![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... Canım tebrikler. Hayırlı olsun kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... tşkkrler bitanem... kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... canım melodisim.... blissy blissy hayırlı uğurlu olsun...tebrik ederim... tender45 başarılar.... hismiley |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodiscim,hayırlı olsun tatlım... kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... ya eve dönerken sonuçların açıklandığını duydum sen aklıma geldin ne yaptı acaba melodis dedim?eve girdim bilgisayar başında güzel haberini aldım ne mutlu 956k.ay ablasının gülü sosyolog mu olucakmış cilgin897 süper süper . idealin için en büyük adımı attın alk78.çok sevindim kuzum ,çok güzel olucak herşey .ver elini istanbul ver elini üniversite hpm2 iyi iyi güzel oldu güzel seni de buraya transfer ediyoruz demek ki ttli3.koccaaman öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 seni kiss3 tekrar tebrikler alk78 alk78 alk78 |
Ynt: Melodi Diyarı.... melodis tebrikler, hayırlı olsun okulun 25889 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodisim canım hayırlı olsun umarım herşey güzel olur.Yolun açık ve aydınlık olsun. alk78 |
Ynt: Melodi Diyarı.... canlarım benim çok teşkkrler hapinize... kiss3 suzzy ablam tender45, hayal ablam tender45,Mustang ablam tender45,Sycorox tender45, kısmenim tender45,novosibir tender45 hepiniz benim için özelsiniz... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... ayyyy tebrik ederim güzelim seni.... şimdi yeni bir başlangıç yapacaksın hayata yeni bir pencereden. çektiğin onca sıkıntı, üzüntü vs... hepsi silinip gidecek belki bu yolda. hayat şimdi sana yep yeni şeyler sunacak. üniversite hayatının tadını çıkar olabildiğince.... çok çabuk geçip gidecek belki ama hep tatlı anılar biriktirmen dileğiyle çıktığın bu yolda sağlık, başarı ve huzur en baş yardımcıların olsun. onlar seni hiç bırakmasın diyorum. sapkal89 |
Ynt: Melodi Diyarı.... çok tşkkrler mücevherim... bitanesin.... tender45 herşey yoluna gircek dimi? rt67 benim içim hala rahat değil bazı sorunlar var ..... terli345 herşey yolunda giderse kutlamayı 20 gün sonraya erteliyorum.... super o zamn kimse tutmasın beni... wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 AM. |