Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619693-rimanin-pozitif-egilim-gunlugu.html)

RimA Vita Perfetto 25-09-2011 03:47 PM

Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

her şey çok güzel .. telkinlere ve garip garip rüyalara devam ..girlhaha
her gün o filmlerin devamını izlemek için akşam olsa da uyusam diyorum... blissy

RimA Vita Perfetto 27-09-2011 04:01 PM

hayatımdaki güzel bir gelişmeyle buradayım..
beki bisa'nın bilinçaltını temizleme meditasyonunu denemiştim daha önce. ve orada bilinçaltında rahatsızlık veren şeyi göreceksiniz sözünden sonra ilk sevgilimin görüntüleri gelmişti gözümün önüne.. ilk sevgilim ben 19 yaşındayken olmuştu yani 3 yıl önce .. ve 27 gün sürmüştü ve toplamda 4 kez de ayrılmıştık.daha sonraki tüm ilişkilerim de 3-5 günlük olmuştu maalesef..ve ilk sevgilim tarafından 11 kızla aldatılmıştım.. sonraki tüm sevgililerim de aldatmıştı beni ve hepsi çok kısa sürmüştü. bu durumu çözdüm çok şükür. tüm ilişkilerimi ve sorunları ben çekmişim bu olaydan dolayı.. çekirdek inanç meselesi sanırım.. hep aldatılacağım korkusu ile yaşadım ve evet hepsi tarafından da aldatıldım gerçekten..
ve dün...
evet dün akşam yine bu meditasyonu denedim.bu defa ne görüntü gelecekti doğrusu merak ediyordum.. açıkcası bir görüntü geleceğine de hiç inanmıyordum. bitti sanıyordum daha doğrusu. çünkü bir problemim olduğuna ya da geçmişte bir olayın beni etkileyeceğini düşünmüyordum :)
evet gelelim görüntü kısmına.. bilinçaltı evime girdim ve o eve her girişte hep ürktüm.. korkarak girdim. açmak istemedim kapıyı ama bu sefer daha kolay açtım.. ve 2-3 sanıye sonra anne ve babamın görüntüleri geldi..sonra babamın beni 4-5 yaşımdayken döverek odaya kilitlediğini gördüm. eve misafir gelmişti bir adam.. ve beni o adama hava atmak için dövmüştü. babam beni ilk ve son defa o zaman dövmüştü zaten. evet ağlamaya başladım görüntüyü görünce. bunu istemsiz yapıyordum ağlamak istemiyordum ama içimi yakan bir şeyler vardı ve gözyaşlarım sımsıcaktı akarken..
2 dakıka böle devam etti sanırım.. sonra o olayı bilinçaltımdan temizledim medaitasyonun devamında. bekliyorum şimdi. acaba bugunumu etkileyen bu olay bugünümü ne yönde nasıl etkiliyordu.. ortaya çıkacak..
bu tümdengelim yöntemi sanırım.. mesela buradaki arkadaşların yazılarını okuduğumda sorunu tespit edip derine iniyorlar . yani çekirdek inançlarını buluyorlar.. oysa ben önce derine inip sonra bugünümü etkileyen kısmı çıkarıyorum..
yöntem ne olursa olsun neticede hayatım her zamankinden daha kaliteli.
ben hep sorunsuz bir insan olduğuma inandım. bir çok insanın hayatında önemli roller oynayıp onları teşvik ederek güzel yerlere gelmelerine vesile oldum. ama tabi terzi kendi söküğünü dikemezmiş.
aslında söküğüm olduğuna da inamadım hiç bir zaman.
telkinlere devam ediyorum son sürat y789
muhteşemim diyebilirim. 2 yıldır bu sitenin varlığından haberdarım ..hatta 1 yıldır da üyeyim. ama telkinleri kendime gerekli görmemiştim ve bir iki kez dinleyip bırakmıştım.. kendime güvenim yerinde ve suçluluk duyduğum bir konu yok diyordum . ee depresyondaydım ama bunu asla kabul etmiyordumy789y789
1,5 yıllık bir depresyon süreci geçirdim..
her neyse maalesef ki hiç bir telkine ihtiyacım olmadığını düşünmüştüm. şunu da belirteyim bu siteye üye olduğumda depresyonu atlatalı 4-5 ay gibi bir süre olmuştu. ama yine de gerekli görmedim işte benim her şeyim tam dedimgirlhaha
gelelim neticeye mutluyum.. buradaki bir arkadaşımızın dediği gibi MUTLU OLMAM İÇİN HİÇ BİR ŞEYE SAHİP OLMAK ZORUNDA DEĞİLİM.
telkinlerden çok fayda gördüm. sanırım bugün 16 gün oldu dinlemeye başlayalı..
muhteşemim.. hayata 0'dan başladığımı yazmıştım daha önce. evet o arkadaşlarına akıl veren bayan yok artık akıl alıp yola koyulan bir rima var.. hoşgeldin dediniz mi rima'nıza.??k8908

lanterna viridis 27-09-2011 04:26 PM

HOŞGELDİN RİMA

_roxie_ 27-09-2011 04:28 PM

canımm benimmm çok sevindim beki bisanın meditasyonları gerçekten inanılmaz ama ben hatırladığım kadarıyla bilinçaltı meditasyonu yaptığımda (dışardan çok güzel içerisi tozlu karman çorman her tarafta kağıtların uçuştuğu bir evdi) bilinçaltımda yangın çıkarıp kaçmıştım oradan kendimden biraz korkmuştum sağlığımı bozar mıyım diye :D:D ve ben de çocukluğuma dair çok kötü bir anı görüp ağlamaya başlamıştım bende de gidene dur deme sendromu var ve erkeklerin gitmesinden korkma sebebimi keşfetmiştim küçükken babamın evi terk ettiğine çok şahit oldum çünkü ver her seferinde bütün ruhumla korktum...

bunları aşabilmek çoook önemli rimam meditasyon insanın kendini keşfetme süreci kendi içine doğru yolculuğa devammm içimizdeki düğümleri çözdükçe hayatımızın düğümleri çözülecek :):)

sweeet 27-09-2011 04:47 PM

Hergün kendini biraz daha keşfeden, çok güzel adımlar atan Rima'cım hoşgeldin bu yeni haline...

RimA Vita Perfetto 27-09-2011 07:09 PM

[COLOR="hoşbuldum diyorum vee çok teşekkür ediyorum..
yolculuğumuzda birbirimize olan sevgimiz çok önemli.. desteklenmek daha bi önemli... iyi ki varsınız..
bilinçaltımda yangın çıkarmadım henüz ama keşke çıkarsam da her şeyi yaksammsmil56
daha farklı gelişmelerim de mevcut ama gel gör ki yazamıyorum y789
"][/COLOR
]

MarEspEraNZa 27-09-2011 07:17 PM

NeuroFormat

12389

RimA Vita Perfetto 27-09-2011 07:52 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807814)
NeuroFormat

12389

o nasıl bişi :)
nerenin köyüü8977

MarEspEraNZa 27-09-2011 08:04 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807816)
o nasıl bişi :)
nerenin köyüü8977

O bu şehirde bir köy :)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/807600-post239.html

RimA Vita Perfetto 27-09-2011 08:07 PM

bisikletbisikletbisikletbisikletben o köye gitmek istiyorummmm....bisikletbisikletbisikletbisiklet

MarEspEraNZa 27-09-2011 08:23 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807818)
bisikletbisikletbisikletbisikletben o köye gitmek istiyorummmm....bisikletbisikletbisikletbisiklet

Bisiklet yavaş kalır

http://s7.rimg.info/738f4eac505a26a7...eeed329f35.gif ile git

daha -acil istersen http://s9.rimg.info/d1e8e2c71636b67e...3e37981a2f.gif

RimA Vita Perfetto 27-09-2011 08:26 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807820)

yok yok giderken çevremin ve 'içimin' seyrini de yapıp sindirmek istiyorumm12389
bisiklet en uygunu y789

serper 28-09-2011 12:03 PM

Ne güzel anlaşıyorsunuz, bu gruba bayılıyorum :) ikieşitbir kitabın yorumlarını 4 gözle bekliyorum.

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 12:05 PM

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807833)
Ne güzel anlaşıyorsunuz, bu gruba bayılıyorum :) ikieşitbir kitabın yorumlarını 4 gözle bekliyorum.

y789açıkcası ben de bayılıyorum yüksek frekanslı insanlar arasında bulunmak beni çok mutlu ediyorgirlhaha
madem buraya yorum yazdınızzz dua haftasına beklerim sizi 956k

serper 28-09-2011 12:08 PM

dua haftasımı o ne Rima , ne kaçırdım yine yaaaaa :(

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 12:11 PM

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807836)
dua haftasımı o ne Rima , ne kaçırdım yine yaaaaa :(

yok yok kaçırmadın y789
konuyu daha yeni aktif ettim. daha önce bir çalışma yapılmış .. biz de yapalım diyoruz..

serper 28-09-2011 12:17 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807838)
yok yok kaçırmadın y789
konuyu daha yeni aktif ettim. daha önce bir çalışma yapılmış .. biz de yapalım diyoruz..

peki nedir? nasıl ve ne zaman yapılcak? O0

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 12:20 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post807840
bu linkte .. yazıyor zaten uyarsa katılırsın serper ablamm :)

serper 28-09-2011 12:33 PM

tamam ben ve annem de varız.

MarEspEraNZa 28-09-2011 07:37 PM

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807833)

güzel düşünceleriniz için teşekkür ederimblissy

Kitap ise; daha önce araştırıp vazgeçmiştim. Her işte bir hayır vardır
henüz başında sayılırım ama biran önce okumaya başlayın derim.

Rima sende 12389

"beynini sağlığa, mutluluğa başarıya formatla !"sapkal89

RimA Vita Perfetto 28-09-2011 08:09 PM

emrin olur paşam :))

RimA Vita Perfetto 29-09-2011 10:29 PM

bugün hacıların otobüsleri geçti yanımdan ben çarşıya giderken .. ilahi de çalıodu.. ağladım.. o kadar duygulandım ki o hacı adaylarını görünce. kendimi tutamadım....nasıl bi duygu o yaaa..
bu aradaaa telkinler de bu ara uyku yapmaya başladı :)) süper .. temizlenip arınıyorummm..

DiL_RU_BA 29-09-2011 10:53 PM

Rimacım canım benim hoşgeldin iyki doğdun artık yepyeni güzellikler içinde yaşamayı seçen sen burda olduğun ve benimle olduğun için TEŞEKKÜR EDERİM İYİKİ VARSIN KUŞUM.

anlattığın süreçler herşeyi neler geride bıraktığını nettliğiyle anlatıyor bilinç altını yakıp geçme bence yaşadıklarımızın hepsi bize ders değilmi? hem gerçekten yaşadıklarınlarından ders aldığında yaşadıklarına bile teşekkür etmezmisin ben ediyorum beni bu kadar zorlayan herşeye ÇOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Çok zorlanmalar geçirmeseydim bu denli farkındalığı yaşayamaz ve iç huzurumla mutluğu tadamazdım. sende olduğun gibi olduğun şekilde çok güzelsin tatlım bilincinde öyle. İYİKİ VARSIN HOŞGELDİİN TEKRAR :***

RimA Vita Perfetto 29-09-2011 10:56 PM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807952)
Rimacım canım benim hoşgeldin iyki doğdun artık yepyeni güzellikler içinde yaşamayı seçen sen burda olduğun ve benimle olduğun için TEŞEKKÜR EDERİM İYİKİ VARSIN KUŞUM.

anlattığın süreçler herşeyi neler geride bıraktığını nettliğiyle anlatıyor bilinç altını yakıp geçme bence yaşadıklarımızın hepsi bize ders değilmi? hem gerçekten yaşadıklarınlarından ders aldığında yaşadıklarına bile teşekkür etmezmisin ben ediyorum beni bu kadar zorlayan herşeye ÇOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. Çok zorlanmalar geçirmeseydim bu denli farkındalığı yaşayamaz ve iç huzurumla mutluğu tadamazdım. sende olduğun gibi olduğun şekilde çok güzelsin tatlım bilincinde öyle. İYİKİ VARSIN HOŞGELDİİN TEKRAR :***

y789süper şeyler yazmışsın.. haklısın. yaşadığım her şeye sürekli teşekkür ediyorum tabi ki..
sen de iyi ki varsın datlummmmmmmmmmmO0
ayh ben niye çok seviyorum bu grubu yaablissy

serper 30-09-2011 11:54 AM

Rima neler dinliyorsun?

RimA Vita Perfetto 30-09-2011 12:09 PM

suçluluk ve ego dinliyorum şimdilik :)
onun dışında beki bisanın meditasyonlarını ve nilgünün meditasyonlarını dinliyorum..
çok çok iyi geliyor ablacım..

RimA Vita Perfetto 30-09-2011 12:26 PM

bu arada ben suçluluk ve egoyu 19 gündür dinliyorum..
o kadar çok rüya görüyorum ki dizi gibi :)
iyi de olsa kötü de olsa onlardan kopamadım.
o yüzden bırakamıyorum bu telkinleri.. çokk hoşuma gidiyor rüya görmek ve o yüzden sabahtan akşama kadar uyumayı bekliyorum diyebilirim..

serper 30-09-2011 12:59 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807980)
suçluluk ve ego dinliyorum şimdilik :)
onun dışında beki bisanın meditasyonlarını ve nilgünün meditasyonlarını dinliyorum..
çok çok iyi geliyor ablacım..

güzelll devam et.
beki ve nilgünden neler dinliyorsun?

RimA Vita Perfetto 30-09-2011 04:10 PM

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807985)
güzelll devam et.
beki ve nilgünden neler dinliyorsun?

aklıma uyanları dinliyorum daha doğrusu beklentilerime cevap verenleri diyelim. bir de zamanına göre dinlemeye çalışıyorum mesela 27 eylül yeni başlangıç meditasyonu dinleniyordu ben de ona uyuyorum.. y789

RimA Vita Perfetto 30-09-2011 04:23 PM

hani mutluluk bulaşıcıdr ya bunun ispatını gördüm bir kez daha. ne kadar mutluysam çevremdeki insanları o kadar heyecanlı ve mutlu görüyorum.. evden tutun da netteki arkadaşlarıma kadar.. komşular da dahil:)
yaydığım enerjiden memnunum.. annem bile çok değişti .. annem bu arada karaciğer hastası. doktor en fazla 3-4 yıl ömrü olduğunu söylüyor.. moral onun için çok önemli..
ben onun da artık daha az kızıp bağırdığını daha az hayıflandığına şahidim..
bu hastalık çok sinir yapıyor çünkü ona. en küçük şeye bile kızıyor.. gidip ağlıyor.
şimdi çok daha iyi sanki.. en azından on gündür falan bağırdığna pek şahit olmadım.
bunun yanısıra diğer arkadaşlarımdan da çok güzel enerjiler alıyorum.. ve bu halimin çok çok ileriye gideceğine inanıyorum.
her şey insanda bitiyor neticede. mutluluk ne kadar bulaşıcıysa mutsuzluk da o kadar bulaşıcı.. enerjimi yüksek tutuyorum..
dün bir bayanla görüşmem oldu .. kahve içtik tanımıyorum da kadını. ama ofisten çıkarken beni kapıya kadar uğurladı.. çok ilginç...:)
tekrar görüşelim dedi ve numaramı aldı.. karşımdaki insanları etkiliyorum .. çok şükür..(şükür çok önemli)
önceden de herkes enteresan bulurdu beni şimdi o enteresanlığa mutluluğum da eklendi.. ve en önemlisi umutlarım...
artık insanları mutlu etmeye falan da çalışmıyorum .. sadece 'ben' önemliyim... ve ben mutluysam herkes mutlu.. önceden ben mutlu etmeye çalışır mutsuz olurdum.. ki aslında mutlu etmeye sorunlarını çözmeye çalıştığım insanların çok da mutlu olmadıklarını gördüm.. şimdi her şeyi kendim için yapıyorum..
ama bazen arkadaşlarıma reiki enerjisi gönderiyorum dün akşam 5 kişiye gönderdim mesela :)
o kadar mutlu oluyorum ki.. hatta sadece 2 kişi biliodu reiki göndereceğimi diğerlerinin haberi yoktu :)
insan mutlu oluyor tabi karşı taraf için bi şeyler yapmaya çalıştığında...
mutluyum çok şükür.. binlerce şükür..
hani forumda yazıyor yaa dik yürünür telkinlerin etkisidir diye.. sahiden dışarı çıkmadığım için bilmiyordum ama dün farkettim:) sahiden daha dik yürüyordum.. gerçi kendime olan güvenim sayesinde dik yürüyordum ama bu daha başka bi yürüyüş...
her şey güzel ve diliyorum ki hep böyle gitsin..

MarEspEraNZa 30-09-2011 07:59 PM

daha uzun yazmalısın bence :) zevk alıyorum okurken

Mustafa Çay der ki; Mutsuz Olmak Günahtır

RimA Vita Perfetto 30-09-2011 08:30 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808022)
daha uzun yazmalısın bence :) zevk alıyorum okurken

Mustafa Çay der ki; Mutsuz Olmak Günahtır

smileydanceteşekkür ederim bitanem .. gerçekten de mutsuz olmak günah bence..

RimA Vita Perfetto 02-10-2011 11:27 AM

.. takılsan da düşmeyeceksin. düşsen bile şampiyon olan sen olacaksın.
ve hayatımın şampiyonu benim..

Neptün 02-10-2011 01:13 PM

Merhaba Rima,

İsmini başlıkta görünce okumak istedim. Çünkü çok sevdiğim, değer verdiğim ama yurtdışında olduğu için görüşemediğim bir arkadaşımın adı Rima. Bana onu anımsattın :)

Günlüğünü okudum. Umarım başarılı bir gelişimin içindesin. Her şey senin hayrına ve en güzel şekliyle olsun.

Sevgilerimle...

RimA Vita Perfetto 02-10-2011 03:58 PM

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ..

DiL_RU_BA 02-10-2011 11:40 PM

bütün iyi dilekler senin olsun biliyorumki senile enerji alan çok insan var sen iyi olmalısınki bizde iyi olabileleim rimacım ;)

RimA Vita Perfetto 05-10-2011 10:02 PM

3 gündür kendimi toparlamaya çalışıyordum kii başıma gelebilecek en güzel şey geldi:))
mutluyummm :)) mutluyuzz :))
bundan sonra tamamen pozitif bir Rima var...

MarEspEraNZa 05-10-2011 10:31 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı
nereye gitti pozitif rima :)

işte geldinnnnnnny789

RimA Vita Perfetto 05-10-2011 10:32 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808387)
işte geldinnnnnnny789

y789partysmileypartysmileypartysmileyhep buralardaydım aslındaa :))
ama mutluluk birazcık önüne hüznü almıştı :)
o da geçti meleğim sağolsuny789

RimA Vita Perfetto 06-10-2011 12:18 PM

kendimi aşma yolunda ilerlemeye çalışırken ve özellikle de çok şey öğrenmem gerektiği düşüncesi içerisindeyken nasıl oluyor da bende bir durgunluk hasıl oluyor anlamıyor ve nedenini çözmeye çalışıyorum..
uygulamam gereken çok şey var..
yazmadım buraya bilerek geçen murat aradı 24 dakıka konuşmuşuz :)
ama bitti benim için. yeni devirler başlattım.. çağ atladım zaten :))
çok istediğim bir şey vardı ve olmadığını görünce bayağı bi üzülmüştüm ve murat abimi de birazcık uğraştırmştım.. helallik de isticem tabi ki.. ama aslında boş yere üzüldüğümü anladım çünkü bir mucize oldu.. ama bunu daha sonra yazacağım.. şimdilik bu kadar..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 AM.