![]() |
Cevap: Okyanus güncesi Alıntı:
|
Cevap: Okyanus güncesi yok ya nerede bende kitap yazacak bilgi, birikim, zaman. ama senden bekliyorum özellikle elma şekeri diye bir kitap ne güzel olurdu he blissy |
Olabilir tabii neden olmasın , elme şekeri benim ilk arabamdı , çok güzel hatırlarım kendisini. Sence okuduğun tüm kitaplar birikim eseri mi? Bu günlerde dizüstü edebiyat diye bir şey gündemde , pucca , sami hazinses gibi , ben Sami Hazinses'in kitabını okudum hiçte bilgi kitabı değildi , blog yazılarını derlemiş. Sende günce tadında bir kitap yazabilirsin , Bir zamanlar Puşkin'in bir kitabını okumaya çalışmıştım , Gizli Günce idi adı mesela... |
Cevap: Okyanus güncesi elma şekerinin yerini tutmaz |
Cevap: Okyanus güncesi Sevgili Günce, Nasıl mutluyum anlatamam , ikinci defa aynı mutluluğu tadıyorum . Şükredecek o kadar çok şeyim var ki . Çok şükür rabbime , kuzumun kalbini gördüm daha minnacık , abisine kardeş , destek ve yoldaş olmaya geliyor ne güzel . Hala heycandan yüreğim titriyor . Bu nasıl bir mutluluktur böyle , içimde ikici defa mucize büyütmenin , sevgiyle geliştirmenin ve inşallah heycanla kucağıma almanın sevincini yaşayacağım . Rabbim isteyen herkese versin , hayırlı, sağlıklı , mutlu bebekler :) |
Cevap: Okyanus güncesi okyanusum canım,,melek annem,,ne kadar çok sevindim bi bilsen, gözlerim dolu dolu oldu, tebrik ederim canım, inşallah sağ salim kucağına alırsın gülüm benim, geçen sene bu zamanlar benim karnım burnumdaydı, o günleri hatırladım şimdi, sen,Alexandra, blue jaloon ne kadar çok yardımcı oldunuz bana, Allah bin kere razı olsun hepinizden bu müjdeli haber için çok teşekkür ederim,,bir mucize bir mucizeye gebe,Allahım çok büyüksün,hasretle kucaklıyorum canım arkadaşım,çok sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirmeni dilerim, dualarım seninle956k |
Cevap: Okyanus güncesi ne kadar güzel bir haber.. sizin adiniza cok sevindim.. o güzel düsünce ve dileklerinizin yegenimizin o minnacik tatlimi tatli yüregine etki yapmistir bile.. Herseyin cok güzel olmasi dileklerimle.. Hayirli olsun |
Canımmmmmmmsınnnnnnn , Nasıl güzel yazmışsın , ne güzel paylaşmışsın sevincimi . Öğrendiğimden beri aklımda senin hamileliğin ve eren bebek gelir diye bildirdiğin müjdeli haber , altında paylaştığın mutluluk resimleri .... Duaların için de Allah bin kere razı olsun inşallah sağlıkla kavuşur tüm bekleyen anneler ... Yüreği kocaman ve güzel anne seni sevgiyle kucaklıyorum , iyi ki varsın :) |
Dilerim herkes mucizeyi yaşar mucizeleri sevgiyle yaşatırlar :) |
Cevap: Okyanus güncesi Mutluluğunu paylaşıyorum. Senin gibi harika bir anneye harika bir evlat daha geliyor. Allah bu dönemi geçirirken sana her daim mutluluk, huzur, sağlık ve kolaylık versin. :zpzp:956k Yerimde duramadım valla. Çok mutlu bir haber. Forumda bayram havası olmalı bugün. Sevgiler. Bunun şerefine kanepede zıplanır. happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:22 PM. |