Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Okyanus güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615677-okyanus-guncesi.html)

bigokyanus 02-08-2011 03:25 PM

Cevap: Okyanus güncesi

Evet son fobimi de yenmiş bulunuyorum. Su altında değil maskeme su girmesi , regülatörümü bile çıkardım :)

Oğluşum bu dalışımıza gelemedi biraz daha büyüsün küçük dalgıç olur kuzucum ...
Şimdilerde iyice haylaz , iyice konuşkan oldu.

Çişin var mı annecim diyorum , hayır varmadı diyor :)
Annesi oğlunu diyorum çok seviyor diyor , ne kadar diyorum her şeyden çok diyor , mesela diyorum , canından bile diyor.

Geçen gün hapşurdum , çok yaşa anneeee dedi , sen de annecim sen de çok yaşa dedim ama ben hapşurmadım ki dedi , yerim seni ben dedim . Beni yeme ama ben senin tatlı oğlunum dedi :)

Oğlumla , sevdiklerimle vakit geçirmeyi çok seviyorum . İyi ki varlar , iyi ki varız :)

Alice in Wonderland 02-08-2011 05:07 PM

Doğum gününü kaçırmışım :(
Olsun yinede doğum günün kutlu olsun :)
İyi ki varsın :)

bigokyanus 02-08-2011 05:18 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803881)
Doğum gününü kaçırmışım :(
Olsun yinede doğum günün kutlu olsun :)
İyi ki varsın :)

canım benim çok sağ ol ama doğum günüme daha 58 gün var :)
30 eylül doğum günüm :)

Alice in Wonderland 02-08-2011 05:25 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803883)
canım benim çok sağ ol ama doğum günüme daha 58 gün var :)
30 eylül doğum günüm :)

Bir önceki sayfa beni yanıltmış :)
30 eylülde kutlamak dileği ile ozaman :)

Berilce 02-08-2011 06:02 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803879)
Evet son fobimi de yenmiş bulunuyorum. Su altında değil maskeme su girmesi , regülatörümü bile çıkardım :)

Oğluşum bu dalışımıza gelemedi biraz daha büyüsün küçük dalgıç olur kuzucum ...
Şimdilerde iyice haylaz , iyice konuşkan oldu.

Çişin var mı annecim diyorum , hayır varmadı diyor :)
Annesi oğlunu diyorum çok seviyor diyor , ne kadar diyorum her şeyden çok diyor , mesela diyorum , canından bile diyor.

Geçen gün hapşurdum , çok yaşa anneeee dedi , sen de annecim sen de çok yaşa dedim ama ben hapşurmadım ki dedi , yerim seni ben dedim . Beni yeme ama ben senin tatlı oğlunum dedi :)

Oğlumla , sevdiklerimle vakit geçirmeyi çok seviyorum . İyi ki varlar , iyi ki varız :)

"Çişin var mı?"
"Hayır varmadı" bundan daha mükemmel bir cevap olmaz, çocuklar bizim zenginliğimiz...y789

bigokyanus 23-12-2011 10:38 AM

Kitap okumayı çok seviyorummmm :)
Nasıl güzel bir duygu yeni bir dünyaya adım atmak, her türden duyguya ortak olmak , kendinden bir şeyler bulmaya çalışmak .
Elimdekini bitirmeden daha yeni kitaplar alıyorum , birini bitirmeyi iple çekerken birine başlamayı heycanla bekliyorum.
Bittikten sonra acaba hangisine başlasam diye düşünüyor biter bitmez kitaplığın önüne gidip o anki ruh haliyle bir diğerini elime alıyorum.
Güzelce inceleyip , önsözü , teşekkürü derken sindire sindire okumaya başlıyorum.
Yeni bir tanesine başlayacak olmanın keyfini yaşıyorum.

Şu an elimde aşkın celladı isimli kitap var , herkese tavsiyemdir . İrvin Yalom'u Nietchze ağladığında kitabıyla tanımıştım , bu kitapla bir kere daha hayran kaldım . Nasıl içten bir doktor , tanımayı çok isterdim .

Güzel okumalar herkese :)

juger 23-12-2011 12:19 PM

Bende kaçırdım ama bende kutlayacağım doğum gününü geç de olsa :) Nasıl güzel bir anlatımın var, masal dinleyen çocuklar gibi pür dikkat okutturdu bana tüm yazılarını cilgin897

Kitap yazdın mı hiç?

bigokyanus 23-12-2011 01:58 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814569)
Bende kaçırdım ama bende kutlayacağım doğum gününü geç de olsa :) Nasıl güzel bir anlatımın var, masal dinleyen çocuklar gibi pür dikkat okutturdu bana tüm yazılarını cilgin897

Kitap yazdın mı hiç?

Çok teşekkür ederim , sözlerin onore edici :)
Kitap yazmadım ve yazmayı hiç düşünmedim açıkçası bu konuda yetenekli olduğumu da sanmıyorum .

Sen yazmayı düşünür müsün?

Berilce 23-12-2011 02:47 PM

"Aşkın celladı "çok güzel bir kitap, bende okumuş ve çok etkilenmiştim. "Nietchze Ağladığında" filme de çekilmişti,
oyuncularda oldukça iyiydi, fakat özellikle konusu Psikoloji ve Felsefe ağırlıklı olan kitaplar Sinema filmi olarak
çekildiğinde kitabın derinliğini yakalayamıyor. Irwin Yallom çok iyi bir yazar, bizde de Psikoloji alanında yazan ve kitaplarını
iyi kurgulayan Psikiyatrist yazarlar var, bence Leyla Navaro, Cem mumcu onlardan aklıma gelen iki isim!...Bu arada
ben yaz tatilinde bitirdiğim "Bir cinayetin Psikanalizini" okumayanlara tavsiye ediyorum. Hamlet bildiğimiz bir karekterdir ve
ölümsüz bir tiyatro eseridir... Hamlet'i, Psikolojinin önde gelen isimlerini (Jung, Freud) anlatan, onlara farklı bir perspektiften
bakmamızı sağlayan bir kitap, özellikle Jung ve Freud arasındaki rekabet iyi bir roman kurgusu içinde verilmiş, genç ve güzel
kadınların işkence edilerek öldürüldüğü bir roman bu, biraz sanki Jean Christophe Grange esintisi var gibi romanda sanki... Haydi kitap severler!... Okumaya...

juger 23-12-2011 06:57 PM

yazarım ama ilk sen okuyacaksan khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 AM.