herhalde epey bi yol alirdim :))) Inancli olmak ne kadar güzel bisi.. Inanmak kendine.. Inanmak gelecege.. Inanmak sevgiye.. Inanmak sagliga.. Inanmak iyi olan herseye... hersey cook iyi oluyor ve daha da iyi olacak... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 PM. |