Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619693-rimanin-pozitif-egilim-gunlugu.html)

sweeet 12-11-2011 07:09 PM

Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

Neler olmuş burda hay Allah? O yeni dalganın seni etkilemesine izin verme tatlım, yapamıyorsan yalnız değilsin ki bir klavye yazımı kadar uzağındayız buradaki dostların. Ben dertlerimle tek başıma boğuşurken sırf başkalarını da üzmeyeyim diye paylaşmazken kendimi uzakta yapayalnız bulmuştum. En yakın dostum şöyle demişti bana: "Sen anlatmazsan nereden bilebilirim senin içindekileri." Nefes alıp verdiğimiz sürece her sıkıntıyı aşmak için bir çözüm bulabiliriz. Yalnızlık karanlıktır. Bize aydınlık yakışır.

Hep mutlu, huzurlu ve etrafın dostlarla dolu kal.

RimA Vita Perfetto 13-11-2011 07:07 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810863)
Neler olmuş burda hay Allah? O yeni dalganın seni etkilemesine izin verme tatlım, yapamıyorsan yalnız değilsin ki bir klavye yazımı kadar uzağındayız buradaki dostların. Ben dertlerimle tek başıma boğuşurken sırf başkalarını da üzmeyeyim diye paylaşmazken kendimi uzakta yapayalnız bulmuştum. En yakın dostum şöyle demişti bana: "Sen anlatmazsan nereden bilebilirim senin içindekileri." Nefes alıp verdiğimiz sürece her sıkıntıyı aşmak için bir çözüm bulabiliriz. Yalnızlık karanlıktır. Bize aydınlık yakışır.

Hep mutlu, huzurlu ve etrafın dostlarla dolu kal.

canımın içiiii sıkıntılarım yok çok şükür ya da ben varsa da sıkıntı olarak görmüyorum...
teşekkür ederim ama..biliyorum yanımda olduğunuzu s456s456

RimA Vita Perfetto 23-11-2011 11:04 PM

hayat her zamanki seyrinde devam ediyor..tek fark sosyallik artırıcı telkin yüzünden hayatıma çok fazla insan çekmiş olmam.. elbette ki hepsi de neredeyse kendi frekansımda olan çok şirin insanlar.. ama biri var ki tahammül sınırlanırımı aşıyor.. dakika başı mesaj bekliyor benden.. ben sabır taşı değilim kiiicat56
ama herkese mesaj attım bundan sonra bana yalnızca 22:00-23:00 arası mesaj atın diye.. yine tınlayan yok.!!
bundan sonra o saatler dışında mesaj atan olursa direk silicem .. cevap yazmadın die de havalara giren olursa veridğim saatler dışındaki mesajları okumadan siliyorum derim artık..
yani o derece bunaldım yahuu şu sosyallikten.. ders mi çalışayım mesaj mı yetiştireyim evin işlerine mi bakayım..!!
ayy ben dolmuşum azcık..
ama güzel gelişmelerim de var. mesela deneyler yapıyorum insanlar üzerinde. etik mi sorusunu duyar gibiyim . ama sanırım etik.. en azından abartmıyorum..şizofren bir arkadaşım var ve ben onu çok seviyorum.. çok özel biri benim için. ona elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıorum.. bi de depresyonda olan biri var.. ona da elimden geldiğince yardım etmeye çalışıorum.. kendilerini özel hissetmelerini ve sevildiklerini anlatmalarını sağlamak için uğraşıorum.. nitekim sanırım başarıorum..
ikisinin de erkek olması sevgilim açısından biraz problem olduğu için de elimden geleni yapıorum sadece; elimden gelenin en iyisini değil.. olsun.. onlar memnun.. bana sen meleksin diyorlar y789
herkese ne kadar özel olduklarını hissettirmeye çalışırım hep. ve zaten özeller de yani..!!
elbette böyle olmamın da bir sebebi var.. kısaca yazayım ..
İlkokul öğretmeni,öğrencilerine 3 er adet 'seni seviyorum.iyi ki varsın. bunu en çok sevdiğim 3 kişiye veriyorum' yazan kartlar hazırlamalarını istiyor. çocuklar hazırlıyor ve 3 kişiye veriyorlar. çocuğun biri babasına veriyor annesine. vs..
Baba kartı alınca çok seviniyor tabi. ve aklına ilk gelen kişi de kaba saba, sert görünümlü,duygusuz diye tabir ettiği patronu geliyor. tereddüt içinde kalıyor ters tepki alırım diye. fakat sabah olunca patronuna vermeye karar veriyor. patronuna verdiğinde patronunun yüzündeki ifade onu hayrete düşürüyor. çünkü adamın birden bire yüzü aydınlanmış ve gülümseyip teşekkür etmişti..
patron akşam eve gittiğinde 12-13 yaşlarındaki tek evladı olan oğluna veriyor kartı.. diyor ki 'al oğlum bu hayattaki en sevdiğim sensin.'
Çocuk gözyaşları içinde babasına sarılıyor.. ''Teşekkür ederim baba.. biliyor musun beni hiç sevmediğini düşünüyordum.. ve bu yüzden bu akşam ölmeyi planlamıştım.ama görüyorum ki beni seviyormuşsun.''
bu öyküyü 2 yıl önce okumuştum..çıkarttığım sonuçları da uyguluyorum zaten.

Görüldüğü üzere seni seviyorum kelimesi büyük etkiler yaratan harika bir kelime..her daim sevgimizi belli etmeliyiz.. ikincisiiii o sert gibi görünen adam demek ki göründüğü gibi bir adam değilmiş.. o da gayet normal bir adammış yani..
üçüncüsü hangi kelime veya davranışımızla kimlerin hayatına ışık tutup hayatlarını değiştirdiğimizi bilemeyiz değil mi y789
uzun lafın kısası herkese değer veriyorum .. tabi bunu yaparken de en yüksek değeri kendime veriyorum merak etmeyin :))
her şeye değer. tüm sıkıntılara değer.. dünya geçici, bu yüzden kimsenin kalbini kıramamaya özen gösteririm. mutlaka çıkış yolları vardır ama dimi :))

zynp0 24-11-2011 02:51 AM

Rima'm harikasın:) O öyküyü ben de çok severim, bazen hiç beklemediğin birinden olumlu bir tepki aldığında tüm günün bile değişebiliyor. "hangi kelime veya davranışımızla kimlerin hayatına ışık tutup hayatlarını değiştirdiğimizi bilemeyiz değil mi" Aynen katılıyorum. Yardımcı olduğun arkadaşların da samimiyetini anlıyorlar ki sana melek diyorlar:) Genellikle insanlar iki klişe laf edip kaçarlar çünkü, oturup biraz dertleşsen muhabbet etsen bile çok fark ettirir gerçekten:) Kendini de ihmal etme amay789 Hep böyle mutlu kal:)

RimA Vita Perfetto 24-11-2011 09:56 AM

zeynebimmm teşekkür ederim canımın içiii :)))
yok ihmal etmiyorum daaaa sevdiceğimi ihmal ediyorum galiba biraz :)

RimA Vita Perfetto 27-11-2011 02:34 PM

Meditasyon yapmayı çok seviyorum. ve 20 ye yakın sesli meditasyonum var listemde..
geçenlerde içindeki çocuğu anlama meditasyonunu yaptım..tuh788
oradaki çocuğu kucağınıza alın sevin onu diyor ya hani, alamadım..çocuklardan nefret ederim bu yüzden mi oldu bilemiyorum.. dokunamadım yawrucağa. sonra odadan çıkma vakti geldi. orada öyle boynu bükük kaldı.. ağla2
ikinciyi yapacağım ama korkuyorum. korkma sebebim yine sarılamazsam ona..!!
yine sevemezsem onu..
çocukluğumda oyuncaklarım oldu ama hiç biriyle oynamadım ben. bir tane farem vardı.. 6 yaşındayken onunla oynardım hep. o yaşımdan sonra oyuncağım olsa da oynamadım. (fareleri çok severim. odama girip kitaplarımı kırtlarlar..sanırım çocukluktan kalma bi şey.. hala onları misafir etmeyi seviyorum ve onlarla konuşuyorum.))
Arkadaşlarım ip atlardı ben saçma bulurdum. onlar saklambaç oynardı çocuk bunlar deyip geçerdim. aradığım hep farklı şeylerdi benim .. ve sonra kendimi kitap okumaya verdim. yani çocuk gibi çocuk olamadım..
acaba bundan mı kaynaklanıyor bu.??
hem ben o çocuğun öyle hüzünlü olabileceğini bilmiyordum. ama yawrum benim öksüz gibi bıraktım çıktım odadan çocukcağızı.. sad456
o mediyi tekrar yapıp o çocuğun gözyaşlarını silmeliyim.. onayionayiark5onayionayiark5

Janer 12-12-2011 11:42 PM

seLammmm .. sanırım yoğunsun bu aralar girmiyorsun .. yoksa dalgalanmadan dolayı mı ..

bekliyoruz seni :D .. sevincli

RimA Vita Perfetto 13-12-2011 09:05 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813534)
seLammmm .. sanırım yoğunsun bu aralar girmiyorsun .. yoksa dalgalanmadan dolayı mı ..

bekliyoruz seni :D .. sevincli

dalgalanmalar.. ayh yok çok şükürrr... :))
evet yoğunum cidden. aöf sınawları malummmm... ama bitti çokk şükür.partysmiley

azraist_24 13-12-2011 09:54 PM

Ayy dalgalanma olmasin da sinav olsun be yaaagirlhahasUper Allah zihin acikligi versin tum sinava calisan forum arkadaslarima, dua ediyorum sizler icin... Veee iyi haberlerinizi bekliyorum, ben size guveniyorum ve halledeceginizden eminim....u859

RimA Vita Perfetto 14-12-2011 07:50 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813620)
Ayy dalgalanma olmasin da sinav olsun be yaaagirlhahasUper Allah zihin acikligi versin tum sinava calisan forum arkadaslarima, dua ediyorum sizler icin... Veee iyi haberlerinizi bekliyorum, ben size guveniyorum ve halledeceginizden eminim....u859

ayyy ne güzel şeyler yazmışsın öyleeey789 teşekkür ederimmmmm :))

RimA Vita Perfetto 18-12-2011 07:04 PM

giremiyorum fazla. bakıp çıkıyorum foruma.. çünkü ilerleme kaydedemedim henüz. ama sabretmeyi öğrendim. şimdilik de bu yeter...
olmasını istediklerim oluyor yavaş yavaş sevgili günlük...

RimA Vita Perfetto 19-12-2011 08:38 PM

YORUM İSTEMİYORUM..

yoruldum galiba.. ağlayıp duruyorum bu ara. keşke daha çok ağlayabilsem. ağır geldi bana her şey. beklentiler ve beklediklerinin gelmemesi... yoruldum..
hiç bi şey bekleme diyorum bazen. ama beklemeden de olmuyor. insanın sevgiye ihtiyacı var neticede.
aslında bu ara bocalıyorum.. çok şey istediğimi biliyorum. kaybolmak yitip gitmek istiyorum bu ara..
Hatta çoğu zaman ölmek bile istiyorum..
demesin kimse bana ne oldu sana diye.. sadece yoruldum..
bir şeyleri öğrendikçe yaşama isteği uzaklaştı benden.
çok daha güzel bir dünya var ve ben orda değilim. elbette ki bu dünya bu hayat bir köprü.. bu hayat demek istemiyorum aslında. çünkü bu hayat dediğimiz şey aslında çok farklı bir şeyy.
almam gereken bir yığın karar var. o kararlar kurcalıyor beynimi.. üstüste yığıldılar... ve ben sadece tilkilerin kuyrukları birbirine değer mi diye bekliyorum..
duygularım,düşüncelerim karman çorman..
telkinlerden oluyor dicem ama 3 aydır telkinlerden mi böyleyim ben..!!
durulamıyorum.. artıyor düşüncelerim.. karmaşık bir hal alıyor. artık yepyeni kararlar alıp UYGULAMALIYIM.
yapılacaklar listem de hazır aslında. neyi beklediğimi bile bilmiyorum..antisosyalleştim.
ilişkimde çok mutsuzum ayrıca. belki de istediğim ilgiyi ve sevgiyi alamayınca bu hale geldim..
tavus kuşlarına özeniyorum hep.. onlar gibi kafamı toprağa sokmak ve saklandığımı sanmak istiyorum..

herdaimmutlukız 19-12-2011 09:34 PM

Merhaba Rima. Kişisel gelişimde uzman sayılmam ama kendi tecrübelerimle sana bişeyden bahsetmek istiyorum. Bu aralar benim de senin gibi hissettiğim oluyor. Ama bana zaman zaman da olsa güç veren bir durum var. Ben bu siteyle ilk kez tanıştıştığımda, sanırım 2 yıl oluyor. Yine böyle bi psikolojideydim. Telkinlerle ve pozitif düşünmeye kendimi zorlayarak çok iyi bi konuma geldim. Fakat bi süreden beri yine biraz çöküş dönemindeyim. Ama geçeceğini biliyorum, inanıyorum. Çünkü 2 yıl önce denedim ve oldu. Senin de olur. Biraz daha sabır dicem, zaten sabırlı olmaya başladığını söylemişsin. Hayatında hoşuna gitmeyen şeylerle ilgili olumlama yap bence. Baştan inanmayarak da yapsan olur. Örneğin ben çok kararlı biryim, doğru kararlar veriyorum, verdiğim kararlar beni mutlu ediyor gibi. Bunları söylerken, bir yandan da kötü düşünceler etrafını sarar ama aldırma. Pes etme.

RimA Vita Perfetto 03-01-2012 03:02 PM

Kendimi harika hissediyorum. her şey düzeldi..
zaten geçici bir durumdu.. güzel ve pozitif rima olmaya dönüyorum.. herkesi ve her şeyi çok seviyorum..
iyi ki varız.. iyi ki güzel duygular var.
Ayrıca burdan sevgilimden de özür diliyorum. herkesin önünde .. özür dilerim seni çok üzdüm. bana 3 ay 4 gündür sabrediyor olman beni çok mutlu ediyor. inş bir ömür benimle olursun.
ihmal ettiğim arkadaşlarımdan da özür diliyorum. bundan sonra söz veriyorum sizinle daha çok ilgileneceğim..

Sole 03-01-2012 05:05 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815533)
Kendimi harika hissediyorum. her şey düzeldi..
zaten geçici bir durumdu.. güzel ve pozitif rima olmaya dönüyorum.. herkesi ve her şeyi çok seviyorum..
iyi ki varız.. iyi ki güzel duygular var.
Ayrıca burdan sevgilimden de özür diliyorum. herkesin önünde .. özür dilerim seni çok üzdüm. bana 3 ay 4 gündür sabrediyor olman beni çok mutlu ediyor. inş bir ömür benimle olursun.
ihmal ettiğim arkadaşlarımdan da özür diliyorum. bundan sonra söz veriyorum sizinle daha çok ilgileneceğim..

Sevgili Rima, yukaridaki yazini okuyunca kendimi hatirladim. Benim de zaman zaman oyle oldugum, dusundugum oluyor fakat su son yazdiklarin sevindirici : )
Aslinda zor donemlerin hepsi gecici. Biz bunlari bildigimiz halde yine uzulmeye devam ederiz. Zorluklar hayatimizin bir parcasi onlarin hayatimizda oldugunu ve olacagini bilmeliyiz.
Ama biz her zorlugun ustesinden gelebilmeyi seciyoruz :))
Onemli olan guzel gunlerin gelecegini bilmek, umut etmek ve INANmak..

Bu mutlulukla devam etmen dilegiyle actionsmile

RimA Vita Perfetto 04-01-2012 08:58 AM

Alıntı:

Isola Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815543)
Sevgili Rima, yukaridaki yazini okuyunca kendimi hatirladim. Benim de zaman zaman oyle oldugum, dusundugum oluyor fakat su son yazdiklarin sevindirici : )
Aslinda zor donemlerin hepsi gecici. Biz bunlari bildigimiz halde yine uzulmeye devam ederiz. Zorluklar hayatimizin bir parcasi onlarin hayatimizda oldugunu ve olacagini bilmeliyiz.
Ama biz her zorlugun ustesinden gelebilmeyi seciyoruz :))
Onemli olan guzel gunlerin gelecegini bilmek, umut etmek ve INANmak..

Bu mutlulukla devam etmen dilegiyle actionsmile

çok teşekkür ederim :)
çok doğru yazmışsın ..
inanıyorum ve ümitliyim zaten ..
her şey daha harika olacak :zpzp::zpzp::zpzp:

RimA Vita Perfetto 09-01-2012 08:23 AM

tam bi saat uğraşıp sizlere çok uzun bir veda yazısı yazmıştım ama az önce yanlışlıkla hepsi silindi. çok üzgünüm. bu foruma son girişim. cevap yazan olursa bana ulaşmayacağını bildirmek istiyorum.
çok güzel bir yazı yazmıştım ama tekrar yazamam üzgünüm. HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Janer 09-01-2012 12:27 PM

Hayatında mutluluklar .. Ve başarılar .. 956k actionsmilet678

RimA Vita Perfetto 16-01-2012 09:04 AM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...a-gidiyor.html

en sonki gelişmelerim bu linkte. toparlanma aşamasındayım :)
yeni kararlar aldım.. bu hafta doktora gitmem gerekiyordu kadın doğuma. gitmişken de çocuk olmasın diye yumurtalığı aldırmayı düşünüyorum. çünkü vazgeçtim çoluktan çocuktan, evlilikten vs..den
kariyer yapıcam.. zaten inancımı kaybettim .. hem artık kimseyi de istemiyorum hayatımda. hepsi içimi acıtıp gidiyor.

Medilere tekrar başlıcam. italyanca öğrenmeye devam edicem... hızlı okuma tekniklerini uygulıcam.. daha derslerim var.. vizeler finaller... uhuuuuuuuuu :))
En önemlisi de Pozitivizm akımına tekrar kapılmam lazım :))
şampiyon olmama az kaldı o kartallar misali..
kendi hayatımın kendi acılarımın şampiyonu olacağım. Pençelerimi güçlendireceğim. üzerimdeki yorgunluğu attıktan sonra yeni hayatıma sıfırdan başlayacağım..
Her sevgilide kurduğum farklı hayalleri öldürüp en sonki vurgunumdan dersler çıkarıp o hayallerimi de öldürdükten sonra yepyeni hayaller inşa edeceğim.. Hatta başladım bile.
Sadece bir aya ihtiyacım var..

sweeet 16-01-2012 10:09 AM

Şuanda çocuk yapmak fikri sana buz gibi soğuk gelebilir. Ben de senin yaşındayken daha kendim çocuktum o yüzden aklıma bile gelse korkuyordum. Şimdi daha yakın olsam da hala hazır değilim. Ama derler ki o bebeği kucağına alınca 40 yıllık uzman anne gibi olurmuşsun. Bu bizim doğamızda var. Annelik sevgisi hormonal olduğu için kendiliğinden ortaya çıkıyor. Bütün anneler fizyolojik bir bozukluğu yoksa çocukları sever. O yüzden anne başkadır baba gibi değildir.

Ama senin yapmak istediğin şey çok ciddi bir şey farkında mısın? Ve ileride pişman olursan -ki kesin olursun yoksa olmaman için duygularını da aldırman gerek- bunun dönüşü olmaz. Hiç düşündün mü dünyaya bir çocuk verebilecek yetenekte olmak ne müthiş bir şey bir ağaç bir bitki yetiştirmek değil kariyer yapıp büyük başarılara imza atmak değil. Asıl marifet yüksek bilinç seviyesine sahip bir çocuk yetiştirmek. Şimdi hazır olmayabilirsin istekli olmayabilirsin ama bile bile ürtekenlik yeteneğini sonlandırma isteği hiç de sağlıklı değil. Ciddi ciddi jinekologa değil bu konuda psikoloğa gitmek daha faydalı olabilir. Ayrıca doktora bu istekle gittiğin zaman eminim o da sana tamam hemen yapalım bunu demeyecektir. O kadar kolay bir şey değil. Şimdiki ruh halin ve düşüncelerinle diyelim ki dediğini yaptın geleceğini mahvedebilirsin. Senin gibi o yumurtalıklara sahip olmak isteyip de hiç bir zaman bu şansa sahip olamayacak kadınlar var yer yüzünde. Sen ise ne uğruna sana sunulmuş çok kıymetli bir hazineden vazgeçiyorsun. 1000 kez terkedilmiş bile olsam asla bu yeteneğimden vazgeçmezdim şekercim. Bir çocuğun dünyaya gelmesi yeryüzünde
en sık gözlemlenebilen mucizelerden biri değil mi?

Eğri oturup doğru konuşalım. Kararını yeniden gözden geçirmeni tavsiye ederim. Annelik gibi bir kutsal makam var mı şu dünyada? Anne olabilmekten de daha öte iyi bir anne olabilmek çok değerli bir hedeftir. Tüm kariyer hedeflerinin üzerindedir. Çocuk da yapalım kariyer de. :) Çocuk dediğin şey bazen bir projedir senden sonra düyaya bırakabileceğin çok kıymetli bir eserdir. Bazen öğrencidir bazen de öğretmendir. Yarın bir gün roller değişir. Sen ona destek olurken bir de bakmışsın onun sana destek olma vakti gelmiş. Hayatının sonuna kadar yanında kalacak bir eş ve bu eşinle birlikte imza attığın eserlerin olacak.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...Kxm7_EyxOt40TC

Hem çocuk istemiyorum diyorsun hem de profil resmine şipşirin bir çocuk koymuşsun. Çekim yasası işler yani sonra da yeni yeni maceralar açar başına. İnsan yalnız kalamaz. Gör bak hayatına girecek yeni insanlar. Ve herkes ister bir çocuğunun olmasını.

Sana bu günleri atlatman için bol bol sabır diliyorum. Geçecek biliyorum. Sadece sabır.

(Haddimi aştıysam özür dilerim rimacım beni affet. Samimiyetimize dayanarak söyledim bunları sadece farklı pencereden bakabilme ihtimalina karşın yazdım. Ne kadar verirsen ver senin hayatın bize de saygı duymak düşer.)

Sevgiler.

bigokyanus 16-01-2012 10:18 AM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817053)
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...a-gidiyor.html

en sonki gelişmelerim bu linkte. toparlanma aşamasındayım :)
yeni kararlar aldım.. bu hafta doktora gitmem gerekiyordu kadın doğuma. gitmişken de çocuk olmasın diye yumurtalığı aldırmayı düşünüyorum. çünkü vazgeçtim çoluktan çocuktan, evlilikten vs..den
kariyer yapıcam.. zaten inancımı kaybettim .. hem artık kimseyi de istemiyorum hayatımda. hepsi içimi acıtıp gidiyor.

Medilere tekrar başlıcam. italyanca öğrenmeye devam edicem... hızlı okuma tekniklerini uygulıcam.. daha derslerim var.. vizeler finaller... uhuuuuuuuuu :))
En önemlisi de Pozitivizm akımına tekrar kapılmam lazım :))
şampiyon olmama az kaldı o kartallar misali..
kendi hayatımın kendi acılarımın şampiyonu olacağım. Pençelerimi güçlendireceğim. üzerimdeki yorgunluğu attıktan sonra yeni hayatıma sıfırdan başlayacağım..
Her sevgilide kurduğum farklı hayalleri öldürüp en sonki vurgunumdan dersler çıkarıp o hayallerimi de öldürdükten sonra yepyeni hayaller inşa edeceğim.. Hatta başladım bile.
Sadece bir aya ihtiyacım var..

Çocuk yapmamak için yumurtalık aldırmana gerek yok ki , eğer aldırırsan ilerde pişman olabilrsin , her yumurtalığı olan da hamile olacak diye bir kaide yok.

Sevgili konusunda da çok büyük bir karar almışsın şimdiki bir sinirle , ilerde durulunca , sakinleşince fikrinin değişeceğini düşünüyorum . Neden hayatı akışına bırakmıyorsun? Nerdeyse alacağın nefesleri bile planlamışsın , bu kadar karar alıp bu kadar plan yapmaya sence gerek var mı?

RimA Vita Perfetto 17-01-2012 09:10 AM

ilginiz için teşekkür ediyorum ama ben hiç bir zaman evliliğe hele ki çocuk yapmaya asla sıcak bakmadım. profilime o fotoyu koymamın başka bir amacı vardı. temsil ettiği şey önemliydi benim için.
pişman olacağımı hiç sanmıyorum..
Ayrıca bigokyanus ablam ben ayrıldım evet ama barışmak isteyip de bir hafta peşinden koşan benim. ona rağmen reddedilen de benim.. istenmeyen benim..
Ona verdiğim değeri haketmiyormuş bunu anlıyorum. çünkü ben ilk defa evlenmeye karar vermiştim ilk defa çocuk yapma kararı almıştım. Değmezmiş.
Annelik dediğiniz şey benim için hiç bir şey ifade etmiyor çünkü ben evlilerden, nişanlılardan,çocuğu olanlardan hep tiksindim bu zamana kadar.. çocuklardan da öyle tabi ki..
Çok daha ötesi de var hatta. Anlatmama gerek yok.
neden başkası için yaşayayım ki onu anlamıyorum..kendi hayatımı yaşamak varken neden başkalarına adayayım ki ömrümü..neden kendimi heba edeyim..

prenses1 17-01-2012 09:28 AM

hayat ne yaşanırsa yaşansın her şeye rağmen çok güzel...
bazen insan dünkü düşüncelerini aldığı karaları beğenmiyor onun için bence acele kararlar almamalısın.
zamana bırak akışa bırak...sen çok özelsin ve iyi yaşamayı mutlu olmayı hakediyorsun...zamana bırak..
her daim mutlu kal ttli3

RimA Vita Perfetto 17-01-2012 10:16 AM

prensessin gerçekten.. beni anladığını düşünüyorum. en azından öyle hissettirdin.
geçecek her şey.. tüm çalkantılarım geçecek. Bu ben değilim sanki ne oluyor bana anlamıyorum. Sanırım bir dosta ihtiyacım var, beni anlayacak dinleyecek... Ve en önemlisi bana hak verecek..
Bu ara özellikle de şu 4 gün benim için çok önemli. asabi ve sinirliyim.
Ayrıca onu kaybetmiş olmanın üzüntüsü beni çok hırçın yaptı.. Hem dostum hem sevgilimdi illa ki üzüldüm ve üzüntümü farklı bir şekilde yaşıyorum.
En yakın arkadaşımı kaybettim onu kaybedince, ve şu çok zor günlerimde yanımda kimse olmayınca daha da asabi haller takınmaya başladım. Telkinleri de dinlemeye devam ediyorum asabiyet biraz da ordan geliyor. Kendimle olan savaşım aylardır devam ediyor bilinçaltım direndikçe üzüleceğim şeyler yapıyorum hep.,
Şu günleri bi atlatsam inş hayırlısıyla..
Çok şükür ki bana destek olan çok sevdiğim bir arkadaşım var forumda.
O bana sorgulama yapmadan güzel güzel konuşuyor. Bana haksız muamelesi yapmıyor ve her daim yanımda olmaya çalışıyor.bSevgili Fazilet sana çok teşekkür ederim.
Sevgili prensesim aynı duyguları sende de hissettim. aynı sıcaklık.. Çok teşekkür ederim.

yalnızzz 17-01-2012 10:23 AM

canımın içiii teşekkür ederim benim yanımda olan sensin asıl :)

RimA Vita Perfetto 17-01-2012 11:18 AM

o zaman biz dostuz :))
iyi ki varsınız..

RimA Vita Perfetto 29-01-2012 04:22 PM

her şey normale döndü hayatımda çok şükür. sımsıkı sarıldığım dostlarım var. tıkanan çakralarımın da açılma aşamalarından geçiyorum. bayağı bi tıkanmış meğer :))
açıldıkça da mutlu oluyorum.
haftaya çakra uyumlaması da var ona katılcam hayırlısıyla. her şey çok güzel çok şükür. :)))
İYİYİMMM (:
geriye dönüp baktığımda çok güzel şeyler öğrendiğimi görüyorum. kızgınlık ya da kırgınlıklarım yok. Her şey normal seyrinde. yalnızca netten biraz uzağım o üzüyor beni. çünkü öğrenmem gereken çok şey var daha. arpa boyu yol gidemedik zannımca. uzun yollar aşmalıyım ve istediğim konuma gelip yeniden arpa boyu yol gittiğimi düşünüp yeni yollara girip uzun uzun yürümeliyim.. meli- malı değil aslında ... ne istiyorsam o bence.!!
yoksa KİMSE BENİ ZORLAMIYOR Kİ BUNLARI YAPMAYA.. hayatımı istediğim şekilde yaşayıp önümde aşmam gereken setler koyup kendi kriterlerimi belirliyorum sadece.
oyhhh çok mutluyum ::))

zahiri 29-01-2012 07:19 PM

meli- malı değil aslında ... ne istiyorsam o bence.!!

işte budur bence ::)

kendini zorlama asıl balım bıraaaak bırak özgürce gitsin inandıkların çizginden çıkmanı engeller zaten sen sakince teslim ol bu huzuru hisset acıdan sonraki lezzeti :) sadece çok düşünme tadını çıkar çünkü hakediyorsun;)

RimA Vita Perfetto 31-01-2012 04:11 PM

meleğim benimmmm :))
sen de üzüldün bu muallak durumlarından dolayı affet beni..
çok doğru yazdın. o güzel gönlüne çok teşekkür ederim..
bu arada bacımla görüşün artık. aynı yerde okuyup da görüşmeyen sizlersiniz :)) ben olsaydım var yhaaaa :)))

RimA Vita Perfetto 02-02-2012 12:18 PM

kar yağdı bugün. 12 yıldan beri yağmıomuş :) ayaklarını sürüyerek mi geldin diyorlar :))
bolluk berkeet arttı hayatımda çok şükür. tüm bu güzelliklerin devamını diliyorummmm

RimA Vita Perfetto 11-02-2012 10:56 PM

sevgililer günü yaklaşıyor ve ben foruma koymak için bir yazı hazırlayacağım.. ahh ne yapsam acep :)) siz değerli arkadaş sevgililerim için :)))

zahiri 13-02-2012 01:00 PM

yemişim sevgilisinide gününüde:D:D

bana yaz sen hıııh ::)

imported_Angel 13-02-2012 01:31 PM

bence hiçbirşey yazma o konuda arkadaşım...olmayan şeyin günü mü olurmuş y789 şimdiki sevgililer sevgili değil bence...
sadece toplum içinde kendini değerli ve beğenilen göstermek için birbirlerini yanında aksesuar gibi çanta gibi taşıyan kişiler....
bence sevgili = çanta

tıpkı bazı tikkiylerin gösteri yapmak için kollarında taşıdıkları pahalı çantalardan farkları yok...

RimA Vita Perfetto 13-02-2012 04:33 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820382)
yemişim sevgilisinide gününüde:D:D

bana yaz sen hıııh ::)

hayatım zaten sana yazacaktım :S

RimA Vita Perfetto 14-02-2012 09:20 PM

SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ :))

Bugün sevgililer günü...
Yani bizim günümüz..
Çooookkk uzun ve duygusal bir yazı yazmıştım.. sildim geri..
Sevgililerimin sevgililer gününü kutlamak için uzun ve güzel bir yazı hazırlamıştım ama sizi sıkarım diye düşündüm cat56
Sevgili Yalnız,
sweet,
zahiri,
roxie,
juger,
nejla,
zeynep...
Sewgililer günümüz kutlu olsun birtanelerim.
Hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hep bunun burukluğunu yaşadım. ama içimde bir hüzün olsa da sizin dostluğunuza sahibim 'sevgi'lilerim benimmmm :)))
Bu da benim için en önemli şey..
Hem canım en azından bekarlık hala sultanlık y789y789girlhaha
Neyse fazla uzatmayacağım.. Hayatımdaki herkesi affediyorum..
Seni de affediyorum Ümit.
Bitmesi gereken ama inatla bitirmediğim her şeyi geride bıraktım bugün.
Varlığıyla içimi ısıtan yüreklere sahibim ben.
ÇOK ama ÇOK teşekkür ediyorum ...
Gelişimime katkıda bulundunuz ve beni sevdiğiniz için..
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim özelden sevgililer günümü benden önce kutlayan cadılarıma çok teşekkür ediyorum.
Ve biliyor musunuz her ne kadar ağlayarak yazsam da bunları ben bugun kendimi affediyorum..
Kendimi üzdüğüm için, yıprattığım için... kendimi derin düşüncelerde boğduğum için kendimden özür diliyorum ve kendimi affediyorum..
Kendimi çok seviyorum..
Sevgililer günümüz kutlu olsun meleklerim..
Seni unuttum sanma janerrrr :)))
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUMMM ark5ark5ark5ttli3tender45tender45smiliyfacesmiliyf acesmiliyface

yalnızzz 14-02-2012 10:56 PM

canım meleğim üzülme sen kıyamam seni çok seviyorum hep mutlu ol kendine iyi davran :)

RimA Vita Perfetto 15-02-2012 09:00 AM

teşekkür ederim aşkımmm :)))) seni çok seviyorum. :)))

azraist_24 15-02-2012 12:19 PM

Cevap: SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ :))

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820482)
Bugün sevgililer günü...
Yani bizim günümüz..
Çooookkk uzun ve duygusal bir yazı yazmıştım.. sildim geri..
Sevgililerimin sevgililer gününü kutlamak için uzun ve güzel bir yazı hazırlamıştım ama sizi sıkarım diye düşündüm cat56
Sevgili Yalnız,
sweet,
zahiri,
roxie,
juger,
nejla,
zeynep...
Sewgililer günümüz kutlu olsun birtanelerim.
Hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hep bunun burukluğunu yaşadım. ama içimde bir hüzün olsa da sizin dostluğunuza sahibim 'sevgi'lilerim benimmmm :)))
Bu da benim için en önemli şey..
Hem canım en azından bekarlık hala sultanlık y789y789girlhaha
Neyse fazla uzatmayacağım.. Hayatımdaki herkesi affediyorum..
Seni de affediyorum Ümit.
Bitmesi gereken ama inatla bitirmediğim her şeyi geride bıraktım bugün.
Varlığıyla içimi ısıtan yüreklere sahibim ben.
ÇOK ama ÇOK teşekkür ediyorum ...
Gelişimime katkıda bulundunuz ve beni sevdiğiniz için..
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim özelden sevgililer günümü benden önce kutlayan cadılarıma çok teşekkür ediyorum.
Ve biliyor musunuz her ne kadar ağlayarak yazsam da bunları ben bugun kendimi affediyorum..
Kendimi üzdüğüm için, yıprattığım için... kendimi derin düşüncelerde boğduğum için kendimden özür diliyorum ve kendimi affediyorum..
Kendimi çok seviyorum..
Sevgililer günümüz kutlu olsun meleklerim..
Seni unuttum sanma janerrrr :)))
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUMMM ark5ark5ark5ttli3tender45tender45smiliyfacesmiliyf acesmiliyface

Beni sevmiyor musun:(((ağla2

_roxie_ 15-02-2012 02:40 PM

bitanem benimmmm bize her gün sevgililer günü, ismini aklıma getirdiğimde bile kalbimi ısıtıyorsun sen! öpücüklere boğuyorum seni!! :)

zynp0 02-03-2012 01:47 AM

Canımmm benim biraz (fazla) geç kalınmış bir teşekkür olacak ama :) Geçmiş sevgililer günün kutlu olsun, ben de ilk kez bu yıl sevgilim var olarak girdim o güne ama tüm gün hocalarla toplantı yaparak geçti önceki senelerden hiçbir farkı yoktu:)) Gerçi geçen sene "Asal sayıların yalnızlığı" diye bir film izleyerek ve ağlayarak geçirmiştim:( Hiç değmezmiş gerçekten, olsa nee, olmasa ne. Biz de senii çooooook çok seviyoruz hep mutlu ol hep de mutluluğuna mutluluk katacak insanlar girsin hayatına, sen hakediyorsun bütün güzellikleri:) <3 kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:55 PM.