![]() |
Cevap: günlüğüm Alıntı:
|
Cevap: günlüğüm eşime hiç itiraf edemezdim.sosyal fobiğim dememe rağmen,kızardıgımı söyleyemezdim.onun önünde yaşamamak içinde,onunla yemek yemekten ,biyere gidip karsısına oturmaktan bile çekiniyordum.bu gece bir ilk oldu.yatacaktık.ben birden bugun cok kötü gecti diyiverdim.ısrarla nedenini sordu,söyleyemedim.tabi bi sürü şey geldi aklına.arkadasınla kavga mı ettin?,biri sarkıntılık mı etti?,kotu bı haber mi aldın?..vs...hyr dedım soyleyemem...bısey attın ortaya devamını getır dedı...ben sosyal fobiğim diiye aglamaya basladım.bunu bılıyorum.ne oldukı dedı?cok mu heyecanlandın bgn evt ama daha kotusu oldu dedım.kızardın mı arkadasının yanında dedı.ben daha fena aglamaya basladım evet,nerden biliyorsun,senın yanında da mı kızardm yoksa dedım.hyr ama belırtılerını okudum dedı.en cok yasadıgınız seymiş...senden cok utnıyorm dedım.neden dedı bu gayet normal...benden cekınme senden asla utanmıyorum,herkes sana imreniyo,kızardıgını kımse umursamaz bıle dedı.kızardıgın zmn sorarlarsa da ben boyleyım,kızarıyorm de,hem bu hepimize olabılır dedi.terleriz,heyecanlanırız,heyecandan titreriz...bende cesaret alıp hemen sitedeki hastalıgımı anlatan kısa hayat hikayemi okuttum ona...eşiminn yüzüne yarın bakabılır mıyım bılmıyorum.ama cok mutlu oldm artık ondan saklamam gereken bişeyim kalmadı.kızardıgımı bıldıgı ıcın,artık suratına bakarken sımdı kızzarsam bana nekdr kızardın dıye gulermı korkusuda kalmadı.hem ben senın herzmn yanındayım dedi.tam herşey bitti derken benım ıcın buyuk olan,ufacık bi olaydan mutlu olabıldım.şükürler olsunki bütün kapılarım kapanmısken ufakta olsa bir kapı acıldı. eşimden cesaret alarak..........kim bilirrr..........iyileşirim.......belkide |
Cevap: günlüğüm Senin için çok dua ediyorum ve iyileşeceğine de inanıyorum. Belki kesin bir cümle başlangıcı değildir . Kesin cümleler kurman beynini de yardımcı olmaya çağırır ki her şey beyinde biter. |
Cevap: günlüğüm hiç hemde hiç beğenmedim yazdklarını neler demişsin öyle... herkezin imtihanı farklıdır sende bu fıtrat üzerine yaratılmışsın.. işin apsürt tarafı kolun bacağın olmasa hissedeceğin çareszliği yaşıyorsun nedense... senn korkuların yok edilebilir...bu sitede bizim aramzda işte bunun için varsın değiştirebileceğin bir gerçeklik var şimdi bu pes ediş neden?? okumuyormusun forumu herkezn dertleri kendni aşmış telkinler dinliyoruz birbrmize destk olyoruz ama en önemlisi bırakmıyoruz... değişiminin bir anda olmasını mı bekledn bunca yıl? neden sen robotmusun 2 ayda tamr edilip servise sunulucak? havlu atmamalısın belki yerlerde sürüncek ama kaldırıp silkmekte yine senn elinde...ne kocan ne dostun ne annen tenezzül etmiycek buna..bu beklenti içinde yaşarsan daha çok üzlürsün... aslında yaşadıklarının sorumluluğunu almak çok zor gözükebilir ama bu yol daha güzel ..herşeyn senn elinde olduğunu bilmek bunu değiştrme fırsatınıda sunar sana ... tanyeri lütfen bırakma kendini bucna insan boşuna söylemiyor bunları lütfen iyiki varsın sapkal89 |
Cevap: günlüğüm ahahaa son mesajını okumadan göndermişimm yazdıklarımıttli3 çok ççok çok sevndim tanyerii acayip yüzümde kocaman bi gülümseme var şimdii hep böyle olun emigirlhahagirlhaha |
bu sadece bnm için aralanan ufak bi kapıydı.sımdı o kapının buyuk oldugunu dusunmeye calışarak oradan gecebılmem gerekıyor.umarım cok uzun surmez.ramazanın sonuna kadar azda olsa bşylrn değişşmesi gerek.bu durumda utanılcak bşyn olmadgını anlamam gibi.aslnda eşimden bunu dumak oldkça rahatlattı beni.geriye uygulamaya gecmek kaldı.eger eşim sayesinde iyileşirsem. hayatımın sonuna kadar, onun dunyanın en mutlu eşi olması için elimden geleni yapıcam.eşimi cok seviyorum ttli3 |
|
Eşin gerçekten senin korkularına çok güzel yaklaşmış.Kurtulmak tabiki kendi elimizdedir.Desteklerimiz olmadan da olmaz.YAnında böylesine güzel iyi bir desteğin varken ben senin bu durumdan mümkün olduğuna kısa sürede kurtulabileceğine inanıyorum.inşallah birgün arkadaşların veya bir başkasının yanında mutluluktan kahkahalara boğulabilirsin ve o zaman hiç yüzün kızarmaz.Sen sorununu bilen ve bunun çözümünü arayan bir insansın.Kendini bilen insan her zaman güzel sonuçlara ulşaır tanyeri.Sağlıcakla kal ve umutla bak |
iyiki varsn ...teşekkur ederim... |
Cevap: günlüğüm eşim öyle zayıf ki! sahura da ya kalkamıyor,yada cok az yıyıyor...iftarda da bşy yemiyor...cok uzuluyorumn onun için...bugun karnı yarık yapmamı istedi...8977soganım kalmamıs...hava sıcak ama onun için büyük bir zevkle markete gidip,blissyaynen büyük bir zevkle deyemek yapacagım...umarım yiyebilir...dusun2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM. |