![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... ne oldu bitanem sana yaaaa.... nazar değdi nazar..... tıpta buna belki alerji diyebilirler ama benim içimden öyle demek geldi. elemtere fiş kem gözlere şiş diyorum 44 nerden geldiyse oraya gitsin bi daha gelmesin diyorum.... bunlar işin latifesi tabi ki de stres bir şekilde vücutta ifadesini buluyor. ama önemli olan ortaya çıkabilmiş olması. aksi takdirde daha tehlikeli olur diye düşünüyorum. geçmiş olsun canım.....Allah şifalar versin tüm sıkıntılarına..... 96 |
Ynt: Melodi Diyarı.... redflowersim,sanemce ablam,cedrus abim,Sycoroxim,suzzy ablam,cerenim,bymehmet,mücevher ablam.... ... kiss3 çok sağolun arkadaşlar yanımda olduğunuzu bilmek ne güzel bi duydu...ben bu kadar ilgiye şımarım şimdi... 44 hepiniz beni çok memnun ettiniz blissy iyiki varsınız hayatımda... kiss3 kiss3 kiss3 ciddi bişey olduğunu bende düşünmüyorum arkadaşlar eminim bişey çıkmıcak doktor sadece ottan böcekten uzak dur dicek... 44 http://www.yesilaygebze.org.tr/jooml...r/tesekkur.jpg redflowersim yaptım bitanem ama gece pek rahat uyuyamadığım için daha çok kabus gördüm... sad456 senemce ablam evet ilgilendiler buda beni memnun etti... zaten dediğin gibi tedbir olsun diye yaptılar bencede super cedrus abim merak etme kötüye yormuyorum...evet beni düşünen insanların olması çok güzel,benim için dua eden... daha ne isteye bilirim ki?... tender45 Sycoroxim biliyorum canım en kısa zamnda iyileşicek... super suzzy ablam üzülme bitanem kısa zamnda aşabilirim... terli345 cerenim evet cnm bencede alerji ahhlhtan dahada kötüye gitmeden müdahale edebildik... yrl78 bymehmet evet sıcaklar...hele ege kıyıları... nemle birlikte... rt67 mücevherim nazar değdi dimi... girlhaha nazarlık bişi yapmadım ama ... olsun... ttli3 http://www.akaracasu.org/uploads/tesekkur_.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... Canım melodisim geçmiş olsun bu aralar biraz kendini sıktın canım o yüzdendir .Kendini rahat bırakhepsi olacağına varır. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... sevgili melodis geçmiş olsun, Allah şifa versin, olumlama yapmayı unutma, moralini bozma, her şey yoluna girecek. smiliyface |
Ynt: Melodi Diyarı.... Mustang ablam saol bitanem...bıraktım gittiii... 44 kiss3 kiss3 novosibir çok tşkkr ederim...olumlamalarım hep yanımda... super http://www.sevgiyle.net/EKartlar/Eka...sekkur0005.jpg |
Ynt: Melodi Diyarı.... Melodisim kendine EFT yapsana ben kendime bütün alerjilerimden kurtulmak için yaptım şimdi çok iyiyim. kiss3 |
Ynt: Melodi Diyarı.... yrl78 bugün biraz daha iyiyim...sırtımdaki sargıları çıkardık sabah kursa gitmem gerekti sargıyla gitmek istemedim,sadece yaranın olduğu yeri küçük bantla yapıştırdık.. dışardan hiç görünmedi... tuh788 kollarımı oynattıkça biraz ağrıyor ama onun dışında ağrıda kalmadı.. cilgin897 zaman herşeye ilaç ister ruhsal yönden ister fiziki yönden yara almış olun... super mustag ablam gamzede dün söyledi EFT olayını ama ben tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum.. utananadam ama araştırıyorum merak etme... super çok saol düşündüğün için... tender45 |
Ynt: Melodi Diyarı.... kardeşim bu aralar siteye çok uğrayamıyorum... şimdi okudum çok çok geçmiş olsun... |
Ynt: Melodi Diyarı.... |
Ynt: Melodi Diyarı.... Geçmiş olsun Melodiscim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM. |