Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Melodi Diyarı.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6155-melodi-diyari.html)

mücevher 16-08-2008 12:30 PM

Ynt: Melodi Diyarı....

canım sen de biliyorsun ki herşey yoluna girer zamanla. ama bir de hayat yeni yollar getirir insana. o yolların da yoluna girmesini beklersin bir süre. sonra yeni yollar... böyle sürer gider işte. umut hep omzumuzda tünemiş bir kuş oldukça yollar ve o yoluna girmeyen şeyler vız gelir aldırma.... ttli3

melodiss 16-08-2008 12:38 PM

sigrt56 Beni o omzumdaki yaramaz kuş ayakta tutuyor zaten.... rt67

melodiss 18-08-2008 05:06 PM

sigrt56

ruhende bedenende çökmüş durumdayım....okul işi uzak görüyor olmucak gibi... ailem kararlı...bu yetmezmiş gibi bide üstüne bu kızarıklıklar çıktı...evt kızarıklıklar... sırtımda özellikle,dün başladı sanki sırtımın tamamını sinek ısırmış ama daha büyük şekilde ve kıpkırmızı... neutrali5 bugün doktora gittim...muane etti parça almamız gerek dedi... nasıl yani dedim şok oldum..küçük bi parça dedi inceleme için örnek.. tmm dedim sırtımın 2 yerinden parça aldılar ve öle dedikleri gbi küçük değil oyuk oluştu resmen... şimdi sargılı,ve kolumu oynattıkça ağrıyor alerji dedi doktor evimiz bahçe içince onların polenleri yapıyor daha öncede olmuştu ama bu sefer felaketti terli345 ve ciddi ...şimdi biraz dinlencem hastane insanı yoruyor...15 gün sonra sonuçlar gelcek bu zamn içinde iğnelerim,hapım ve uymam gereken bi yasak listem var... tuh788 umarım 15 gün sonunda bişey çıkmaz...ve herşey yoluna girer...

Belgin ∞ 18-08-2008 05:09 PM

Gülüm çok geçmiş olsun.Bu kadar strese vücut dışarı verdi tabi dünde dedim sana.Ciddi birşey değildir ben ona inanmayı seçiyorum.Rüya olayını yaptın mı akşam?

sanemce 18-08-2008 05:25 PM

melodisim canım çok geçmiş olsun.. ciddi bişey olacağını sanmıyorum.. tedbirli davranmaları güzel yine de. bi merhem bi hap verip göndermemiş olmaları güzel bence.. acık canın yanmış işte kıyamam.. herşey yoluna girecek bitanem enerjini düşürme.. kiss3

cedrus48 18-08-2008 05:38 PM

Sevgili melodis çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.İnşallah önemli bir şey yoktur.Bence senin dediğin gibi alerjik bişeydir.Lütfen kötüye yorma.Rabbim şafi ismi ile şifanı versin.En kısa zamanda sağlığına kavuşusursun.Unutma burda seni seven ve senin üzülmeni istemeyen bir sürü dostun senin için dua ediyor.
GEÇMİŞ OLSUN.ACİL ŞİFALAR DİLERİM

Akulina 18-08-2008 05:43 PM

Melodiscigim geçmiş olsun canım benim...Eminim birşey yoktur... kiss3

suzzy 18-08-2008 05:46 PM

melodisim...çok geçmiş olsun canım... b456

üzüldüm... sad456

ceren18 18-08-2008 06:24 PM

melodis çok geçmiş olsun bendede aynı kabarıklar oluştu hatta gözüm ve ayagım şişti doktor bütün vucuduma baktırdı nerdeyse 1 ay hastaneye gidip geldim alerji dediler seninkide büyük ihtimalle alerjidir acil şifalar hismiley

comte 18-08-2008 06:36 PM

Melodis kardeş.

Bu, sıcaklardan da kaynaklanıyor olabilir.

Bazı bünyeler, sıcağı pek sevmez.

Benim de cildimde sıcağa karşı alreji var.

Özellikle şu aralar güneşe çıkmamaya gayret ediyorum.

Geçmiş olsun... super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 AM.