Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613066-gunlugum.html)

tanyeri 05-08-2010 12:02 AM

Cevap: günlüğüm

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760655)
bu sorunların hepsi birbirinden ayrı değil. sen düzel dünya düzelsin.sağlıklı düşünebilirsen kardeşine ardımcı olabilirsin yada ailene ..hem senin düşünce yapın pozitif olunca bak belki çevrenede bulaşır..artık ışık saçmaya başladın bile farkediyorum başkalarına yaptığın yorumlardan..

canımsın ya saoolll
utananadamutananadamutananadamutananadamutananadam ölemi olmuşum dersn y789
kendimi ışık topu gıbı hıssettımm walla...girlhahagirlhahagirlhaha

annemmlere bulaştırdım zati...gittigimde cok kotu durumdaydı... butun sorunlar ustune cokmüş...sabah ezanına kadar konustuk... gece konusurken ümitsizdi...sabah baktımki bana akıl verıyo,kızım düzelicez hepbirlikte,sen kendıne guven,kendını sev yeterkı... bizi düşünme dıoy789y789iyiki varsın muck girlhaha

karavan 05-08-2010 07:29 AM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760648)
eşimle ilgili sorunları bazen kendım yaratıyor olabılırm...haklısın...penceremn dısında gercekten de hayat var...biliyorum karısmalıyım...ama once sankı basımdakı dertlerı atmalıyım...ınsan kendısı ıcın bazı seylerı pozitif düşünerek kabullenebılıyo...ama soz konusu kardeşimin,ailemin,kanımdan canımdan bır parcanın saglıgı,korunması olnca kendımı tutamıyorum...üzülüyorum heeleki elinden bişy gelmeyınce...kendm ıcın yaptıgım butun olmlamalar bosa gıdıyor sankı,herseye bastan baslamalıymısım gıbı...herzamankı gıbı yanımda oldugun,destek oldgn ıcın sagol...iyiki varsn....

Sevgili kardeşim tanyeri,

Bu dördüncü yazışım üç defa yazdım nedense bir önceki sayfaya geçip yazdıklarımın hepsi gitti.Ama zekaya bak ki artık note pad e yazıyorum.
Oradan kesip siteye yapıştırıcam.Ben dahiyim yaaaa.(Dördüncüyü yazana kadar aklım nerdeydi dersen onu bilmiyorum)
Herneyse gelelim konumuza.
Bu sitede akıl vermek en son bana düşer bunun farkındayım.
Sevgili kardeşim, güzel bacım ,nolur artık şu sonu olumsuz deneyimlere çıkan kelimelerden cümlelerden uzak durmaya çalış.
Onları söylemektense düşünmektense hiç düşünme ,hiç konuşma daha hayırlı inan.Yaptığın olumlamalarının artılarını da nötürlüyor bence.
Şu kısacık yazında bile (Yanılıyor olabilirim.Bana göre) o kadar olumsuz şey var ki.
Herkesi düşünüyorsun etrafındaki herkes için endişeleniyorsun.
Çok güzel demişsin de
Herkesi bir tarafa bırakıyorum.Sadece çocuğunu düşünecek olursak.......(Yaşı kaç bilmiyorum bebek olduğunu farzedelim)
Senin içinde bulunduğun durumdan
senin mutsuz olmandan
ortamın mutsuzluğundan
eşinle olan soğuk durumlardan nasıl etkilendiğini
ruhsal geleceğinin nasıl inşa edildiğini sende düşünmüşsündür.

Peki düşünmek yetiyormu?

Sen mutsuzken etrafındakiler mutlu olabilirmi?

Ama önce kenin için mutlu olmalısın hiç kimse için değil.

Ben bu sitede şunu öğrendim ve fark ettim.

Eğer ben kendi çabamla ve arkadaşlarımın desteği ile bir "AN" ımı mutlu geçirebildiysem bunu becerebildiysem o zaman bunu iki ile çarpabilirim
hatta üçle hatta beşle onla yüzle binle.......

Geçmişime bakıyorum.
Olumsuz deneyimlerim konusunda çarparken milyonları kullanmışım.
Hep başkalarını suçlardım meğer tek suçlu benmişim.
Hayatıma bu kadar olumsuzluğu sokabilecek kadar becerikliymişim.
Şimdi bu becerimi olumlu şeyler deneyimliyebilmek için kullanmaya gayret ediyorum.

Hayatına bakıyorum sen benden de beceriklisin maşallahhhhhhh.

O zaman sence bu becerini artık mutlu olmak için kullanmanın zamanı gelmedi mi?

karavan 05-08-2010 07:36 AM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760650)
Zero limit kitabını internetten yükleyebilirsin

işte link

zSHARE - zero. limit.pdf

Sevgili RenaC,

Kitap için teşekkür ederim.İnternette baya aramış bulamamıştım.Çok iyi oldu.

tanyeri 05-08-2010 11:44 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760686)
Sevgili kardeşim tanyeri,

Bu dördüncü yazışım üç defa yazdım nedense bir önceki sayfaya geçip yazdıklarımın hepsi gitti.Ama zekaya bak ki artık note pad e yazıyorum.
Oradan kesip siteye yapıştırıcam.Ben dahiyim yaaaa.(Dördüncüyü yazana kadar aklım nerdeydi dersen onu bilmiyorum)
Herneyse gelelim konumuza.
Bu sitede akıl vermek en son bana düşer bunun farkındayım.
Sevgili kardeşim, güzel bacım ,nolur artık şu sonu olumsuz deneyimlere çıkan kelimelerden cümlelerden uzak durmaya çalış.
Onları söylemektense düşünmektense hiç düşünme ,hiç konuşma daha hayırlı inan.Yaptığın olumlamalarının artılarını da nötürlüyor bence.
Şu kısacık yazında bile (Yanılıyor olabilirim.Bana göre) o kadar olumsuz şey var ki.
Herkesi düşünüyorsun etrafındaki herkes için endişeleniyorsun.
Çok güzel demişsin de
Herkesi bir tarafa bırakıyorum.Sadece çocuğunu düşünecek olursak.......(Yaşı kaç bilmiyorum bebek olduğunu farzedelim)
Senin içinde bulunduğun durumdan
senin mutsuz olmandan
ortamın mutsuzluğundan
eşinle olan soğuk durumlardan nasıl etkilendiğini
ruhsal geleceğinin nasıl inşa edildiğini sende düşünmüşsündür.

Peki düşünmek yetiyormu?

Sen mutsuzken etrafındakiler mutlu olabilirmi?

Ama önce kenin için mutlu olmalısın hiç kimse için değil.

Ben bu sitede şunu öğrendim ve fark ettim.

Eğer ben kendi çabamla ve arkadaşlarımın desteği ile bir "AN" ımı mutlu geçirebildiysem bunu becerebildiysem o zaman bunu iki ile çarpabilirim
hatta üçle hatta beşle onla yüzle binle.......

Geçmişime bakıyorum.
Olumsuz deneyimlerim konusunda çarparken milyonları kullanmışım.
Hep başkalarını suçlardım meğer tek suçlu benmişim.
Hayatıma bu kadar olumsuzluğu sokabilecek kadar becerikliymişim.
Şimdi bu becerimi olumlu şeyler deneyimliyebilmek için kullanmaya gayret ediyorum.

Hayatına bakıyorum sen benden de beceriklisin maşallahhhhhhh.

O zaman sence bu becerini artık mutlu olmak için kullanmanın zamanı gelmedi mi?

cok zekisin tebrıkler...girlhahagirlhahagirlhaha

buraya yazdıklarınızı asla akıl vermek olarak gormuyorumkı...herkesin aklı kendıne yetecek kadar verılmıs ccok sukur...sız bana destek oluyorsunuz...benım hatalı oldgm yerlerde deneyımlerınızı sunuyorsunuz...ve bunu yapacak en son kişi oldgunuzu da dusunmuyorum...cunku yazdıklarınıza bakılırsa sızde bu konularda ehlileşmişsinz...her satırınızdan öyle dersler cıkardım,oyle pozıtıf enerjı aldımki...bundan snra daha dikkatli olucam.olumsuz bişey dusunmeden once 3 kere düşünücemy789

..cok teeşkkur ederım degerlı parmaklarınızı benım ıcın 4 kez yordugunuz için...iyiki varsınız

tanyeri 05-08-2010 01:51 PM

of birine cok kızdım.sözünde durmadı,herzmn aynısını yapıyordu,bu sefer baska dedı ınan.yıne sozunde durmadı...hayal kırıklıgına ugrattı yıne beni.suan yanımda olsaydı kafasını kırabılırdım...2600

ustune bıde kocama da kızdım....toparlayamadım kendımı ya...bad45

şu erkekler neden herşeye karısırlarki,suranın tozunu al,sunu kaldır,onu yap,bunu yap,biz bilmiyormuyuzki sanki ne yapacagımızı...

havada kapalı yagmur yagacak...nemde var,nefes alınmıo...huhsevincli

bigokyanus 05-08-2010 02:05 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760732)
of birine cok kızdım.sözünde durmadı,herzmn aynısını yapıyordu,bu sefer baska dedı ınan.yıne sozunde durmadı...hayal kırıklıgına ugrattı yıne beni.suan yanımda olsaydı kafasını kırabılırdım...2600

ustune bıde kocama da kızdım....toparlayamadım kendımı ya...bad45

şu erkekler neden herşeye karısırlarki,suranın tozunu al,sunu kaldır,onu yap,bunu yap,biz bilmiyormuyuzki sanki ne yapacagımızı...

havada kapalı yagmur yagacak...nemde var,nefes alınmıo...huhsevincli

İki durumda da daha doğrusu her durumda iki çözümün var, ya kafaya takmayacaksın ya da konuşup çözmeye çalışacaksın. Sözünde durmayana neden seni hayal kırıklığına uğrattığını bir seferde süpriz yapıp şaşırtmasını söyleyebilirsin.

Eşine de aaa iyi ki söyledin ben unutmuştum ya da farketmemiştim süper dikkatlisin diyebilir ya da ben senin işlerine karışmıyorum temizlikte benim bölgemde olduğu için işlerime karışmanı istemiyorum . Ben ne yapacağımı ve nasıl yapacağımı gayet iyi bilirim diyebilirsin. Tercih senin , şunu hiç unutma sorun varsa çözüm mutlaka vardır.

tanyeri 05-08-2010 03:03 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760733)
İki durumda da daha doğrusu her durumda iki çözümün var, ya kafaya takmayacaksın ya da konuşup çözmeye çalışacaksın. Sözünde durmayana neden seni hayal kırıklığına uğrattığını bir seferde süpriz yapıp şaşırtmasını söyleyebilirsin.

Eşine de aaa iyi ki söyledin ben unutmuştum ya da farketmemiştim süper dikkatlisin diyebilir ya da ben senin işlerine karışmıyorum temizlikte benim bölgemde olduğu için işlerime karışmanı istemiyorum . Ben ne yapacağımı ve nasıl yapacağımı gayet iyi bilirim diyebilirsin. Tercih senin , şunu hiç unutma sorun varsa çözüm mutlaka vardır.

evet haklısın...Allah her derdin dermanınıda verir.

ben eşime bır daha bana karısmamasını soyluyorum...farkındayım cok sık temzlık yapmıyorum dıyorum...ama moralım ii olmadgı vakıt elımı bişeye suresım gelmıyor.istiyorkı herann elimde bezle dolaşayım...

sözünde durmayana ıse , yıne yapmayacaksın benı umutlandırma dıyorum...walla yapacam dıo...yıne yok...artk

sınırimi halıdan cıkardım.balkonda halı yıkadım...oh buzgıbıydi suda...smileydance

tanyeri 07-08-2010 01:51 AM

sabah asansörde kaldım :( bir saatten fazla...sabahtan berı aglıyorum...sinirlerim bozuk...cok duygusal oldm bu aralar...neden bılmem kırılacak bıse belkıde olmamasına ragmen esımın benden ozur dılemesını ıstedım...oda dılemedı...ozur dılemek bu kdr zor olmamalı...kalbım kırık suan...ben yıne salya sumuk aglıyorum...yarın guzel bır gun olacak...

bluegirlx 07-08-2010 09:09 AM

hala düşünce yapın tam değişmediğinden kendinle kalman için işaretler gelmeye devam ediyor..evet özür dilemek kolay olmalı..ama sen her an haksızlağa uğruyacağım düşüncesinden kurtulmadıkca sürekli senden özür dilenir durur ..bunun ne önemi varsa..keşke hiç haksızlığa uğramasan ve kimse senden özür dilemese..

Parlayan 07-08-2010 10:35 AM

Günlüğünü yazdıklarını çok keyifle okuyorum tanyeri,hepsi çok içten..Ailen için yaptıklarını onlarıda düşünme fikrin çok hoşuma gitti.Onlar içinde ışık olmuşsun..Mutlu kal..::)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM.