Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619693-rimanin-pozitif-egilim-gunlugu.html)

MarEspEraNZa 06-10-2011 05:32 PM

Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

Kendini mecbur hissediyorsan bazen, bu öğrenme konusunda bir engel olabilir.
tabi bu benim düşüncem :)

daha ççooookkkk şeyler öğreniceğizzzzzzzz.....

RimA Vita Perfetto 07-10-2011 12:12 AM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808423)
Kendini mecbur hissediyorsan bazen, bu öğrenme konusunda bir engel olabilir.
tabi bu benim düşüncem :)

daha ççooookkkk şeyler öğreniceğizzzzzzzz.....

kendimi mecbur hissetmiyorum sevgili ikieşitbir. ama tabi ki öğrenmeliyiz, daha çok şey var..

RimA Vita Perfetto 07-10-2011 12:42 AM

bir süre olmayı düşünmüyorum.. kendimi daha çok dinlemek ve daha çok anlamak istiyorum.. belki bir hafta belki bir ay olmayacağım.
ama her gelişimimi biriktiriyorum hepsini döndüğümde yazacağım..
kendimi çok seviyorum..
buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum..
beni sürekli arayıp da sevdiği kız hakkında sürekli sorular sorup beni birazcık bıktıran abimi çok seviyorum..
üst kat boştu iki genç kız tutmuş onları görmedim bile ama çok seviyorum..(biliyorum alakasız oldu ama seviyorum işte)
her ne kadar negatif bir ailem olsa da onlara da bazen hak vererek onları sevmeye devam ediyorum..
beni sürekli kıskançlıkla suçlayıp ( sevgilisini, güzelliğini(!), arkadaşlarını ve hayatını kıskanmamla suçluyor) fazla sevmeyen kızkardeşimi de çok seviyorum.. ben kendimin ne olduğunu biliyorum ve ona negatif ve suçlayıcı bir insan olduğu için kızmıyorum. onu affediyorum..
beni seven-sevmeyen herkesi çok seviyorum..
gelişmeyi ve mutlu olmayı seviyorum...
vee herkese yokluğumda bereketli ve mutluluk dolu günler diliyorum.. ALLAH'a emanet olun.. ve ben de tabi ki :)) en iyi emanetçi O sonuçta..

serper 07-10-2011 12:50 PM

Onlar bizim tekamüle ulaşmamız için aracılar. Sevelim, sevilelim.

sweeet 07-10-2011 07:48 PM

Bizi o güzel enerjinden, cıvıldayan neşenden fazla uzun süre ayrı kılma olur mu şekercim. Seni özleyelim bakalım biraz...

Belki de gitmenin en güzel tarafı daha sonra ait olduğun yere dönebilmektir.

Şimdi içine dön ve sonra da bizim aramıza dön.

Heeep mutlu ve neşeli kal arkadaşım seni çok seviyorum...

RimA Vita Perfetto 13-10-2011 10:37 AM

akışına bırakmayı seçiyorum her şeyi.. 9 gün sonra burdayım inşallahh..

MarEspEraNZa 13-10-2011 09:41 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808720)
akışına bırakmayı seçiyorum her şeyi.. 9 gün sonra burdayım inşallahh..

RimA Vita Perfetto 13-10-2011 10:51 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808768)

happy6happy6

ayy benim biricik sevgi'lim bana kendisi gibi nar taneleri de yollarmışşşy789

juger 13-10-2011 11:13 PM

hayırdır nereye gidiyon bacı

RimA Vita Perfetto 19-10-2011 03:11 PM

veee foruma dönüşşş :))

sweeet 19-10-2011 03:27 PM

http://img1.loadtr.com/b-402799-ho%C5%9Fgeldin.gif

RimA Vita Perfetto 19-10-2011 07:29 PM

hoşbuldum bitanemmmmmmmmmm

RimA Vita Perfetto 19-10-2011 10:48 PM

düşünüyorum da çok enteresan şeyler yaşadım..
aslında her şey geçen seneye dayanıyor.. psikolog olucam diye tutturmuştum.. aöf'den sosyolojiye kaydoldum ikinci üni olarak..
ama kayıtta öyle sorunlar yaşadım ki... önce ben öss yerleştirmesi olarak kaydolacaktım ikinci üni olarak kaydettiler .. tabi ki daha çok harç ödemek zorunda kaldım ve ilk etapta o kadar ödemeyi yapamadım.. zar zor kaydın son günü buldum parayı.. ama aklım hala ikinci üni olarak kayıt olmaktaydı ona ağlıyordum.. neyse ki hikmetini bir hafta içinde anladım ve iyi ki sistemde yanlışlık olmuş dedim:))
sağlık sorunlarımdan dolayı sınavlara gidemedim.. öncelikle zor bir zatürre geçirdim. tam sınaw haftasına denk geldi.. hatta neredeyse vereme kadar ilerliyordu hastalığım bir türlü teşhis koyamadılar..(ee yani bi de özel hastane olcak)
sonra sınawlar kaldı.. geldik finale.. yine hastalık :S
dedim ki bütler var.. nerdeeee... bir ay önce bütler vardı bilin bakalım ne oldu?? sınaw yeri 2 saat uzaklıkta.. otobüsle okula giderken önümüze 2 tane tır çıktı.. ama öyle böyle değil upuzuuuunn tırlar. geçmelerini bekledik.. 10 dakıka rahat ordan gitti. 3 kere de ışığa takıldık.. al işte sınawa almadılar bizi :)
tabi ben ağlıorum gitti sınaw sınıfta kaldım diee.. en sevmediğim şey sınıfta kalmak.. çünkü normalde başarılı bir öğrenciyim.. bir dakıka ağlamışımdır.. annem telefonda tabii. kaldın yani diyor evet kaldım anne dedim.. kalktım okulun bahçesindenn haydi iki saati yine yol git eve dön.. ümidim var hala ama .. sınawları geçicem diyorum :D nasıl geçeceksem 6 tane ders yani :)
dedim ki laa Denizzz sen geçersin.. bozarsın optik okuyucuyu olumlamalarla çekim yasasıyla vesaire.. optik okuyucu yanlış okur sınawını geçersin.. hatta hangi sınawdan kaç alacağıımı bile belirledim :))
o derece yani.. hani gerçekçi olmak gerekıo yhaa çekim yasasını kullanırken ... o hesap..
ben elimden geleni yapıyorum tabi. hayaller, olumlamalar, reiki, çekim yasası, neler neler....
hayır hayır gülmeyin, dalga falan da geçmeyin .. hani olur yaa çok öenmli bir işiniz vardır bir kamu dairesine gidersiniz.. ama aklınızda binbir düşünce .. hani mutalaka o işi halletmelisiniz yhaa.. bi bakarsınız kiii sistem gitti.. hem de tam size sıra gelmişken. bekle babam beklee.. olmuştur hepinize.. o sistemin gitmesini sağlayan negatif düşünceleriniz değil mi?? korkularınız...
ee neymişş yani o elektronik aletler bileee dize geliomuşş... anlatabilmişimdir umarım. ben de dedim neden optik okuyucu benim kağıdımı yanlış okumasın ki:)
tabi forumdan destek aldığım insanlar var. en başta sevgili lanterna viridis.. kendisine (okuyorsa eğer) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. vee canım arkadaşım zahiri .. iyi ki varsınız..
wesselam gelelim sonuçlar açıklandııı.. dünya benim başıma yıkıldı tabi... sınıfta kalmışım :))
bu kız neden gülüo diosunuz biliorum .. foruma yazı bile yazmıştım kötüyüm diye.. teşekkür ediyorum yanımda olan sevgili dostlarıma.. şunu da belirteyim bu bölümü okumak benim en büyük hayalim.. canımı alsınlar ama bu hayali benden almasınlar.. ve bu konuda çok ciddiyim..
ben bayağı bi bozuğum bir yandan kara kara düşünüyorum kararlıyım okulu bırakcam.. çünkü sınıf tekrarına kaldıysam o okul benim için bitmiştir..
sonraa gelelim en önemli kısımaa :))
bir gün oturdum yine netin başına.. sanırım sınaw sonuçlarından 3-4 gün sonraydı.. ayhh o da neee.. aöf sistemi değişmişşşşş... üssten ders alıp okulu bitirebiliomuşsun .. yani bennn okulumu yine aynı yılda bitircemmm :) ağlıorum klavye başındayım ellerim yazamıo :))
o nasıl bir ağlamak.. kendime geldim sonra.. sevgilim (tanıyorsunuz zaten) sağolsun atlatmama yardımcı oldu bayağı.... kendime geldiğimde dalga bile geçtim :) aşkım bak diyorum optik okuyucuyu bozamadım ama tüm aöf sistemini bozdum :D:D
cidden de ilginçç. tüm sistem kredili siteme geçmemiş tabii ki. bazı bölümler geçmiş vee tabi ki benim bölümüm de geçmiş:)
şimdi ikinci sınıfın tüm derslerini alıyorum :) işte durum böyleee... şimdi de başka bir sorunum var. harcı yatıramıorum. ama sorunlar sorun değil ben onu da aşarım..
depresyonda olan bir kardeşim var. çok agresif.. bana yapmadığı işkence yok evde.. geceleri telkin dinletiorum gizliden.. muhteşem bişi oldu.. o agresif insan gittti yerine bir melek geldi :)
artık ev daha huzurlu.. (çok çok şükürr)
öyle işte... hem kardeşim çok mutlu :) maşallahh :))
herkese ve her şeye teşekkürler...

sweeet 20-10-2011 12:56 AM

Canım benim ya biz göremesek de bazen her işte bir hayır vardır. Senin niyetlerin de her zaman en hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah. Bakalım hayat daha bize ne oyunlar çıkaracak.

Dileği gerçekleşince herkes şükreder önemli olan dilediği gerçekleşmeyince de şükretmeyi bilmek değil midir?(Biliyorum zor ama imkansız da değil.)

Ooo huysuz kardeşler klübünden gizli telkinciler klübüne de transfer etmişsin kardeşi. Evde daha huzur dolu olacağın günler yakındır. İçindeki huzur dışarı çevrene yansır.

Kucak dolusu sevgilerimle huzur ve mutluluk dolu günler...

RimA Vita Perfetto 20-10-2011 12:16 PM

teşekkür ederim sweetim:)

atladığım bişi var. ben üzüntüden ağlarken bile ''ümit''liyim hep.. sadece üzüntümün boşalması için ağlayıp o zehri içimden atarım..
hiç yeise düşmedim..
kardeşim de evde beni savunuyormuş :)
benim için bi şeyler yapıomuş.. öyle işte. teferruata girsem o muhteşem değişikliği siz de görürdünüz ama özel hayat neticede:)
telkinlerin etkisiyle aşırı sinirliyim. daha önce de konunun birinde yazmıştım.. aşırı iyimseriim hep benden gitti bu zamana kadar. hep başkaları iyi olsun diye hiç ses çıkarmadım. kendimden ödün verdim. kızdığım onca insan oldu tepki vermedim. şimdi o zamanında veremediğim tepkilerin acısı çıkıyor.. tabi olan en başta sevgilim olmak üzere yakın çevreme oluyor. forumdan da bu yüzden uzaklaştım.. poziitif rima olarak dönmek istedim.. kendimi çok seviyorum.. forumdaki arkadaşlarımı da çok seviyorum :) zaten başka arkadaşım yok.. ama inanın ki forumdaki bu arkadaşlıklar fazlasıyla yetiyor. olgun, spiritüel, kendini seven, akıllı ve şirin insanlarla birlikte olmak bana çok huzur veriyor..
sevgim sizinle.. ve ben ben olduğum için çok muyluyum:)

RimA Vita Perfetto 21-10-2011 02:20 PM

Gelişim de gidişim gibi olsun istedim.. HOŞÇAKALIN.. ben forumdan gidiyorum.. hepinizi çok seviyorum.. ve öğrenmem gereken çok şey var. konuk olarak bazen gelir yazıları okur çıkarım..
böyle olmalıymış belki.. kafamda binbir soru... cevap aramaya gidiyorum... silebilirsem üyeliğimi de sileceğim..

RimA Vita Perfetto 24-10-2011 10:07 AM

biliyorum çocuk oyuncağı gibi oldu gidişlerim gelişlerim :))
ama kötü bir huyum var benim .. biri bana gitme diyorsa gidemiyorum...
ve onu diyen çıktı.. artık gitmek yok.. sevgilim de ben yokum diye girmiyordu foruma.. o güzel insanı da çalmıştım forumdan .. döneceksek beraber dönelim ben tek dönmem dedi.. canımın içiii... o pozitif ve yüreği güzel insanı buradakilerden çalmaya hakkım olmadığı için ve buradaki bir arkadaşımın da birazcık sert de olsa uslubü, gitme demesinin ardından burada olmaya karar verdim.. bu arada geleceğin psikoloğu yazıyor bu yazıları :)) çokkk mutluyumm. teşekkürler arkadaşım juger.. teşekkürler aşkım...happy6

serper 24-10-2011 11:04 AM

Rimacım iyiki burdasın gidiş yazını okuyunca içime bir hüzün çöktü ki anlatamam sanki 40 yıllık can yoldaşım gitmiş gibi oldum, bende senin sayende forma geri dönmüştüm.
İyi ki varsın, İyi ki varsınız......

juger 24-10-2011 11:10 AM

hoşgeldin kız blissy

RimA Vita Perfetto 25-10-2011 09:40 AM

ay ben ne şanslı bir insanım serper abla.. sizi çok seviyorum.. sizin gibi dostlarım olduğu için mutluyum .. 40 yıllık değil belki ama binlerce yıl öncesinden dostluğumuz var bence bu daha güzel :))

sweeet 25-10-2011 10:12 PM

Gitmeyin o zaman ya aile içinde küslük olmaz. Herkesi olduğu gibi seviyor ve kabul ediyorum.

Seni de çok seviyorum cadı biliyorsun.

Bir daha gitme(yin)...

RimA Vita Perfetto 26-10-2011 09:46 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809390)
Gitmeyin o zaman ya aile içinde küslük olmaz. Herkesi olduğu gibi seviyor ve kabul ediyorum.

Seni de çok seviyorum cadı biliyorsun.

Bir daha gitme(yin)...

olur birtanem gitmeyiz :))
hangisini kastetttin onu anlayamadım. benim ailemi mi kastettin buradaki forum ailemizi mi :)
yoksa bilmeden bir aile mi kurdum aşkımla y789
ben de herkesi olduğu gibi kabul ediyorum daaa onlar beni olduğum gibi kabul edemiyor :))
fark yapmaz ben mutluyum.. sen de sevildiğini biliosun haniiiii tek cadı da ben değilim üstelik :))happy6

blue jaloon 26-10-2011 11:11 AM

Tekrar hoşgeldin:))

RimA Vita Perfetto 26-10-2011 11:53 AM

çokkk teşekkür ederimm sevgili blue abimm :))

blue jaloon 26-10-2011 11:55 AM

Rica ederim;)

sweeet 26-10-2011 06:20 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809410)

olur birtanem gitmeyiz :))
hangisini kastetttin onu anlayamadım. benim ailemi mi kastettin buradaki forum ailemizi mi :)
yoksa bilmeden bir aile mi kurdum aşkımla y789
ben de herkesi olduğu gibi kabul ediyorum daaa onlar beni olduğum gibi kabul edemiyor :))
fark yapmaz ben mutluyum.. sen de sevildiğini biliosun haniiiii tek cadı da ben değilim üstelik :))happy6

Forumdaki aile sıcaklığı veren ortamı kastetmiştim canım... :))
blissy

RimA Vita Perfetto 31-10-2011 10:05 AM

BU YAZDIKLARIMA YORUM İSTEMİYORUM... ANLAYIŞINIZI BEKLİYORUM..

Bitti ilişkimiz.. oysa ne çok sevdim ben onu.. telkinlerin verdiği asabi hallerim hiç geçmedi.. en sonunda 10 gün ara verdim telkinlere ve bu on gün boyunca hiç trip yapmadım ona.. ve 2 gün önce yine dinlemeye başladım ve dün ayrıldık.. çünkü yine başladı anlamsız sorgulamalarım ve asabiyet halim.
çok şey öğretti bana.. belki ilk defa bu kadar değer verdi biri bana.. ama olmadı .. yapamadım. mükemmel biriydi ama tek bir sorun vardı.. maço tavırları yoktu, O çok fazla beyfendi ve kibardı.. ben hep itilmeye kakılmaya alışmıştım.. erkek arkadaşlarım yasaklar koyardı bana.. emirler, kızmalar, bağırıp çağırmalar vs. vs. ve ben onu sevdiğim adamda göremedim. ilişki erkeğin elinde olmalıydı ama O, o kadar ince ruhlu ki beni incitmekten korktuğu için hiç kızmadı bana.. ve ben hiç anlamadım onu.. gecenin ikisinde uyanıp da sabaha kadar ağladım bugün. ve şu anda da gözlerim dolu...
ne vardı sanki bana kısıtlamalar getirseydi arada sırada kızıp bağırsaydı... hayır aslında istediklerim bunlar değildi.. istediğim tek şey sahiplenme duygusuydu. beni sahiplenmesini istedim.. onun olduğumu hissetmek istedim. ve aslında bizler eşya değiliz kimseye ait olamayız. ben bunu bile bile üzdüm onu.. biliyorum, geçmişten kalan bir duygu bu.. yani bir tür çekirdek inanç.. ve ben sanırım ne kadar çok sahiplenme o kadar çok sevgi diye kodladım bunu zamanında.. değişmeli bir şeyler biliyorum..
birlikte aşarız her şeyi demiştim.. aşamadık... kızgınım da ona üstelik böyle olamadığı için.. ve aslında kızdığım başka noktalar da var.
bu ilişkiden öğrendiğim en önemli şey, sevgilimin ailesinden hiç kimseyle görüşmemem gerektiği oldu.. neyime gerekti ki tanışmak.. tanıştım da ne oldu.. bitişimiz hızlandı.. içim acıyor.
yusuf diye bir arkadaşım vardı forumdan... en güzel sözleri ve öğütleri bıraktı da ayrıldı forumdan..
yusuf kartalların hikeyesini anlatmıştı bana.. bilir misin onlar gagalarını ve pençelerini taşlara vurup parçalarlar. ve 4-5 yıl beklerler gagalarının ve pençelerinin çıkmasını demişti.. o acıya yıllarca katlanırlar sırf daha keskin bir gagası ve daha büyük pençeleri olsun diye..
önce acı çeker ve daha güçlü olarak yoluna devam edersin demişti bana. şimdi benim canım çok yanıyor..
biliyorum çekilmeli bazı acılar. pozitifliğimizin bile altında nedenlerimiz var. ve ben en azından belli bir süreç geçirerek bir şeyler öğrendim ondan..
arkadaş kalacağız.. ama önce kendimi toparlayıp ona olan öfkemi dindirmeliyim.. ona olan özlemimi de çekip sonrasında bir yol bulmalıyım kendime.. öncesinde yaşanacak bir acı, süzgeçten geçirilecek bir aşk öyküm var... her yolun bir sonu var.. yine de fırsatını bulduğumda ve ben arkadaş kalmaya hazır olduğumda teşekkür edeceğim yüreği güzel o insana...
Dilerim ki sevdiğim adamla arkadaş kalabilirim acı çekmeden... O'na aşkım diyememek acı verecek ama ölüm de var bu hayatta.. Van depreminde arkadaşlarımızı kaybettik.. ve ben herkese sıkı sıkı sarılın birbirinize demiştim.. ayrıldığımızı söylediğim arkadaşlarım kızıyor bana.. haklılar.. ölümün olduğunu bile bile üzüyoruz karşımızdakini.. şimdi o kaybettiğim arkadaşlarım hayatta olsaydı belki daha farklı olurdu her şey. ama bir defa geliyoruz dünyaya.. Üzdüğüm kırdığım herkesten özür diliyorum..

RimA Vita Perfetto 01-11-2011 09:50 AM

yeniden sarıldım kendime bugün.. sırf belki benim de aşmam gereken şeyler vardır diye dinlediğim telkinlerle buraya kadar geldim. oysa yoktu hiç bir sorunum.. ve gerçekten de yokmuş. sadece zamanında kızdığım insanlara ses çıkarmayıp içime attığım şeyler çıktı yüzeye.. doğruyu görüp de susmak yakmıştı canımı hep.. doğruyu bilip de yanlış yapan insanları gördükçe kızmıştım onlara ama sesimi çıkaramamıştım. şimdi o söyleyemediğim ve biriktirdiğim öfkemle başa çıkmaya çalışıyorum..
utangaç değilimdir, çok da güzel konuşurum üstelik denk gelen olmuştur burada görüştüklerimden.. istediğim insanı istediğim yönde etkilemeyi başarırım.. asosyal-antisosyal falan da değilim.. tam tersi herkesi severim ve iletişim kurarım.. yalnızca insanları seçer ve sevdiklerimle daha çok iletişim kurarım.. aslında gayet de mutlu bir insanım... yani bu siteye sorunlarım olduğu için falan gelmedim. çok güzel dostluklar edindim ve aslında bu dostlukları edinmek için geldiğimi anladım..
her daim her şerde hayırlar görmeyi seçtim. bedbinliğe yenik düştüğüm zamanlar annem kızardı ne oldu sana sen hayır arar ve bulurdun derdi. sonra toparlanırdım hemen..
onun bunun sözüne takılmadım hiç. kim ne der yaptıklarıma diye düşünmedim.. ''kim ne der''le yaşayan insanlara hep kendi yaşamlarını yaşamaları gerektiğini ve aslolanın kendimiz olduğunu göstermeye çalıştım.. sahi aslolan 'biz'dik değil mi...
iyiyim bugün.. yalnızca düşünceliyim.. aslında böyle olmayabilirdi.. sevdiceğimi üzmeyebilirdim.. onu bu kadar sevmeme ve sıkmama lüzum yoktu.. özür diledim bugün ondan.. numaramı değiştirecektim aslında bugün... çok basit bir işlem internetten 1 dakıkada yapılan bir şey.. ve vermeyecektim numaramı kimseyede.. her 20 günde ya da ayda bir numaramı değiştiren ben foruma geldiğimden beri (2 aydır) değiştirmedim.. ve bu benim için çok güzel bir gelişme. bu defa kaçmayacağım.. her şeyi bırakıp gitmeyeceğim. istediklerim olmuyor diye haklı mıyım yani.. belki istemeyi bilmedim kaçmam mı gerekir.. iki ay önce kaçmamış mıydım zaten..
iki ay önce o kartallar gibi şampiyon olmaya karar vermemiş miydim.. hani yenecektim duygularımı.. hani sahiplenmeyecektim sevdiklerimi.. özgür bırakacaktım hani.. ne yani şimdi yapamadım diye pes mi etmeliyim.. her yenilgi ardından yeni kararlar getirmez mi iyi ya da kötü..
o kararların sorgulamasını yapıyorum işte ben..
Buraya yazmadığım o kadar çok şey var ki.. algıladığım ama ismini koyamadığım ve yaşadığım tuhaf(!) şeyler.. ünlem koyuyorum çünkü herkesin yaşamadığı şeyler.. o yüzden de benim anlam veremediğim şeylerle kendim uğraşmayı seçiyorum..
ve bugünlük son sözlerim......
bir aynam olduğu için çok mutlu olmuştum aslında. ama o ayna benim değil başkasının aynasıymışş... bana acı veren de bu oldu..
olsun.. eğer o ayna zaten benimse ya da kırıklarımda gizlenen bir yansıması olursa o ayna yine benim aynam demektir...

RimA Vita Perfetto 04-11-2011 10:05 PM

bugün eski yazılarımı ve yorumlarımı kurcaladım.. vayy be dedim kendi kendime ne kadar büyümüşüm.!!
ama hala çocuk bir taraflarım.. ve o tarafımın büyümesini hiç istemiyorum.
çok gelişmişim ve aslında gelişmem gereken seviyeye ulaşmam için daha çokk 'büyümem' gerekiyor..
Bazen Rima bazen Deniz olsam da her ikisini de seviyorum ben. tabi Rimayı daha çok seviyorum.çünkü Rima daha pozitif daha güzel bir insan..
ne diyordu dörtlüğün birinde, kedi yana yana büyüyecek.. ben de araştırarak sosyal(!) olarak kendimi geliştirip mutlu olacağım.. 40 bin nüfuslu bir yerde yaşamama rağmen sosyal olduğumu düşünüyorum o ünlem bu yüzden..
seviyorum kendimi veee tüm evreni sevgiyle ve aşkla kucaklıyorum...

RimA Vita Perfetto 11-11-2011 03:48 PM

Forumdan mı uzak kalıyorum kendimden mi çözemedim..
Yeşil renginden nefret eden ben, bitkiler yeşil diye onlardan da acaip nefret ediyordum.. Meditasyonları dinlerken de zorlanıyordum bu yüzden. Hep kuş. böcek, ağaç , güneş diyordu.. Yeşillik süper diyordu bu meditasyonlar, yeşilliği övüyorduşaşkınx.. Kendimi çok kasıyordum bu yüzden doğadan nefret ediyordum çünkü.. Şimdi doğayla barışığım..
Ama yine de çok büyük bi sevgi büyütemedim içimde barıştık ve öyle kaldı..
Yine de buu büyük gelişme benim için. en azından yaşadığım yer çok yeşillik bol ağaçlı bir yer ve ben burayı sırf bu yüzden sevmiyordum.. şimdi daha ılımlıyım.. bir ay önce yeşillik sorunumu aştım çok şükür.
çok düşünceliyim bu sıra.. sevdiklerimle ilgilendiğim için foruma da uğrayamıyorum pek. olsun.. güzel şeyler yapıyorum sevdiklerim için.. :))

RimA Vita Perfetto 11-11-2011 07:18 PM

bu aralar kendimi yalnız hissediyorum.. gireceğimiz bu yeni dalgadan sanırım bu.. her şey daha muhteşem olacak.!!!
teşekkür ederim dostlarım..(onlar kendilerini biliyor ve aslında ben de yalnız olmadığımı biliyorum)

kuzeygüney 11-11-2011 07:37 PM

Denizcim her şey senin hayrına gerçekleşiyor..actionsmile

blue jaloon 12-11-2011 08:22 AM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810724)
bu aralar kendimi yalnız hissediyorum.. gireceğimiz bu yeni dalgadan sanırım bu.. her şey daha muhteşem olacak.!!!
teşekkür ederim dostlarım..(onlar kendilerini biliyor ve aslında ben de yalnız olmadığımı biliyorum)

Pes etmek, kendini bırakmak yok.t678

RimA Vita Perfetto 12-11-2011 10:17 AM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810730)
Denizcim her şey senin hayrına gerçekleşiyor..actionsmile

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810774)
Pes etmek, kendini bırakmak yok.t678

teşekkür ederim... muhteşem şeyler bunlar benim için.. iyi ki varsınız ve iyiki yanımdasınız.. çokk seviyorum sizi..:zpzp:

Janer 12-11-2011 12:05 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810724)

Sen bu değilsin . İkimizde biliyoruz . büyük Olumsuzlukları olumluya çevirebiliyorsun bunu da hemen halledeceğine inanıyorum ..
kendini yalnız hissetme :)

Not : Kötü insan vardır y789 (biz seninle bu yorum üzerine tanıstık :) )

RimA Vita Perfetto 12-11-2011 01:37 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810785)
Sen bu değilsin . İkimizde biliyoruz . büyük Olumsuzlukları olumluya çevirebiliyorsun bunu da hemen halledeceğine inanıyorum ..
kendini yalnız hissetme :)

Not : Kötü insan vardır y789 (biz seninle bu yorum üzerine tanıstık :) )

janerr teşekkür ederimmm.. evet kesinlikle yalnız değilim bunu biliyorum.. y789
her şey elbette pozitif olmalı ..
evet tanıştık ama ilerleyemedik cat56
kötü insan yokturrr sadece içinde negatif duygular besleyen insanlar vardır :)) onu inkar etmiyorum bak y789

Janer 12-11-2011 01:41 PM

:D tamam sen yeterki eskisi gibi ol :D kötü insan yok :D keske herkes senin gibi olsa :D

RimA Vita Perfetto 12-11-2011 01:47 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810793)
:D tamam sen yeterki eskisi gibi ol :D kötü insan yok :D keske herkes senin gibi olsa :D

janerrrrrrr :))
bilmiyorsun ben insanlara ruh olarak bakarım.. insanlara baktığımda sadece ruhlarına odaklanırım :)
ve bu noktada çok şey görürüm.
ben 5 yaşındaki bir çocuğa da 30 yaşındaki bir yetişkine de aynı saygıyla hitap ederim. her ikisinden de özür dileme şeklim aynı her ikisine de saygıyla hitap ederim. çünkü her ikisi de ruh :))
o yüzden herkes iyi. insanlar kötü olamazlar Janer'im :)
dediğim gibi sadece bir takım negatif duygulara ve cahiliyete sahip olabilirler.aynı yönde düşünmek zorunda değiliz amaaa bakış açını azcık bana kaydırıp benim gibi görmeye başlarsan eğer bir gün bu yazdılarımı anlayıp bana hak vereceksin :))
bu arada seni seviyorum :)

Janer 12-11-2011 01:57 PM

negatif duygulara ve cahiliyete

Evet böyle düşünebiliriz :)

Bende seni seviyorum . bu olumlu tavrını ve hayata POZİTİF bakışını seviyorum .. her zaman bu duygularını koruman dileğiyle ;)

RimA Vita Perfetto 12-11-2011 02:00 PM

teşekkür ederimm.. aminn :))
kendine çok çok iyi davran..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 PM.