Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613066-gunlugum.html)

inferius 02-08-2010 11:06 PM

Cevap: günlüğüm

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760307)
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]

Kızdığın zamanda herkesin patates çuvalı olduğunu düşünebilirsin ben öyle yapıyorumgirlhaha[/[/COLOR]O0

khkh56khkh56
ahaha koptum resmn yha gerçekten mükemmel bir yöntem şimdi hayal ettimde sevinclisevincli

bende çok yazı yazarım ve aksi gibi orda burda unuturum ..bir ara hatrlıyorum dayanmamadım kağıtta yok etrafta çukalata kabının arkasına minimini doldurdum herşeyi ..sonra cebimde kalmışşş..okuyan okudu y789 olan oldu Allahtan unutuldu :)

birde eşinn seni anlamsını istersn sonuçta bn bu konuda ehil sayılmam ama yeni aldığım kitapta btn problemlern sorumluluğunu üstlenmek gerktiğiyle alakalı birdolu bilgi var.. çoğu arkadş biliyordur

zero limit--joe vitale

hnz okuyorum kavramaya çalışıyorum belki faydalı olabilr diye önermek istedm..küçük bi öneri superxy

kendine çok iyi bak actionsmile

tanyeri 02-08-2010 11:18 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760371)
khkh56khkh56
ahaha koptum resmn yha gerçekten mükemmel bir yöntem şimdi hayal ettimde sevinclisevincli

bende çok yazı yazarım ve aksi gibi orda burda unuturum ..bir ara hatrlıyorum dayanmamadım kağıtta yok etrafta çukalata kabının arkasına minimini doldurdum herşeyi ..sonra cebimde kalmışşş..okuyan okudu y789 olan oldu Allahtan unutuldu :)
birde eşinn seni anlamsını istersn sonuçta bn bu konuda ehil sayılmam ama yeni aldığım kitapta btn problemlern sorumluluğunu üstlenmek gerktiğiyle alakalı birdolu bilgi var.. çoğu arkadş biliyordur

zero limit--joe vitale

hnz okuyorum kavramaya çalışıyorum belki faydalı olabilr diye önermek istedm..küçük bi öneri superxy

kendine çok iyi bak actionsmile

zero limit--joe vitale okurum da bunun hangisi kitabın ismi oluyo girlhahagirlhahagirlhaha

inferius 02-08-2010 11:23 PM

ahahhaha
ölecem vallah ya ne tatlısın sen =)sevincli
zero limit kitabın ismi
jeo vitale de güzide yazar arkideş...neseli56
olay şu herşye seni seviyorum
özür dilerim
beni affet
teşekkür edrm diyceksin
arınmaktan ibaret gördüğüm herşeyin sorumlusun yüzde yüz sensin ..

gibi ilginç değişik şeylr var henz yeni başladı denebilir
vallaha bnde çözemedm daha
ama eyer doğruysa ki doğrudur byk ihtmal manyak bişey yahusevinclisevincli:zpzp:

tanyeri 02-08-2010 11:44 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760378)
ahahhaha
ölecem vallah ya ne tatlısın sen =)sevincli
zero limit kitabın ismi
jeo vitale de güzide yazar arkideş...neseli56
olay şu herşye seni seviyorum
özür dilerim
beni affet
teşekkür edrm diyceksin
arınmaktan ibaret gördüğüm herşeyin sorumlusun yüzde yüz sensin ..

gibi ilginç değişik şeylr var henz yeni başladı denebilir
vallaha bnde çözemedm daha
ama eyer doğruysa ki doğrudur byk ihtmal manyak bişey yahusevinclisevincli:zpzp:

girlhahagirlhahagirlhaha

sonra bide sucluluk duygusuna kapılmıyım...sen çözdükten sonra okursam daha iyi olcak sanırım...girlhahagirlhahasana bişi olmazsa alıırm...

fgceker 02-08-2010 11:48 PM

Sizi kikirdekler sizi girlhaha girlhaha girlhaha
yook yok suçluluk duygusu falan olmuyor kitabın özünü zaten sevgili inferus söylemiş,kitapla ilgili derin bilgilere kitap bölümünden de ulaşabilirsin canım ....İşte buda linki girlhaha girlhaha girlhaha

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ero-limit.html

Buda içerisindeki tekniğin anlatıldığı link sevincli sevincli sevincli
Hadi bakalım kolay gelsin sevincli sevincli sevincli

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nma-hatti.html

Bana konu hakkındaki fikrimi soracak olursan-yani kitapla ilgili--.Beğenmedim bana göre ticari kaygıyla yazılmış bir kitap.Bu güne kadar okuduklarım arasında en beğenmediğim diyebilirim yu89 yu89 yu89 Şimdi herkes beni topa tutacak sitede yu89 yu89 yu89

Bol neşeli günler ikinizede sevincli sevincli sevincli

tanyeri 03-08-2010 12:25 AM

teşekkur ettim ... umarım kıtabı alırken ısmıyle yazarını karıstırmamgirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha

tanyeri 03-08-2010 03:45 PM

bugun anneme gidiyorumuy897
cok özlemişim waallah ya...hem belkim dönüşte ablamı alıp gelcem...hep evde yalnıızım,sıkılmamış olurum...smileydancesmileydance

size bişey danısmak istiyorum...ben sosyall fobiğim ya...biri nasılsın dedgnde bile utanıyo,sıkılıyorum zor cvp verıyorum...bana sureklı evlı oldugumdan bebiş falan var mı dıolar...cok utanıyorum...utananadamhele bırde olsa var nASIL derım dıye dusunuyorum...napmam gerek bu konudan utanmamak ıcın ya sad456

cok mutluyum bugun ya ALLAH arttırsın s456

bigokyanus 03-08-2010 06:14 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760453)
bugun anneme gidiyorumuy897
cok özlemişim waallah ya...hem belkim dönüşte ablamı alıp gelcem...hep evde yalnıızım,sıkılmamış olurum...smileydancesmileydance

size bişey danısmak istiyorum...ben sosyall fobiğim ya...biri nasılsın dedgnde bile utanıyo,sıkılıyorum zor cvp verıyorum...bana sureklı evlı oldugumdan bebiş falan var mı dıolar...cok utanıyorum...utananadamhele bırde olsa var nASIL derım dıye dusunuyorum...napmam gerek bu konudan utanmamak ıcın ya sad456

cok mutluyum bugun ya ALLAH arttırsın s456

Annelik süper bi duygu ve öyle güzel söylüyorsun ki olduğunda , bebeğinle sürekli konuşuyorsun ve Allah'a şükrediyorsun verdiği için...

Bir şey rica edebilir miyim ben sf liyim diyip durmaktan vazgeç , beynini oılumsuz yönlendirme . Ben çok sosyalim ve güçlüyüm diyerek yönlendirebilirsin. Hadi bakalım kolay gelsin.

Echart Tolle'nin var olmanın gücü kitabı da süper geliştirici , tavsiye olunur...

karavan 03-08-2010 11:20 PM

Sevgili tanyeri,

Önce kendine bulduğun bu kadar güzel bir nick için seni kutluyorum.
Kelimenin içinden adeta hayat fışkırıyor canlılık fışkırıyor ışık fışkırıyor.
Bende hep böyle şeyler çağrıştırır.Bravo sana çok güzel bir nick in var artık.
Epeydir siteden uzak kaldım.
Şimdi arayı kapatmaya çalışıyorum.
Bıraktığım yerden günlüğünü sonuna kadar okudum.
Güzel gelişmeler var bunları okumak güzel elbet daha da güzellerini okuyacağız inşallah.
Yalnız sadece burada arkadaşlarımın söylediklerini aynen uygula nolur.
Olumsuz düşüncelerinden arınmaya gayret et.
İstediğin zaman güzel şeylere imza atabildiğini hepimiz görüyoruz.
Sadece ara verme azimle devam et.
Göreceksin başaracaksın.
Geçmişle yaşıyamıyoruz.Ben burada bunu öğrendim.(Daha doğrusu buradaki arkadaşlarım öğrettiler)Yarın desen böyle birşey zaten yok.Sadece şu an var.

İyiki bizimlesin kardeşim.

tanyeri 04-08-2010 01:54 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760505)
Sevgili tanyeri,

Önce kendine bulduğun bu kadar güzel bir nick için seni kutluyorum.
Kelimenin içinden adeta hayat fışkırıyor canlılık fışkırıyor ışık fışkırıyor.
Bende hep böyle şeyler çağrıştırır.Bravo sana çok güzel bir nick in var artık.
Epeydir siteden uzak kaldım.
Şimdi arayı kapatmaya çalışıyorum.
Bıraktığım yerden günlüğünü sonuna kadar okudum.
Güzel gelişmeler var bunları okumak güzel elbet daha da güzellerini okuyacağız inşallah.
Yalnız sadece burada arkadaşlarımın söylediklerini aynen uygula nolur.
Olumsuz düşüncelerinden arınmaya gayret et.
İstediğin zaman güzel şeylere imza atabildiğini hepimiz görüyoruz.
Sadece ara verme azimle devam et.
Göreceksin başaracaksın.
Geçmişle yaşıyamıyoruz.Ben burada bunu öğrendim.(Daha doğrusu buradaki arkadaşlarım öğrettiler)Yarın desen böyle birşey zaten yok.Sadece şu an var.

İyiki bizimlesin kardeşim.

seni göremiyordum bu aralar...yorum yapmana sevindim...iyiki varsın...956ks456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM.