![]() |
Cevap: Okyanus güncesi Alıntı:
Seni baba olduğunda görelim bence , çok sevgi dolu ve sabırlı olacağına eminim zira benim eşim de her türlü haylazlığına gülüyor bazı yaramazlıklarına ise çok seviniyor neden? çünkü kendisi de küçükken öyleymiş , kendine benziyor diye seviniyor sanırım. Biz haraketli bir çocuk istemiştik zaten , akıllıca haylazlıkları olan , çok şükür oğlumda öyle :)) |
|
|
Cevap: Okyanus güncesi bende sevmeye geleceğim.... hem benim küçük kızımla oynayabilirler ... sevgiyle mutlu kalıny789 |
Olsun ben şimdiden hayal edeyim elbey gerçekleşir ve nedense ailecek görüşecekmişiz gibi hissettim birden 956k Bekliyoruz canım benim oğlumda çok sever kızları özellikle tatlı kızları y789 |
|
Cevap: Okyanus güncesi Bilgenciğim,,günlüğün hayırlı olsun,,ben geç farkettim kusura bakmautananadam Küçük Prensin gerçekten bi harika,,onu öyle ballı ballı düşündüm de Allahım ne tatlı olmuştur,,yaramaz yaramaz bakıp gülüyordur bi de,,canım yaaa,,yerim onu :) elma şekerin için,,şu bağımlı olmama konusunda söylediklerin ne kadar da benim fikirlerime benziyor,,zamanı geldiğinde tatlılıkla vazgeçmeyi bileceksin di mi şeker... Küçük Prensini ve seni öpüyorum çoook,,umarım şimdi daha iyidir,,çabucak iyileşsin,,melek annesi üzülmesin daha fazla actionsmile |
Kesinlikle vazgeçmeyi bileceksin eğer vazgeçemiyorsan o senin değil sen onun malı oldun demektir, ne güzel yazmışsın çok sağ ol... Artık minik kuzum daha da tatlandı ben hep doğduğunda seni balla mı yıkadılar bebeğim çok tatlısın diyordum gerçek oldu bizzat balla yıkandı miniğim ve haylaz haylaz gülümseyince zaten kızamıyorsun da :)) Seneye de senin minik prensin aynısını yapabilir o da tadına tat katabilir :) |
Cevap: Okyanus güncesi Yaşasınnnnnn 956k956k956k Süper 3 gün yaşamayı umuyorum , oğluşuma doyamamıştım geçen günlerde tatilde doyabilmeyi planlıyorum , dolu dolu vakitler geçirmeyi , oyunlar oynamayı , ona sımsıkı , kocaman sarılmayı , doya doya sarmayı , öpücüklere boğmayı daha neler neler... Onunla dolaşmayı ve önümüzdeki hafta Bremen Mızıkacıları tiyatro oyununa götürmeyi planlıyorum. Yaklaşık 50 defa falan okuduğumuz kitabı bir de izlesin istiyorum , tiyatroya götürmek için erken olabilir mi bilmiyorum ama olsun :) Bugünlerde pek bi sevgi böcüğü olasım var , herkese gülümseyip selam veresim , uzun uzun konuşasım , dinleyesim var. Dostlarım göresim ve vakit geçiresim var. Her anın değerini bilip , her anı değerlendiresim var. Buna istinaden baggysus'la buluşasım , cumartesini çok süper geçiresim var. Şimdilik görüşme planımız var , gerçekleşince onu da mutlu bir şekilde yazasım var. :) |
Allahım bu ne enerji yarabbimmm:)))) SEn hiç durma, hep böyle coşşşşşşş:)) Harikasın canım benimmmm:)) Büttün dilediklerin büyük bir keyifle gerçekleşir inşallah:)) Mutluluğun, yaşam heyecanın, içindeki sevgi daim olsun canım benim:)) cat56 |
Çok güzel bir tatil geçir şeker , anı hanende güzel yerlere yerleştir. İyi kiii varsın :) |
gerçekten çok doğru bir söz.. bana her ne kadar çok farklı bir olayı anımsatsa da. yüreğinize ruhuna teşekkürler.. sözlerinizlee bilerek yada bilemeyerek farkındalığımı artırıyorsunuz. herşey tadında bırakılınca güzelmiş, sizde arabanızla bu bağlamda vedalaştınız. her ne konuda olursa olsun bunu yapamayan insanlar çok var. kutlarım sizi hayatını değiştiren insanlardan olduğunuz için. ve ayrıca teşekkürler benimde hayatımı değiştirmemde yardımcı oldugunuz için. oğlunuz ve yaşadığnız gerçekten çok güzel anlar, anılar. yaradan herkese nasip etsin aranızdaki muhabbeti. sizin gönlünüzün güzelliği yazılarınızdan, buradaki/hayatınızdaki insanlarla olan muhabbetinizden, hissettirdiğiniz/hissedebildiğimiz yüreğinizden, nickinizden bile bellii:) ruhunuzda büyük bir sevgi okyanusu barındırıyorsunuz adeta;) ve bunu herkese yüce gönüllülükle sunuyorsunuz:) bizler/bende bunu hissedebiliyoruz/m. sınırsız sevgi dolu olan yüreğinize sağlık sıhat mutluluk diliyorum. yaradan bütün bu güzellikleri hayat yolunuza seriyor. hayatınızdaki bu tüm güzelliklerin, ailenizle mutlu/huzurlu/neşe dolu yuvanızın bir ömür daimi olmasını diliyorum;) herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum tüm kalbimle:) unutmadan günlüğünüzü hayırlı olsun. zevk ile takip edicem küçük prensin yaramazlıklarını ve güzel dizelerinizi. ışıkla kalın;) |
Evlat çok bambaşka bir şey , Rabbim dileyen herkese , hayırlısını nasip etsin , oğlum olmadan önce sevinçlerim bile büyük değilmiş şimdi gerçek sevinçlerimi yaşıyorum sayesinde , varlığı bile her gün binlerce şükretmeme vesile... Türlü türlü haylazlıklara başladı , dün çiçeklerin toprağını dağıtmış ben yanına gidince de yapan o değilmiş gibi uçakla oynuyor :) Aklı sıra bana çaktırmıyor ama o farketmeden babası kameraya almış oğluşumu görmeni , tanımanı isterdim . Allah'ım cümlenin evladını içinde de benim kuzumu bize bağışlasın. Ve sana da nasip etsin anne olmayı anneliği tatmayı... Çok güzel gelişiyor ve çok süper değişiyorsun , seni tebrik ediyorum. Farkındalıklarının daha çok artması ve süper anılar yaşaman dileğiyle , sayfama uğradığın için teşekkür ederim :) |
her şey gönlünüzce güzel olsun.. iyi ki varsıny789 |
Sen de iyi ki varsın meleğim benim , çiçek toprakları sayesinde sürekli değişiyor , azaldığı için habire üzerine ekleme yapıyorum :) Bir de yeni yaprakların çıkması için yaprakları koparıp anne çiçek diye elime tutuşturuyor ... :) |
Merhaba bigokyanus:) Günlüğünüzü yeni farkettim:) ve de keyifle okudum, ne güzell, pozitif düşünüp pozitif bir yaşam kurmak..güzel bir aileniz var oğlunuz maşallah çok şeker Allah bağışlasın:) ve burada bizlerle mutluluğunuzu değişim ve gelişim anılarınızı bizimle paylaşmanız çok güzel, tekrar teşekkür ederim. özellikle sevgi böcüğü olma konusu bende de var, dışarıda hiç tanımadığım insanlara bile gülümseyerek bakıyorum, etrafımdaki herkese ilgi ve sevgi gösteriyorum:) ve onların mutluluğuyla daha çok mutlu oluyorum..daha çok paylaşımlarda bulunmak , daha çok gülmek konuşmak istiyorum..ve diyorum ki hep keşke sevgi böcüğü modunda kalsak:) Tekrar günlüğünüz hayırlı olsun:) ve sevgiyle dolsun..mutlulukla okunsun :) |
Ve senin de her daim sevgi böcüğü olmanı diliyorum , Orhan Veli'nin bir sözü var , kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım zaman beni deli zannedeceklerini düşünüp gülümserim. Ben de gülümserim , sen de hep gülümse , ben yolda çalışan birilerini gördüğümde mutlaka selam veririm , ne düşündükleri beni nasıl gördükleri falan önemli değil... Her daim mutlu ve huzurlu kalman dileğiyle, sayfama uğrayıp , değerli yorumlarını bıraktığın için çok teşekkürler , gülekal emi :) |
çok güzelll dilekler, teşekkürüm bile az kalır:) sevgiyle kabul ettim, size de güzellikler diliyorum bu arada hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz, çünkü bende yolda gördüğüm çalışan kişilere mutlaka kolay gelsin derim, mutlaka gülümserim.. geçen aylarda evden çıkıyorum tam sitenin girişinde çöpleri toplayan bir görevli vardı bende günaydın dedim gülerek ve de kolay gelsin..(ama o surat astı bana baktı baktı, bozulmuş gibiydi)..o an bozulmuştum..sonra üstünde durmadım yine görürsem mutlaka günaydın diyorum:) ..kendimi iyi hissettiriyor |
Ben sabahları bir caminin merdivenlerinden iniyorum inerken de görevli bir amca var orada temizlik yapan ona günaydın kolay gelsin diyorum, başlarda şaşırmıştı , şimdi her sabah hayırlı işler kızım Allah razı olsun diyor ... Bu bana çok çok yetiyor ne güzel bir dua düşünsene Allah razı olsun , her şeyi Allah rızası için yapmıyor muyuz zaten . Allah senden de razı olsun sevgili Bale, her şeyi gönlüne göre versin :) |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim benim hakkımdaki güzel düşüncelerin için, hepsi benim için çok değerli:) Amiinn tüm dualarımıza ve yaradan herkese nasip etsin dediğin gibi o güzel duyguyu (ablama da:) Anne olmama var daha o yüzden ben teyze olmayı sabırsızlıkla bekliyorum:)) y789 Ben küçük prensin çiçek/toprak/yapraklarla kaynaşmasını doğayı tanımasına ve onlardan enerji almasına, doğayı tanımaya başlamasına baglıyorum. (Aynı zamanda bal anımızıda maddeleri, doğayı, çevresindeki küçük büyük herşeyi kolaylıkla algılama/merak/keşfetme/tanıma yaşında) Biz hep burda aslında bizde olan ancak zamanla yitirdiğimiz farkındalıgımızı geri kazanmaya çalışmak amaçlı bazı teknikler uyguluyoruz. Aslında yeni doğduğumuzda o kadar safız, temiziz, herşeye açığız ve herşeyi görebilme yeteneğine sahibiz ki bütün bunları zamanla çevrenin ve yaşamın bize getirdiklerinin etkisi ile yitiriyoruz. Şuan en güzel dönemi prensin;) Ne mutlu ona diyorum yaradan sağlık, sıhat, huzur eksik etmesin:) Hatta minik haylazlıklarınıda:) Çünkü onlar hepsi farkındalıgının bir parçası. Ben 4 ay anaokulunda öğretmen asistanlığı, 2 ayöğretmenlik yaptım ve çok şey öğrendim onlardan. Onlar bizim göremediğimiz bakış açılarına/algılama yetilerine sahipler. Ve sanırım herkes bu yüzden büyüyünce çocuk olmak istiyor. Her zamanki gibi elimizdekinin kıymetini yitirince anladıgımızı farkediyoruz. Dilerim küçük prens bu dönemi oldukça verimli ve ömrüne bütün bu huzurunu, farkındalığını neşesini, çocuklugunu taşıyabilecek şekilde büyür. Siz bunu zaten sağlıyorsunuz, bence gerek çocugunuzu yetiştirme, gerek farkındalıgınızla örnek annelerden birisiniz. Canı gönülden kutluyorum sizi:) Her daim ışıkla kalın;) |
Cevap: Okyanus güncesi Giderken Bana Bir şeyler Söyle ... Mustafa Ulusoy un geçen ay okuduğum bir kitabı. Ölümü çok güzel irdeliyor ve ölmenin yaşamın bitmesi değil daha uzun ve güzel bir yaşamın başlaması olarak değerlendirilmesini sağlıyor. İçinde neden benim başıma geldi diye isyanları oynadığınız yaşantı kesitlerinize güzel cevaplar bulabileceğiniz, bu olayları niçin yaşadım diye kara kara düşüncelerinizi aydınlatacağınız bölümlere ulaşacaksınız. ( Daha ayrıntılı bilgi için www.mustafaulusoy.com ) Ve kitabı okurken kendi yaşantınızı sorguluyorsunuz sanırım, benim durumum öyle oldu. Her olayın aslında Rabbimin mübarek isimlerinin bir tecellisi ve anlaşılması gerektiğini idrak ediyorsunuz. Bir de kitabın ismine takıldım, giderken bana bir şeyler söyle... Düşündüm acaba giderken özellikle sevdiklerine ne söylenebilir... Dilin tutulmaz mı, boşlukta asılı kalmaz mı kelimeler, yüreğin burkulmaz mı, elin ayağın birbirine dolaşmaz mı, koskoca bir ömrü tüketipte son saniyelere sığdırılabilir mi hissedilenler, düşünceler, yürektekiler... Ölümden hiç korkmadım bu yaşıma kadar ama şimdilerde minik oğlumu düşünerek korku değil hissettiğim onun için endişe ki bu endişe bir anne için ölene kadar devam ediyormuş. ne zaman ki evlendirip çocuk sahibi olduğunu görünce rahatlanıyormuş. Yine de ölüm anını yaşayacak olursam sanırım hiçbir şey söyleyemez büyük bir aşk ve sevgiyle bakarım, Rabbimin güzel yarattıklarına, sevdiklerime, büyük ve mutlu anları paylaştıklarıma... Giderken tek diyebileceğim, diyebilme gücünü kendimde bulabileceğim Rabbime emanet olun, insan başka ne diyebilir ki, en sevdiklerini başka kime emanet edebilir ki... |
Cevap: Okyanus güncesi gercekten ismi ilgı cekıcı elımdeki kitabı bıtırır bıtırmezz kıtabı alıp okuyacagımm.... söledıklerın ise benı bu kıtap konusunda sabırsızlandırdıı :) |
Cevap: Okyanus güncesi Mustafa Ulusoy'un "Yakınlık" kitabını merak ediyorum ben de..Kendisinin eşi ile 10 yıl çocukları olmuyor..Tüp bebek tedavisi sürecinden sonra doğan ikiz bebeklerinin ardından eşini kaybederek hem üzüntü hem sevinci birarada yaşayan yazar bu kitabı yazmış..Nette araştırayım derken bu sayfada karşıma çıktı..En kısa sürede okumayı düşünüyorum.. Teşekkürler Bilgen.. |
Bu teşekkürü okuduğumda bile çok üzülmüştüm şimdi daha da üzüldüm. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın , zor çok zor . Allah her şeyin hayırlısını versin . |
Cevap: Okyanus güncesi Sevgili kharon'un yazdığı şiiri görünce eskiden yazdığım bir denemeyi paylaşmak istedim ... Gitme Ayrılıklar hep erkendir zaten.. İlişkiler miladını doldurmamıştır ya da doldursa da , hep eksiklik hissedilir... Gidişler hep erkendir ama dönüşler hep geç... Dönmek istemenin buruktur bir yanı,bir yanı hep yarımdır, dönülmese de olur... çünkü ilişkiler erken bitişlerde, acı çekişlerde daha bir yaşanılası, daha bir güzel olur... Çünkü geri kalan aşk hikayeleri hayallerde tamamlanır ve hiçbir zaman son bulmaz... Her nefeste hissetmek güzeldir , özlemler bu güzelliklerin üstüne kurulu malikane, kavuşma arzusu o malikaneye giden yollar, o yola hiç düşülmez. Düşülmek istenmez, istense de gurur yapılır ,her şeyin önüne set misali... Köstek olur aşılamaz. İlk defa belki de engelleri aşmak istemez, gidenler, geride kalanlar. Acıyla yaşamayı öğrenir, alışırlar... |
Cevap: Okyanus güncesi BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER; Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim. Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım. ANNE OLMASAYDIM EĞER; O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim. Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç. Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim. Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım. ANNE OLMASAYDIM EĞER; Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım. Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim. Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti. ANNE OLMASAYDIM EĞER; Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim. Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik. Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım. Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım. ANNE OLMASAYDIM EĞER; Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım. Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım. Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi. ANNE OLMASAYDIM EĞER; Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım. acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım. 38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı. ANNE OLMASAYDIM EĞER; Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım. SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim. SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım.Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım! alıntı Evet minik prensim olmasaydı eğer , sevinçlerim yarım kalırmış , hayatımın anlamı olmazmış , gerçek sevgiyi tadamaz , aslolan anlamları kavrayamazmışım. Dünyanın ne muhteşem bir yer olduğunu bilemez, anneliğin tarif edilemez güzellikte olduğunu anlayamazmışım. Gerçek mutluluğu tadamaz , sabrımın sonsuzluğunu yaşayamazmışım. Anne kelimesinin ne yüce olduğunu , masum bir şekilde sunulduğunu , bir can'ın sana ne denli muhtaç olup, öncelik sırasının en başına nasıl oturduğunu göremez , bilemez, hissedemezmişim. Rabbim bu nasıl bir duygudur ki her saniye özletiyor kendini , ve her geçen an sevgisini katlandırıyor ve bu nasıl bir his ki hiçbir şeye değişilmiyor. Allah'ım dileyen herkese yaşatsın ve biricik sevgilisinin acısını göstermesin , sevdiğiyle , can'ıyla sınav etmesin. Canımın içi yavrum iyi ki varsın ve iyi ki doğdun , sayende anne oldum ve anne olmasaydım eğer, çok boş bir hayatı , doluymuş gibi yaşayacak , bir evlatla nasıl dolduğunu anlamayacakmışım. |
Cevap: Okyanus güncesi Harika bir yazı yürek okşuyo,anne olmak harika bir duygu benimde prensesimin varlığına şükürler olsun..Mutlu kal sevgili bigokyanus..Sevgiler.. |
|
Cevap: Okyanus güncesi ahhh canım teşekkürler gerçekten güzel bir yazı ... |
Cevap: Okyanus güncesi Çok harika bi yazı canım,, Annelik işte tüm bunlar ve daha fazlası demek,, Duygusallaşmak bana yan etki yapıyo bu günlerde,,bilirsin işte... O yüzden en zıpır tarafından ele alayım konuyu ; ben çantamda Güneş için ıslak-kuru mendil,meyve,oyuncak vs. ye ek olarak daima halay mendili taşırım,,kırmızı ışıl ışıl bişey,,n'apıyim benimki de böyle bi melek işte y789 Çok teşekkür ederim bu harika yazı ve yarattığın gülümseme için 956k |
|
Cevap: Okyanus güncesi Ay canım benim, Okudukça içim bir fena oldu. Gözlerim doldu. Anne olmak da başka bir şey gerçekten. Orada yazılı pek çok cümle anne olmasam bile beni çok derinden etkiliyor. Özellikle annesinden ayrı düşen bir bebek gördüğümde çizgi film dahi olsa dayanamam ağlarım wallahi. Hiç kıyamam, bir bebeklere, bir yaşlılara, bir de çaresiz hayvanlara... İnce ruhlu, sevgi dolu arkadaşım benim. İçindeki o evlat aşkı daim olsun. Birlikte mutlu bir hayatı paylaşın. Başarıları ve yaptıklarıyla seni hep gururlandırsın evladın. Bahtı da hep açık olsun. Keşke her çocuk doğuran analığı senin gibi derinden hissedebilse. Çoğu kadının bir görev sayarak çocuk dünyaya getirdiğini görüp üzülüyorum. Anneliğin kutsallığı senin gibi hisseden annelerden geliyor. Çok şanslı bir evladın var. Birbirinin kıymetini bilmek öyle önemli ki:)) |
Can taşımak o can'ın emanet olduğunu anlamak ve ona göre davranmak öyle önemli ki... Çoğu kimse malesef idrak edemiyor ve malesef çocuğun kaybı olduğu gibi kendi de onunla geçecek harika zamanlardan mahrum kalıyor. Çabucak büyüyorlar ve büyüyoruz mühim olan her anı değerlendirmek ... Oğlumun yeni halini yazayım teyzesi de biraz gülümse ... Odasını tamamen dağıtıyor , onunla birlikte salonu, mutfağı bilumum her yeri hem oyuncaklarıyla hem eşyalarıyla, gidip kapıdan baktığımda göz ucuyla çaktımadan bana bakıp - abuuvvvv anneeee diyor ( sanki yeni görmüş dağınıklığı ve çok şaşırmış gibi ) - kim yaptı annecim kim dağıttı diyorum - Bettin döktü diyor , sanki Berkin komşu çocuğu da haberimiz olmadan evi dağıtmış gibi :)) |
Cevap: Okyanus güncesi günlüğünü uzun zamandır okumayı ihmal etmişim canım baştan sona okudum hepsi süper paylaştıklarının, ben de senin gibi bi anne olmayı seçiyorum.. |
Cevap: Okyanus güncesi Hahahahahaha :))) Ay çok zekiler wallahi:)) Çok güldürdü beni minik balık:)) İlahi:)) Benim evi de komşunun oğlu Berk dağıtıyor demek ki, arkamı dönüyorum her yer her yerde:)) Ah çiçeğim, gülen yüzün hep gülsün böyle inşallah:)) |
Amaannnnn canım yaaaaa, Seninki de ayrı bir zilliymiş:)) Bak sen yaaaa.... Demek oynamayı seviyor, bu da kızların cilvesi işte:))) Harika, senin meleğini de öpüyorum canım benim:)) y789 |
|
Cevap: Okyanus güncesi bi çırpıda okudum ve düşündüm geç mi kalmışım ben seni tanımak için ablacımm :) umarım hayatta her şey dilediğin gibi olur yüreğinin güzelliği kelimelerini bile etkisi altına almış bi huzur sardı içimi inan =) bebişinide yerime öpesin anneciğiiii seni de ben öptümy789 |
Öperim oğlumu da hem de zevkle , ben de seni öptüm şekercim , görüşürüz, gülekal emi...actionsmile |
Cevap: Okyanus güncesi uzun zaman sonra yine ben :) okuyamadıgım gelişmeleri ve paylaşımlarını bir çırpıda zevkle okudum. annelık ile ilgili alıntın çok güzel ve senin ona kattıgın yorumun yüreğin ruhun ondanda güzel bigokyanus:) yine diyorum adın gibi büyük bir sevgi okyanususun:) ve prensin çok şanslı böyle duyarlı bir anneye sahip oldugu için:) ikinizide bu eşsiz uyumunuz için canı gönülden kutlarım ve bir ömür bu uyumunuzun sevginizi ve huzurunuzu katlandırarak devam etmesini diliyorum canı gönülden:) bi bettiinnde benim evde var galiba:)) biz seni burdan sevgiyle kucaklıyoruz sende prensi bizim yerimize öp:) bu ışığınızın muhabbetınızın huzurunuzun sevgınızın her daim bakı kalması dileğimle:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM. |