Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Okyanus güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615677-okyanus-guncesi.html)

frezya 23-01-2012 05:26 PM

Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818394)
Teşekkürler portakal çiçeğim :)
Dilerim tüm anne adayları sağlıkla kucaklarına alır , eğer Ankara'daysan sevmeye de beklerim . Hem benim bir de yakışıklı kuzum var onunla da dilediğin gibi oynayabilirsin , ablaları abileri çok sever. :)

Çook isterdim ikisini de sevmeyi,koklamayı.Bayılırım zaten :) Ankara'da olsam çoktaan gelir yakışıklıyı sever,sıkıştırır bir de mıncıklardım valla girlhaha orada değilim fakat gelmeyi çok istiyorum.İnşallah bir gün gelirsem mutlaka haber veririm :)

vittoria è nostra 25-01-2012 08:57 PM

annemm sevgi okyanusumm o kadar güzel eşsiz vede okyanus kadar uçsuz bucaksız bir yüreğe vede sevgiye sahipsin ki Yaradanım bunu paylaşman için bir melek daha göndermiş hayatına:) ne kadar sevindim anlatamam;) annem yüreği güzelim ikinci kez anne oluyor, yakışıklım benim prensimm abii oluyor desene:)) Allah hayırlı, sağlıklı bir hamilelik ve rahat doğum, hayırlısı ile kucağına almak nasip eylesin:) öpücüklerimi sevgilerimi yolluyorum meleklerime ve sevgi okyanusuma;) güzel haberlerini takipteyimm;)

bigokyanus 26-01-2012 04:06 PM

Alıntı:

vittoria è nostra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818682)
annemm sevgi okyanusumm o kadar güzel eşsiz vede okyanus kadar uçsuz bucaksız bir yüreğe vede sevgiye sahipsin ki Yaradanım bunu paylaşman için bir melek daha göndermiş hayatına:) ne kadar sevindim anlatamam;) annem yüreği güzelim ikinci kez anne oluyor, yakışıklım benim prensimm abii oluyor desene:)) Allah hayırlı, sağlıklı bir hamilelik ve rahat doğum, hayırlısı ile kucağına almak nasip eylesin:) öpücüklerimi sevgilerimi yolluyorum meleklerime ve sevgi okyanusuma;) güzel haberlerini takipteyimm;)

Yüreği kocaman sevgi dolu , güzel insan ...
Ne güzel dileklerin , ne güzel betimlemelerin olmuş benim için , sen ne cansın böyle ...
Çok teşekkür ederim melek gönüllüm , Rabbim sana da nasip etsin mucizeleri sevgiyle büyütmeni , içinde dünyanın en güzel canlısını hissetmeyi , onunla yeniden büyümeni ve hayatını mutluluklarla şekillendirmeni...
Canımsın ve iyi ki varsın ...

prenses1 30-01-2012 09:06 AM

çok güzel bir haber...
çok sevindim.sevincli
sağlıklı sıhatli mutlu bir çocuk olur işallah...
sevgiyle mutlu kal..ttli3ttli3

bigokyanus 30-01-2012 10:01 AM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818996)
çok güzel bir haber...
çok sevindim.sevincli
sağlıklı sıhatli mutlu bir çocuk olur işallah...
sevgiyle mutlu kal..ttli3ttli3

Güzel prenses teşekkür ederim , bu yıl ejderha yılıymış ve asyalı kadınlar hamile kalmak için uğraşıyorlarmış çünkü ejderha yılında doğanlar çok mutlu , şanslı ve başarılı oluyorlarmış . Geçen gün okudum ve hoşuma gitti .

Dilerim tüm minikler sağlıklı ve mutlu olurlar . :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 PM.