![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... Alıntı:
Artık Neşe SİZSİNİZDİR... Neşe SİZ ve Hayata Heves SİZ... super Bu daha daha güzel değil mi sung66 |
Ynt: Melodi Diyarı.... bence de böylesi daha iyi f678h |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodiscim arkadaşına sonsuz mutluluklar dilerim.. blissy http://img314.imageshack.us/img314/5409/herz45mp1.gif umarım sende seni yoran düşüncelerini kapı dışarı atmışsındır gari.. ttli3http://img515.imageshack.us/img515/1...ather74ts2.gifhttp://img515.imageshack.us/img515/7...ther103lu7.gif sevgiler.. |
Ynt: Melodi Diyarı.... sorma shamanic ablam ya bugün çok berbat hissettim kendimi ama geçti biraz ttli3 hayal ablam sağolsun bikaç telkin önerdi kiss3 bende anlamıyorum bigün sebepsiz yere çok mutluyum bigün yine sebepsiz yere çok üzgün dusun şu sınav geçsede rahatlısam artık ya agl34 teşkkrler mehmet ve güneş super actionsmile |
Ynt: Melodi Diyarı.... merhaba melodis ttli3 deneyimli üye olduğun için çokça sayfan var smiliyface okudukça daha iyi yorumlar yapabileceğim için şimdilik kısa kesiyorum. sayfama yaptığın güzel karşılama, nick'inin adımı çağrıştırıyor oluşu ve dünkü evlilik ile ilgili komik mesajın (bymehmet'in sayfasındaki) nedeniyle şimdiden yüzümü gülümseten kişilerden oldun cat3500 teşekkür ederim.. sevgiyle.. k8908 |
Ynt: Melodi Diyarı.... hoşgeldin melodi diyarı |
Ynt: Melodi Diyarı.... ezgi ve mustafa sizde hoşgeldiniz günlüğüme ttli3 yaaaa ablalarım yardımmmmm agl34 çaydanlığı yaktım sevincli bu 2. y789 annem bu sefer çaydanlık gbi yakar ya smil56 o kadar uğraştım çıkmıyor 4897 yanık lekesi çıkmaz mı dusun en iyisi aynısından alıp hiçbişey olmamış gbi yerine koymak 44 nerden bulcaksam artık .... hem hiç kullanınılmamıştı ya utananadam çaydanlık sağlam bence lekeyi çıkarmanın bi yolu olmalı 44 |
Ynt: Melodi Diyarı.... kedilerim depresyona girdi catsle sevincli kediler depresyona girer mi? idea3 ya baya baya bunlar ra şebbüs ediyor sabhları ne zamn araba çalıştı babam işe gitcek hemn tekerleğin altına yatıveriyor biri blook işin özüne inersek bunlar 2 tane minicik yavru ve anneleri öldü agl34 o kadarda bakıyorum ama cat22 yok geçen gün birisinin ayağı sakatlandı arabanın altında son anda yetiştim ooo67 sabahları babamdan önce ben bekliyorum arabanın yanında n9598 niye böyle yapıyolar anlamadım ki 789569 cat56 b456 |
Ynt: Melodi Diyarı.... |
Ynt: Melodi Diyarı.... ANLAR Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama, ikincisinde daha çok hata yapardım. Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım. Neşeli olurdum ilkinde olmadığım kadar, çok az şeyi ciddiyetle yapardım. Temizlik sorun bile olmazdı asla, daha çok riske girerdim. Seyahat ederdim daha fazla. Daha çok güneş doğuşu izler, daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim. Görmediğim bir çok yere giderdim. Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye. Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine. Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben. Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu yanlarım olurdu. Farkında mısınız bilmem, yaşam budur zaten. Anlar, sadece anlar, siz de anı yaşayın. Hiç bir yere yanımda termometre, su, şemsiye, paraşüt almadan gitmeyen insanlardandım ben. Yeniden başlayabilseydim eğer, hiç bir şey taşımazdım. Eğer yeniden başlayabilseydim, ilkbaharda pabuçlarımı çıkarır atardım. Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla. Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır, çocuklarla oynardım. Bir şansım daha olsaydı eğer. Ama işte 85’indeyim ve biliyorum, Ölüyorum. Horge Lui Borges (1899 - 1986) Çeviri: Refik Durbaş buda bana blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 AM. |