Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613066-gunlugum.html)

tanyeri 01-08-2010 02:40 PM

Cevap: günlüğüm

bu akşam komsularım bi kahve içmeye geleceklermiş bana...yine içimi bi korku kapladı...cesaretim içime kaçtı...umarım yine altından kalkabilirim...yaşamak ne zor bizler için sad456

eylül ayında kaynımın düğünü var...bu yuuzden eşimin memleketıne gıtmemız gerekecek...ama eşim düğünden snra birz kalacagız dıyor.özlemişşşş...cok dogal birşey belkide ailesini özlemesi onlarla uzun süre kalmak istemsi...ama ben bunalıyorum.düğünümde milyonlarca kişi beni görmeye gelmişti...bu sefer yine eve mılyonlarca kişi gelini görmek için gelecek...bizi görmeye gelmiş olmalarından hıcbır fark kalmayacak...kalabalık.......kalabalık.....bakışlar.......sorul ar...........sigrt56
off düşünürken hastalandım walla...eşim bu konuda beni hiç anlamıyor...gitmek istemedigimi hastalıgımın arkasına sığındıgımı söylüyor...oysaki durum farklı...heyecanıma onun yanında yenık düşmekten...kızardıgımı görmesinden korkuyorum...iş görüşmesine gitsem bundan daha rahat olurum...çünkü benı tanımnayan bı ınsanın önünde kızarsam ne olur....ama eşimin,ailesinin önünde olmaz...

birde cok bunaldım tatıle gıdelım dıye yalvarıyorum....imkanı da var...balayımda haava soguktu.odadan cıkamamıstım..serın sularda sıkıntılarımı bırakıp gelmek ıstıyorum...hem boylece ailesinin yanında az kalmıs iznimizin yarısını tatilde geçirmiş olrz...ama o dogdugu yerde geçirmeyi tercih ediyor...denizli den nefret edıyorum...............anlamıyor beni hiç anlamıyor...tanımadıgın kişilere anlatıyorsun bana nıe okutmuyorsun dıyor...zaten bildigi şeyler...bu konular her acıldıgında kavgayla sonuclanıyor...sonra iki gün küslük...

bir siz anlıyorsunuz beni...iyiki varsınız...

bluegirlx 01-08-2010 02:44 PM

tatil fikri çok güzel canım..ama sana bir sır veriyimmi..hayat seni sınıyor korkularınla yüzleşmen için sana fırsatlar sunuyor ve sen hepsini başarıyla aşıyorsun..

en iyisini hakettiğini düşünmeye devam et canım..

tanyeri 01-08-2010 02:57 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760163)
tatil fikri çok güzel canım..ama sana bir sır veriyimmi..hayat seni sınıyor korkularınla yüzleşmen için sana fırsatlar sunuyor ve sen hepsini başarıyla aşıyorsun..

en iyisini hakettiğini düşünmeye devam et canım..

biliyor musun? hiç gücüm kalmadıgını hıssedıyorum su anda...benim ailem yanımda degil.evlenmdeen once olsaydı,annem sacımı oksayıverırdı de butun sıkıtılarım giderdi...şimdi annem heran sacımı oksayacak kadar yakın degil...üzülmesinler diye birşeyde anlaatamıyorum zaten...eşime sıgınıyoruum oda annenin yerini asla tutmuyor...neden evlendım sanki...agl34 ...hala annemin küçük kızıyım...ben bu kadar çok şeyle savasacak kadar büyümedim...agır gelıyor omuzlarıma...kamburum cıkıyor...tasıyamıyorum...

bluegirlx 01-08-2010 03:42 PM

tabiki hayatı tek başına deneyimleyebilmek için evlendim..annensizde birey olduğunu evren sana ispatlamak için bu kadar zorluk çekiyorsun..öğreneceksin öğrnene kadar deneyimleyeceksin..önce sen tek başına bir bireysin..ne eşine ne annene ihtiayacın yok..bilki tek yardımcı ve dayanak ilahi kudret..

fgceker 01-08-2010 04:22 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760161)
bu akşam komsularım bi kahve içmeye geleceklermiş bana...yine içimi bi korku kapladı...cesaretim içime kaçtı...umarım yine altından kalkabilirim...yaşamak ne zor bizler için sad456

eylül ayında kaynımın düğünü var...bu yuuzden eşimin memleketıne gıtmemız gerekecek...ama eşim düğünden snra birz kalacagız dıyor.özlemişşşş...cok dogal birşey belkide ailesini özlemesi onlarla uzun süre kalmak istemsi...ama ben bunalıyorum.düğünümde milyonlarca kişi beni görmeye gelmişti...bu sefer yine eve mılyonlarca kişi gelini görmek için gelecek...bizi görmeye gelmiş olmalarından hıcbır fark kalmayacak...kalabalık.......kalabalık.....bakışlar.......sorul ar...........sigrt56
off düşünürken hastalandım walla...eşim bu konuda beni hiç anlamıyor...gitmek istemedigimi hastalıgımın arkasına sığındıgımı söylüyor...oysaki durum farklı...heyecanıma onun yanında yenık düşmekten...kızardıgımı görmesinden korkuyorum...iş görüşmesine gitsem bundan daha rahat olurum...çünkü benı tanımnayan bı ınsanın önünde kızarsam ne olur....ama eşimin,ailesinin önünde olmaz...

birde cok bunaldım tatıle gıdelım dıye yalvarıyorum....imkanı da var...balayımda haava soguktu.odadan cıkamamıstım..serın sularda sıkıntılarımı bırakıp gelmek ıstıyorum...hem boylece ailesinin yanında az kalmıs iznimizin yarısını tatilde geçirmiş olrz...ama o dogdugu yerde geçirmeyi tercih ediyor...denizli den nefret edıyorum...............anlamıyor beni hiç anlamıyor...tanımadıgın kişilere anlatıyorsun bana nıe okutmuyorsun dıyor...zaten bildigi şeyler...bu konular her acıldıgında kavgayla sonuclanıyor...sonra iki gün küslük...

Sevgili tanyeli,

Kurduğun cümleleri bir kez daha gözden geçirirsen sende göreceksin ki çoğunluğu sürekli bir endişe hali ve hayat ne zor kalıplarını içeren cümlelerden oluşuyordunk56

Her zaman bunu söylüyorum ve sanırım söylemektende bıkmayacağım,---sanada söylemiştim daha önce---insan hayatını cümleleriyle var eder,cünkü kurduğumuz cümleler hayata karşı tutumumuzu belirlerler,tabiki tutumlarda sonunda kaderimiz oluverirlergirlhahagirlhahagirlhaha

Aslında cümlelerden bahsederken söylemek istediğim şey hayatını farkında olarak yaşaman.Attığın adımların farkında olarak!!!! kurduğun cümlelerin farkında olarak!!!

Şöyle bir deneme yapmaya ne dersin;
Aynanın karşısına geç ve kendine mutluyum de ve yüzüne bir gülümseme yerleştir.Bir kaç dakika boyunca ''ben mutluyum'' dediğin cümleni tekrar et,ve bak bakalım yüzüne ilk başta koyduğun o gülümseme gerçek anlamda ruhunu nasıl sarıyor ve kendini gerçek anlamda nasıl mutlu hissediyorsun sevincli sevincli sevincli

Hayat bir illizyon ve biz nasıl kurgularsak öyle anlam kazanır!!!

Canıımm hayat aslında çoook basit onu zorlaştıran bizleriz.girlhahagirlhahagirlhaha

Geçen gece öğrenmiş olduğun tekniği neden hayatının her alanında uygulamıyorsun dusun2dusun2dusun2

Şunu sakın unutma etrafımızdaki insanları değiştirebilmek gibi bir lüksümüz yok.Bizler ancak kendimizin farkında olabiliriz ve kendimizi değiştirebilirz.Kendi tutum ve davranışlarını değiştirdiğin andan itibaren göreceksin etrafındaki herşey de değişmeye başlayacak.Eski tutumlarını ve davranışlarını artık terk etmenin zamanı çoktan geldi bence. Yapman gereken tek şey bence oturup kendine ve eşine nasıl bir hayat istediğini saptaman.Bunu tüm ayrıntısıyla düşle ki ,isteklerin gerçekleştiğinde tamda senin istediğin gibi bir hayatın olabilsin girlhaha girlhaha girlhaha

Sana sevgili tolgaasya'nın siteye koyduğu altta linkini vermiş olduğum HAYATIN PİN KODU adlı yazıyı okumanı tavsiye edebilirim.İçinizdeki cezaevinden kurtulun diyor yazıda sevincli sevincli sevincli

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-pin-kodu.html

tanyeri 01-08-2010 09:23 PM

kendimi iyi hissetmemi sağladığınız için tesekkur ederım bluegırlx ve fgceker...

bugun bakmak istedim aYnaya ama farkettimki kendime küsmüşüm...konusamadım...aynayla konuşmam topluluk ıçine girmemi engellemiyck....ben yıne bunları yasamak zorundayım...ama biliyorumki en azndan o gün gelene kdr mutlu olmalıyım...şimdiden baslamamalıyım üzülmeye...

ama ne yapayım onumde sıkıntılı günlerin oldugunu bilmek beni boğuyor...dıyorsunuzki,nasıl düşünürsen o olur.ama bu olacak... beni eşimin akrabaları bi çember içine alarak soru yagmuruna tutacaklar...aslnda beni sevdıklerını hıssedebılıyorum,nereden bilsinler kendilerinden korktugumu...yada hangibirine anlatayım sosyal fobik oldugumu...

iyiki varsınız yaaaa.... kimselere anlatamadıklarımı dinleyip yardmcı oluyorsunuz...Rabbim hepinizi sıkıntılarınzdan arındırsın...

bluegirlx 01-08-2010 09:41 PM

kendinle barışınca hepsi geçecek..hadi biraz çaba..aynayla barışma vakti..

inferius 02-08-2010 01:50 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760161)
....anlamıyor beni hiç anlamıyor...tanımadıgın kişilere anlatıyorsun bana nıe okutmuyorsun dıyor...zaten bildigi şeyler...bu konular her acıldıgında kavgayla sonuclanıyor...sonra iki gün küslük...

biliyomusun aslında eşini yerinde olsaydım bn kesn bi şekilde nickini öğrenir girerdim siteyey789

sonuçta burada samimi duygularını paylaşıyorusn..belkide görmesnde bir sakınca olmaz ....smil56

cadi_bm 02-08-2010 01:55 PM

Seviyorum bu siteyi yaa herkes ne kadar samimi ve iyi ;))) Alakasız yer ama söylemek istedim ;)))

tanyeri 02-08-2010 03:37 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760286)
biliyomusun aslında eşini yerinde olsaydım bn kesn bi şekilde nickini öğrenir girerdim siteyey789

sonuçta burada samimi duygularını paylaşıyorusn..belkide görmesnde bir sakınca olmaz ....smil56

heheh ... bir keresinde eşimle ilgili sıkıntılarımı, benı anlamadıgını yazdıgım bır kagıdı masada unutmustm.sabah geldıgınde kagıdı aldı ses cıkararak okudu...kagıdı parcalıyordu sanki ses cıksın diye...uyanmamı ıstedı mutlaka.istifimi bozmadım...uyuyormus gıbı yaptm...bitirdiginde geldi beni optu,sacımı oksadı...ogun hep iyi davranmıstı bana...ama sadece ogun oylee devam etti...ben hergun ona kagıtmı yazıcam cnm...y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 AM.