Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim ve Babam'ın Hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5914-benim-ve-babamin-hikayesi.html)

meninje 21-04-2008 12:50 AM

Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

Tatlıcadı gelişmeleri gerçekten hayranlıkla takip ediyorum... Rabbim babana eskisinden de sağlıklı günler verecektir inanıyorum buna 96

Başlığın değişmesi işine de çok sevindim bu arada hayırlı uğurlu olsun kiss3

tatlıcadı 21-04-2008 04:03 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
babacığının iyileşeceğini umuyorum ben ..en azından gönderdiğim şifay reddetmiyor..her seferinde ha gayeret diyorum..oda gayretle alıyor..inşallah böyle devam eder..babcığına ve sana saygılı sevgiler

canım teşekür ederim yardımların için inan çook mutlu gülümsüyor şakalar yapıyor ve en önemlisi artık iyileşeceğine inanıyor ttli3 dün akşam saatlerce kendi işi projeleri hakkında abimle konuştu "konuşmaya çalıştı" sorular sordu projeleri inceledi perşembe günü aylar sonra ilk kez şantiyeye gidecek arabanın içinde olucak ama görmek istiyor artık ,insanların onu bu şekilde görmesinden hala rahatsızlık duyuyor ama geçiceğine inanmaya başladı geçen hafta ile bu hafta arasında hatta şöyle yazmalıyım sanırım mp3 lerden önce ve sonra evin atmosferi dahi değişti karamsar ağlayan mutsuz insanların yerinde artık gülümseyen şakalar yapan insanlar var artık neden böyle oldu yerine şükür atlatıyoruz diye dua ediyoruz canım allahıma şükür ki sizleri çıkardı karşıma ve sizlere hergece dua ediyorum beni gülümsettiğiniz gibi tanrıda sizleri gülümsetsin kiss3 kiss3 kiss3

hayalayaz 21-04-2008 08:16 PM

kiss3 kiss3 canım benim daha iyi günler öok yakındadır inşallah.. 96 96

üç_gömlek 21-04-2008 08:28 PM

mükemmel haberlerinden dolayı inan çok sevindim.harika haberler bunlar tatlıcadı. happy6

tatlıcadı 22-04-2008 11:07 AM

canım bende destekleriniz için minnatarım sizlere ttli3
Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
babacığının iyileşeceğini umuyorum ben ..en azından gönderdiğim şifay reddetmiyor..her seferinde ha gayeret diyorum..oda gayretle alıyor..inşallah böyle devam eder..babcığına ve sana saygılı sevgiler

canım teşekür ederim yardımların için inan çook mutlu gülümsüyor şakalar yapıyor ve en önemlisi artık iyileşeceğine inanıyor ttli3 dün akşam saatlerce kendi işi projeleri hakkında abimle konuştu "konuşmaya çalıştı" sorular sordu projeleri inceledi perşembe günü aylar sonra ilk kez şantiyeye gidecek arabanın içinde olucak ama görmek istiyor artık ,insanların onu bu şekilde görmesinden hala rahatsızlık duyuyor ama geçiceğine inanmaya başladı geçen hafta ile bu hafta arasında hatta şöyle yazmalıyım sanırım mp3 lerden önce ve sonra evin atmosferi dahi değişti karamsar ağlayan mutsuz insanların yerinde artık gülümseyen şakalar yapan insanlar var artık neden böyle oldu yerine şükür atlatıyoruz diye dua ediyoruz canım allahıma şükür ki sizleri çıkardı karşıma ve sizlere hergece dua ediyorum beni gülümsettiğiniz gibi tanrıda sizleri gülümsetsin kiss3 kiss3 kiss3

tatlıcadı canımbaban hakkındaki yazıları okuyorum gelişmelere çok sevindim benim babam 12 yıl önce beyin kanaması geçirmişti zordur ama insandaki hırs varsa herşey yoluna girer iyleşme hırsı babamı kendine getirmişti inşallah baban dahada iyi olur morali çok iyi tutulmalı demişti bize doktor evin yansa karşısına geç gül demişti babam çok sinirli bir insandı şimdi daha sinirli birde sıgara içmeyede başladı ama espirili halleriyle hayatı surduruyor hayatınızın güzelliklerle dolması ve babanın iyleşmesi için dua edicem

sen gerçekten baban için mücadelende büyük yol katetini yazılarından biliyor ve sana alk78 kiss3 alk78

sözler yetersiz kalır cancazım

sevgiyle kal sapkal89

tatlıcadı 22-04-2008 11:14 AM

merhaba bu gün babacığımın canı nedense mp3 leri dinlemeyi pek istemiyor daha çok uyumak istiyor bu sabah ama uykusunda sürekli birşeyler anlatıyor sanki birileri soruyor o yanıtlıyor belkide kendini rahatlatıyor ayağa kalkıp kendi kendine yürümek istiyor ama biz henüz engel oluyoruz fizyoterapisti 10-15 gün daha diyor ama çook istekli canım benim kiss3 perşembe günü arabayla onu iş yerine götüreceğim dışardan şantiyeye bakmak istiyor çook mutlu olucak eminim onada söyledim gülümseyip duruyor bitanem ama az biraz asabiyiz bu gün yeter kafam şişti dışarı diyip kovaladı beni sanırım yanlız kalmak istiyor ttli3

bana gelince sanki metabolizmam hızlandı tansiyonum genelde düşüktür ama 3-4 gündür 12/8 kilo vermeye devam ediyorum bol su içmeye başladım hayret ettiğimse 2.gün mutlaka bozduğum diyetimi 1 haftadır sektirmeden yapıyorum ama bende bu gün asabiyim biraz yahu tek kaşım havada kiss3 ama huzurluyum en güzelide bu

suzzy 22-04-2008 11:25 AM

babanızın gelişmelerini bende takip ediyorum... b456

bu konuda çok güzel gelişmeler yaşıyorsunuz..ama bazen tepkiler günden güne değişebilir... ttli3

önemli olan yavaş ama sağlıklı ilerleme göstermesi.. ark5

sevgler... blissy

tatlıcadı 22-04-2008 04:25 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
babanızın gelişmelerini bende takip ediyorum... b456

bu konuda çok güzel gelişmeler yaşıyorsunuz..ama bazen tepkiler günden güne değişebilir... ttli3

önemli olan yavaş ama sağlıklı ilerleme göstermesi.. ark5

sevgler... blissy

doğru tabi ki iniş çıkışlar olacak havada çok basık bu gün bende kendimi çoook yorgun hissediyorum şaşkın

hayalayaz 23-04-2008 12:17 AM

bugünkü halimiz kesinlikle havadan.. ben tüm gün dışardaydım..izmirde ayağımın değmediği yer kalmadı..hey gidi günler hey..geçen yıl bu zaman ben evden dışarı nasıl çıkıcam diye günlerce hesap yapıyordum..şimdi evden çıktımmı evin yolunu unutuyorum..biraz daha gecikseydim oğlum yuvana dön anne diye pankart açacaktı...

tatlıcadı 23-04-2008 08:14 PM

bu gün çok yoğun bir gündü ancak fırsat bulabildim canım babam kıpır kıpır yerinde duramıyor yan kaslarınıda kullanmaya başladı çok az kaldı ayağa kalkmasına diyor fizyoterapisti onlar çalışırken fonda mp3 lerim dönüşümlü olarak çalıyor yarın kontrollerimiz var umarım güzel haberlerle dönerim sizlere ama pek bir duygusal oldu babam herşeye ağlıyor duygulanıyor ttli3 ama artık çevresiyle daha bir ilgili geçicek diyor işime döneceğim çok seviniyorum o böyle konuştukça aaa unutmadan yarın iş yerine gideceğiz babişkomla gelişmeleri keyifle burda anlatacağım kiss3

bana gelince diyete devam kilo vermeye devam mp3 ümü dinleme devam ama kurba gibi su içiyorum girlhaha aburcubur almış annem çayın yanına elmalı turtadan tuzlu kurabiyeye hepsinin dibine darı eken ben ilkkez burun çevirdim onlara ve çayımın yanında peynirimle grısınımı yedim annemin gözleri fal taşı yani bun ca senedir hiç hayır demezdin allah allah deyip duruyordu tabi ben de kıs kıs gülüyordum bu işe en çok diyetisyenim sevinecek hiç sektirmedim 1 haftadır kocaman bir aferim bana seviyorum ben bu mp3 leri ya kiss3 kiss3 kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 PM.