![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodis 3 gündür birşey yiyemiyorum zaten.Dün akşam Lier'la Mümin,bugün sen.Valla dayanılacak gibi değil.Shamanic'im gelirse sen bir kilo türk kahvesi al ona bence.2 gün zor yeter ona.Sen artık cezve elinde gezer durursun bütün gün. smiliyface |
Ynt: Melodi Diyarı.... redflowers ne diye yemiyorsun 3 gündür ya aman dikkat et kendine, sende gel braber yer beraber içeriz ..hatta forum olarak gelin bizim bahçe geniş valla börek partisi yaparız annemde tepsi tepsi yapar onun için sorun değil severek yapar siz yeterki gelin ooo 1 kilo değil 10 kilo kahve olsun isterse e forumun küçükleri bana yardım eder heralde biraz girlhaha nasıl ev sabiysem smil56 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Canıııım iyi ki geldin. 8977 bu site bağımlılık hepimiz için. sevincli Ben burada çok mutluyum. Seviyorum işte ne bileyim. sevincli Ha bu arada hem işimi yapıyorum hem de sitede turluyorum. pc05 Kendime de şaşıyorum. ooo67 Yazdıklarımın hoşuna gitmesi beni çok sevindirdi. blissy Biz bütünüz bi yerde yok başka açıklaması. smiliyface Sen mutsuzsan yaz. Mutlaka içimizden biri koşup gelecektir. Mutluysan onu da yaz. O da hepimizi sevindirecektir. Sevgiler hepimize.... wave Bu arada ben biraz ispiyonculuk yapayım 12389 tahminin doğru. super Şu Lier abin var ya o çok vefalı bir dost yaaa... Yaa Lier ne yapayım dayanamadım sen kızma bu ablana utananadam bu işin altındaki kişiyi Melodim de bilsin istedim sadece... |
Ynt: Melodi Diyarı.... ooo67 ooo67 komploya kurban gitmişim haberim yok aa34 ben ne desem bilmiyorum ki çok duygulandım emb23(sevincli) mücevher abla sende az değilsin sigrt56 ark5 lier abi alacağın olsun ne diyim ya utananadam ark5 http://img238.imageshack.us/img238/6...6xa7qg3kt4.png http://www.masaustu-resimleri.com/d/...+resimleri.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... |
Ynt: Melodi Diyarı.... Ben hakimim masum bey, ben sadece bozacının şahidi şıracıyım. hih33 Yaaa basit bi çekim yasası kurbanıyım. 44 Hani bilinçaltı olumsuz mesajları algılamaz ya, hani önce olumluyu tezahür ettirir ya, onayi hani Lier de bana söyleme dedi ya. onayi Benim bilinçaltıda sen onu söyle anla... clapping Dilimde pardon elimde söyleyiverdi yazıverdi işte... tuh788 Yani bütün suç o çekim yasasında. Olmayacak yerlerde çalışıyo bak görüyo musun. Sen benim istediğim yerde çalışma git başıma böyle işler aç. 4897 İspiyoncu da oldum sonunda. Halbu ki kessen beni sır çıkmazdı. djj Ama şu The Secret işi mahvetti. Not: Kurtarır mıyım sence??? gogogo |
Ynt: Melodi Diyarı.... Böyle dostları gülümseten,modlarını değiştiren çekim yasasına can kurban mücevher.Hakikaten adın gibi kalbin var.Melodis hiç birşeye sıkma canını konu ne bilmiyorum biraz fransız kaldım duruma ama tatlı canına yazık gülüm. |
Ynt: Melodi Diyarı.... mücevher ablam çok sevindim ya iyiki söyledin tender45 gerçekten mutlu etti beni... böyle ispiyonculuklara can kurban smiliyface Alıntı:
redflowers teşkkler cnm önemli bişey değil mutsuzluğumun sonundaki mutluluk için her zamn göze alabilirim bu durumu smiliyface(karşık oldu 44 ) kiss3 kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Konuya biraz Fransız kaldım galiba... dusun Merhaba melodis... hismiley Hayrola... Kötü bir durum yok değilmi.... Varsa yapabileceğimiz bir şey söyle... 956k Biz burdayız... super Senin sorunun bizim de sorunumuz sayılır... art56art56 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Bymehmet iki fransız bir günlüğe fazla.Sen italyan ol bence. khkh56 Melodis mutluluğun tadına daha iyi varabilmek için mutsuz olmayı seçeriz ya bazen(al sana karışık)ama sen öyle yapma.Her gün bir önceki günden daha mutlu ol ki mutluluğun eşsiz tadına iliklerine kadar var.Damarlarında dolaştığını,kalbinde kıpırdadığını hisset.Hadi yap bakalım akşam kayfelerimizi içelim karşılıklı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 PM. |