![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... |
Ynt: Melodi Diyarı.... çok beğendim y789 teşekkürler paylaştığın için kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... ben teşkkr edrerim ezgicim beğenmene sevindim smiliyface http://www.thewallpapers.us/data/media/126/kedi-46.jpg aa34 |
Ynt: Melodi Diyarı.... aslında paylaşıp paylaşmamak konusunda düşündüm ama paylaşmak en iyisi sanırım.. dün sitede gezerken çekim yasana iyice bi yoğunlaştım ne yapabilirim nasıl yapabilirim diye sonrasında yazmanın faydalı olacağını düşündüm o an not defterime bi kaç bi şey yazım geçmişimden geleceğime dair birkaç madde tahmin edersinizki benm isteğim okuldu ama şunuda eklemeyi unutmadım bana getirdiğin güzel süprizleride sevgiyle kabul ediyorum(evet bundan kastım aşktı ve ben o kağıda bile açıkça yazmaktan çekinmiştim ama içimden o geçmişti)sonrasında bi an nasıl olabilirki bu süpriz dedim yani olanaklar açısından imkansız mutfakta hamurdan bi sevgili yapmadığım sürece ttli3 ama sonrasında centin yazılarındaki nasıl olacağını düşünme sadece iste yazıyordu aklıma getirdim ve devam ettim güzel bi gelecek istedim ve sayfamı bitirdim dediğim gbi benm asıl isteğim okuldu ve diğerini pek önemsemedim ama bu kadar kısa sürede işleyebileceğini nasıl tahmin edebilrdim çok ayrıntıya girmek istemiyorum zaten henüz erken ama günün sonunda bi süpriz bekliyormuş beni meğer ttli3 hadi hayırlısı dedi 44 evet sonuç olarak sabah yazdığım bi isteğim akşamına gerçekleşti hemde şuan olamaz dediğim halde smiliyface umarım asıl isteğimde gerçekleşir artık daha umutluyum ttli3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Ne güzel melodis... super Çok sevindim adına... 956k İnşallah daha güzel şeyler de olur... hismiley |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodisim canım ne güzel bir haber bu böyle ttli3 ayyy ben bile heyecanlandım okurken girlhaha hadi bakalım haberlerini bekliyoruz kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodis yazını okudum hatta tekrar okudum ama ne olmuş anlamdım... smil56 yorumlara göre iyi bişey olmuş da... ben anlayamıyorum... hayırlı olsun... sınav yaklaştıkça hep böyle oluyorum ben... kafa durdu vallaha... smiliyface |
Ynt: Melodi Diyarı.... sevincli nihayet başını bağladın. smil56 25889 güzel haberlerin devamını duymak dileklerimle. |
Ynt: Melodi Diyarı.... kısa zaman içinde daha güzel haberlerini almak dileğiyle..saygılı sevgiler |
Ynt: Melodi Diyarı.... elektrikler gitti cevap atamadım utananadam b456 teşkkrler arkadaşlar kiss3 herşeyin hayırlısı bende daha güzel günleri umutla bekliyorum ttli3 Lier22 nasıl anlamdın yaw smil56 Mumin.Okan nihayet derken dusun utananadam bymehmet,sanemce ablam,hayalayaz ablam ... hepinizi çok seviyorum ben ya çok çok teşkkrler smiliyface |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM. |