Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Okyanus güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615677-okyanus-guncesi.html)

bigokyanus 30-09-2010 05:35 PM

Okyanus güncesi

Bugün doğumgünüm , bundan tam 33 yıl önce Ankara'da Zübeyde Hanım Doğumevinde sabah saat 04:05'te 40 erkek doğduktan sonra 41. bebek olarak doğmuşum ve herkes kız olmama şaşırmış taa o zamandan belliymiş , farklı olacağım. En iri , en uzun bebekmişim...

Tuhaf bir ruh hali içindeyim kendimi hiç 33 gibi hissetmiyorum , soranlara 18 yaşına girdim diyorum , yıllardır böyle söylüyorum , ee Nasreddin Hoca misali insan lafından döner mi , 18 dediysek 18 :)

Oğlumla yeniden büyüyorum , torunumla yeniden büyüyeceğim ... Tekrardan gelişip çok güzel günler göreceğim... Yeni dostlar edinip mutlu anları beraber çoğaltıp paylaşacağım , yeni dostlarımı canı gönülden kucaklayacağım...

Bunun yanında öyle tuhaf bir ruh hali içindeyim ki, 4 yıl önce kendime doğumgünü hediyesi olarak araba almıştım , bugün doğumgünüm ve arabayı Konya'dan gelen bayan bir öğretmene sattım... Elma şekeriyle çok güzel, çok mutlu anlar yaşamanızı dilerim dedim ( bu benim minik kırmızı arabama taktığım isimdi) çünkü ben onunla çok güzel anılar yaşadım. Kardeşimi evlendirdim , her işini onunla hallettim , kendim evlendim biricik kocama heyecanla gittiğime yine tanık elma şekeriydi. Kendi düğünüm için kuaföre yine onunla gittim , bir tanecik oğlum , hayatımın anlamı , biricik aşkımı ultrasonda görmeye , doğmadan önce buluşmaya yine o tanıktı . Oğlumu evimize elma şekeriydi getiren , oğlumun tanıdığı ilk arabaydı ve araba diye parkta direkt onun yanına gidip addaaaa diyordu .

Dedim ya tuhafım , doğum günü hediyemdi kendime aldığım , yine bir doğum günümde güzel dileklerimle Konya'ya uğurladım kadife gibi kırmızı elma şekerimi...

3 ay bitmiş bu siteye üye olalı daha nice 3 ayları yılları paylaşmayı diliyorum , çok geliştim , değiştim , burda tanıdığım dostlarıma kalpten ve çok içten bir teşekkürü borç biliyor , var olduğunuz için Rabbime şükrediyorum...

Yeni yaşıma girdiğimde de çok sevdiğim bir eşim , dünya tatlısı oğlum , çok değerli dostlarım olduğu için binlerce şükürler olsun Rabbime ...

Seni seviyorum hayat , değersin yaşamaya... tender45

aşk kırıntısı 30-09-2010 06:01 PM

Cevap: Okyanus güncesi

Yuvanı ve o güzel yüreğini Allah nazarlardan korusun...Karşına hep senin gibi iyi niyetli insanlar çıksın...

Seni çok seviyorum canım benim..

planner 30-09-2010 06:15 PM

Nice yıllara efendim.:) Daha ilk günden sımsıcacık bir günlük olacağı belli. Keyifle takip edeceğim bu konuyu.:)

Allah dileklerini fazlasıyla vermeyi nasip etsin.

Sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3

Parlayan 30-09-2010 06:26 PM

EŞİNLE VE OĞLUNLA NİCE SENELERE..GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN..İYİKİ VARSIN..
http://img211.imageshack.us/img211/4993/ping29pt4.gif

bigokyanus 01-10-2010 05:34 PM

Sınav dünyasında yaşıyoruz ve müdürüm de az evvel neden hep bu zorluklar sana denk geliyor dedi , ben de Rabbim beni sürekli sınava tabii tutuyor sanırım çok güçlü olmamdan dedim...

Y1 olduğumu yazmış mıydım hatırlamıyorum, geçen ay kıdem atlamıştım, fakat 1 Temmuzda alınan bir karar gereği Y1 ünvanını veriyor fakat maaşımı arttırmıyorlarmış şimdi onun için uğraşıyorum , çünkü adaletsizlik en kızdığım şey , bugüne kadar kimsenin hakkını yemedim ve kimseye de hakkımı yedirmedim. Dilerim daha da zorlaşmadan amacıma ulaşırım...

Tanrılar okulu kitabını okumaktayım hala , sindire sindire okumaya çalışıyorum , elimdeki kitap bölümüne de işte bu yüzden yeni bir kitap ekleyemiyorum...utananadam

En kısa sürede yeni bir kitap eklemek dileğiyle , gülekalınızzz y789

karavan 01-10-2010 06:45 PM

Bacım doğum günün geçmiş yeni fark ettim üzgünüm.

Tüm aile fertlerinle mutluluk dolu yıllar diliyorum sana.

Öncelikle de günlüğün hayırlı olsun.Hep güzel şeyler yazmanı diliyorum.

Araban için de üzülme daha güzelini alırsın.

scouter 01-10-2010 09:50 PM

Sevgili Bigokyanus;

Nice senelere....
Eşin ve oğlun ile, sevdiklerin ve seni sevenlerle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice güzel mutlu günler geçirmeni dilerim.

yelda_k 01-10-2010 09:55 PM

günlüğünn hayırlıı olsunnn ...günlüğünün takipcpsiyimmm :)

yeni bir hayat 02-10-2010 09:49 AM

Elma şekerinle hatıralarını ne güzel anlatmışsın Bilgen'ciğim,ben olsam kıyamazdım satmaya:)
Daha güzel arabalar satın alırsın, sende bu çalışma azmi varken..
Günlüğün hayırlı olsun ve yine çok daha güzel hatırlara tanıklık etsin..
Tüm sevdiklerine birlikte mutlu ve başarılarla dolu daha da yaşanılası bir hayat diliyorum..

Sevgiler..actionsmile

cansin sen 02-10-2010 10:30 AM

canım benim güzel insan...12 yıl önce ankarada olduğum zamanlar tanışmak isterdim seninle.bir insan ancak bu kadar tatlı sözlü güler yüzlü (hissedebiliyorum) olabilir.seninle tanıştığım güne şükürler olsun.ve iyi ki bizimlesin.küçük kuzun oğluşunla ve biricik eşinle nice nice uzun ömürler versin Rabbim size...sen herşeyin en iyisine layıksın...günlüğünde de hep iyi şeyler yazılı olsun inşallah....iyi ki varsın...sevgilerimle...

denizyıldızı 02-10-2010 10:36 AM

Yeni günlüğün hayırlı olsun; güzel haberlerle dolsun... :)

bigokyanus 06-10-2010 01:30 PM

Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771264)
Yuvanı ve o güzel yüreğini Allah nazarlardan korusun...Karşına hep senin gibi iyi niyetli insanlar çıksın...

Seni çok seviyorum canım benim..

Aşkların en güzel kırıntısı güzel düşüncene , iyi dileklerine yürekten teşekkürler... İyi ki varsın , ben de seni seviyorum hem de kocamannnn y789

bigokyanus 06-10-2010 01:31 PM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771269)
Nice yıllara efendim.:) Daha ilk günden sımsıcacık bir günlük olacağı belli. Keyifle takip edeceğim bu konuyu.:)

Allah dileklerini fazlasıyla vermeyi nasip etsin.

Sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3

Tanıdığım en şeker grafiker :) Çokkk teşekkür ederim ben de senin için aynı dileklerimi gönderiyorum , takipçim olman da ayrıca mutlu etti, iyi ki varsın ...cilgin897

bigokyanus 06-10-2010 01:32 PM

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771275)
EŞİNLE VE OĞLUNLA NİCE SENELERE..GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN..İYİKİ VARSIN..

http://img211.imageshack.us/img211/4993/ping29pt4.gif

Teşekkür ederim sen de bebeğinle ve eşinle nice güzellikleri gönlünce yaşarsın umarım , her şey istediğin gibi olsun . Çok sağ ollllly789

bigokyanus 06-10-2010 01:34 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771483)
Bacım doğum günün geçmiş yeni fark ettim üzgünüm.

Tüm aile fertlerinle mutluluk dolu yıllar diliyorum sana.

Öncelikle de günlüğün hayırlı olsun.Hep güzel şeyler yazmanı diliyorum.

Araban için de üzülme daha güzelini alırsın.

Karavan abicim teşekkür ederim , dilerim hepimiz sevdiklerimizle güzellikler yaşar mutlu oluruz. Araba için de üzülmüyorum , hatta güzel anılar yaşadığım için ve onu güzel hatırladığım için mutluyum.

bigokyanus 06-10-2010 01:35 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771494)
Günlüğün hayırlı olsun :)

Teşekkür ediyor , derslerinde ve sınavlarında başarılar diliyorum y789

bigokyanus 06-10-2010 01:36 PM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771498)
Sevgili Bigokyanus;

Nice senelere....
Eşin ve oğlun ile, sevdiklerin ve seni sevenlerle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice güzel mutlu günler geçirmeni dilerim.

Çok teşekkür ederim sevgili scouter, dilerim sen de sevdiklerinle anı hanene hep mutluluk çentikleri atarsın ve hep huzuru içinde hissedersin. Çok sağ ol uğradığın için :))

bigokyanus 06-10-2010 01:37 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771499)
günlüğünn hayırlıı olsunnn ...günlüğünün takipcpsiyimmm :)

Teşekkürler güzelim , senin gibi sevimli bir takipçim olduğu için sevindim , sağ ol y789

bigokyanus 06-10-2010 01:40 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771531)
Elma şekerinle hatıralarını ne güzel anlatmışsın Bilgen'ciğim,ben olsam kıyamazdım satmaya:)
Daha güzel arabalar satın alırsın, sende bu çalışma azmi varken..
Günlüğün hayırlı olsun ve yine çok daha güzel hatırlara tanıklık etsin..
Tüm sevdiklerine birlikte mutlu ve başarılarla dolu daha da yaşanılası bir hayat diliyorum..

Sevgiler..actionsmile

Canım arkadaşım , güzel yürekli , güzel düşünceli arkadaşım benim , iyi ki seni tanımışım...

Evet elma şekeri ile çok çok güzellikler yaşadık , şükür ki onu çok güzel hatırlayacağım ve satmalıydım elimden çıkarmalıydım , eğer bir eşyayı elimizden çıkarıp verebiliyorsak bu ister satma , ister sadaka olsun , eşya bizim malımız eğer satamıyorsak biz onun malı olduk demektir , bundan yola çıkarak sattım ve iyi temennilerle sattım dilerim alan da ben gibi çok güzel şeyler yaşar...

Güzel dileklerine ve düşüncelerine çok teşekkür ederim :))

bigokyanus 06-10-2010 01:43 PM

Alıntı:

cansin sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771535)
canım benim güzel insan...12 yıl önce ankarada olduğum zamanlar tanışmak isterdim seninle.bir insan ancak bu kadar tatlı sözlü güler yüzlü (hissedebiliyorum) olabilir.seninle tanıştığım güne şükürler olsun.ve iyi ki bizimlesin.küçük kuzun oğluşunla ve biricik eşinle nice nice uzun ömürler versin Rabbim size...sen herşeyin en iyisine layıksın...günlüğünde de hep iyi şeyler yazılı olsun inşallah....iyi ki varsın...sevgilerimle...

Bunca güzel söze , güzel yüreğe diyecek söz bulamadım , iyi ki varsın canım arkadaşım ve iyi ki seni tanımışım . Ben Ankara ya geleli 3 yıl oldu , dünya küçük şeker , kimbilir belki bir gün bir yerde görüşürüz ki bunu can-ı gönülden isterim. İyi ki varsın :) Bal küpünü de , seni de sevgiyle kucaklıyorum :))

bigokyanus 06-10-2010 01:44 PM

Alıntı:

denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771539)
Yeni günlüğün hayırlı olsun; güzel haberlerle dolsun... :)

Teşekkür ederim denizlerin yıldızı , çok sağ ol uğradığın ve iyi dileklerini bıraktığın için . Her daim huzurla ve sevgiyle , gülekal emi :))

Sultan 06-10-2010 01:51 PM

okyanus yürekli dostum...canım benim günlüğünü yeni farkettim...
tamamını okudum.elma şekeri çok hoşmuş... çok sevdiğin elma şekerini elden çıkarmanda çok cesurca.
kendini ifade ediş tarzını sevdim.
günlüğün hayırlı olsun..
içi hep güzel haberlerle dolup taşsın.
farkındalıkların artsın..
iyi ki varsın arkadaşım.iyi ki tanıdım seni.
sevgiyle mutlu kaly789

bigokyanus 06-10-2010 02:03 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772172)
okyanus yürekli dostum...canım benim günlüğünü yeni farkettim...
tamamını okudum.elma şekeri çok hoşmuş... çok sevdiğin elma şekerini elden çıkarmanda çok cesurca.
kendini ifade ediş tarzını sevdim.
günlüğün hayırlı olsun..
içi hep güzel haberlerle dolup taşsın.
farkındalıkların artsın..
iyi ki varsın arkadaşım.iyi ki tanıdım seni.
sevgiyle mutlu kaly789

Bahar kokulu , bahar bakışlı arkadaşım ,
İyi ki ben de seni tanıdım , hele de samimi , cıvıl cıvıl sesini duymak o kadar güzel ki...
Her yazını okuduğumda sesin de kulaklarımda yankılanıyor sanki senden dinliyormuşum gibi hissediyorum yazdıklarını...

Güzel düşüncene , güzel dileklerine , güzel yüreğine çok teşekkür ediyorum. Ve kızlarınla mutlu anlar diliyorum... Ve tabi biricik eşinle , kızlar gidecek yine eşin yanına kar kalacak :))

bilgendilo 06-10-2010 02:15 PM

günlüğün hayırlı uğurlu olsun ve umarım güzel anılarla dolsun bilgencim..
sevgiyle kalkiss3

bigokyanus 06-10-2010 02:32 PM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772181)
günlüğün hayırlı uğurlu olsun ve umarım güzel anılarla dolsun bilgencim..
sevgiyle kalkiss3

Çok sağ ol canım benim , hep beraber güzel anıları yaşamak ve paylaşmak dileğiyle, öperim sevgiyle adaşımı da ... cennet kokusunu benim için de içine çek olur mu? y789

Alexandra 06-10-2010 03:03 PM

Günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım benim, nasıl olmuş da görmemişim ben bunu şimdiye kadar. Bugünlerde biraz seyrek açtım, ondan kaçırdım galiba.
Yani bir insan arabasını bile böyle sevsin. Ne güzel bir yüreğin var senin yahu...
Yeni bir Elma Şekeri almanı ve bundan sonra hayatının değerli anılarını onun sağlayacağı kolaylıkla yaşamanı dilerim hayatım.
İyi ki varsın, keyifle ve heyecanla takip edeceğim günceni.

Sevgiler

bigokyanus 06-10-2010 03:09 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772198)
Günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım benim, nasıl olmuş da görmemişim ben bunu şimdiye kadar. Bugünlerde biraz seyrek açtım, ondan kaçırdım galiba.
Yani bir insan arabasını bile böyle sevsin. Ne güzel bir yüreğin var senin yahu...
Yeni bir Elma Şekeri almanı ve bundan sonra hayatının değerli anılarını onun sağlayacağı kolaylıkla yaşamanı dilerim hayatım.
İyi ki varsın, keyifle ve heyecanla takip edeceğim günceni.

Sevgiler

Canım çakılım , bir tanecik sevgi dolu arkadaşım , ne çok seviniyorum bir bilsen seni tanıdığıma , ne çok özlüyorum sesini , görüşlerini dinlemeyi , seninle görüşmeyi...

Kaçırmadın henüz yazdığım pek bir şey yok ki... Paylaştıkça , çoğaldıkça , vaktim oldukça yazarım , vaktin oldukça da okursun artık :))

Yeni alacağım kar tanesi olsun istiyorum , bembeyaz ya da uzay mekiği metalik olsun. Kırmızıyla yaşadım , yaşanılası güzellikleri darısı yenisinin başına :))

Teşekkürler uğradığın ve düşüncelerini paylaştığın için , seni koskocamannn seviyorum canım dostum benim, iyi ki varsın can...y789

Alexandra 06-10-2010 04:00 PM

Sen de iyi ki varsın canım benim. Böyle sevgi dolu, dopdolu kal...

aşk kırıntısı 15-10-2010 11:57 AM

güzelim sana çok sevdiğim bu parçayı hediye etmek istedim...

ankaralı güzel kıza sevgilerle...
http://www.izlesene.com/video/vega-ankara/1185326

bigokyanus 15-10-2010 12:07 PM

Canım beneim çokkkk teşekkür ederim , sen güzel bakıyorsun bence , ve demek ki güzel gülümsüyorsun ki herkes farketmiş :)) İyi ki varsın şekercimmmmmm....

aşk kırıntısı 15-10-2010 12:13 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773451)
Canım beneim çokkkk teşekkür ederim , sen güzel bakıyorsun bence , ve demek ki güzel gülümsüyorsun ki herkes farketmiş :)) İyi ki varsın şekercimmmmmm....

sen de iyi ki varsın canım.....seni mutlu ettiysem ne mutlu bana:)

sanırım güzel gülümsüyorum ondany789utananadam

bigokyanus 18-10-2010 02:26 PM

Sevgili günce;

Müthiş yorucu bir o kadar da keyifli bir haftasonu geçirdim. Yorucu diyorum , 13 saat evi temizlemek için uğraştım tabii bunun yanında minik prensimle de ilgilenmeye çalıştım , evi temizlemekte başarılı oldum olmasına ama evi toparlamak konusunda başarısızım nasıl olmayım , ben diyeyim 10 sen de 20 defa tüm her yeri toparladım tam 1 dk sürdü toplu durması ardımdan minik yaramazım her şeyi tekrar dağıttı. Bunlar yetmedi yeter mi hiç , bal tabağına ulaşmış hem de mama sandalyesindeyken ve oğlum, canımın içi balın güzellik için gerekli malzemesi olduğunu bilerek tüm saç tellerine , yüzüne , üstüne, masalara yere bilimum her yere sürmüş yetişemediği yerde dökmüş. Bir döndüm ki elini batırıp batırıp bal olmayan yerleri de ballıyor ki sadece 1 saat önce banyo yaptırmıştım , tekrar banyoya gittik mecburen nasıl mutlu oldu anlatamam , anne duşş , anne duşş diye sevinç gülücükleri saçıyordu benim minik kuzum...

Yetmedi , yeter mi hiç, yetmez , çamaşırları yıkadım çamaşırlığa ben asıyorum tam sepete eğilip yeni bir çamaşır alırken arkamdan biri çamaşırlıktan alıp kaçıyor , tüm salon ıslak çamaşır bahçesine dönmüştü baya bir vaktimi de çamaşırları başlarına bir şey gelmeden asmaya çalışmak aldı.

Eşime yakındım ne bu benim kara bahtım kem talihim dedim , etrafa kirli kuru çamaşırları dağıtan bir kocam , ıslak temiz çamaşırları dağıtan bir oğlum var ne yapayım söyler misin dedim , epey bir kahkaha attı. Canım yavrum da anlar gibi yanımıza gelip kahkahaların sebebinin kendi olduğunu bildiğinden o da bize eşlik etti.

Ve yine de şükrettim , sağlıklı olduğum , sağlıklı bir eşim ve oğlum olduğu için mutluyum. İyi ki varlar, yoruluyorum biraz ama değer hem de her şeye :))

Sultan 18-10-2010 03:19 PM

bal tabağına batmış bir halde küçük yaramazın fotoğrafını çekseydin annesi...
yaşadıklarında bana çok tanıdık geliyor....
okurken hem güldüm hem o hallerimi hatırladım...
oğlunu ve seni kocaman öpüyorum...
sevgiyle mutlu kalıny789

bigokyanus 18-10-2010 03:33 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774013)
bal tabağına batmış bir halde küçük yaramazın fotoğrafını çekseydin annesi...

yaşadıklarında bana çok tanıdık geliyor....
okurken hem güldüm hem o hallerimi hatırladım...
oğlunu ve seni kocaman öpüyorum...

sevgiyle mutlu kalıny789

Canım benim inan resim falan aklıma gelmedi en az zarar ve batmışlıkla kurtarmaya çalıştım ortalığı :)) Halleri çok sevimli oluyor kızamıyorsun bile :) günde kaç defa üstünü değiştiriyoruz :)

Sen kurtuldun ne güzel :))

Alexandra 18-10-2010 03:41 PM

Ay canım benim:))

Trajikomik olmuş hakkaten. Üzgünüm ama küçük yaramazın bala bulanmış hali gözümün önüne gelince kendimi tutamadım. Ben de kahkahayı bastım burada:)))

Onca temizliğin üzerine :)) Aman yarabbiiiii:)))

Allahtan çok sevimli de annesi çileden çıkmıyor. Hayatım, günlerin güllük gülistanlık olsun, en büyük derdin bal kasesi olsun:))

Seni çok özlemiştim. Bu hikaye içimi ısıttı:))
Sevgi dolu kal sen böyle hep, e mi??

http://img2.blogcu.com/images/i/y/o/...9547505bal.jpg

bigokyanus 18-10-2010 03:46 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774023)
Ay canım benim:))

Trajikomik olmuş hakkaten. Üzgünüm ama küçük yaramazın bala bulanmış hali gözümün önüne gelince kendimi tutamadım. Ben de kahkahayı bastım burada:)))

Onca temizliğin üzerine :)) Aman yarabbiiiii:)))

Allahtan çok sevimli de annesi çileden çıkmıyor. Hayatım, günlerin güllük gülistanlık olsun, en büyük derdin bal kasesi olsun:))

Seni çok özlemiştim. Bu hikaye içimi ısıttı:))
Sevgi dolu kal sen böyle hep, e mi??

http://img2.blogcu.com/images/i/y/o/...9547505bal.jpg

Gülümseyin tabii güzelim her halleri komik ve eğlenceli öyle olmasa katlanılması zor olurdu sanırım , sevgileri sayesinde her şeye gülümsüyor ve sabrediyorsun. Çok sevimli ufaklıklar , haylazlıkları bile çok güzel...

Ben bile gülümsedim yanına yaklaştığımda hareketleri daha da hızlanıyor hızlıca bala bulanmamış yerleri de bal yaptı üstünü değiştirirken halıları da bala buladı . Ortaya süper bir görüntü çıktı :)))

Ben de seni özlemişim , aklımdasın bilesin. Yüzünden gülücük eksik olmasın şekercim ...y789

Alexandra 18-10-2010 03:51 PM

Ayyyy, halılar da mı? Allahım allahım:)))

Ya walla, çok şükür çok sevimli haylazlar da, yoksa insan aklını kaybedebilirmiş yani.
Sen o kadar yorul temizle ortalığı, tam oldu derken her yer bal:)))

Eeee, dağına göre kar. Buldu sevgi dolu, sabırlı anneyi... Yaramazlık yelkenleri fora:)))

Aman en büyük yaramazlığı bu olsun:)) Çok yakışmıştır bemim prensime:)) Söyle ona, onun dışardan bal takviyesine ihtiyacı yok ki:)) Baldan tatlı yavrum benim:)) Ya eve gidince bir de benim için kucakla, kollarım uyuştu onu düşünürken:)))

bigokyanus 18-10-2010 04:28 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774027)
Ayyyy, halılar da mı? Allahım allahım:)))

Ya walla, çok şükür çok sevimli haylazlar da, yoksa insan aklını kaybedebilirmiş yani.
Sen o kadar yorul temizle ortalığı, tam oldu derken her yer bal:)))

Eeee, dağına göre kar. Buldu sevgi dolu, sabırlı anneyi... Yaramazlık yelkenleri fora:)))

Aman en büyük yaramazlığı bu olsun:)) Çok yakışmıştır bemim prensime:)) Söyle ona, onun dışardan bal takviyesine ihtiyacı yok ki:)) Baldan tatlı yavrum benim:)) Ya eve gidince bir de benim için kucakla, kollarım uyuştu onu düşünürken:)))

Evet meleğim tatlı olmasalar sevgileri olmasa asla katlanılamazlar..
Kendisine zarar vermesin de etraf batmış çokta önemli değil , her şeyin çözümü var çok şükür.

Haftasonu kademe kademe kitaplığa tırmanmaya da başladı şimdilik inemediğinden sesleniyor , hatta televizyon masasına da çıkmaya başladı . Allah ım diyorum inşallah kendine bir şey olmaz , dualarımız o yönde, Rabbim herkesin evladını içinde de bizimkini bize bağışlasın...

Öperim , kucaklarım canım benim hem de zevkle nasıl özledim sıpayı anlatamam , burnumda tütüyor yavru kuzum benim. Sabahları da aynı annesi gibi neşeli uyanıp bööö diye beni korkutmaya çalışıyor sonrasında da basıyor kahkayayı...y789

Alexandra 18-10-2010 05:07 PM

Ay tam yemelik canım yaa:))

Bu yaşları kaçırmamak lazım:))) Sonra yapma etme der, sevdirmez kendini:)))

smyrna1 18-10-2010 05:19 PM

Allahın kendi şefkatinden annelere de üflenmiş yoksa hiç bir faninin bu kadar emekle çocuğu dünyaya getirip onlarca sene ömrünü onun için feda etmesi hatta bunu yapabilmek için can atması:D bildiğimiz fizik kanunlarıyla açıklanamaz sanırım:) babalar için aynı şey geçerli değil sanırım, yani şu anki hissiyatımla benim için baba olmak çekilmez gibi görünüyor:)

Allah acısını göstermesin bigokyanus, iyi bak kendine..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM.