![]() |
Cevap: günlüğüm uzun zamn snra tekrar merhaba... yarn eşimin bi arkdasına iftara gıdeceğiz.cocuklarıda olmş onuda gorms olckmışız...nasıl korkuyorum anlatamam...tanımadgm insanlarla aynı masaya oturup yemek yemek...bunların kendı kuruntgum oldugunu bılıyorm.aslnda benım korkularmın kmsenın umrunda olmadıgını da...önüne gecemıyorum korkumun...yarn cok zor bıgun olacak.............................terli345 |
Cevap: günlüğüm gittikce inanlarla aynı ortama girdikce kendinle yüzleşmiş olacaksın..hayatı pencereden izlemek zorunda değilsin ne mutluki hayat sana bunun için fırsatlar sunuyor..eğer böyle mecburiyetler olmasa dost sohbetlerine katılarak değil izleyerek bir yere varamadın tek başına..keyfini çıkar..öğrenmeye bak..ders almaya kar sağlamaya bak..hayatına renk katmaya bak yemek esnasında.. |
Cevap: günlüğüm Alıntı:
|
Cevap: günlüğüm hayat devam ediyor...bugun asla gecmez dediğim günlerde hayatlat birlikte gelip geçiyor.kendıme inanılmaz bir güvenim var,burada hıc brşey olmaz,kendıme güveniyorum diyorum...ama olan oluyor :((((.......anladıgım bırsey varkı hayatımın sonuna dek boyle yasayamam...ve insanlardan kacarak bu illetten asla kurtulamıycam...utansamda krksamda gırıcem aralarına... |
Cevap: günlüğüm tebrk ediyorum arkadasim cok guzel bir karar vermisn.belkide uyguladign zaman zorlanacaksn ama sonrasi icin cok daha iyi olacagna inaniyrm .ve en onemlisi basaracagina inanmissn . |
Cevap: günlüğüm selamun aleykum .... yıne yıne yıne ...... yarın mısafırlerım gelıyor yine.......hrlde gunlugumun tamamı mısafır geldı,mısafırlıge gıdıyoruz olmustur girlhahagirlhahagirlhaha işte herkesin derdi baska.koyun can derdinde kasap et...girlhahagirlhahagirlhaha yarın mısafırımın gelmesi, sonrasında onlarında bızı cagırma olasılıgını artıryıor......neutrali5 o kadar gün atlattımki bunları da atlatıcam...hepsini aşıcam...tutmayın beni,....cilgin897 bunları ben mı soyluyorum y789 |
Cevap: günlüğüm Alıntı:
|
Cevap: günlüğüm s456s456başardımmmmmm....956k..bugunu hayatımda hiç olmadıgım kadar rahat atlattım.süperimmmmmmmm.258892588925889alk78 guitarguitarguitardertydertydertyu859u859u859 uy897 :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897 |
Cevap: günlüğüm herşey daha güzel olacak......... :))) |
Cevap: günlüğüm bebeğim olacağını öğrendim...şaşkınım ve ne kadar inanamasamda mutluyum...umarım herşey çok daha iyi olacak... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM. |