Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Okyanus güncesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615677-okyanus-guncesi.html)

denizyıldızı 02-10-2010 10:36 AM

Cevap: Okyanus güncesi

Yeni günlüğün hayırlı olsun; güzel haberlerle dolsun... :)

bigokyanus 06-10-2010 01:30 PM

Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771264)
Yuvanı ve o güzel yüreğini Allah nazarlardan korusun...Karşına hep senin gibi iyi niyetli insanlar çıksın...

Seni çok seviyorum canım benim..

Aşkların en güzel kırıntısı güzel düşüncene , iyi dileklerine yürekten teşekkürler... İyi ki varsın , ben de seni seviyorum hem de kocamannnn y789

bigokyanus 06-10-2010 01:31 PM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771269)
Nice yıllara efendim.:) Daha ilk günden sımsıcacık bir günlük olacağı belli. Keyifle takip edeceğim bu konuyu.:)

Allah dileklerini fazlasıyla vermeyi nasip etsin.

Sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3

Tanıdığım en şeker grafiker :) Çokkk teşekkür ederim ben de senin için aynı dileklerimi gönderiyorum , takipçim olman da ayrıca mutlu etti, iyi ki varsın ...cilgin897

bigokyanus 06-10-2010 01:32 PM

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771275)
EŞİNLE VE OĞLUNLA NİCE SENELERE..GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN..İYİKİ VARSIN..

http://img211.imageshack.us/img211/4993/ping29pt4.gif

Teşekkür ederim sen de bebeğinle ve eşinle nice güzellikleri gönlünce yaşarsın umarım , her şey istediğin gibi olsun . Çok sağ ollllly789

bigokyanus 06-10-2010 01:34 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771483)
Bacım doğum günün geçmiş yeni fark ettim üzgünüm.

Tüm aile fertlerinle mutluluk dolu yıllar diliyorum sana.

Öncelikle de günlüğün hayırlı olsun.Hep güzel şeyler yazmanı diliyorum.

Araban için de üzülme daha güzelini alırsın.

Karavan abicim teşekkür ederim , dilerim hepimiz sevdiklerimizle güzellikler yaşar mutlu oluruz. Araba için de üzülmüyorum , hatta güzel anılar yaşadığım için ve onu güzel hatırladığım için mutluyum.

bigokyanus 06-10-2010 01:35 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771494)
Günlüğün hayırlı olsun :)

Teşekkür ediyor , derslerinde ve sınavlarında başarılar diliyorum y789

bigokyanus 06-10-2010 01:36 PM

Alıntı:

scouter Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771498)
Sevgili Bigokyanus;

Nice senelere....
Eşin ve oğlun ile, sevdiklerin ve seni sevenlerle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice güzel mutlu günler geçirmeni dilerim.

Çok teşekkür ederim sevgili scouter, dilerim sen de sevdiklerinle anı hanene hep mutluluk çentikleri atarsın ve hep huzuru içinde hissedersin. Çok sağ ol uğradığın için :))

bigokyanus 06-10-2010 01:37 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771499)
günlüğünn hayırlıı olsunnn ...günlüğünün takipcpsiyimmm :)

Teşekkürler güzelim , senin gibi sevimli bir takipçim olduğu için sevindim , sağ ol y789

bigokyanus 06-10-2010 01:40 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771531)
Elma şekerinle hatıralarını ne güzel anlatmışsın Bilgen'ciğim,ben olsam kıyamazdım satmaya:)
Daha güzel arabalar satın alırsın, sende bu çalışma azmi varken..
Günlüğün hayırlı olsun ve yine çok daha güzel hatırlara tanıklık etsin..
Tüm sevdiklerine birlikte mutlu ve başarılarla dolu daha da yaşanılası bir hayat diliyorum..

Sevgiler..actionsmile

Canım arkadaşım , güzel yürekli , güzel düşünceli arkadaşım benim , iyi ki seni tanımışım...

Evet elma şekeri ile çok çok güzellikler yaşadık , şükür ki onu çok güzel hatırlayacağım ve satmalıydım elimden çıkarmalıydım , eğer bir eşyayı elimizden çıkarıp verebiliyorsak bu ister satma , ister sadaka olsun , eşya bizim malımız eğer satamıyorsak biz onun malı olduk demektir , bundan yola çıkarak sattım ve iyi temennilerle sattım dilerim alan da ben gibi çok güzel şeyler yaşar...

Güzel dileklerine ve düşüncelerine çok teşekkür ederim :))

bigokyanus 06-10-2010 01:43 PM

Alıntı:

cansin sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771535)
canım benim güzel insan...12 yıl önce ankarada olduğum zamanlar tanışmak isterdim seninle.bir insan ancak bu kadar tatlı sözlü güler yüzlü (hissedebiliyorum) olabilir.seninle tanıştığım güne şükürler olsun.ve iyi ki bizimlesin.küçük kuzun oğluşunla ve biricik eşinle nice nice uzun ömürler versin Rabbim size...sen herşeyin en iyisine layıksın...günlüğünde de hep iyi şeyler yazılı olsun inşallah....iyi ki varsın...sevgilerimle...

Bunca güzel söze , güzel yüreğe diyecek söz bulamadım , iyi ki varsın canım arkadaşım ve iyi ki seni tanımışım . Ben Ankara ya geleli 3 yıl oldu , dünya küçük şeker , kimbilir belki bir gün bir yerde görüşürüz ki bunu can-ı gönülden isterim. İyi ki varsın :) Bal küpünü de , seni de sevgiyle kucaklıyorum :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 PM.