![]() |
Cevap: günlüğüm Alıntı:
Bence ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye başla belkide başladın bilemiyorum.Ben çok faydasını gördüm. Bir kere televizyon denen nesneden kesinlikle uzaklaşıyorsun. Yalnız kaldıkça da yalnızlığını burada paylaş. İçinden geçeni özgürce yaz. Eminim ki hiç yalnızlık hissetmiyeceksin. Mıtlu paylaşımlar diliyorum. İyiki aramızdasın. |
şimdilik kendine güven,ego,mutluluk telkinlerini dinliyorum.iki gün öncesinden biraz daha iyiyim.bazen herşey üzerime geliyor gibi.eşimde tuz biber oluyor.ama ona kalırsa ben fazla takıntılıyım ve onu üzen benim.beni anlamıyr dıe kızıyorum ama bi yandan da ona hak verıyorum.oda psıkolojık acıdan saglıklı,neşeli,hayatı seven ve hayata sımsıkı baglı bırıyle evlı olmayı hak edıyordu.cunku o öyle.onun gözunde deger kazanmak ıcın (ilaç kullanırken aptal gibi yaşadıgımdan) unuttuklarımı,kacırdıklarımı tekrar öğrenmeye calısıyorum.bazı seyler hakkında bılgı edımeye calısıyorum.ama ögrenmem,hatırlamam gereken cok sey var.kendımı koca dunyayı yuruyerek dolaşıyormusum gıbı hıssedıyorum.yoruluyorum.sizlerin destegiyle yürümeye devam edıyorum... |
Her şey güzel olacak sadece inan ve sürekli söylediğim bir şeyi seninle de paylaşmak istiyorum. En iyi dostun da en kötü düşmanın da kendin, lütfen en iyi dostun ol . Ve yalnızlık güzeldir onunla barış ... Ben de insanların içine karışamazdım ve yalnız kaldığımda mutlaka bir şeylerle uğraşırdım ki hala öyleyim. Ya tişörtlerime boncuk işlerdim , ya çanta örerdim. ya boyama yapardım ya da hoş bir müzik eşliğinde kitap okurdum ... Ve dediğim gibi her hissettiğimde farklı bir kursa da gitmeyi ihmal etmezdim. Yüzme kursu çok iyi gelecektir. Hidroterapi nefis bir şey ... Bravo sana büyük bir gelişme ...sapkal89 |
Güzel olan ne biliyormusun. Sen yanlışlarının farkındasın.Eşine hak verebiliyorsun. Bundan güzel ne olabilir. Sen doktor olarak hastalığını teşhis etmişsin. İşin en önemli bölümünü halletmişsin yani. Bundan sonrası kolay olanı yani tedavi etmek. Herşeyden önce böyle bir sitenin üyesisin bu senin için büyük bir ayrıcalık ve şans. Yolunu kendi kendine öylesine kısaltmışsın ki ben çok yakından gelen mutluluk seslerini sanki duyuyorum. Yakında bunları yazıya dökeceğinden hiç şüphem yok. Güzel haberlerini okuyabilmek ümidiyle. İyiki varsın. İyiki armızdasın kardeşim. |
Cevap: günlüğüm sana artık zindan demesek ne güzel olurrr..senin adın başka birşey olsun..dandan olsun mesela..:)nick değiştirmeye cılkını çıkarttıkları için yasak getirildi ama başka bir hesap açsan sonra zindandım artık zindanda olmaktan çıkıp mehtapta yaşayacağım desen..karanlığı zindan olarak görmesen..önünün aydınlık olduğunu yanlızca bir içindeki ışığın sana yansıması için aynaya ihtiyacın olduğunu bilsen..birde kendinin ne kadar değerli olduğunu kabul etsen..kanımca çok güzel olacak.. |
benım ıcın yazdgnız her harf kdr tesekkur ederım...ve kalbınızdeki muhtesem sevgiyi bana hissettırdıgınız ıcın sizlere mınnettarım...iyiki varsnz,iyiki yanımdasnz.....actionsmile |
ben evlenmeden önce sıkıldıkca evde kendı kendıme bişeylerle ugrasırdım.resım boncuk,örgü,dikiş vs...annemlere gosterırdım,begenırlerdı hosuma gıderdı...ama evlendıkten snra yalnız oldgm ıcın onlarıda yapasım gelmıyor...kımse gormedıkten snra nıe yapayımki dıyorum.keske bi calısma arkadasm olsa bıyer acsak onla...yaptıklarımızı herkes gorse...ama bı arkadas edınebılmem ıcın once iyileşmem gerekıyor.buda 40 fırın eekmek yemek kadar bıle kolay degıl ne yazkki... |
Cevap: günlüğüm ama ümitsiz değisin değil mi? ve herşeyin istediiğin gibi olabilmeside yine senn elinde inşallah o aradığın dostu çok yakın zmnda bulurusn sen aramaktan vazgeçmedikten sonra....::) gnlüğün hayırlı olsunsapkal89sapkal89 |
ümidim var Allah a şükür...teşekkur ederım...iyiki varsnz... |
Cevap: günlüğüm yarın eşimin arkadasları kahvaltıya gelecekler... heyecandan yarına cıkamayabilirim...kımsenin karsısında yemek yıyemıyorum...onlarla kahvaltı yapmak cok zor olacak...hayatmda ılk kez ramazanın gelmesınıde istemiyorum.çunku eşimin arkadasları yemege davet edebılırler...ne yaparım o zmn...masada konusamam,yemekler bogazıma dizilir,midem bulanır,heyecanımı fazlasıyla bellı ederım,bırsey sorarlarsa cevaplayamadan kıpkırmızı kesılırim,diilim dolaşır bildiklerimi unuturum...aptlca bı heyecan bu biliyorum. herkeste boyle dusunecektır...en kotusüde eşime bu sekılde gorunmek ıstemem...Allah bır an once hastalıgımı atlatmamı nasıp etsın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 PM. |